Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Ku przemyśleniu
yacey
Oby nikt z nas nie przyczynił się w 2012 do zwiększenia statystyki.

http://www.scigac...17788.html

Lipolcia
nawet zostałam siłą zapisana na kurs do Pro-motora.
"siłą", bo nie było już miejsc.
Po to, aby statystyk smutnych nie zasilić.

Póki co po teorii jestem, i zresetowałam się tak, że boję się jeździć. Przez tę teorię widzę ile błędó robię, i normalnie taka psychiczna blokada jest, że długo muszę jechać zeby znowu umieć jakotako skręcać.

Ale kurs wygląda na to, że godzien wszelkiego polecenia.
Po praktycznych jazdach opowiem więcej, na razie czekam na zapisy.

szerokości!

Woman Neta
Ten miał więcej szczęścia niż ... http://www.youtub...re=related
Edytowane przez Woman Neta dnia 25-04-2012 08:27
http://www.youtube.com/watch?v=9rT0Kbpaz-Y

lukkasia
Każdy wypadek zatrzymuje nas w pół kroku, powoduje wstrzymanie oddechu i podejście serca do gardła... Tak często musimy pożegnać kogoś, kogo znaliśmy...

Myślę, że warto opisać niebezpieczne sytuacje, które spotykamy na drodze, aby przestrzec, aby nauczyć się przewidywać, myśleć za innych, uniknąć niebezpieczeństw i zawsze wracać cało do swoich najbliższych!

Do napisania w tym temacie skłonił mnie tragiczny wypadek, który wydarzył się wczoraj w Bydgoszczy. Wszystko zdarzyło się na wąskiej ulicy dwukierunkowej, praktycznie zero pobocza, po jednej stronie dodatkowo barierki oddzielające parking od ulicy. W kierunku centrum zrobił się korek. Motocyklista środkiem omija sznur wolno posuwających się i stojących samochodów. W bocznej uliczce samochód czeka na włączenie się do ruchu, robi się luka w korku - ktoś go wpuszcza, samochód przecina ulicę i w tym momencie dojeżdża motocykl... zero szans na zatrzymanie...

Wybaczcie suchość relacji, ale jeśli zacznę pisać o tym co czuję, to już serce pęknie... Niestety Adam już nigdy nie wróci do swojej rodziny [*]

Życzyłabym sobie, aby nie było tu żadnych nowych wpisów, realia są niestety inne. I jeszcze prośba: nie wklejajcie linków do opisów samych wypadków/zdjęć - to jest absolutnie niepotrzebne.

Bądźmy czujni, ostrożni i przewidujmy!!!
Pozdrawiam Uśmiech
Lukkasia i "Kropka"

lehoo73
To bardzo przykra sytuacja :-(

Mnie się dziś też wydarzyło coś, co na chwilę wstrzymało mi bicie serca. Otóż jadąc do pracy prawym pasem, wzdłuż chodnika widziałem jadącą chodnikiem rowerzystkę na tzw. Holendrze. Dziewczę około 25 lat. W pewnym momencie, gdy miałem na liczniku około 50 km/h dziewczę w ogóle nie patrząc na ulicę, ni stąd ni zowąd, po prostu zjechało z chodnika na ulicę. Kilka metrów przede mnie. Domyślałem się, że może to zrobić, bo niebezpiecznie się zbliżała do krawężnika, więc wcześniej zacząłem zwalniać. Mało brakowało bym w nią uderzył. Środkowym pasem jechał samochód, który też zjeżdżał na prawo, zmieniał pas na mój i był na mojej wysokości, a potem mnie minął. Ledwie się między nich zmieściłem. Dziewczę oczywiście miało słuchawki w uszach ... i bardzo zdziwioną minę, jak ją minąłem. Na szczęście nic się nie stało. Gdybym jechał samochodem, byłaby miazgą.

Uważajcie na beztroskich rowerzystów ...

Pozdrawiam
Leszek

http://www.facebook.com/leszek.sygula
Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.13
3,159,542 unikalne wizyty