Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Wyjazdy
 Drukuj temat
Wilno - lipiec 2016
zaciszanka
Do 3 razy sztuka Z przymrużeniem oka

Od czasu wyjazdu Ryga-Tallin-Kowno w 2014 r. podczas którego ominęliśmy Wilno zbieram się , żeby nadrobić Wilno i Troki Uśmiech Niby "tylko" 460 km z Warszawy, a ciągle w planach Z przymrużeniem oka

Wstępny plan: połowa lipca ( lub weekend później ). Wyjazd w piątek rano, powrót w niedzielę ( wariant ekonomiczny i szybki ). Wariant mniej ekonomiczny i bardziej do zwiedzania - powrót w poniedziałek.

Noclegi: hotel z parkingiem i na Starówkę spacerkiem ( np. Vilnius City Hotel ). Nocleg ok. 100 zł/osoba/doba - ze śniadaniem.

Może znowu mały MiDowy wyjazd ? Chętne/chętni ? Uśmiech

Alutka
Chętna jestem, bo chodzi to Wilno za mną od dwóch lat. Niestety sytuacje zawodową mam "dynamiczną" i może się okazać na początku lipca, ze na chęciach się skończy.
Jednak z przyjemnością włączę się w planowanie Uśmiech
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

Hania
ja chyba nie muszę pisać, żem chętna LWG
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

Lysy
Jasna cholera!!!
Nasze motocyklowe przygody są teraz trochę, teges, nieteges... smutek
Pomysł jest SUPER i strasznie korcący, jednak dysponując jednym moto oraz Marudzielcem vel Sysakiem, jakiekolwiek jazdy są możliwe tylko samochodem...
Więc może...???

taga
Lysy napisał(a):

Jasna cholera!!!
Nasze motocyklowe przygody są teraz trochę, teges, nieteges... smutek
Pomysł jest SUPER i strasznie korcący, jednak dysponując jednym moto oraz Marudzielcem vel Sysakiem, jakiekolwiek jazdy są możliwe tylko samochodem...
Więc może...???

a od kiedy to auto to jakiś problem Z przymrużeniem oka niestety/stety zwykle na każdego taki okres przychodzi... że głównie autem... plusem jest to, że to z czasem mija Z przymrużeniem oka ten cel brzmi kusząco i jest tam pięknie, połowa lipca odpada, ale kolejny weekend kto wie??? musielibyśmy to grubiej zaplanować... .
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

zaciszanka
Łysy - emerytura Ci służy Szeroki uśmiech Dobrze kombinujesz Z przymrużeniem oka To byłoby dokończenie planów z 2014 Z przymrużeniem oka

Alutka - żeby wzmocnić chęci .... co zrobić Z przymrużeniem oka Kanapa w Warszawie i miejsce w garażu się znajdą na drodze ze Śląska do Wilna Z przymrużeniem oka hotel "Zacisze" Pokazuje język

Fajnie, że są chęci w MiDowym narodzie Uśmiech Poszperam jeszcze na bookingu, w zeszłym roku miałam wstępnie zarezerwowany hotel "Pan Tadeusz" ..... ale dzisiaj chyba mieli jakiś błąd na stronie , bo booking pokazywał ....ponad 3 tys. zł za 2 noclegi dla 2 osób Z przymrużeniem oka

Hania
Jak coś to i ja służę noclegiem w Warszawie, jak ktoś przed trasą potrzebowałby odpoczynku Uśmiech

Alutka
Wszystko pięknie, ale o jakim terminie w końcu mówimy? co?

Carry
chyba się roztroje Uśmiech
termin, ważny termin Uśmiech
Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."

zaciszanka
Alutka napisał(a):

Wszystko pięknie, ale o jakim terminie w końcu mówimy? co?

Nie ma jeszcze "w końcu" Pokazuje język

Moja propozycja - połowa lipca czyli 15-18. 07 - jestem za opcją od piątku do poniedziałku .
Jeżeli większość wolałaby powrót w niedzielę to zagęszczanie zwiedzania i Troki w drodze powrotnej w niedzielę do Polski ....

Jeżeli będzie grupka chętna i zdecydowana na weekend później (22-25.07 ) to po to są plany, żeby je zmieniać Z przymrużeniem oka Zależy od chętnych.

Magda
Ja się zapisuję wstępnie :-)

zaciszanka
No dobra .... to "męskie" decyzje potrzebne Z przymrużeniem oka czyli lista chętnych .... wiem, wiem, że to prawie za 2 miechy .... ale u mnie już nie ma czerwca w kalendarzu Z przymrużeniem oka

Lista:
1. zaciszanka ( bo założyłam wątek Z przymrużeniem oka )
2. Hania
3. Magda

Hania
Kasia dobrze dobrze, trzeba zrobić listę i wstępne plany, bo u mnie też już czerwca nie ma i zaraz lipiec zginie w planach... grafik robi się napięty.
Czyli termin zostaje 15-18 lipca czy jednak jakieś zmiany? Nie ukrywam, że dla mnie ten chyba jest najlepszy na tą wycieczkę.

zaciszanka
Zostawiam termin 15-17.07 ... nie ma tłumu chętnych na inny Z przymrużeniem oka a i nigdy nie dopasuje się terminu idealnie dla wszystkich.
Opcja piątek 15.07 ( wyjazd ) -niedziela ( 17.07 ) powinna wystarczyć (?) Uśmiech i budżetowo lepiej Z przymrużeniem oka

Alutka
Na listę sie nie wpisuję, żeby nie robić sztucznego tłoku Z przymrużeniem oka Jesli jednak czas pozwoli, to na pewno do Was dołączę. Będę we własnym zakresie jakiś nocleg organizować Uśmiech

Hania
Jasne jasne, może być wyjazd w piątek powrót w niedzielę, ja skopiowałam tylko termin z wcześniejszych wypowiedzi Pokazuje język

taga
odpada, my na Woodzie, ale na nas nie patrzcie, na dam gwarancji na teraz, że kolejny termin by mi pasił Uśmiech next time.
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

termit
My w tym czasie w Norwegii.....

termit
Ale i tak u nas lipiec w ogóle odpada

Estrella
Ja w tym czasie będę zwiedzać Rumuńskie góry Z przymrużeniem oka
LWG
"Sukces to suma wielkiego wysiłku powtarzanego z dnia na dzień" Robert Collier

Work hard in silence let success make the noise