Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Może znajdzie się na forum Mikołaj?
Leo
Może ktoś ma pragnienie, żeby spełnić prośbę samotnej matki z 3 dzieci?
Dotarł do mnie taki list...

Witam ............ Przepraszam ze dopiero dziś pisze ale jakoś nie miałam kiedy wczoraj...maluch daje mi nieraz dobrze podpalić...ząbki mu jeszcze wychodzą pytała Pani o czym marzą chlopcy...Mój Najstarszy Robert kocha czytać książki teraz zakochał sie w książkach Mai Lidi Kossakowskiej...mamy z jej autorstwa juz dwie siewce wiatru i zbieracz burz w dwóch tomach napewno ucieszył by sie z kolejnej książki Dariusz środkowy rodzynek mimo ze ma juz prawie 10 lat chciał by maskotke misia...kiedyś dawno temu mieliśmy misia w koszulce niebieskiej,miś był pomarańczowy...była to maskotka miś gerber...niestety przepadła nam i nie jest juz możliwy jej odbiór z naszego starego mieszkania...miś jak to Darek mówił był to jego łapacz złych snów...szukałam na internecie ale nie znalazłam takiego miska ...myślę ze gdyby dostał jakiegoś podobnego do tego co miał bardzo by sie cieszył...mój Wiktorek ma niecałe dwa latka dość ciężko ocenić o czym marzy ale lubi bawić sie klockami i samochodzikami
--
Anna Siwek

Jeśli jest ktoś zainteresowany to chętnie prześlę adres do wysyłki na priva.
Uwaga! Zakupiłem i wysłałem z serii Upiór południa tom 2, 3 i 4. Tom pierwszy "Czerń jest, niestety, niedostępny.
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

zaciszanka
Leo,
czy to jest ta sama osoba ?

http://www.motocy...ead_id=607

Leo
Sądzę, że takfajne
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Ishka
hmmm
właśnie się z wikipedii dowiedziałam, że Kossakowska jest żoną Grzędowicza
ale się dobrali Z przymrużeniem oka

a teraz ad rem
biorę na siebie prezent dla malucha - Leo uprzejmie proszę o podesłanie adresu do wysyłki SMSem do mnie (wiem, wybredna, ale od jutra rano do czwartku albo piątku wieczór nie będę miała możliwości zalogowania się na forum a to trzeba wysyłać już, żeby doszło na czas)

kto bierze na siebie misia?

Leo
Ishka, SMS poszedł.
Ty to powinnaś być Mikołajka, chybaSzeroki uśmiech
A o tym związku to nie wiedziałemZ przymrużeniem oka
Seneka

Leo
Dziękuję osobom, które temat zainteresował. Dzieci dostaną upragnione prezenty i to jest najważniejszeUśmiech
Seneka

Leo
Nie podaję kto, jak będzie chciał/chciała to się ujawni, ale serce rośnie kiedy szkodniki dostają prezenty.
Do chłopaków, oprócz wymarzonych konkretów, dotrą także zestawy Lego oraz Duplo. Po prostu bajkaSzeroki uśmiechpodziw
Seneka

Ishka
a szczególnie szkodniki, które lubią czytać!
niestety, w lublinie też nie napotkałam na brakujący tom...

Ishka
a szukałam już we wrocławiu i zielonej górze, hehe
międzystanówka!

Leo
Ishka napisał(a):

a szukałam już we wrocławiu i zielonej górze, hehe
międzystanówka!

Ja szukałem w Internecie. Księgarniae, aukcje i takie tam różne. Brak i tylediabeł
Seneka

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.17
3,159,602 unikalne wizyty