Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Spotkania
 Drukuj temat
Powroty z zimówki 2015
Leo
Mnie się już udało dotrzeć do domu. Wprawdzie bez kultowej torby, lecz została szybko dostarczona - dzięki Nieświnka i Lysypodziw
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

draka
My już po targach opuszczamy Wawę w kierunku Lublina

termit
My dotarliśmy do domu ok. 15-tej. Dziękujemy Wszystkim, było cudnieUśmiech

termit
Draka, jak zakupy?

Andzia
Na szczęście większość trasy Agatka przespała, więc w miarę spokojnie dojechałyśmy do domu Uśmiech Tylko pod blokiem była awantura, bo młoda się zbuntowała, że chce wracać na imprezę rotfl
Rany, już się boję co z Niej wyrośnie Szeroki uśmiech
Wszystkim bardzo dziękujemy za okropnie zmarnowany weekend cieszę się
Piękno można znaleźć prawie wszędzie, jeśli człowiek przystanie, żeby się rozejrzeć; lecz codzienna walka o przetrwanie sprawia, że łatwo zapomnieć o istnieniu tego zupełnie darmowego luksusu

draka
Nic nie kupione. Tyle , że kilka kasków udało się wykluczyć. Takiego Airoha jak chciałam nie było

Estrella
Melduję się z domu
W sumie nie wiem czy to powód do zadowolenia czy do smutku. Weekend się skończył. W prawdzie był zmarnowany i do domowy ale w jakim towarzystwie Z przymrużeniem oka

Dzięki jeszcze raz wszystkim i do zobaczenia oby jak najszybciej Szeroki uśmiech
LWG
"Sukces to suma wielkiego wysiłku powtarzanego z dnia na dzień" Robert Collier

Work hard in silence let success make the noise

Lysy
My również meldujemy się w domu po dostarczeniu Leo jego szczęśliwej torby (o znaleźnym nie wspominam, bo Leo na pewno nie zapomni chytry ) i udobruchaniu rodziców Nieświnki za długą nieobecność.
Nasz weekend był niestety krótszy od Waszego, ale i tak uznajemy go za zasadnie zmarnowany.
Było dodooopnie i o to chodziło!!! Bardzo Wam dziękujemy! podziw

Joas
Melduję że dotarłam szczęśliwie.
Wielkie dzięki za zmarnowany weekend alkohol
Było jak zawsze do doopy ... chcę jeszcze cieszę się

Carry
Wrocław się odmeldowuje.
Udało nam się zwiać przed śnieżną zawieruchą Szeroki uśmiech
dziękujemy za jak zwykle zmarnowany weekend
Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."

Hania
ja również się melduję i oczywiście wielkie dzięki Andzi i Joas za transporty w obie strony Uśmiech a wszystkim za zmarnowanie weekendu i bolący brzuch (choć nie wiem czy bardziej od śmiechu czy przejedzenia)! z Wami jak zwykle do doopy!
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

Teodozja
Ja też wróciłam, było cudownie, odpoczęłam od pracy, myślałam że to niemożliwe, ale z Wami wszystko jest możliwe! Szeroki uśmiech

Ishka
my już też jesteśmy, dotarliśmy około 18
Uniejów rządzi Szeroki uśmiech
dzięki serdeczne za wszystko wszystkim (nie będę się rozdrabniać Pokazuje język)

taga
ja też w domu byłam ok 13. Dzięki wielkie za zmarnowany weekend Z przymrużeniem oka było do doooopy jak zwykle Z przymrużeniem oka Leo dzieki za super organizacje a Wam za ten fajny czas Z przymrużeniem oka do następnego!!!!
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

draka
Ufff problemy z netem, dlatego dopiero t eraz piszę. Wróciliśmy szczęśliwi, wybawieni, wyspani ;-). Baaaardzo się cieszę, że udało się z Wami spotkać. Pokłony dla organizatora! Dzięki za dyplom i prezent - fartuszek bardzo przyda się przy kuchni. Zwłaszcza przy gościach może być śmiesznie!

Ciotka
I ja bardzo dziękujęUśmiech podziw Cudne miejsce, super żarcie i towarzystwo przednieSzeroki uśmiech
wybawiona, wypoczeta, zrelaksowana na maxa! i o to chodziłoSzeroki uśmiech
do następnegoSzok
Życie trzeba przeżyć tak, żeby drugi raz nie chciało się żyćZ przymrużeniem oka

Alutka
Melduję się, jako jedna z ostatnich, chociaż w domu byłam pierwsza.
Dziekuję za spotkanie. Powiem tak: było za krótko! Z przymrużeniem oka
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

lotnik
Ja również dziękuję Wszystkim było super podziwZ przymrużeniem oka

zaciszanka
Wróciłam chyba jako druga Z przymrużeniem oka Byłam krótko, ale treściwie: tańce, śpiewy, śmiechy i z każdym się zobaczyłam chociaż na chwilę Uśmiech Nie zawsze jest tak jakby się chciało, ale od czego jest znalezienie kompromisu Z przymrużeniem oka

Dziękuję za Wasze super towarzystwo Uśmiech !

Hania
zaciszanka napisał(a):

Wróciłam chyba jako druga Z przymrużeniem oka Byłam krótko, ale treściwie: tańce, śpiewy, śmiechy i z każdym się zobaczyłam chociaż na chwilę Uśmiech Nie zawsze jest tak jakby się chciało, ale od czego jest znalezienie kompromisu Z przymrużeniem oka

Dziękuję za Wasze super towarzystwo Uśmiech !

Kasia, no i zdążyłyśmy jeszcze wymyślić dietę połówkową Z przymrużeniem oka trzeba to opatentować ja Tobie moją połówkę a Ty mi swoją i obie zjadamy tylko połówki Szeroki uśmiech
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.24
3,159,547 unikalne wizyty