Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Jak taga biegi zgubiła :)
taga
A zaczęło sie tak...
Piątek weekendu początek, mój nowy-stary blubike, czyli mój ukochany oldschoolowy rower trochę oklapł, trzeba było dopompować opony, pojechałam na stacje-przecież rowery pompuje sie na stacji - no niestety- jak przystało na wiek roweru z lat 60tych/70tych wentylki nie pasowały smutek trudno pomyślałam i na lekkim flaku pojechałam na miasto, niestety już koło 1.00 w nocy był taki flak, że chyba przebilam dętkę smutek z buta z Rowerem wracałam na piechotę przez pół miasta....

Kolejny dzień -sobota Uśmiech

Trasa na Sandomierz, ładnie, ciepło, słońce swieci, tylko latać motocyklem Uśmiech przed zakrętem postanowiłam wrzucić na 4ke, ale nie mogłam znaleźć noga wajchy od zmiany biegów... Zmęczona już tak jestem? Pomyślałam... Bo czasem tak mi sie zdarza jak jestem bardzo zmęczona.... Szukam szukam.... I kurde nie widzę smutek ojoj! Zatrzymałam sie i patrzę i uff jest! Dynda rozkosznie pod motocyklem, a śruby z nakładką brak.... Obdzwonilam sklepy metalowe w miejscowości w której to sie stało ale nikt nic nie miał, ale patrzę, a tu jakiś szyld: wózki widłowe mechanika.... Dzwonię,a z domu obok którego stoję wychodzi gość, mówi, że tez motocyklista, wsiada w auto, za 5 min przywozi śrubkę-za krótka niestety, wsiada w auto, za 10 'min znów wraca autem i przywozi właściwa Uśmiech szczęście w nieszczęściu.... No nic wracam wszystko ok.

W niedziele mam jechać autem... Nie...nie wsiadam, bo do trzech razy sztuka! Po co ma sie psuć auto....
Auto psuje sie w środę (w pon, wt korzystałam z 2oo).... Znów zapowietrzone hamulce.... Dobra odstawiam auto do serwisu, trudno.
Kilka imprez dalej i kilka dni pózniej, mamy dziś, wielki dzień! Mogę wreszcie odebrać auto, ale jestem w pracy na 2oo... No nic, jadę pod wawe żeby chociaż wziąć kluczyki od auta, bo panowie tylko do 18.00. W trakcie staje, bo leje trzeba ubrać przeciwdeszczówke, potem staje bo jakiś wypadek, trzeba spytać czy wszystko ok, potem staje aby odebrać kluczyki od auta. Wsiadam na moto, leje masakrycznie, odpalam I..... Kurde - nie odpalam smutek nikogo wokół bo panowie już poszli, z nieba leje wiadrem (chyba nikt już nie musi mnie nominować do oblewania sie woda Z przymrużeniem oka ) kurde, demontuje aku, bo oczywiście padł smutek wracam autem do domu w ciuchach motocyklowych, wszystko mokre jakieś i smutne....
A teraz sobie siedzę i tu pisze to wszystko, z butów motocyklowych kapie, aku sie ładuje - faktycznie padł.... Nawet browara sie nie napije, ale za to moze przestanie padać, to jak za kilka godzin aku sie naładuje to pojadę po moto.... Dam radę....

Ale zastanawiam sie czy jutro do pracy nie pojechać autobusem Z przymrużeniem oka
Tak chciałam to sobie tylko napisać Uśmiech
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

Leo
Taga, autobusem to nie, bo jeszcze 50 osób oprócz Ciebie nie dojedzie do pracyZłość

A tak naprawdę to Ci współczujęgłaskanie
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

taga
Uśmiech Uśmiech haha Leo, moze i Ty masz racje Z przymrużeniem oka
Ogarnelam spoko Uśmiech kumpel pomógł autem mi wrócił Uśmiech ale jednak praktyka wsadzania i wyjmowania aku z moto sie przydała Uśmiech

Leo ale ja peichotą tez sie boje Uśmiech
pozdrawiam,
Taga Uśmiech

Carry
Taga Szeroki uśmiech
masz talent dziewczyno Szeroki uśmiech
Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."

taga
dodam tylko nieśmiało, że dzisiaj zepsuła mi się suszarka do włosów, wprawdzie była mocno leciwa... ale zepsuła się dziś głupek głupek
pozdrawiam,
Taga Uśmiech

Alutka
Jessssooo! Tagusia, aż strach myśleć, co jeszcze "zepsujesz" rotfl
Trzeba jednak przyznać, ze dzielna jesteś i z opresji wychodzisz obronną ręką taak
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

Szpila
Ja ostatnio też miałam zły dzień,pech za pechem...
Dzielna kobieta z Ciebie że dałaś radę to ogarnąćUśmiech

europon@europon.com.pl
zaciszanka
Taga, wiem, że jak takie rzeczy się dzieją to nie chce się śmiać, tylko płakać .... ale normalnie Twój post to przeniosłabym do działu "Humor" Z przymrużeniem oka

Hmmmm .....wczoraj forum padło na jakaś godzinę..... co? Taga ..... ?

