Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Rammstein we Wrocławiu
Carry
27 sierpnia we Wrocławiu ma zagrać Rammstein.

bilety 05 kwietnia od godz 10:00

od 179zł

HUUUUUUURRRRRRRAAAAAAAAAA

Dla chętnych znajdzie się jakieś miejsce noclegowe Uśmiech
Edytowane przez Carry dnia 30-03-2016 11:36
Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."

Teodozja
Carry, namówiłaś mnie Uśmiech Zresztą mnie na Rammstein, Wrocław i Wasze towarzystwo długo namawiać nie trzeba Szeroki uśmiech

Alutka
Piszę się jak najbardziej! Uśmiech
Całe szczęście, że to weekend (tradycyjnie w drugiej połowie sierpnia jestem upupiona w pracy)
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

zaciszanka
Ech .... mnie zachęca Limp Bizkit Z przymrużeniem oka ...... ino kuzyn-chrześniak mi się żeni .... i nie wiem dokładnie kiedy będę się urlopować, bo kiedy ślub to wiem Z przymrużeniem oka

taga
Carry,
oczywiście już na necie widziałam, nawet sobie w telefonie ustawiłam przypomnienie, żeby powalczyć o bilety... 179 zł za Rammstein... rewelacja!!!!! supporty też niczego sobie Uśmiech
jak się uda kupić bilety to przyjedziemy do Wrocka na koncert

już się cieszę!!!!! byle tylko bilety dostać!!!!!!
MEGAAAA
Edytowane przez taga dnia 30-03-2016 13:10
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

Teodozja
Czy kupujemy bilety zbiorowo, czy każdy sam? Bo cena jest od 179, więc pewnie to te na trybunach, na płycie raczej będą droższe, a pod sceną już całkiem Z przymrużeniem oka Mnie jest osobiście wszystko jedno, mogę na trybunach, mogę na płycie, byleby jakoś z Wami Uśmiech

Carry
kurcze ja chce moją młoda zabrać i jeśli Golden Circle nie będzie bardzo drogi to biore tam
w Łodzi tez byłam pod scena i meeeega Szeroki uśmiech
Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."

Alutka
Jeśli o mnie chodzi, to chętnie płyta, choć niekoniecznie Golden Circle (cena!)

taga
my płyta, ale nie golden...
pozdrawiam,
Taga Uśmiech

Ishka
a my najtańsze Z przymrużeniem oka ale koniecznie i absolutnie
coś czuję, że potem będzie impreza z Wami taka, że strach się bać
oczywiście na spanie też zapraszamy, ilość nieograniczona (powyżej 10 osób spanie w pionie), Młodego się opchnie na noc gdzieś Z przymrużeniem oka

Leo
Na Rammstein to ja nawet na wózkuZłość
Ze zrozumiałych względów, będę na siedzącychPiwo
Możecie zapodać linka do strony z biletami?Uśmiech
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

taga
Leo napisał(a):

Na Rammstein to ja nawet na wózkuZłość
Ze zrozumiałych względów, będę na siedzącychPiwo
Możecie zapodać linka do strony z biletami?Uśmiech

http://www.eventi...id=1628494
pozdrawiam,
Taga Uśmiech

Alutka
To co ze wspólnym zakupem biletów, które zaproponowała Teo?
Ci, którzy wybierają się na płytę, to każdy może indywidualnie.
Jednak na trybuny, żeby w kupie siedzieć, to ktoś musiałby kupić dla wszystkich chętnych Uśmiech
Ja cały czas waham się między zwykła płytą, a najtańszym (Ishka? Teo?)
Chyba nie ma jeszcze info, jakie bilety ile kosztują (na stronie eventimu nie znalazłam takiej informacji) co?

taga
pewnie te po 179 zł to albo będzie płyta, albo słabe trybuny...
na płytę postaram się kupić sama indywidualnie
Edytowane przez taga dnia 31-03-2016 13:14
pozdrawiam,
Taga Uśmiech

Teodozja
Powiem szczerze, że dla mnie, na takich koncertach wybór jest albo blisko sceny, wtedy jest szaleństwo i dużo widać, albo na trybunach.
Na dalszej płycie często słabo widać, szczególnie jak stanie przede mną ktoś wyższy, a kilka godzin na nogach skutecznie potrafi odebrać mi przyjemność z koncertu...
Chciałabym zostać parę dni we Wrocławiu, dlatego ze względu na koszty wolę chyba na trybunach, niekoniecznie w najdroższym sektorze.

