Aktualnie online
· Gości online: 1
· Użytkowników online: 0
· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras
· Użytkowników online: 0
· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras
Logowanie
Shoutbox
Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.
nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.
RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?
nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.
RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?
zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona
545 spamowych kont do wyczyszczenia 

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć 

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło.

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom 

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super 

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj 

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!
zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić 

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji
drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach
AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania 

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni!
namiot gotowy 

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać 

Zobacz temat
w 99% to mężczyźni, a we Wrocławiu ...
|
|
zaciszanka |
Dodany dnia 13-04-2015 16:36
|
![]() Główny administrator Postów: 1503 Data rejestracji: 13.02.12 |
..... zaszalała pewna motocyklistka. Szkoda, że znowu to "zaszalenie" w negatywnym sensie: http://wiadomosci...a-00003745 |
|
|
Carry |
Dodany dnia 13-04-2015 17:05
|
![]() Użytkownik Postów: 327 Data rejestracji: 15.02.12 |
aj tam, aj tam jakby nikt nigdy 120 nie przekroczył ani nie jechał tak miedzy autami. Ostro pojechała dziewczyna, zgadza się a to, że we Wroclawiu teraz jest nagonka na motocyklistów to inna sprawa. Dziewczyny osobiście nie znam ale znam z opowieści. No cóż szarżowała i w końcu ją dopadli. Ale nie robiłaby, z tego wielkiego szumu. Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."
|
|
|
zaciszanka |
Dodany dnia 13-04-2015 17:16
|
Carry, nie czepiam się o 120 ani o jazdę pomiędzy autami - nie mogę "rzucić kamieniem" ![]() ![]() Nie ma co robić szumu, ale nie ma też co gloryfikować, bo już widziałam komentarze na fb "lewa w górę siostro" .... Dlaczego we Wrocławiu nagonka na motocyklistów ? |
|
|
Carry |
Dodany dnia 13-04-2015 18:08
|
z tego co widziałam na filmiku to przejazd na czerwonym polegał na tym: dolatujesz do skrzyżowania pasem do skrętu w prawo (który jest pusty i ma czerwone) i wjeżdżasz przed auta stojące na pasie prosto które właśnie zaczynają mieć zielone ![]() nagonka jest dlatego, że że kilkudziesięciu niewyżytych małolatów na sportach zorganizowało MotoTerror jazda na maxa między autami, palenie gumy na środku skrzyżowania, jazda na kole w gęstym ruchu ulicznym itp wszystko pod hasłem terroryzujemy puszkarzy utłuc kretynów to mało. Wzmożone kontrole, nagonka i oczywiście PR do d..y ![]() Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."
|
|
|
Carry |
Dodany dnia 13-04-2015 18:10
|
a i jeszcze parę dni temu motocyklista zabił pieszego na pasach po prostu sezon w pełni <wali głową w ścianę> Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."
|
|
|
nieswinka |
Dodany dnia 13-04-2015 19:28
|
![]() Użytkownik Postów: 149 Data rejestracji: 26.02.12 |
Wiecie co na filmiku zbyt wiele nie widać, ale jeśli to co jest napisane w treści jest prawdą, to sorry ale 44 punktów nie dostaje się ot tak za byle co... Totalnie bez wyobraźni, a potem znicze i krzyże na drogach. ![]() |
|
|
Carry |
Dodany dnia 14-04-2015 07:22
|
ja wiem, że 44 to dużo ale znam ta ulicę i jak się po niej jeździ. Dziewczyna jechała tak jak większość tam, tzn jeśli chodzi o prędkość. Nie bronie jej bo wiem, że przeginała ale w tym konkretnym wypadku miała pecha. Nagonka na motocyklistów trwa we Wrocławiu ![]() Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."
