Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Jak każdy trafił na forum MiD? c.d.
witch
Jak się u Was to poznanie zaczęło Uśmiech?

edit: po krótkiej zakulisowej dyskusji z Witch zmieniłyśmy temat wątku Uśmiech
Edytowane przez Alutka dnia 06-03-2014 21:23

Carry
ja kilka lat temu postanowiłam, że zrobię prawko na motocykl
od razu zaczęłam w necie szukać innych kobiet jeżdżących i tak trafiłam na forum Motocykl i Dziewczyna jeszcze na gazeta.pl
wgląd do starego forum jest w zakładce "nasza kolebka"

spodobało mi się i zostałam Uśmiech
Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."

Goha66
I połowa 2004 r. - z różnych powodów (w tym poobijania emocjonalnego) zaczęłam szukać w sieci miejsca gdzie mogłabym sobie w damskim gronie pogadać o motocyklach (niekoniecznie cytując z pamięci serwisówki) ... znalazłam MiD, które wtedy raczkowało mając ze 20 postów ... zostałam i póki co jestem Z przymrużeniem oka
s.rimg.info/dc77d189d8679b23df867d60d446232e.gif

Leo
A ja jestem z łapanki w Kazimierzu, gdzie odbył się pierwszy zlotLWG
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Alutka
Gdy zapisałam się na kurs pomyślałam, że nikt tak nie wspiera, jak inne kobiety, które egzamin mają już za sobą. Wujek google skierował mnie na Motocykl i Dziewczyna. I tak zostałam do dzisiaj Uśmiech
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

Ishka
a mnie wujek google skierował jak szukałam porady co do wyboru szkoły nauki jazdy. poradę dostałam bardzo dobrą no i tak zostałam Uśmiech

Szpila
Mnie na zlot namówiła koleżanka Etita i tak już zostałam.Super atmosfera,gorące serca i takie tam...Uśmiech

europon@europon.com.pl
Eddie
W naszym przypadku trochę to trwałoSzeroki uśmiech
Pierwsze informacje o MID otrzymaliśmy od Gochy i Arsinoe podczas przypadkowego spotkania na Słowacji w czasie którego rozegraliśmy "partyjkę szachów" przy AfriceZ przymrużeniem oka Niestety nie mogliśmy się zalogować bo nie mieliśmy jeszcze internetu.nie-e, a ja wieczorem strasznie "przeżywałam" to spotkanie. Dodam tylko, że spotkaliśmy się w niedzielę , a w poniedziałek po południu wracając z pracy otrzymałam telefon z informacją, że jestem zapisana na kurs na A i mam zaraz jechać na pierwsze zajęcia! Złość
Jakiś miesiąc później kolejne spotkanie na Targach w Katowicach z Arsinoe i Bartkiem! Chwalę się, że właśnie robię prawko, a w garażu stoi już moto! Nie zapomnę jak na pytanie:"jakie?"
mówię: "śliczne! fioletowo- różowo-srebrne z białymi felgami!"
Na co Arsi : " no cóż... nie można mieć wszystkiego"Pokazuje język

Drugi raz o MID usłyszeliśmy od BlackGodivy podczas niezapomnianego weekendu w Kłodzku rok później, gdzie pojechałam już na swojej SuziSzeroki uśmiech.
Nie było wyjścia! Trzeba było znaleźć to miejsce gdzie są tacy fajni ludzietaak
I tak jesteśmy do dziś...pa

Alutka
Proszę bardzo, Witch! Pierwszy autorski wątek i takie zainteresowanie brawa
Temat poszedł w kierunku "jak znalazłam/em forum" i aż miło powspominać. Po krótkiej zakulisowej dyskusji z Witch postanowiłyśmy zmienić tytuł wątku Uśmiech Może zachęci to innych do wspomnień?

Przy okazji okazało się, że sąsiadkami zza płotu byłyśmy Szeroki uśmiech
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

zaciszanka
Najpierw powróciła myśl z dawnych lat o motocyklu, która zaowocowała kolejną " Trzeba zrobić prawo jazdy" ..... Zaczęłam grzebać w necie i szukać, która szkoła w Wawie jest polecana, jakoś znalazłam MiD, czytałam, czasami coś skrobnęłam, w międzyczasie poszłam na kurs i obserwowałam na forum, że Mazowiecki MiD się umawia na comiesięczne spotkania ..... w końcu nabrałam odwagi, że albo teraz albo nigdy i pewnego sierpniowego dnia 2007 r. zajrzałam do Cafe66 w Warszawie i poznałam kilka MiDówek w realu Z przymrużeniem oka

Moniaa
Ja jestem krótko na forum :-) chociaż o MiDzie dowiedziałam się yy w 2010 roku. Na spotkaniu Burgmanii Lukkasia była z koleżanką, też Kasią i miały koszulki z napisem BABOZLOT Z przymrużeniem oka nazwa mnie zaintrygowała, po roku zrobiłam kat A, kupiłam Bandyte, i gdzieś podczas czytania o zlocie bandziorów przypomniał mi się BABOZLOT :-) Wygooglałam i tak zostałam :-)

lukkasia
Moniaa napisał(a):

(...)Na spotkaniu Burgmanii Lukkasia była z koleżanką, też Kasią i miały koszulki z napisem BABOZLOT Z przymrużeniem oka nazwa mnie zaintrygowała (...)

No proszę, proszę jaki ten świat mały Szeroki uśmiech
Rzeczywiście byłam kiedyś na Burgmanii z koleżanką Kasią.
Super, że coraz nas więcej w regionie - musimy koniecznie zorganizować jakieś spotkanie...

