Aktualnie online
· Gości online: 1
· Użytkowników online: 0
· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras
· Użytkowników online: 0
· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras
Logowanie
Shoutbox
Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.
nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.
RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?
nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.
RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?
zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona
545 spamowych kont do wyczyszczenia 

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć 

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło.

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom 

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super 

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj 

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!
zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić 

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji
drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach
AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania 

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni!
namiot gotowy 

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać 

Zobacz temat
Powroty z Babozlotu
|
|
draka |
Dodany dnia 05-06-2016 15:47
|
![]() Użytkownik Postów: 762 Data rejestracji: 13.02.12 |
Meldujemy się już z Lublina. Jechało się super i z atrakcjami, bo Młoda załapała się po drodze na 2 lokalne dni dziecka. Dziękujem bardzo Głównej Organizatorce Tadze i jej pomocnikom za świetnie zorganizowaną imprezę i Gosi sv i Beni za cierpliwe przeskakiwanie przez stół zagradzający drogę do łazienki, Grześkowi i Jerzemu szczególne podziękowania od Ewki za foty (mamy nadzieję wkrótce je ujrzeć) Ishce za balety w stylach nie tylko pływackich Ciotce......za złote rady MiDowej młodzieży za dzielenie się (bez wzajemności często) z Ewką pociągami, konewkami, bańkami itp Mężowi memu i dzieciowi za to, że umożliwili mi pojechanie motocyklem i na dodatek dali się jeszcze pobawić Piotrasowi za dotrzymywanie kroku MiDówkom na potańcówce Carry i Wojtkowi za nocne pod domkiem rozmowy (i pilnowanie z nami czy Ewk śpi) Całej raszcie za pogaduchy, balety, zwiedzanie pałacowych okolic pieczenie kiełbasek i wspólne degustowanie% . Edytowane przez draka dnia 05-06-2016 16:04 |
|
|
taga |
Dodany dnia 05-06-2016 15:53
|
![]() Użytkownik Postów: 789 Data rejestracji: 14.02.12 |
hello My juz w domu ![]() ![]() Esti, Ciotka, Leo, Termity tez w domu ![]() Minęliśmy po drodze Czarną z Rychem. Dobrze że pogoda sie udała ![]() Esti, Hania dzięki za pomoc ![]() Buziaki dla Was i dajcie znać że dojechaliście szczęśliwe pozdrawiam,
Taga ![]() Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim |
|
|
Hania |
Dodany dnia 05-06-2016 16:20
|
![]() Użytkownik Postów: 577 Data rejestracji: 23.03.13 |
Ja, Zaciszanka i Magda też już w domu ![]() również dzięki za kolejny zmarnowany weekend ![]() do zobaczenia wkrótce! Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbike
![]() |
|
|
Ishka |
Dodany dnia 05-06-2016 16:25
|
![]() Użytkownik Postów: 260 Data rejestracji: 15.02.12 |