|
|
|
termit |
Dodany dnia 14-04-2015 10:10
|
![]() Użytkownik Postów: 826 Data rejestracji: 13.02.12 |
Prędkości też bym się nie czepiała, chociaż nie wiadomo jaki tam był akurat ruch. Natomiast jazda na czerwonym świetle? Nawet przy takich manewrach, jak opisywała Carry (które zresztą każdy z nas czasami robi) wypadałoby zwolnić. Zdobycie 24 punktów karnych też niczego jej nie nauczyło, moim zdaniem powinna trochę spasować. Ciekawe jak długo miała prawo jazdy na moto? |
|
|
zaciszanka |
Dodany dnia 14-04-2015 11:19
|
W Warszawie chyba też się zaczęła nagonka ... słuchałam rano Zetki .... dziewczyna z Wrocławia też była "bohaterką" wiadomości w kategorii motocyklowi szaleńcy - już raz straciła prawo jazdy. Co do Warszawy to było info, ze specjalny patrol na motocyklistów pojawił się na Wisłostradzie , przez ostatni miesiąc zabrano w Wawie 6 praw jazdy, 8 dowodów rejestracyjnych, a przez ostatnie 2 tygodnie 114 mandatów za przekroczenie prędkości - wszystko dotyczy 2oo. |
|
|
Leo |
Dodany dnia 14-04-2015 14:40
|
![]() Użytkownik Postów: 1657 Data rejestracji: 12.02.12 |
A ja tych kontroli nie uważam za nagonkę, tylko za zrozumiałą reakcję na wariackie i nieodpowiedzialne popisy kretynów(ek) na 2oo. Święty nie byłem i nie jestem, ale otrzymanie w ciągu kilku minut ponad 40 punktów, moim zdaniem, zasługuje na bardzo, bardzo surową karę. Ja też korzystam z dróg na których poruszają się ci, pożal się boże, "kierowcy" i na tych drogach chcę czuć się w miarę bezpiecznie. Jeśli ktoś ma ciągoty wyścigowe to od tego są tory, i proszę nie mówić, że jest ich mało. To żaden argument![]() Edytowane przez Leo dnia 14-04-2015 14:42 ==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego. Seneka Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udało ![]() |
|
|
Leo |
Dodany dnia 14-04-2015 14:41
|
![]() Użytkownik Postów: 1657 Data rejestracji: 12.02.12 |
zaciszanka napisał(a): W Warszawie chyba też się zaczęła nagonka ... słuchałam rano Zetki .... dziewczyna z Wrocławia też była "bohaterką" wiadomości w kategorii motocyklowi szaleńcy - już raz straciła prawo jazdy. Co do Warszawy to było info, ze specjalny patrol na motocyklistów pojawił się na Wisłostradzie , przez ostatni miesiąc zabrano w Wawie 6 praw jazdy, 8 dowodów rejestracyjnych, a przez ostatnie 2 tygodnie 114 mandatów za przekroczenie prędkości - wszystko dotyczy 2oo. Brawo dla warszawskiej Policji ![]() ==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego. Seneka Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udało ![]() |
|
|
Moniaa |
Dodany dnia 14-04-2015 17:15
|
![]() Użytkownik Postów: 197 Data rejestracji: 06.06.13 |
zaciszanka napisał(a): W Warszawie chyba też się zaczęła nagonka ... słuchałam rano Zetki .... dziewczyna z Wrocławia też była "bohaterką" wiadomości w kategorii motocyklowi szaleńcy - już raz straciła prawo jazdy. Co do Warszawy to było info, ze specjalny patrol na motocyklistów pojawił się na Wisłostradzie , przez ostatni miesiąc zabrano w Wawie 6 praw jazdy, 8 dowodów rejestracyjnych, a przez ostatnie 2 tygodnie 114 mandatów za przekroczenie prędkości - wszystko dotyczy 2oo. Jerozolimskie też od rana obstawione na wylocie w obie strony i nagonka na moto ![]() ![]() |
|
|
Ishka |
Dodany dnia 14-04-2015 22:04
|
![]() Użytkownik Postów: 260 Data rejestracji: 15.02.12 |
ehhh no rzeczywiście we wro się ostatnio gotuje jeśli chodzi o motocyklistów najpierw ten potworny wypadek z pieszym (akurat znajomi z pracy przejeżdżali obok gdy trwało zbieranie z jezdni) i oczywiście od razu - widzieliśmy, widzieliśmy!!! podwójne podjaranie, bo był motocykl... potem ten durny terror (a jechałaś, jechałaś???) no i ta motocyklistka - dzisiaj mi ludzie (których widzę tylko we wtorki) wpierali, że to na pewno byłam ja i oczywiście wydziwianie (pozabijają wszystkich, dawcy organów...) nie chce mi się już tłumaczyć za czyjąś głupotę, macham ręką i zmieniam rejon jak się zaczyna sąd nad 2oo |
|
Przejdź do forum: |