Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Wyjazdy
 Drukuj temat
Wyjazdy na BBZ
Alutka
Mój wpis na SB utonął w zalewie pretensji, a Zaciszanka kazali załozyć wątek Z przymrużeniem oka

Już zaczęlam godzić się z myślą, że na BZ pojadę solo, gdy tymczasem olśniło mnie, że trasa moja i Łodzi może się gdzieś przeciąć. Mogłabym jechać gierkówką , bo Wy gdzieś musicie ją przekroczyć.
Nie wiem tylko, czy mnie przygarniecie po drodze, jak wiadomo obaliłam mit, że czerwone są najszybciejsze. Z przymrużeniem oka

W Was nadzieja s16.rimg.info/caa856cc7934013eddc01a645fdc1a2e.gif
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

zaciszanka
Alutka, jak Ty się emotkowo rozwinęłaś Pokazuje język

haha - teraz ja robię OT w Twoim wątku Z przymrużeniem oka

Alutka
Baa! Ja jednak jestem człowiek wielkiego serca i Cię nie pogonię za to Szeroki uśmiech
Przypomnę jedynie s.rimg.info/7fd7cc1cd69dabb8107e628845f2b673.gif

Leo
Alutka napisał(a):

Mój wpis na SB utonął w zalewie pretensji, a Zaciszanka kazali załozyć wątek Z przymrużeniem oka

Już zaczęlam godzić się z myślą, że na BZ pojadę solo, gdy tymczasem olśniło mnie, że trasa moja i Łodzi może się gdzieś przeciąć. Mogłabym jechać gierkówką , bo Wy gdzieś musicie ją przekroczyć.
Nie wiem tylko, czy mnie przygarniecie po drodze, jak wiadomo obaliłam mit, że czerwone są najszybciejsze. Z przymrużeniem oka

W Was nadzieja s16.rimg.info/caa856cc7934013eddc01a645fdc1a2e.gif

Czy Tomaszów Maz. Szanownej Pani odpowiada?podziw
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Alutka
Odpowiada! Baaardzo! Gdzie konkretnie się spotkamy, to uzgodnimy telefonicznie.
O której planujecie wyjazd? Czy Nieświnka i Jędruś do nas dołączą?

taga
Sama miałam taki wątek założyć, może z Wami gdzie sie spotkam na trasie tez, pewnie będziecie omijać wawe, mogę do was podjechać gdzieś i razem pojedziemy dalej Uśmiech z przyjemnością Uśmiech
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

Lysy
Alutka - wstępnie rozmawialiśmy z Leo, ale ja jestem jeszcze ograniczony dobrą wolą mojej szefowej.
Niestety, najprawdopodobniej będę wolny dopiero o 12, więc wyjazd z Łodzi nastąpiłby ok 13. Trasa - taka jaką z grubsza proponuje Leo, czyli kierunek na Tomaszów Maz., ... Grójec, Radom, Górę Kalwarię itd...
Tak czy inaczej godzinę wyjazdu podam być może jutro.
Serdecznie zapraszamy do spokojnej i radosnej jazdy z ekipą z Łodzi!

Szpila
Mnie oczywiście ogranicza rozwód o 10.30 w Łodzi.Mam nadzieję że sprawa będzie krótka,szybciutki powrót do domku,przebranie,moto i gdzie i o której się spotykamy team Uć??

europon@europon.com.pl
Alutka
Wiola, Jędruś, ja mam ponad 200 km do Tomaszowa, więc im później tym lepiej. Dostosuję się. Uśmiech

Lysy
Szpila - tak jak napisałem wyżej - najprawdopodobniej my - tj. ja i Nieświnka ruszymy ok 13 z Lutomierskiej - tam gdzie pracuję. Trasa do ustalenia. Co do Leo, to chciał wyruszyć wcześniej, ale konkretnie jeszcze się nie umówiliśmy.

Szpila
Ja unikam samotnej jazdy motocyklem (virago ciągle w serwisie,oby do czwartku wymienili te tarcze sprzęgła),więc bardzo chętnie podjadę na Lutomierską ewentualnie do Leo.Jakby nie patrzeć jedzie ze mną Kuba i Wiktoria,ale oni puszką tak dla obstawyUśmiech

europon@europon.com.pl
Lysy
Wiola - damy radę - my w tym sezonie zrobiliśmy z Sylwią 175 km, tzn ja 175, a Sylwia 0 Szok , więc pędzić nie będziemy. Myślę, że jutro pouśmiecham się czarująco do szefowej o wydębię wolne od 11-12...
Dogadamy się jutro.

Hania
A z wawy i okolic kto i kiedy rusza?
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

taga
Hania napisał(a):

A z wawy i okolic kto i kiedy rusza?
właśnie dobre pytanie, bo czy mam szukać grupy Uć czy Wawy? Ja mam wolne w piątek, z rana chce coś tam ogarnąć, koło 11 mogę sie wybrać albo w kierunku BBz albo w poszukiwaniu grupy UĆ
pozdrawiam,
Taga Uśmiech

Hania
Ja pracuję do 12,a potem mogę ruszać z okolic piaseczna :-)

zaciszanka
Taga, Hania tylko dajcie szansę organizatorkom na bycie pierwszymi na miejscu Z przymrużeniem oka

Hania
zaciszanka napisał(a):

Taga, Hania tylko dajcie szansę organizatorkom na bycie pierwszymi na miejscu Z przymrużeniem oka

ja jeżdżę powoli, więc spokojnie wyprzedzicie mnie na trasie,w końcu to będzie pierwsza tak "daleka" moja trasa ;-)

taga
Hania napisał(a):

zaciszanka napisał(a):

ja jeżdżę powoli, więc spokojnie wyprzedzicie mnie na trasie,w końcu to będzie pierwsza tak "daleka" moja trasa ;-)

spoko spoko, Hania, możemy się jakoś razem umówić, Zaciszanka, a wy o której z Wawy się wybijacie? my z Hanią przecież nie musimy jechać bardzo "po prostej", możemy gdzieś na obiadek np. wskoczyć i z pełnymi brzuchami na miejsce przyjechać?
a może właśnie Wam cos trzeba pomóc?
pozdrawiam,
Taga Uśmiech

Alutka
Lysy napisał(a):

Szpila - tak jak napisałem wyżej - najprawdopodobniej my - tj. ja i Nieświnka ruszymy ok 13 z Lutomierskiej - tam gdzie pracuję. Trasa do ustalenia. Co do Leo, to chciał wyruszyć wcześniej, ale konkretnie jeszcze się nie umówiliśmy.

Leo dał się przekonać - zaczeka na Was i zgarniecie mnie gdzieś za Tomaszowem Maz. Z przymrużeniem oka
Będzie silna grupa pod wezwaniem LWG

zaciszanka
Taga, tradycyjnie ( kiedy Mazowieckiego pora organizacji BBZ Z przymrużeniem oka ) jadę 4oo Z przymrużeniem oka Więc raczej w grupie z Wami nie pojadę ..... hmmmm..... chociaż możecie być moją eskortą Z przymrużeniem oka

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.27
3,159,600 unikalne wizyty