Fajnie by było, żebyśmy koło siebie siedzieli, ale dopóki biletów nie ma w sprzedaży, to nawet nie wiadomo jakie są dokładnie ceny na jakie sektory i gdzie byśmy chcieli.

A bilety proponuję kupić jak najszybciej, bo niestety rozwinął się chamski biznes w postaci firm, które wykupują bilety z oficjalnej sprzedaży i potem sprzedają je czasem kilka razy drożej... Chciałam przyjechać do Wrocka na Gilmoura, bilety były od ok. 160 zł, po godzinie już ich nie było, za to teraz można sobie kupić od koników za 500 zł, a nawet za 2500...
Podobnie na The Cure, koncert w październiku, biletów w eventimie albo ticketpro już nie ma, są za to po 400 zł na najgorsze sektory, w tzw. "agencjach" biletowych. Strasznie mnie to wk...wia.....

Może w tym wypadku tak nie będzie, ale lepiej dmuchać na zimne Z przymrużeniem oka
Będę czuwać 5 o 10.00, mogę kupić bilety, bądźmy wtedy w kontakcie i ustalimy na bieżąco miejsca. Tylko musiałabym wiedzieć komu, dajcie znać jakby co Uśmiech

Ishka
Teo, to ja się chętnie podepnę pod Twoją propozycję zakupu zbiorowego
5go o 10 na milion procent nie będę koło neta i mam obawę, że do popołudnia wszystko będzie wykupione smutek
my generalnie na trybuny, na płytę za starzy jesteśmy Z przymrużeniem oka jeśli będą dobre trybuny to super, jeśli będą jakieś zaporowe ceny to jakie wybierzesz miejsca będzie dobrze.
przelać Ci "zaliczkę"?
no i na spanie zapraszamy, dostaniesz klucze będziesz się rządzić przez te kilka dni jak Ci będzie pasowało
no i mieszkamy blisko stadionu Z przymrużeniem oka

generalnie zapraszamy serdecznie wszystkich zainteresowanych!

Carry
ja wlasnie z powodu slabej widocznosci na plycie wole golden
bo jakos oglądanie Rammsteina z fotelika do mnie nie przemawia Szeroki uśmiech

wszystko zalezne od ceny

Teodozja
Ishka, nie ma sprawy, rozumiem że dla Was dwa bilety? Zrobicie mi przelew jak już kupię i będzie dokładnie wiadomo za ile Uśmiech
I wielkie dzięki za propozycję noclegu, ale chyba bym się krępowała siedzieć Wam na głowie zbyt długo, zresztą zobaczymy jak się sytuacja rozwinie Uśmiech

Alutka
Teo, jeśli można, to ja również chętnie podepnę się do Twojego zbiorowego zakupu. Zdaję się bez zastrzeżeń na Twój wybór i sztuk jedną poproszę. Uśmiech

Ishka, skoro tak serdecznie zapraszasz, to grzechem byłoby odmówić Pokazuje język

Zawsze uważałam, że mocne rockowe brzmienia to tylko na płycie! Jednak po ostatnim koncercie na stadione w Wawie stwierdziłam, że dusza by chciała, ale ciało się buntuje Z przymrużeniem oka Szeroki uśmiech

taga
jak będziecie jakoś bardziej grupowo kupować, to tylko pamiętajcie że tam jest chyba max 8 biletów na łebka do kupienia, póki co macie mniej, ale pamiętajcie Uśmiech
Edytowane przez taga dnia 01-04-2016 21:48
pozdrawiam,
Taga Uśmiech

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.27
3,159,600 unikalne wizyty