Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Wyjazdy
 Drukuj temat
powroty z Zimówki
draka
Uff dopiero mam chwilkę na zaglądnięcie tu i oficjalne odmeldowanie powrotu. Miałam małą przygodę bo kiedy dojeżdżałam do domu na drogę wybiegł mi pies .....o znajomym pysku. Jeszcze przed Zimówką uciekł moim teściom (znów dziki podziurawiły siatkę) i przez weekend był intensywnie poszukiwany. Udało się go jednak nie rozjechać a nawet odwieźć do ich domu.
To było BTW :-D:-D:-D
A teraz ogromne podziękowania dla Teo i Termita za znalezienie tak zajefajnej miejscówki (rozważam powrót indywidualny) i ogarnięcie tego wszystkiego pomimo kłopotów. Termitowi dodatkowe podziękowania za partnerowanie w tańcach ludowych polskich i zagranicznych. Ciotce za profesjonalny instruktaż dotyczący ....kręcenia d.....ą. Łysemu za wyduszenie z nas kasy do ostatniego grosika w czasie licytacji i kurs samoobrony czym popadnie, teoretyczny na szczęście. Teo dodatkowo za współtowarzyszenie w zwiedzaniu. Całej reszcie za tańce do późnej nocy (przy muzyce z Greka Zorby zwłaszcza!), rozmowy do jeszcze późniejszej i mnóstwo zdrowego śmiechu. Tak dla informacji: miałam ze sobą gitarę z myślą "wyjmę, jak zaczniemy się nudzić" ...... nie zdążyłam :-D

zaciszanka
To ja też teraz chwilę na MiD i fejsika Pokazuje język

Hania odwieziona, Andzia z Agatką odwieziona - więc odmeldowuję, że bezpiecznie dotarły do domów Uśmiech Jak już dotarłam do swojego, to rzuciłam torbę, pokręciłam się się obiadowo i poleciałam do kina na "Sztukę kochania"...co okazała się jednak być "Jackie" Z przymrużeniem oka tak się zakręciłam przez Zimówkę Z przymrużeniem oka

Przed Zimówką trochę mi się marzył kominek na miejscu ..... i były dwa ! Szeroki uśmiech Miejscówka super, śmiechy, rozmowy i brak zasięgu = udany weekend Uśmiech

I jeszcze niemotocyklowo Pokazuje język Książki o których wspominałam przy śniadaniu to "Korona śniegu i krwi" oraz "Niewidzialna korona" Elżbiety Cherezińskiej .

Alutka
Dziękuję za kolejny zmarnowany weekend! Z przymrużeniem oka
Nie mogło być inaczej skoro miejscówka bardzo klimatyczna, dwa kominki i wokół nich stado lekko rąbniętych ludków Pokazuje język

Osobiście chciałam podziękować:
Termitowi i Teo za organizację cmok
Termitowi i Rudej za wspólną wycieczkę do kolebki czarownic (nogi mnie bolą jak diabli! Z przymrużeniem oka
Lysemu za mądrości życiowe na temat facetów Szeroki uśmiech

I tradycyjnie na koniec pytanie: gdzie są foty? fota
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

Alutka
Przeniesione z SB, dla potomnych Z przymrużeniem oka

Lysy 29-01-2017 14:34
My już w domku. Dotarliśmy bez kłopotu, obiad zjedxony, teraz pozostaje ocenić rozpieszczenie Młodego przez Dziadków. Bardzo dziękujemy za wspaniałą zabawę. Było dooooopnie!!!

dominika3311 29-01-2017 15:11
Dotarłam i ja z potworami ;-)

Teodozja 29-01-2017 17:14
Ja też dotarłam. Dzięki, że przyjechaliście, to był świetny weekend Uśmiech
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

Estrella
Oficjalnie i ja dotarłam Szeroki uśmiech
Było do dooopy! Nie wiem czemu tak ciężko wracało się dziś do rzeczywistości.

