Powroty z letniego BBZ
|
taga |
Dodany dnia 31-05-2015 13:33
|

Użytkownik
Data rejestracji: 14.02.12
|
Hejka
Ja tez już w domu... Znowu zepsuliscie mi weekend za co bardzo dziękuje
Było jak zwykle do doooopyyyy....
Wielkie ukłony dla Alutki i wszystkich jej pomocników za super organizacje, super miejsce, nawet pogoda była chyba zamówiona
Wielkie dzięki dla makaka za pomysł dziury szkoda te nie udało sie zrobic tej trasy, ale za to zostaje to na pózniej do zrobienia wiec nic straconego
Wielkie dzięki dla przema i edzi za dziurę i dzięki temu poszerzenie moich horyzontów, było naprawdę super....
Dominika, super ze przyjechałaś i ze z nami zostałaś... Mam nadzieje pierwszy i nie ostatni raz, do następnego 
I wielkie wielkie buziaki dla Was wszystkich za to, że ten weekend był naprawdę do dooooopy... Już chce więcej
pozdrawiam,
Taga
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim
|
|
|
|
Alutka |
Dodany dnia 31-05-2015 14:15
|

Główny administrator
Data rejestracji: 13.02.12
|
Nareszcie koniec! 
Dziękuję, że przyjechaliście w świetnych humorach, skorzy do zabawy i sypnięcia groszem na zbożny cel. Jak zawsze niezawodni! 
Teraz dziękować będę po nazwisku:
Zaciszanka - za zorganizowanie gadżetów i fantów (loteria, nagrody) i pomoc w organizacji konkursów
Nieświnka - za bardzo pouczające szkolenie (obyśmy nigdy nie musieli sprawdzić się w praktyce!)
Dominika- za chęć poznania, przyjazd i koszulkę na następną licytację
Ciotka - za sosy, ketchupy itp. oraz sprzęt grający
Makek - za pomysł pętli wokół dziury (będzie jeszcze okazja )
Przemo - za wycieczkę do wnętrza dziury
Lysy - za pomoc kuchenną i oczywiście licytację
I jeszcze prywata - osobiste podziękowania dla Edi za magiczną tabletkę od bólu głowy i Ciotki za zarządzanie muzyką. Sprawiłyście, że w piątek bawiłam się, jak nigdy dotąd. Kooocham Was!
Piotras i Paweł - za przetransportowanie do i z dziury 
Nie będę silić się na przeprosiny za niedociągnięcia i wpadki, bo tegoroczni organizatorzy znani są z tego, że reklamacji nie przyjmują 
Dziękują za uwagę. A teraz idę odespać to całe zamieszanie. Dobranoc!
|
|
|
|
zaciszanka |
Dodany dnia 31-05-2015 14:30
|

Główny administrator
|
Organizatorka podejrzanie szybko wróciła do domu
Melduję bezpieczny powrót do Warszawy Znowu lekko na około, bo przez Łódź. Łącznie zrobiłam 1018 km od czwartku południa Powrót wydał mi się aż za krótki - 240 km.
Dziękuję za Wasze Towarzystwo w ten super weekend 
Alutka - wielki ukłon za poświęcony czas i organizację, zwłaszcza przy tak niespodziewanych zwrotach akcji jak z ośrodkiem 
Co do gadżetów, fantów i pomysłów na konkursy jak będę mogła to zawsze chętnie pomogę. |
|
|
|
termit |
Dodany dnia 31-05-2015 14:55
|

Użytkownik
|
My też już w domu. Dziękujemy i prosimy jeszcze o następny zmarnowany z Wami weekend  |
|
|
|
Joas |
Dodany dnia 31-05-2015 15:28
|