Ja na MiD trafiłam dzięki Grasss i Gienci z forum Bractwo Suzuki. Tak mnie zżerała ciekawość co to takiego ten BBZ, że drążyłam wypytywałam i w końcu się dowiedziałam Szeroki uśmiech Moja pierwsza zimówka w Łodzi była w styczniu 2008 r.

Aż się łezka w oku kręci Uśmiech
Pozdrawiam Uśmiech
Lukkasia i "Kropka"

Estrella
moja historia jest banalna - Ciotka tu była i mówiła, ja mowiłam że same baby to nie dla mnie... później poznałam na jakimś spotkaniu Zaciszankę... później stwierdziłam - dobra wejdę zobaczę to babskie forum, akurat miał być BZ w Koszelance to pojechałam... no i wyszło że te "same" baby nie są takie same... i że z MiDem to zawsze jest do dooopy jupi
LWG
"Sukces to suma wielkiego wysiłku powtarzanego z dnia na dzień" Robert Collier

Work hard in silence let success make the noise

Lysy
W moim wypadku trafienie na forum było związane z pewną młodą osóbką, która namówiła mnie do wejścia w posiadanie wiekowych 2oo a następnie w przypływie dobrego humoru zaprosiła do bycia "Zadupkiem" na Letnim BBZ w Jarach.
Znajomość z MiDem rozpoczęła się od strajku motocykla 300 metrów za bramą garażu w drodze na BBZ (i dojechaniem na mój pierwszy w życiu zlot motocyklowy samochodem nie-e ), następnie poznania grupy "dziwnych" osób i zastanawianie się co ja tu robię głupek, a później...
...później było tylko gorzej, bo... polubiłem to mocno podejrzane towarzystwo... Szok

witch
Cieszę się że mogłam się jako świeżyna przyczynić do tak fajnych wspomnień Szeroki uśmiech

cytryna
Zrobłam prawko,zapisałam się tam gdzie moja gorsza połówka(Krzyś) była już długo na- FIP(forum intruder polska)tam przyplątała się UśmiechGOSIASV i pyta jedziesz ze mną na Zimówkę Midu jako +1....oki .a że to w Łodzi no to ....jadzimy...Arturówek.....pojechałam..2 litry cytrynówki w torbie(od tego CYTYRYNA)jakiś z długą brodą się całuje,reszta taka jak bym znała od lat,rano jajecznica...no i tak do dziś zostałam ....
Przyjaciele są jak gwiazdy na niebie ,
czasami ich nie widać,ale zawsze wiesz,że tam są

zaciszanka
Witch przyczyniłaś się do fajnych wspomnień Uśmiech
Tak jak czytam .... to moja pierwsza Zimówka to właśnie 2008 rok i Lukkasia z Pawłem po drugiej stronie stołu Uśmiech
Babozlot w Koszelance to 2012 rok ... Esti, Ty jesteś z nami tak krótko ? Z przymrużeniem oka Mam wrażenie jakbym Ciebie znała dłużej - to przez tę częstotliwość spotkań Uśmiech

nieswinka
Aż musiałam sprawdzić na starym forum od kiedy tu jestem. Bo to prehistoria jakaś... :-) Ale wyszło, że od 2007 roku. Pamiętam, że mieszkałam wtedy w Warszawie wraz z moimi współlokatorami karaluchami. Strasznie natrętni goście... Miałam pracę, której nienawidziłam i jedną bliską koleżankę "depresję". Do tego pociąg do Łodzi gdzie byli wszyscy za którymi tęskniłam jeździł wtedy 3,5 godz. Na szczęście w pracy był internet i tak jakoś przypadkiem trafiłam na MID i spotkanie w Warszawie, do którego zachęcała mnie Joss. Mając do wyboru towarzystwo karaluchów i jakiś dziwnych ludzi z jakiegoś forum pomyślałam sobie "ech raz kozie śmierć". I tak jakoś już zostało mimo, że ludzi których poznałam na początku prawie już na forum nie ma, to fajne jest to, że to forum istnieje teraz w dużo bliższej formie. Bo znamy swoje imiona bo mamy do siebie nr telefonów bo staliśmy się grupą przyjaciół, a nie tylko forum internetowym. Mimo że jest nas mniej.

A, no i żebym nie zapomniała o happy endzie... Znalazłam w końcu swoje miejsce w życiu. Szeroki uśmiech I nadal uważam, że jesteście fajniejsi od karaluchów... Pokazuje język

draka
Trafiłam jednocześnie do MiD i forum gazetowym "motocykle" gdzieś w drugiej połowie 2004 bo wtedy zrobiłam prawko. Zwyczajnie wyguglałam, choć założycielka była z Lublina i "znajoma znajomego znajomego". Forum wtedy świeciło pustkami , ale zaglądałam regularnie. Pierwszy babozlot odpuściłam. Miałam wtedy inne plany urlopowe i na dodatek wydawało mi się, że spotkanie z ludźmi poznanymi w necie to na pewno nic fajnego. Dopiero w 2009 roku przeczytałam o imprezie (znów w Kazimierzu) i uznałam "raz kozie śmierć". No i teraz wiem, że dla Was warto rozwalić nawet najlepsze plany urlopowe! Urlopy dostosowuję do imprez MiDu a nie odwrotnie Uśmiech

Szukałam swoich najstarszych postów jeszcze z loginem abc9 i znalazłam posty ze stycznia 2005 i wynika z nich że:
-nie przywitałam się wcale
- pisałam że zamierzam kupić suzuki GS500, ale chyba kiedyś w przyszłości crossa, bo mnie to kręci
Było to prorocze bo GS nie zagrzał u mnie miejsca i niebawem został wymieniony na terenówką.

oggy
Zdałam egzamin na PJ i zaczęłam buszować w sieci Uśmiech Tak trafiłam przez wujka gogle tutaj Szeroki uśmiech

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.27
3,190,504 unikalne wizyty