Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Wyjazdy
 Drukuj temat
Powroty z Babozlotu
draka
Meldujemy się już z Lublina. Jechało się super i z atrakcjami, bo Młoda załapała się po drodze na 2 lokalne dni dziecka. Dziękujem bardzo Głównej Organizatorce Tadze i jej pomocnikom za świetnie zorganizowaną imprezę i
Gosi sv i Beni za cierpliwe przeskakiwanie przez stół zagradzający drogę do łazienki,
Grześkowi i Jerzemu szczególne podziękowania od Ewki za foty (mamy nadzieję wkrótce je ujrzeć)
Ishce za balety w stylach nie tylko pływackich
Ciotce......za złote rady
MiDowej młodzieży za dzielenie się (bez wzajemności często) z Ewką pociągami, konewkami, bańkami itp
Mężowi memu i dzieciowi za to, że umożliwili mi pojechanie motocyklem i na dodatek dali się jeszcze pobawić
Piotrasowi za dotrzymywanie kroku MiDówkom na potańcówce
Carry i Wojtkowi za nocne pod domkiem rozmowy (i pilnowanie z nami czy Ewk śpi)
Całej raszcie za pogaduchy, balety, zwiedzanie pałacowych okolic pieczenie kiełbasek i wspólne degustowanie%
.
Edytowane przez draka dnia 05-06-2016 16:04

taga
hello
My juz w domu Uśmiech dzięki wielkie za to że zmarnowaliście mi weekend Uśmiech
Esti, Ciotka, Leo, Termity tez w domu Uśmiech
Minęliśmy po drodze Czarną z Rychem.
Dobrze że pogoda sie udała Uśmiech
Esti, Hania dzięki za pomoc Uśmiech
Buziaki dla Was i dajcie znać że dojechaliście szczęśliwe
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

Hania
Ja, Zaciszanka i Magda też już w domu Uśmiech
również dzięki za kolejny zmarnowany weekend Uśmiech
do zobaczenia wkrótce!
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

Ishka
my też już w domu!
Wielkie dzięki - Taga, miejscówa, organizacja, wszystko na najwyższym dodupnym poziomie!
wielkie dzięki dla wszystkich, którzy przykładali się do zorganizowania (czyli sobie też dziękuję, bo raz śmieci wyrzuciłam Z przymrużeniem oka )
Draka - szkoda, że dzieli nas połać kraju! dzięki, że jesteś.
dzięki wszystkim za to, że są - dokładnie właśnie tacy jak trzeba Uśmiech
buziole

Leo
Taga i pomocnicy, bardzo wielkie dzięki za organizację, miejsce i atmosferę. Udało Wam się, było poprostu do doopySzeroki uśmiech
Dzięki wszystkim za towarzystwoPiwo
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Teodozja
Ja też dziękuję, to było świetne spotkanie, bardzo fajnie było Was wszystkich zobaczyć Uśmiech Ukłony dla organizatorek, a Tadze rownież za to, że mnie przetransportowała na ten doopny Babozlot Uśmiech Do następnego!

Lysy
My również odmeldowujemy się w domu.
Podróż niespieszna, bo po taaaakim dodooopnym weekendzie to i wracać szybko się nie chciało...
Wielkie dzięki Tadze i pomocnikom za organizację i wybór miejsca a wszystkim za super zabawę!!!
W imieniu Marudzielca przepraszamy za nocne Polaków wydzieranie paszczy i budzenie nawet tych z kamiennym snem.

Alutka
Dotarliśmy bezpiecznie! Ostatnie kilometry robiliśmy w przekonaniu, że uciekamy przed burzą, a na miejscu okazało się, że właśnie ją goniliśmy Szeroki uśmiech

Bardzo dziękujemy naczelnej organizatorce Tadze i pomocnikom za piękne spotkanie! Miejsce bajeczne. Cudownie było Was wszystkich zobaczyć. I jak zawsza czasu było za mało, żeby się z każdym nagadać Z przymrużeniem oka
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

gosiasv
Benia tez już w domu odprowadzajac ją dokrecilam jeszcze 130 dodatkowych km.... ale to wszystko przez cudna pogodę.
Strasznie się cieszę., ze zobaczyłam Wasze mordki. PODZIEKOWANIA DLA ORGANIZATOREK, szczególnie dla Tagi !!!!

Moniaa
My to w domu jako pierwsi byliśmy, ale nie ogarnęłam sie żeby zdążyć napisac na forum, tylko do Matki Organizatorki sms nabazgrałam Z przymrużeniem oka dziękujemy wszystkim za możliwość oglądania Waszych mordek Z przymrużeniem oka fajnie było większość zobaczyć pierwszy raz. Przepraszam Alutkę i Grześka za budzenie o pogańskiej 6 rano w wykonaniu darciamordy młodegpUśmiech