Użytkownik
Data rejestracji: 16.02.12
|
Kochani, wielkie dzięki 
Nikt nie potrafi zorganizować równie doopnego weekendu jak Wy a w zasadzie Wasze towarzystwo.
Gorąco wszystkim dziękuje 
Za organizację, zabawę, czarną dziurę, dmuchanie fantoma, wirtualny słoik miodu, tytuł wiedźmy roku, miotłę, porwane spodnie ..... i wiele wiele innych cudownych momentów.
Jesteście WIELCY i już nie mogę się doczekać kiedy znowu będę mogła tak doopnie spędzić czas.  |
|
|
|
termit |
Dodany dnia 31-05-2015 15:55
|

Użytkownik
|
Joas, to my dziękujemy za miotłę I za bagno też  |
|
|
|
Joas |
Dodany dnia 31-05-2015 15:57
|

Użytkownik
Data rejestracji: 16.02.12
|
Nic nie słyszę ... a po bagno i miotłę się zgłoszę jak najszybciej się da bo jeszcze się przyzwyczaicie  |
|
|
|
Hania |
Dodany dnia 31-05-2015 16:11
|

Użytkownik
Data rejestracji: 23.03.13
|
Ja też już w domu! Dzięki za zmarnowanie weekendu, za pierwsze doświadczenia jazdy w grupie, było lepiej niż myślałam, za chęci obniżenia kanapy i w ogóle za to że byliście i było cudownie z Wami uśmiech z twarzy nie znika!
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbike
|
|
|
|
Teodozja |
Dodany dnia 31-05-2015 17:07
|

Główny administrator
|
Ja tez dotarłam szczęśliwie przy pomocy Termitów i komunikacji miejskiej, jak na prawdziwą motocyklistkę przystało 
Było jak zwykle mega fajnie, bardzo dziękuję za możliwość doświadczenia niecodziennych atrakcji, za super organizację i za Wasze zacne towarzystwo Do następnego!  |
|
|
|
Ishka |
Dodany dnia 31-05-2015 18:07
|

Użytkownik
Data rejestracji: 15.02.12
|
my też już w domu, zeszło nam się długaśnie bo zajechaliśmy jeszcze do Częstochowy na szybkie zwiedzanie
dziękujemy Wam bardzo za to, że jesteście tacy, jacy jesteście
Alutce dziękujemy za doskonale zorganizowany zlot (nawet ciepła woda była!)
buziaki i do następnego dodupnego razu  |
|
|
|
Leo |
Dodany dnia 31-05-2015 18:26
|

Użytkownik
Data rejestracji: 12.02.12
|
Nareszcie w domu. Kolejny raz nie dam się luż namówić na zmarnowanie łykendu .
Atmosfera kiepska, towarzystwo do bani, więc dlaczego chcę znowu?
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udało 
|
|
|
|
Efjot |
Dodany dnia 31-05-2015 18:33
|

Użytkownik
|
Ekipa Zagłębiowska w składzie Eddie,Efjot i Szwedo dziękuje za wspólną zabawę do białego rana.
Szczególne pokłony dla Beatki   |
|
|
|
Lysy |
Dodany dnia 31-05-2015 19:40
|

Użytkownik
Data rejestracji: 15.10.13
|
Nie chcę!
Nie lubię!
Nie nie zamierzam!
...
...
...rezygnować z kolejnego spotkania z Wami!!!
Do dooopny weekend uważam za ze wszech miar udany.
Podsumowaniem spotkania było zdjęcie dolnej części pleców pewnej grupki niezidentyfikowanych osób (do wglądu na fb )...
Bardzo dziękujemy Alutce za zorganizowanie, nadzorowanie, wykarmianie i zabawianie 
Całej pozostałej grupie zepsutych Motocyklistek i Rodzynków dziękujemy za zabawę, troskę o brzuch Nieświnki i moją trzeźwość!  |
|
|
|
edzia |
Dodany dnia 31-05-2015 20:29
|