Termit i Teo odwaliłyście kupę dobrej roboty!! Wielki szacun i brawa.
Łysy po raz kolejny doprowadził mnie prawie do łez podczas licytacji - wielkie dzięki!
Piotrasowi, Ciotce i Przemkowi dziękuję za wspólne podróżowanie na i z BBZu.
Dominika Ciocia Stefan pozdrawia Twoje dzieciaki Szeroki uśmiech
Całej reszcie dziękuję za wyborną zabawę, długie rozmowy i zmarnowanie weekendu.

P.S. Agatce dziękuję za tance Z przymrużeniem oka i trening rąk Szeroki uśmiech
LWG
"Sukces to suma wielkiego wysiłku powtarzanego z dnia na dzień" Robert Collier

Work hard in silence let success make the noise

Leo
Łysy, co Ty tam najlepszego nagadałeś Alutce na temat facetów?- Pokazuje język
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

termit
Ja tez dotarłam, zasmarkana, ale co tam. Jakieś straty muszą być Z przymrużeniem oka Po powrocie padłam na kanapę przed kominkiem i spałam 3 godziny, tak mnie wymęczyliście Z przymrużeniem okaUśmiech Dziękuję wszystkim za super zabawę, bez Was by się nie udało Szeroki uśmiech
Alutka ja też dzisiaj ledwo chodzę po tym spacerku w górach Uśmiech
Draka, jeszcze to powtórzymy Szeroki uśmiech
PS Joas i tak wystąpię o odszkodowanie Z przymrużeniem okaUśmiech

termit
Aaaa Cioteczka, następnym razem może się skuszę na korepetycje z kręcenia d....ką Uśmiech
A tak w ogóle policzki mnie bolą od śmiechu Szeroki uśmiech

Ciotka
I ja dotarłam szczęśliwie i Przemo i Piotras teżUśmiech
Było mega zajebiścieUśmiech
Teo i Termit wielkie dzięki za super miejsce, jedzonko , pogodę i całą piękna resztęUśmiech
Łysy ukłony za licytację i również cała resztęUśmiech
Pozostałym za towarzystwo i dobrą zabaweUśmiech
Mariolu jestem do dyspozycji hihiUśmiech
Kasa za bombkę poszłaUśmiech do miłego Uśmiech
Życie trzeba przeżyć tak, żeby drugi raz nie chciało się żyćZ przymrużeniem oka

draka
Termit -zapomniałam zapłacić gotówą za wylicytowane światełka. Tobie przelać dasz nr konta?

Teodozja
Draka, ja zbieram za licytację, przelej na moje konto podane w wątku zimówkowym.
Termit prześle mi listę i wpłacone już pieniądze, wtedy założę wątek rozliczeniowy, a potem zastanowimy się nad schroniskiem, które będziemy chcieli wesprzeć Uśmiech

draka
Puściłam przelew, do sprawdzenia z notatkami Termita, bo nie jwstem pewna

zaciszanka
Drogie Organizatorki Uśmiech Może wrzućcie listę rzeczy z licytacji + kwoty jakie zostały wylicytowane ? Jako osobny wątek i konto do przelewów - żeby w jednym miejscu wszystko było.
Takie podsumowanie jak w przypadku wcześniejszych BBZ Uśmiech

termit
Kasia zrobimy osobny wątek, tylko od niedzieli jestem chora i nie miałam siły się tym zająć Uśmiech

dominika3311
Termit to te dziurawe buty ;-)

termit
Okazało się, że one wcale nie są dziurawe, tylko się odkleiły i dlatego śnieg tam się dostawał. Jerzy je sklei i będą nówki sztuki Uśmiech

draka
ha ha ha a przed wyrzuceniem ich do śmieci na miejscu powstrzymała Cię tylko wizja butów płonących w kominku?

termit
Dokładnie tak Uśmiech

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.23
3,159,553 unikalne wizyty