Joas
Wielkie dzięki za zmarnowany weekend Uśmiech Było doopnie jak zawsze i znowu nie mogę zrozumieć dlaczego tak rzadko są Babozloty???
Fajnie było Was wszystkich zobaczyć Uśmiech
Wielkie podziękowania dla Tagi za wynalezienie tak pięknej miejscówki i organizację całego tego bajzlu.
Wielkie dzięki Marioli za pomysł spaceru do Kurozwęk Uśmiech dzisiaj ledwo chodzę Pokazuje język
Z drugiej strony mogę również podziękować "imprezowiczom" za nocne tańce, może to Wasza wina że ledwo chodzę ? Uśmiech
Tak czy inaczej weekend wyjątkowo doopny Uśmiech
Serdecznie dziękuję również Rychowi, Czarnej, Marioli, Jerzemu, Hani, Magdzie i Zaciszance za umilanie mi drogi powrotnej do domu Uśmiech

termit
Z Wami jak zawsze było super Uśmiech Dziękujemy Wszystkim za wszystko i prosimy o jeszcze Uśmiech
Taga, spisałaś się na medal Uśmiech Następny BZ też organizujesz? Szeroki uśmiech

Estrella
Dziękuję:
Tadze, Hani i sobie (oraz tym co wyrzucali śmieci) za organizację i zmarnowanie mi weekendu.
Miejsce cudne, okolice piękne - będzie trzeba wrócić na moto Pokazuje język

Tadze, Kacprowi i Teo za wytrzymanie ze mną w domku i w drodze na i z BBZtu.

Leo, że chciało Ci się przyjechać by zmarnować nasz czas!!!

Wszystkim Panom za ułatwienie nam zabawy. Pilnowanie ogniska, przestawianie motocykli, noszenie foteli, pilnowanie dzieciów itd.

Wszystkim matkom za przywiezienie swoich pociech - fajne te MiDowe dzieci (choć nie byłam w domku z Danielem to mogę się mylić)
Ishka rozumiem że z Tytusem zobaczymy się za 5 lat Pokazuje język

Ciotce za tańce na stole Pokazuje język
Piotrasowi za dotrzymanie towarzystwa podczas nocnych tańców.

Dominice za posiadanie otwieracza... i nie tylko Pokazuje język

Termitowi za prowadzenie skrupulatnych notatek podczas licytacji.
Łysemu za jej profesjonalne przeprowadzenie Uśmiech

Wszystkim za obecność, dooopną zabawę i sprawienie że cieszę się że jutro jest poniedziałek - wreszcie odpocznę Z przymrużeniem oka
LWG
"Sukces to suma wielkiego wysiłku powtarzanego z dnia na dzień" Robert Collier

Work hard in silence let success make the noise

Carry
my też dziękujemy Organizatorce i pomocnikom Uśmiech
było wyjątkowo, do doooopy, cudownie i klimatycznie. Śniadania i obiady na tarasie z widokiem.

Dojechaliśmy szczęśliwie aczkolwiek lekko okrężną droga. Na szczęście tym razem bez piaskownicy i żwiru Z przymrużeniem oka

To chyba pierwszy BBZ gdy nie padało Szeroki uśmiech

buziaki i już nie mogę się sierpnia doczekać Szeroki uśmiech
Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."

Leo
Wracają wspomnienia. Kto mi tańczył na głowie, i to wtedy gdy siedziałem w fotelu?
I jeszcze raz dzięki, dzięki za zorganizowanie tego fotela Szeroki uśmiech
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

zaciszanka
Powrót z Babozlotu będzie trochę wspominany Z przymrużeniem oka ale uwielbiam te przesiadywanie i rozmowy przy kawce, żeby przedłużyć spotkanie i powrót Uśmiech

Miejsce babozlotowe super ! Piękna i ciekawa okolica, fajna trasa Uśmiech Akurat na zmarnowanie weekendu w Waszym towarzystwie, za umożliwienie czego bardzo dziękuję organizatorkom Uśmiech

dominika3311
Powrót z BBZ był szybszy o godzinę niż przyjazd - a z górki nie było Uśmiech. Dotarłam bez problemów.
Dziękuję za 3 dni super towarzystwa i zabawy.
Taga - następne znowu ty organizujesz - nie odpuścimy Szeroki uśmiech
Leo - następny razem masz być od piątku Piwo
Teo - za godne zastąpienie Leo w piątek i robienie mi pysznych drinków taak
Najmłodszemu Łysemu - Danielowi - za koncerty wczesno poranne Z przymrużeniem oka i piękny uśmiech na buzi.
Wszystkich bym wymieniła ale braknie strony.
Zimowego na bank nie odpuszczę i na dodatek przywiozę moje potwory dwa (a może i ten największy przyjedzie).
Jeszcze raz dziękuję za świetną zabawę Uśmiech Całusy dla wszystkich.

Ciotka
I my z Piotrasem bardzo dziękujemy za wspaniałą zabawę, fantastyczną przejażdżkę po bajecznej okolicy i Organizatorce za tak wspaniałą organizację oraz za to, że mogliśmy Was wszystkich zobaczyćUśmiech
yyyyy Pani Księgowa, gdzie znajdę nr konta?
Życie trzeba przeżyć tak, żeby drugi raz nie chciało się żyćZ przymrużeniem oka

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.25
3,159,600 unikalne wizyty