Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
zdjęcia...
Estrella
Dzień dobry Wam bardzo.... zanim zostanę zlinczowana chciałabym powiedzieć że na prawdę bardzo Was lubię i to forum też.... Szeroki uśmiech
a teraz do rzeczy - nie wiem kiedy będą zdjęcia z Zimówki 2014 (te robione moim aparatem), o jakichkolwiek zaległych już nie wspomnę (a co ja mam w ogóle zaległego MiDowego poza Mikolajkami BSowymi?).

wiem że tylko winny się tłumaczy - a ponieważ mam wyrzuty sumienia to odpowiem szybko dlaczego tak a nie inaczej:
po pierwsze - nie chce mi się, wracając do domu po 8. godzinach siedzenia przy kompie w pracy czuję wstręt i niechęć przed kolejnym ślęczeniem przy monitorze.
po drugie - nie chce mi się, czuję się "wypalona", robienie zdjęć sprawia mi dużą frajdę, cieszę się gdy moje wypociny podobają się innym, ale nie znoszę robić czegoś pod przymusem, a obecnie czuję że się ode mnie wymaga... (a od innych nie) co sprawia że na samą myśl że mam ogarnąć te foty chce mi się... i robię cokolwiek innego
po trzecie - chce mi się, ale nie mam kiedy... a jak mam kiedy to mi się już nie chce - każdy z nas ma jakieś swoje życie, zawodowe i prywatne i postarajcie się mnie zrozumieć że tak jak w pracy siedzę przed kompem tak poza pracą lubię spędzać czas na zajęciach sportowych, ze znajomymi itp. często wychodząc o 7:00 z domu docieram do niego o 23:00...

jeśli kogoś obraziłam, rozczarowałam itp to PRZEPRASZAM

teraz możecie po mnie jechać dowoli.... tylko proszę nie za plecami Złość

taga
to może zanim Ty wrzucisz kiedyś foty z BBZ ostatniego, to może ja najpierw wrzucę z BBZ 2013 Z przymrużeniem oka
Lepiej Ci?
głaskanie
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

Goha66
ja wogóle nie zabieram aparatu na żadne imprezy czy wyjazdy ... znam siebie na tyle by wiedzieć, że i tak ich nawet nie zrzucę na kompa (o całej reszcie nie wspominając) chytry
s.rimg.info/dc77d189d8679b23df867d60d446232e.gif

Carry
a ja jak robię zdjęcia to wrzucam bez obróbki

i nie oczekuje by ktoś inny specjalnie te zdjęcia przygotowywał
Esti wrzuć na Picasse i nie rób scen Z przymrużeniem oka Pokazuje język

ta czynność wymaga na prawdę bardzo mało czasu
Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."

Andzia
Strelka My Ciebie też lubimy, ale skończyłaś już jęczeć? To do roboty chytry
Zaraz zacznie się sezon i zamierzam być na paru imprezach, więc ruszaj zad i wrzucaj co masz do wrzucenia, bo później nie będziesz miała czasu na nadrabianie zaległości Pokazuje język

Ostatecznie jak mnie dobrze przekupicie (%), to ja się Esti nie boję i mogę Jej skopać tyłek na kręglach diabełek
Może to wpłynie motywująco? co? Z przymrużeniem oka
Edytowane przez Andzia dnia 13-02-2014 18:12

zaciszanka
Andzia .... rotfl podziw

nieswinka
Jestem za zdjęciami bez obróbki ale pewnie autorka nie chce sobie na to pozwolić... fota Buuu.

