Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Uważajcie na drodze.
Leo
Wiadomości nie są dobre.
W ciągu ostatnich 5 dni zginęły na drogach aż 3 motocyklistki. Najmłodsza miała 19 lat......

Naprawdę uważajcieLWG
Zwłaszcza na innych
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

taga
Szkoda każdego z nich.... (*)
Dodam tylko że ta 19tka to z Wawy, miała pierwsze moto 2 miesiące, moto to R6.
Pisze to nie by oceniać, bo szkoda dziewczyny, mogła pożyć, ale w kontekście by myślec jakie moto kupuje sie jako pierwsze dla siebie czy dla swojego dziecka, obym o tym kiedyś pamiętała dla młodego....
Uważajmy na siebie i innych
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

JON
Cyt.:
Witam was
Byłem kilometr przed wypadkiem widziałem jak ona jechała sam jezdze na moto
Minimum 180kmh. jeden wielki bęk i nagle upust gazu i dzwon . poszedłem tam ona lezała z motorem w srodku w aucie , moim zdaniem wpadła na przednim kole .
Ludzie skrecali z malutkim dzieckiem w nosidełku - matka z boku na tylnym fotelu
reanimowali ją miała jekies urazy neurologiczne .
Nie piszcie głupot i hipotez jak nie byliście na miejscu .
Szkoda młodej dziewczyny ale niestety prawda jest taka że poniosło ją i nie opanowała emocji . Skutki wiadomo dwie rodziny cierpią .

Mozna być Frogiem i mieć włączoną wyobraźnię... a można i tak smutek Bardzo typowy dzwon podobny do tego z przed kilku lat gdzie zginęło rodzeństwo na litrze... sławetny 'Wywiad z trupem'

zaciszanka
Niestety wypadek tej 19 letniej dziewczyny zrobił się głośny smutek Przyznam, że zajrzałam do internetu co się stało .... wczoraj rozmawiałyśmy o tym z Tagą i Teo ...... bardzo smutna sprawa, rozważania życia nie zwrócą .... tylko, kurcze, kto wpadł na pomysł, żeby kupić jej na pierwsze moto R6 ..... chociaż przy braku wyobraźni, brawurze można zabić się na każdych 2oo smutek zdjęcia samochodu i motocykla nie zostawiają złudzeń o sile uderzenia i możliwej prędkości ....

przypadkowy Wojtek
Wczoraj wieczorem bylem ze spora ekipa z warszawy i okolic na miejscu wypadku. Szkoda dziewczyny ale nie piszcie, ze to wina R6.
Po prostu na takiej drodze sie tak nie jezdzi i zabraklo jej wyobrazni i doswiadczenia w awaryjnej sytuacji, swoja droga to ona ja stworzyla.
Po prostu trzeba myśleć, albo liczyć sie ze skutkami jak sie ryzykuje...

taga
Ja nie pisze ze to wina R6 ale umowmy sie kupowanie R6 na pierwsze moto to nie jest dobry pomysł. I umowmy sie ze nikt po 2 mies. jazdy nie ma wystarczających umiejętności by ja ogarnąć w zaskakujących sytuacjach. Niemniej szkoda dziewczyny życia nic nie wróci Uśmiech
pozdrawiam,
Taga Uśmiech

przypadkowy Wojtek
A ja zaluje ze od razu nie kupilem R6. Pewnie mnie tu zaraz zjecie żywcem ale trudno.

taga
Wojtek, każdy decyduje za siebie. Wiec nikt nie zje Cię żywcem, ale to nie zmienia mojej opinii ze R6 nie nadaje sie napierwsze moto. To sport i oddaje w przypadku błędu sportowo. Sami odpowiadamy za siebie, jeździmy bezpiecznie i uważajmy na siebie Uśmiech
pozdrawiam,
Taga Uśmiech

yacey
Wojtku, zamiast żałować, to może lepiej podziękować opatrzności. Na zrobienie sobie krzywdy nigdy nie jest za późno Uśmiech

przypadkowy Wojtek
Na każdym motocyklu mozna sobie zrobic krzywdę. Moze lepiej siedziec w domu ;P

yacey
Do pierwszego dzwonu jest się niepokornym, później, o ile anioł stróż czuwał, myśli się trochę inaczej. A tych bezmyślnych życie samo eliminuje.

Alutka
Wśród prasowych komentarzy na temat tego wypadku zwróciło moją uwagę stwierdzenie: "im wolniej jedziesz, tym więcej widzisz". Proste, a jakie prawdziwe...
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

Leo
Alutka napisał(a):

Wśród prasowych komentarzy na temat tego wypadku zwróciło moją uwagę stwierdzenie: "im wolniej jedziesz, tym więcej widzisz". Proste, a jakie prawdziwe...

I to jest ta przyjemność z jazdySzeroki uśmiech
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.19
3,160,246 unikalne wizyty