Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Spotkania
 Drukuj temat
MiDowe spotkanie wrześniowe - ogólnoforumowe
zaciszanka
Od kilku lat takie spotkanie stało się tradycją Uśmiech Nie obowiązują na nim zasady Babozlotowe - czyli może przyjechać każda chętna osoba ( niezależnie od płci Z przymrużeniem oka ).

Co prawda trochę późno, bo już prawie połowa sierpnia, mamy dużo wspólnych spotkań, wyjazdów itp itd..... ale spróbujmy nie zaniechać tradycji Z przymrużeniem oka
Zależy to tylko od tego czy będą chętni.

Terminy: 12-14.09 ( tylko jeżeli nie wypali kartodrom w Bydgoszczy ) lub co bardziej zbliżone do ubiegłych spotkań: 19-21.09.

Miejsce: Sandomierz .... inne propozycje mile widziane Uśmiech

Noclegi - jeżeli udało by się nam wybrać miejsce spotkania i noclegów - każdy rezerwuje we własnym zakresie.

Co o tym sądzicie ?

taga
no nie.... żaden z tych terminów mi nie pasuje smutek nie-e Szok
buuuu.... niedobrze.....
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

Alutka
Dla mnie oba terminy są ok. Jeśli szkolenie na kartodromie dojdzie do skutku, to z pewnością nie będę na kolejnym spotkaniu.

Rozumiem, że noclegi mielibyśmy rezerwować tak, jak w Kazimierzu organizowanym przez Leo.
Pomyslę też nad jakaś inną lokalizacją spotkania, choć Sandomierz tez mi odpowiada. Uśmiech
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

taga
Alutka napisał(a):

Rozumiem, że noclegi mielibyśmy rezerwować tak, jak w Kazimierzu organizowanym przez Leo.
. Uśmiech

czyli jak? Uśmiech
pozdrawiam,
Taga Uśmiech

zaciszanka
Taga - każdy sobie ( mniej więcej tak to było ) Uśmiech Czyli np. jest ustalone miasto, miejsce spania - pensjonat(y), hotel(e) itp. , a noclegi rezerwuje każdy sam. Z tego co kojarzę to w Kazimierzu, Leo podał miejsce, przyrezerwował więcej pokoi dla pierwszych chętnych, następni już ogarniali to sami.

Na pewno, że "każdy sobie" było kiedyś w Sandomierzu ( był taki MiDowy wyjazd weekendowy ) - ustaliliśmy w którym hotelu śpimy, ale rezerwacje i płatności każdy ogarniał sam. Najważniejsze, że spotkaliśmy się umówionym miejscu, spaliśmy w jednym miejscu i to była baza wypadowa do sobotniego wyjazdu czy zwiedzania miasta.

taga
Ok, dzięki Uśmiech w sumie to rozsądne Uśmiech jeszcze teraz nad terminem trzeba popracować Z przymrużeniem oka bo mi buuuuuuuu nie pasuje buuuuuu /płacze/
pozdrawiam,
Taga Uśmiech

Alutka
taga napisał(a):

jeszcze teraz nad terminem trzeba popracować Z przymrużeniem oka bo mi buuuuuuuu nie pasuje buuuuuu /płacze/

a jaki termin Ci pasuje, Taga? Uśmiech
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

taga
Alutka napisał(a):

taga napisał(a):

jeszcze teraz nad terminem trzeba popracować Z przymrużeniem oka bo mi buuuuuuuu nie pasuje buuuuuu /płacze/

a jaki termin Ci pasuje, Taga? Uśmiech

Po prostu 12/13 jestem w Szczecinie a kolejny 19-22 września weekend w amsterdamie, każdy inny weekend dla mnie jest ok Uśmiech
pozdrawiam,
Taga Uśmiech

zaciszanka
To może być kłopot z ustaleniem innych terminów Z przymrużeniem oka Bo chyba już przy wątku z kartodromem w Bydgoszczy robiliśmy głosowanie na pasujący termin spotkania wyjazdowego i padło na 13.09.
Od 24.09 jesteśmy z Teo we Włoszech.
Przed tym ( jak kiedyś zauważyła Lukkasia w wątku kartodromowym ) zostały 3 weekendy wrześniowe: 5-7 ( z tego osobiście odpadam - kuzynka ze Stanów w odwiedzinach - więc nie zdarza się to często Z przymrużeniem oka ), 12-14 i 19-21.09.
Przeważnie spotkania wrześniowe były ok. 3 weekendu września, październikowa pogoda może już ograniczyć możliwości dotarcia na moto.