.... ale poważnie to już musiałaś wyczerpać limit pecha, więcej się nie da Z przymrużeniem oka Dałaś to ogarnąć !!

taga
[quote]zaciszanka napisał(a):

Taga, wiem, że jak takie rzeczy się dzieją to nie chce się śmiać, tylko płakać .... ale normalnie Twój post to przeniosłabym do działu "Humor" Z przymrużeniem oka

[quote]

Uśmiech miałam to wpisać do "narzekalni", ale w sumie jakoś nawet mnie to jakoś mega nie dobiło/czy też wkurzyło, więc nie dałam do narzekali, bo tam się narzeka, a ja tylko wentylek sobie upuściłam Z przymrużeniem oka
nawet sobie NIE myślałam, że to pech, po prostu czekam kiedy skończy się ta zacna seria Z przymrużeniem oka

Pokazuje język

mam nadzieje, że dziś już nic mi się nie popsuje Z przymrużeniem oka a forum będzie działać cały czas brawa
pozdrawiam,
Taga Uśmiech

Leo
Taga, wraz z Tobą wszystkim psującym się rzeczom mówimy takiego
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Ishka
Taga i jak? bo już 20:30! seria przerwana?

yacey
A mówią, że dowcipy o blondynkach to złośliwośćUśmiech

Leo
yacey napisał(a):

Kto tak mówi? Nie spotkałem takiej osobypodziw
Seneka

taga
Leo napisał(a):

yacey napisał(a):

Kto tak mówi? Nie spotkałem takiej osobypodziw

ja też nic takiego nie słyszałam????? a to są takie??? co?
pozdrawiam,
Taga Uśmiech

Estrella
Haaa jakoś ostatnio tu nie byłam więc dopiero przeczytałam...rotfl
Taga popłakałam się ze śmiechu... tzn. przykro mi że takie doświadczenia miałaś... ale opisałaś to tak że ciężko się nie śmiać brawa

w sumie dobrze, że auto było już sprawne Z przymrużeniem oka
LWG
"Sukces to suma wielkiego wysiłku powtarzanego z dnia na dzień" Robert Collier

Work hard in silence let success make the noise

Waldex
Odnośnie akumulatora, to jeśli przed chwilą jechałaś motocyklem i nie ma siły odpalić po kilku minutach (zakładam, że nie zostawiłaś na światłach), trzeba sprawdzić:

- sprawność akumulatora - testerem (trzeba go wcześniej naładować), w punktach, gdzie sprzedają akumulatory.
- czy alternator ładuje

Tak, żeby w przyszłości pech nie dopadł już z tego powodu...

taga
Waldex masz racje, ale ja chyba w zeszłym sezonie sprawdzałam czy aku ładuje i ładował. Moze to kwestia tego że ma już 4 lata i nie za często latam, to padniecie aku myśle ze dlatego ze ze 2 tyg stał, a drobne trasy dom-praca to ledwie kilka kilometrów. Chyba na wiosnę kupie nowy Uśmiech dzięki za informacje Uśmiech pomocny jak zwykle Uśmiech dzięki wielkie Uśmiech
pozdrawiam,
Taga Uśmiech

Hania
To i ja się doczekałam spisku akumulatorowego... rano moto nie odpalilo, ale to już tak ma, że aku do wymiany i jak idę z myślą podładuję, ale sprawdzę wcześniej czy odpali to odpala, a jak idę na pewniaka rano wyszykowana do pracy to oczywiście co - nie odpala... tak też było dzisiaj rano... potem jeszcze ciekawiej było -wsiadłam w auto dojechałam do pracy i wszystko było cacy... koleżanka zapytała o której kończę, bo jej auto ostatnio kiepsko pali i generalnie chciała kablami ode mnie po pracy odpalić -mówię ok nie ma problemu -wychodzimy razem z pracy, ona już kable szykuje,maskę otwiera itd... ja do auta i co -cisza nastała - próbuję jeszcze raz i co znowu nic -moje auto nie odpaliło, koleżanka niewiele myśląc zaryzykowała i swoje spróbowała odpalić i odpalił (dodam, że w ciągu dnia jej auto zostawione na luzie wyjechało na środek parkingu - i jak chciała odpalić by podjechać znowu na miejsce to jej nie odpalił). Finalnie to koleżanka uratowała mnie. Dodatkowo od tygodnia -z trzech pilotów od bramy na osiedle jakie mam w domu już ledwo działa jeden Z przymrużeniem oka
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

taga
To żeś sie na mnie zapatrzyła...... Nieźle ale i współczuje Ci bardzo nie daj sie przeciwnościom rzeczy martwych!
pozdrawiam,
Taga Uśmiech

Hania
Przeciwność rzeczy martw jest niczym wobec całej wieczności i radości życia Z przymrużeniem oka taka sentencja, może oklepana, ale jakże prawdziwa -spieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą... jak mówiłam, że mam 4 wesela w ciągu miesiąca- każdy od razu kojarzył film i pytał się o pogrzeb -i stało się - w ciągu miesiąca dowiedziałam się o śmierci 4 ludzi, bliskich moich bliskich,starszych, młodszych, dziadkach, rodzicach, chorujących lub ginących nagle w wypadkach... no cóż... czym jest rozładowany aku wobec takich wieści... tak więc nie dawajmy się przeciwnościom losu, sporom, kłótniom tylko po prostu cieszmy się ludźmi, którzy są dokoła nas Uśmiech
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.29
3,160,248 unikalne wizyty