Alutka
Estrelko kochana! My wiemy, że Ty cudne foty robisz. Nawet bez jakiejkolwiek obróbki wzbudzają one nasz zachwyt. Również ich ilość nie jest w stanie nas zniechęcić. Wrzucaj więc wszystkie, jak leci. Uwialbiac Cię będziemy po wieki! podziw
To mówiłam ja, Alutka!
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

lukkasia
Nawet nie wiesz, jak Cię dobrze rozumie mój Małż osobisty - dokładnie ma to samo. Zdjęcia robić lubi, ale ciągle czasu brak; naciski uciski i inne środki perswazji ze strony rodzinki ... Biedak broni się rękami i nogami Złość

Najlepiej znaleźć złoty środek. Nie rezygnuj ze zdjęć, bo to lubisz, ale rób ostre sito przy wyborze zdjęć do obróbki - wtedy nadal będziesz mieć z tego przyjemność taak
Pozdrawiam Uśmiech
Lukkasia i "Kropka"

Teodozja
Esti, luz Uśmiech Dla rozładowania napięcia w oczekiwaniu na Twoje fotki, wrzuciłam parę swoich Uśmiech Na pewno nie są tak ładne, jak Twoje, ale mają jedną przewagę - są do obejrzenia Z przymrużeniem oka
Przepraszam, jak komuś obcięłam kawałek głowy, albo nóg, ale zapomniałam, że mój aparat ma wizjer i kadrowałam poprzez ekran, na którym nic nie widziałam, bo było ciemno Pokazuje język

Miłego oglądania Uśmiech fota

Alutka
Esti, będę foty, to popracujemy nad odczynianiem uroków

s15.rimg.info/da3a9d17ef045cb46482325e69f769f3.gif

Estrella
lukkasia napisał(a):
Nawet nie wiesz, jak Cię dobrze rozumie mój Małż osobisty - dokładnie ma to samo. Zdjęcia robić lubi, ale ciągle czasu brak; naciski uciski i inne środki perswazji ze strony rodzinki ... Biedak broni się rękami i nogami Złość

Ufff jakie to szczęście ze są jeszcze osoby które mnie rozumieją jupi

Pochorowałam się chory (chyba mój oraganizm tak zareagował na deklarację Andzi) więc z braku innych możliwości działania dla zabicia nudy ogarnęłam Zimówkę...
teraz chcialabym wyzdrowieć bo kolejne spotkanie przed nami!!! Złość
Edytowane przez Emil dnia 18-02-2014 00:14

Alutka
Foty są! cieszę się

Obiecałyśmy, że urok będzie zdjęty, to będzie. A gdyby się nie udało, to będzie oznaczać, że nie tylko na MiD podpadłaś diabełek

Carry
Esti fotki są cuuuudne Szeroki uśmiech
Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."

Lysy
O Wielka Estrello - bogini obiektywu i matrycy megapikselowej - żyj nam w zdrowiu i szczęściu wszelakim i miej swój narzędź pracy twórczej na każdej imprezie!!!
podziw
Twoje zdrowie!!!
Piwo

Alutka
Esti, zdjęcia są fascynujące!
Mam nadzieję, że już czujesz się lepiej? Powinnaś Uśmiech

zaciszanka
... hmmmm .... ja tam jeszcze czekam na zdjęcia z paru imprez ( Mrągowo, Grynwald ) .... a Estrella wie jaką jestem czarownicą Pokazuje język diabełek

Hania
foty super jupi a tak na marginesie to bylo chodzic w szaliku i czapce jak zima panuje snieg wygrzej się porządnie, wypij jakąś rozgrzewającą ciecz kawka, niech każdy również wypije Twoje zdrowie alkohol i oby do soboty było lepiej głaskanie
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

Estrella
Dzięki, dzięki... rotfl ale już nie przesadzajcie z tą moją wielkością bo mi się poprzewraca głupek

staram się zdrowieć ale jakoś mi nie wychodzi... ciekawe dlaczego co? może za mało czosnku chytry

Emil
Estrella napisał(a):
(a co ja mam w ogóle zaległego MiDowego poza Mikolajkami BSowymi?).

się nie rozdrabniaj, jak wrzuciłaś jedne to i drugie wrzuć

Estrella napisał(a):
jeśli kogoś obraziłam, rozczarowałam itp to PRZEPRASZAM

przyjęte, a teraz foty Uśmiech
pozdrawiam,
Emil

. . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . .

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.26
3,159,701 unikalne wizyty