Użytkownik
Data rejestracji: 19.08.13
|
Bardzo dziękujemy za suuuuper udany weekend .Postaram się jak najszybciej sklecić filmik |
|
|
|
Rycho |
Dodany dnia 31-05-2015 22:16
|

Użytkownik
Data rejestracji: 18.01.13
|
My też w domu i też już tęsknimy  |
|
|
|
Ciotka |
Dodany dnia 31-05-2015 22:34
|

Użytkownik
Data rejestracji: 21.02.12
|
I ja bardzo dziękuję i zawsze do usług
Życie trzeba przeżyć tak, żeby drugi raz nie chciało się żyć 
|
|
|
|
dominika3311 |
Dodany dnia 31-05-2015 22:55
|

Użytkownik
Data rejestracji: 03.05.15
|
Kochani było naprawdę super 
Dzięki za tak miłe przyjęcie.
Żałuję, że tylko jeden wieczór. Ale następnym razem (choby skały srały) przyjadę na trzy dni. Postaram się za szybko nie zresetować .
Podziękowania Alutce za super organizację, Łysemu za extra licytację i każdemu z osobna (chociaż połowy imion nie pamiętam - ale wszystko do nadrobienia ).
Mam prośbę: jeżeli możecie powysyłajcie mi zaproszenia na FB abym dołączyła do rodzinki MID-ówek, mam parę filmików i z chęcią się podzielę, a też chciałabym obejrzeć inne zdjęcia. Dzięki jeszcze raz.
Szukajcie: Dominika Czierpka. |
|
|
|
Estrella |
Dodany dnia 01-06-2015 08:28
|

Użytkownik
Data rejestracji: 23.04.12
|
I ja dotarłam do domu... a nawet do pracy 
Było do dooopy!! Nic nowego!!
Alutka szacun za organizację! i przyznaj się z jakiego urzędu pracy wytrzasnęłaś Panią na zmywak 
Nieświnka wielkie dzięki za szkolenie!! Było mega i nawet zakwasow nie mam 
Przemo - dziura mnie wciągnęła...
Wszystkim zaangażowanym w organizację bardzo dziękuję za przygotowanie rewelacyjnego weekendu
A reszcie za obecność i mega zabawę!!
Do następnego...
P.S.Kiedy zaczynamy odliczać?? 
P.S.2 Leo, Nieświnka, Lysy i Andzia - jeszcze raz dziękuję za pomoc w sprawieniu mojej mamie dobrze!!

"Sukces to suma wielkiego wysiłku powtarzanego z dnia na dzień" Robert Collier
Work hard in silence let success make the noise
|
|
|
|
Andzia |
Dodany dnia 01-06-2015 08:57
|

Użytkownik
|
To ja zacznę od ogromnych podziękowań dla Alutki, że przyjęła nas w ostatniej chwili i mogłyśmy zmarnować kolejny weekend. 
Agatka była zachwycona i dzisiaj rano chciała wracać "na wycieczkę do motocykli" Ale się nie dziwię, z takimi ciociami i wujkami... 
A ja wreszcie się wyspałam, bo wygląda jakby młoda miała uczulenie, tylko nie wiem czy na ośrodek, czy na Was , bo wróciłyśmy do domu i cudownie ozdrowiała I cały misterny plan na wolny tydzień poszedł w diabły...
Edytowane przez Andzia dnia 01-06-2015 10:37
Piękno można znaleźć prawie wszędzie, jeśli człowiek przystanie, żeby się rozejrzeć; lecz codzienna walka o przetrwanie sprawia, że łatwo zapomnieć o istnieniu tego zupełnie darmowego luksusu
|
|
|
|
dominika3311 |
Dodany dnia 01-06-2015 10:02
|

Użytkownik
Data rejestracji: 03.05.15
|
Alutka a kiedy wrzucisz podsume licytacji??? Jestem strasznie ciekawa ile Łysemu udało się z nas wyszarpać 
No i oczywiście komu się spełni marzenie  |
|
|