my też już w domu! Wielkie dzięki - Taga, miejscówa, organizacja, wszystko na najwyższym dodupnym poziomie! wielkie dzięki dla wszystkich, którzy przykładali się do zorganizowania (czyli sobie też dziękuję, bo raz śmieci wyrzuciłam ![]() Draka - szkoda, że dzieli nas połać kraju! dzięki, że jesteś. dzięki wszystkim za to, że są - dokładnie właśnie tacy jak trzeba ![]() buziole |
|
|
Leo |
Dodany dnia 05-06-2016 16:36
|
![]() Użytkownik Postów: 1657 Data rejestracji: 12.02.12 |
Taga i pomocnicy, bardzo wielkie dzięki za organizację, miejsce i atmosferę. Udało Wam się, było poprostu do doopy![]() Dzięki wszystkim za towarzystwo ![]() ==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego. Seneka Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udało ![]() |
|
|
Teodozja |
Dodany dnia 05-06-2016 17:40
|
![]() Główny administrator Postów: 906 Data rejestracji: 13.02.12 |
Ja też dziękuję, to było świetne spotkanie, bardzo fajnie było Was wszystkich zobaczyć ![]() ![]() |
|
|
Lysy |
Dodany dnia 05-06-2016 18:29
|
![]() Użytkownik Postów: 458 Data rejestracji: 15.10.13 |
My również odmeldowujemy się w domu. Podróż niespieszna, bo po taaaakim dodooopnym weekendzie to i wracać szybko się nie chciało... Wielkie dzięki Tadze i pomocnikom za organizację i wybór miejsca a wszystkim za super zabawę!!! W imieniu Marudzielca przepraszamy za nocne Polaków wydzieranie paszczy i budzenie nawet tych z kamiennym snem. |
|
|
Alutka |
Dodany dnia 05-06-2016 19:59
|
![]() Główny administrator Postów: 1422 Data rejestracji: 13.02.12 |
Dotarliśmy bezpiecznie! Ostatnie kilometry robiliśmy w przekonaniu, że uciekamy przed burzą, a na miejscu okazało się, że właśnie ją goniliśmy ![]() Bardzo dziękujemy naczelnej organizatorce Tadze i pomocnikom za piękne spotkanie! Miejsce bajeczne. Cudownie było Was wszystkich zobaczyć. I jak zawsza czasu było za mało, żeby się z każdym nagadać ![]() |
|
|
gosiasv |
Dodany dnia 05-06-2016 20:40
|
![]() Użytkownik Postów: 112 Data rejestracji: 13.02.12 |
Benia tez już w domu odprowadzajac ją dokrecilam jeszcze 130 dodatkowych km.... ale to wszystko przez cudna pogodę. Strasznie się cieszę., ze zobaczyłam Wasze mordki. PODZIEKOWANIA DLA ORGANIZATOREK, szczególnie dla Tagi !!!! |
|
|
Moniaa |
Dodany dnia 05-06-2016 21:21
|
![]() Użytkownik Postów: 197 Data rejestracji: 06.06.13 |
My to w domu jako pierwsi byliśmy, ale nie ogarnęłam sie żeby zdążyć napisac na forum, tylko do Matki Organizatorki sms nabazgrałam ![]() ![]() ![]() |
|
|
Joas |
Dodany dnia 05-06-2016 21:28
|
![]() Użytkownik Postów: 116 Data rejestracji: 16.02.12 |
Wielkie dzięki za zmarnowany weekend ![]() Fajnie było Was wszystkich zobaczyć ![]() Wielkie podziękowania dla Tagi za wynalezienie tak pięknej miejscówki i organizację całego tego bajzlu. Wielkie dzięki Marioli za pomysł spaceru do Kurozwęk ![]() ![]() Z drugiej strony mogę również podziękować "imprezowiczom" za nocne tańce, może to Wasza wina że ledwo chodzę ? ![]() Tak czy inaczej weekend wyjątkowo doopny ![]() Serdecznie dziękuję również Rychowi, Czarnej, Marioli, Jerzemu, Hani, Magdzie i Zaciszance za umilanie mi drogi powrotnej do domu ![]() |
|
|
termit |
Dodany dnia 05-06-2016 21:33
|
![]() Użytkownik Postów: 826 Data rejestracji: 13.02.12 |
Z Wami jak zawsze było super ![]() ![]() Taga, spisałaś się na medal ![]() ![]() |
|
|
Estrella |
Dodany dnia 05-06-2016 23:04
|
![]() Użytkownik Postów: 820 Data rejestracji: 23.04.12 |
