Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Spotkania
 Drukuj temat
Powroty z letniego BBZ
taga
Hejka Uśmiech
Ja tez już w domu... Znowu zepsuliscie mi weekend Uśmiech za co bardzo dziękuje Uśmiech
Było jak zwykle do doooopyyyy....
Wielkie ukłony dla Alutki i wszystkich jej pomocników za super organizacje, super miejsce, nawet pogoda była chyba zamówiona Uśmiech
Wielkie dzięki dla makaka za pomysł dziury Uśmiech szkoda te nie udało sie zrobic tej trasy, ale za to zostaje to na pózniej do zrobienia Uśmiech wiec nic straconego Z przymrużeniem oka
Wielkie dzięki dla przema i edzi za dziurę i dzięki temu poszerzenie moich horyzontów, było naprawdę super....

Dominika, super ze przyjechałaś i ze z nami zostałaś... Mam nadzieje pierwszy i nie ostatni raz, do następnego Uśmiech

I wielkie wielkie buziaki dla Was wszystkich za to, że ten weekend był naprawdę do dooooopy... Już chce więcej Uśmiech
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

Alutka
Nareszcie koniec! Pokazuje język

Dziękuję, że przyjechaliście w świetnych humorach, skorzy do zabawy i sypnięcia groszem na zbożny cel. Jak zawsze niezawodni! brawa

Teraz dziękować będę po nazwisku:
Zaciszanka - za zorganizowanie gadżetów i fantów (loteria, nagrody) i pomoc w organizacji konkursów
Nieświnka - za bardzo pouczające szkolenie (obyśmy nigdy nie musieli sprawdzić się w praktyce!)
Dominika- za chęć poznania, przyjazd i koszulkę na następną licytację
Ciotka - za sosy, ketchupy itp. oraz sprzęt grający
Makek - za pomysł pętli wokół dziury (będzie jeszcze okazja Uśmiech )
Przemo - za wycieczkę do wnętrza dziury
Lysy - za pomoc kuchenną i oczywiście licytację

I jeszcze prywata - osobiste podziękowania dla Edi za magiczną tabletkę od bólu głowy i Ciotki za zarządzanie muzyką. Sprawiłyście, że w piątek bawiłam się, jak nigdy dotąd. Kooocham Was!
Piotras i Paweł - za przetransportowanie do i z dziury Z przymrużeniem oka

Nie będę silić się na przeprosiny za niedociągnięcia i wpadki, bo tegoroczni organizatorzy znani są z tego, że reklamacji nie przyjmują nenene

Dziękują za uwagę. A teraz idę odespać to całe zamieszanie. Dobranoc! s5.rimg.info/5706052a40901cf01d3eb62f59fd899e.gif
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

zaciszanka
Organizatorka podejrzanie szybko wróciła do domu Z przymrużeniem oka

Melduję bezpieczny powrót do Warszawy Uśmiech Znowu lekko na około, bo przez Łódź. Łącznie zrobiłam 1018 km od czwartku południa Uśmiech Powrót wydał mi się aż za krótki - 240 km.

Dziękuję za Wasze Towarzystwo w ten super weekend Uśmiech

Alutka - wielki ukłon za poświęcony czas i organizację, zwłaszcza przy tak niespodziewanych zwrotach akcji jak z ośrodkiem podziw

Co do gadżetów, fantów i pomysłów na konkursy jak będę mogła to zawsze chętnie pomogę.

termit
My też już w domu. Dziękujemy i prosimy jeszcze o następny zmarnowany z Wami weekend Uśmiech

Joas
Kochani, wielkie dzięki Uśmiech
Nikt nie potrafi zorganizować równie doopnego weekendu jak Wy a w zasadzie Wasze towarzystwo.
Gorąco wszystkim dziękuje Uśmiech
Za organizację, zabawę, czarną dziurę, dmuchanie fantoma, wirtualny słoik miodu, tytuł wiedźmy roku, miotłę, porwane spodnie ..... i wiele wiele innych cudownych momentów.
Jesteście WIELCY podziw i już nie mogę się doczekać kiedy znowu będę mogła tak doopnie spędzić czas. cieszę się

termit
Joas, to my dziękujemy za miotłę Z przymrużeniem oka I za bagno też rotfl

Joas
termit napisał(a):

Joas, to my dziękujemy za miotłę Z przymrużeniem oka I za bagno też rotfl

Nic nie słyszę nenene ... a po bagno i miotłę się zgłoszę jak najszybciej się da bo jeszcze się przyzwyczaicie płacz

Hania
Ja też już w domu! Dzięki za zmarnowanie weekendu, za pierwsze doświadczenia jazdy w grupie, było lepiej niż myślałam, za chęci obniżenia kanapy i w ogóle za to że byliście i było cudownie podziw z Wami uśmiech z twarzy nie znika!
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

Teodozja
Ja tez dotarłam szczęśliwie przy pomocy Termitów i komunikacji miejskiej, jak na prawdziwą motocyklistkę przystało Z przymrużeniem oka
Było jak zwykle mega fajnie, bardzo dziękuję za możliwość doświadczenia niecodziennych atrakcji, za super organizację i za Wasze zacne towarzystwo Uśmiech Do następnego! Uśmiech