Hania
oo to jak 12-14 to jest spora szansa, że dotrę, niestety kolejny termin odpada -zgadnijcie czemu? -brawo dla tych, co obstawili wesele Z przymrużeniem oka kolejna kuzynka... o ale jeśli spotkanie w Sandomierzu to jest spora szansa, że was odwiedzę choć na chwilę czyli nocleg z piatku na sobotę, bo wesele w Górach Świętokrzyskich, a to już rzut beretem Pokazuje język
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

taga
jasne, że wszystkim nie dogodzisz Uśmiech no niestety widać nie dane mi się z Wami spotkać we wrześniu, bawcie się dobrze
pozdrawiam,
Taga Uśmiech

Andzia
My chętnie się z Wami spotkamy, o ile tylko nie będzie pluło żabami.
Termin jest nam obojętny Uśmiech

Carry
19-21.09 odpada lecę do OSlo Szeroki uśmiech

wcześniejszy termin, może ale to kwestia finansów smutek

późniejsze terminy nie wchodzą w rachubę smutek
Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."

Leo
[quote]zaciszanka napisał(a):

Taga - każdy sobie ( mniej więcej tak to było ) Uśmiech Czyli np. jest ustalone miasto, miejsce spania - pensjonat(y), hotel(e) itp. , a noclegi rezerwuje każdy sam. Z tego co kojarzę to w Kazimierzu, Leo podał miejsce, przyrezerwował więcej pokoi dla pierwszych chętnych, następni już ogarniali to sami.

W Kazimierzu były "na sztywno" zarezerwowane 3 pensjonaty. Miejsca były przydzielone. Każdy jedynie regulował sam płatności do kasy prowadzonej przez Termita, a potem ja rozliczyłem się i przekazałem gotówkę właścicielom wynajętych domów.kawka
Jeśli ktoś nie zgłosił uczestnictwa w wyznaczonym terminie to rezerwował sobie kwatery samZ przymrużeniem oka
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Leo
Sandomierz w tym terminie raczej odpada - planuję 10 dniowy rejs pod żaglamiSzeroki uśmiech
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Moniaa
Jezeli nie wypali Bydgoszcz, to bedziemy sie przeprowadzac na swoje 13.09 i nie damy rady. A każdy nastepny weekend wrzesnia mamy, jak Hania wesela.. czy ludzie musza miec magiczne R w miesiacu? Z przymrużeniem oka

Estrella
ja we wrześniu też odpadam LWG
LWG
"Sukces to suma wielkiego wysiłku powtarzanego z dnia na dzień" Robert Collier

Work hard in silence let success make the noise

draka
Wstępnie jesteśmy chętni. Termin na razie nie robi nam różnicy. Odległość na tyle przystępna, że w najgorszym wypadku (pracującej soboty) dalibyśmy radę nawet na samą sobotę i niedzielę

termit
Ojej, żeby tylko nie zapeszyć, ale my 7-18 września będziemy na urlopie Szeroki uśmiech a możliwe że nawet kilka dni wcześniej. Może ktoś ma ochotę zaopiekować się naszym zwierzyńcem? Z przymrużeniem okaUśmiech

Hania
termit napisał(a):

Ojej, żeby tylko nie zapeszyć, ale my 7-18 września będziemy na urlopie Szeroki uśmiech a możliwe że nawet kilka dni wcześniej. Może ktoś ma ochotę zaopiekować się naszym zwierzyńcem? Z przymrużeniem okaUśmiech

Mariola, a co się zalicza do Waszego zwierzyńca? Nie zjedzą mnie? Ja bym może mogła ale dopiero od 8 września wieczorem. Musiałabym jeszcze tylko sprawdzić dokładniej terminy.
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.27
3,159,546 unikalne wizyty