Dziękuję: Tadze, Hani i sobie (oraz tym co wyrzucali śmieci) za organizację i zmarnowanie mi weekendu. Miejsce cudne, okolice piękne - będzie trzeba wrócić na moto ![]() Tadze, Kacprowi i Teo za wytrzymanie ze mną w domku i w drodze na i z BBZtu. Leo, że chciało Ci się przyjechać by zmarnować nasz czas!!! Wszystkim Panom za ułatwienie nam zabawy. Pilnowanie ogniska, przestawianie motocykli, noszenie foteli, pilnowanie dzieciów itd. Wszystkim matkom za przywiezienie swoich pociech - fajne te MiDowe dzieci (choć nie byłam w domku z Danielem to mogę się mylić) Ishka rozumiem że z Tytusem zobaczymy się za 5 lat ![]() Ciotce za tańce na stole ![]() Piotrasowi za dotrzymanie towarzystwa podczas nocnych tańców. Dominice za posiadanie otwieracza... i nie tylko ![]() Termitowi za prowadzenie skrupulatnych notatek podczas licytacji. Łysemu za jej profesjonalne przeprowadzenie ![]() Wszystkim za obecność, dooopną zabawę i sprawienie że cieszę się że jutro jest poniedziałek - wreszcie odpocznę ![]() ![]() "Sukces to suma wielkiego wysiłku powtarzanego z dnia na dzień" Robert Collier Work hard in silence let success make the noise |
|
|
Carry |
Dodany dnia 06-06-2016 06:32
|
![]() Użytkownik Postów: 327 Data rejestracji: 15.02.12 |
my też dziękujemy Organizatorce i pomocnikom ![]() było wyjątkowo, do doooopy, cudownie i klimatycznie. Śniadania i obiady na tarasie z widokiem. Dojechaliśmy szczęśliwie aczkolwiek lekko okrężną droga. Na szczęście tym razem bez piaskownicy i żwiru ![]() To chyba pierwszy BBZ gdy nie padało ![]() buziaki i już nie mogę się sierpnia doczekać ![]() Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."
|
|
|
Leo |
Dodany dnia 06-06-2016 10:00
|
![]() Użytkownik Postów: 1657 Data rejestracji: 12.02.12 |
Wracają wspomnienia. Kto mi tańczył na głowie, i to wtedy gdy siedziałem w fotelu? I jeszcze raz dzięki, dzięki za zorganizowanie tego fotela ![]() ==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego. Seneka Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udało ![]() |
|
|
zaciszanka |
Dodany dnia 06-06-2016 10:57
|
![]() Główny administrator Postów: 1503 Data rejestracji: 13.02.12 |
Powrót z Babozlotu będzie trochę wspominany ![]() ![]() Miejsce babozlotowe super ! Piękna i ciekawa okolica, fajna trasa ![]() ![]() |
|
|
dominika3311 |
Dodany dnia 06-06-2016 16:42
|
![]() Użytkownik Postów: 90 Data rejestracji: 03.05.15 |
Powrót z BBZ był szybszy o godzinę niż przyjazd - a z górki nie było ![]() Dziękuję za 3 dni super towarzystwa i zabawy. Taga - następne znowu ty organizujesz - nie odpuścimy ![]() Leo - następny razem masz być od piątku ![]() Teo - za godne zastąpienie Leo w piątek i robienie mi pysznych drinków ![]() Najmłodszemu Łysemu - Danielowi - za koncerty wczesno poranne ![]() Wszystkich bym wymieniła ale braknie strony. Zimowego na bank nie odpuszczę i na dodatek przywiozę moje potwory dwa (a może i ten największy przyjedzie). Jeszcze raz dziękuję za świetną zabawę ![]() |
|
|
Ciotka |
Dodany dnia 10-06-2016 09:22
|
![]() Użytkownik Postów: 266 Data rejestracji: 21.02.12 |
I my z Piotrasem bardzo dziękujemy za wspaniałą zabawę, fantastyczną przejażdżkę po bajecznej okolicy i Organizatorce za tak wspaniałą organizację oraz za to, że mogliśmy Was wszystkich zobaczyć![]() yyyyy Pani Księgowa, gdzie znajdę nr konta? Życie trzeba przeżyć tak, żeby drugi raz nie chciało się żyć
![]() |
|
Przejdź do forum: |