Ishka
my też już w domu, zeszło nam się długaśnie bo zajechaliśmy jeszcze do Częstochowy na szybkie zwiedzanie

dziękujemy Wam bardzo za to, że jesteście tacy, jacy jesteście

Alutce dziękujemy za doskonale zorganizowany zlot (nawet ciepła woda była!)

buziaki i do następnego dodupnego razu Szeroki uśmiech

Leo
Nareszcie w domu. Kolejny raz nie dam się luż namówić na zmarnowanie łykendufoch.
Atmosfera kiepska, towarzystwo do bani, więc dlaczego chcę znowu?głupek
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Efjot
Ekipa Zagłębiowska w składzie Eddie,Efjot i Szwedo dziękuje za wspólną zabawę do białego rana.
Szczególne pokłony dla Beatkipodziwpodziwpodziw

Lysy
Nie chcę!
Nie lubię!
Nie nie zamierzam!
...
...
...rezygnować z kolejnego spotkania z Wami!!!
Do dooopny weekend uważam za ze wszech miar udany.
Podsumowaniem spotkania było zdjęcie dolnej części pleców pewnej grupki niezidentyfikowanych osób (do wglądu na fb )...
Bardzo dziękujemy Alutce za zorganizowanie, nadzorowanie, wykarmianie i zabawianie podziw
Całej pozostałej grupie zepsutych Motocyklistek i Rodzynków dziękujemy za zabawę, troskę o brzuch Nieświnki i moją trzeźwość! Piwo

edzia
Bardzo dziękujemy za suuuuper udany weekend Uśmiech.Postaram się jak najszybciej sklecić filmikUśmiech

Rycho
My też w domu i też już tęsknimy Szeroki uśmiech

www.motorowodni.com.pl
Ciotka
I ja bardzo dziękuję i zawsze do usług podziw
Życie trzeba przeżyć tak, żeby drugi raz nie chciało się żyćZ przymrużeniem oka

dominika3311
Kochani było naprawdę super Szeroki uśmiech
Dzięki za tak miłe przyjęcie.
Żałuję, że tylko jeden wieczór. Ale następnym razem (choby skały srały) przyjadę na trzy dni. Postaram się za szybko nie zresetować alkohol.
Podziękowania Alutce za super organizację, Łysemu za extra licytację i każdemu z osobna (chociaż połowy imion nie pamiętam - ale wszystko do nadrobienia głupek).
Mam prośbę: jeżeli możecie powysyłajcie mi zaproszenia na FB abym dołączyła do rodzinki MID-ówek, mam parę filmików i z chęcią się podzielę, a też chciałabym obejrzeć inne zdjęcia. Dzięki jeszcze raz.
Szukajcie: Dominika Czierpka.

Estrella
I ja dotarłam do domu... a nawet do pracy nie-e
Było do dooopy!! Nic nowego!!jupi

Alutka szacun za organizację! podziw i przyznaj się z jakiego urzędu pracy wytrzasnęłaś Panią na zmywak Z przymrużeniem oka

Nieświnka wielkie dzięki za szkolenie!! Było mega i nawet zakwasow nie mam Pokazuje język

Przemo - dziura mnie wciągnęła... taak

Wszystkim zaangażowanym w organizację bardzo dziękuję za przygotowanie rewelacyjnego weekendu
A reszcie za obecność i mega zabawę!!

Do następnego...
P.S.Kiedy zaczynamy odliczać?? głupek

P.S.2 Leo, Nieświnka, Lysy i Andzia - jeszcze raz dziękuję za pomoc w sprawieniu mojej mamie dobrze!! kwiatek
LWG
"Sukces to suma wielkiego wysiłku powtarzanego z dnia na dzień" Robert Collier

Work hard in silence let success make the noise

Andzia
To ja zacznę od ogromnych podziękowań dla Alutki, że przyjęła nas w ostatniej chwili i mogłyśmy zmarnować kolejny weekend. Szeroki uśmiech

Agatka była zachwycona i dzisiaj rano chciała wracać "na wycieczkę do motocykli" Uśmiech Ale się nie dziwię, z takimi ciociami i wujkami... brawa

A ja wreszcie się wyspałam, bo wygląda jakby młoda miała uczulenie, tylko nie wiem czy na ośrodek, czy na Was Z przymrużeniem oka, bo wróciłyśmy do domu i cudownie ozdrowiała Szeroki uśmiech I cały misterny plan na wolny tydzień poszedł w diabły... Z przymrużeniem oka
Edytowane przez Andzia dnia 01-06-2015 10:37
Piękno można znaleźć prawie wszędzie, jeśli człowiek przystanie, żeby się rozejrzeć; lecz codzienna walka o przetrwanie sprawia, że łatwo zapomnieć o istnieniu tego zupełnie darmowego luksusu

dominika3311
Alutka a kiedy wrzucisz podsume licytacji??? Jestem strasznie ciekawa ile Łysemu udało się z nas wyszarpać taak
No i oczywiście komu się spełni marzenie rotfl

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.25
3,159,548 unikalne wizyty