Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Ciekawostka
Aneta7644
Jak wszyscy wiecie jestem tu nie zbyt długo . Przy okazji tworzenia kalendarza dołączyłam do grupy MiD że tak powiem . W związku z tym teraz mam dostęp do galerii i ukrytych wątkówZ przymrużeniem okaSzeroki uśmiech

Siedząc i przeglądając galerię trafiłam na grupowe zdjęcia Midówek i pewne twarzy wydają mi się znajomeZ przymrużeniem oka
Dłuższy czas zastanawiałam się czy to w ogóle możliwe może po prostu widziałam gdzieś w necie Wasz grupowe foty i tylko teraz tak mi się wydajeKrzywi się , ale po dłuższym zastanowieniu doszłam do tego skąd mogę pamiętać Wasze buźki Pokazuje językfajne

Otóż już wyjaśniam Z przymrużeniem oka
Pracuje jako kelnerka w zajeździe Kama Kowalski w Rumunkach Skępskich . To jest jakieś 140 km od Warszawy kierując się na Sierpc Toruń czy Bydgoszcz. Z przymrużeniem oka
Tam też w sezonie letnim pojawiła się taka grupa motocyklistów i to nie raz z tego co pamiętam.

Nie wiem czy dobrze kojarzę , może po prosty mi się coś pomieszało i Wasz twarze znam jednak z fotek??UśmiechAle miło by było jeśli moje przypuszczenia by się potwierdziły he Szeroki uśmiech

Aneta7644@wp.pl
Efjot
Może tamtędy pomyka ekipa z WarszawkiZ przymrużeniem oka
Jak dla mnie to stanowczo za daleko,a chętnie bym zawitałZłość

Aneta7644
No to zapraszam Z przymrużeniem oka
Będzie okazja się poznać i pogadać na żywo hePokazuje język
Mamy super pyszne pierogi hi

Aneta7644@wp.pl
Teodozja
Tak Aneta, to my!!! Niesamowite, co za zbieg okoliczności! Uśmiech Byłyśmy u Was w zajeździe na pierogach chyba cztery razy, o ile dobrze pamiętam, za pierwszym razem jadąc do Torunia w odwiedziny do motocyklowych kolegów, Ciotka, Zaciszanka i ja, wracając również zajechałyśmy, bo pierogi z jagodami były pyszne Uśmiech
Następnym razem, tym razem już większą grupą jechaliśmy na zlot pod Bydgoszczą, zajechaliśmy do Was na obiad, była wtedy Zaciszanka, Termit, Boker i ja. Wracaliśmy w trochę innej konfiguracji, nie było Termita i Bokera, za to była Ciotka, Taga i jeden kumpel , którego nie ma na MiDzie Z przymrużeniem oka A może to było inaczej, może mi się coś pokićkało, w każdym razie uznaliśmy, że ten zajazd i pierogi, to będzie stały punkt naszych wypraw w tamtym kierunku Uśmiech Zresztą nie tylko jedzenie było pyszne, ale też obsługa bardzo miła, pamiętam że rozmawialiśmy z jakąś sympatyczną kelnerką o motocyklach, być może z Tobą właśnie Z przymrużeniem oka
Jak będziemy się następnym razem wybierać, to damy cynk i na pewno zajedziemy, na pierogi Uśmiech Może nawet już niedługo Z przymrużeniem oka

zaciszanka
Haha - świat jest mały i przeznaczenie Ciebie jednak do nas doprowadziło Z przymrużeniem oka To na pewno my Z przymrużeniem oka a ja fanka Waszych pierogów, bo jak wracałyśmy z Torunia to pamiętam, że z łakomstwa zamówiłam i z jagodami i z truskawkami czyli 2 porcje Z przymrużeniem oka Pamiętam też, że w drodze do Torunia rozmawiałam z którąś z Was tam pracujących o motocyklach - pewnie to byłaś Ty Z przymrużeniem oka Rumunki Skępskie to był obowiązkowy przystanek w drodze powrotnej z Torunia, a potem obowiązkowy w trasie do Bydgoszczy i z Bydgoszczy Uśmiech

Lysy
No to może wstępny plan na pierwszy w 2014 "zlot gwiaździsty" MiDu w Rumunkach Skępskich?Z przymrużeniem oka
Taka kujawsko-pomorska odpowiedź "Wypadem Pierogowym" na śląsko-zagłębiowski "Dzień Pieczonego Ziemniaka"?Szeroki uśmiech

Aneta7644
Super Z przymrużeniem oka bardzo się cieszę że sie nie pomyliłsm i chodziło o WasZ przymrużeniem oka
Pewnie jeśli chodzi o romowę to rozmawiała z Wami Asia ta mi się wydaje. Niestety nie pracuje już u Nas
Ja napewno Podawałam Wam pierogi hi hi Pokazuje język teżkika słów zamieniłyśmyUśmiech
To mówicie że jeszcze nie raz sie zobaczymy Szeroki uśmiech osobiście bardzo na to liczęZ przymrużeniem oka

Zapraszam na pierogii Pokazuje język Tym razem ja mogę stawwić hihiSzeroki uśmiech
Być może znajdzie się jakaś chętna i uprzejma Midówka,ktora znajdzie troche czasu dla mnie. A o zabraniu na przejażdżkę już nawet nie marze hehe Pokazuje język

Aneta7644@wp.pl
yacey
To nie wierzysz w Mikołaja?, on spełnia marzeniaUśmiech

Pozdrawiam, a jadąc tamtędy z pewnością się zatrzymam na te zachwalane pierogi.

Alutka
Też nabrałam ochoty na pierogi. I już mamy pomysł na kolejne nieformalne spotkanie MiD, prawda Lysy Z przymrużeniem oka

Lysy
No to masz Alutka znów co organizować...Szeroki uśmiech
Trasa przez Łódź i dalej do Rumunek na pierogi!!!
...oby tylko pogoda dopisała...Szok

Aneta7644
Zapraszam zapraszamZ przymrużeniem oka oczywiście liczę że pogada dopisze he Pokazuje język

A co świętego mikołaja wybacz yacey ale niewierzęKrzywi się chociaż mam cichą nadzieję żę może coś tego mojego mini marzenia coś wypali hihihUśmiech

Aneta7644@wp.pl
Leo
Lysy napisał(a):

No to masz Alutka znów co organizować...Szeroki uśmiech
Trasa przez Łódź i dalej do Rumunek na pierogi!!!
...oby tylko pogoda dopisała...Szok

No tak, i znowu blisko miasta UćsmutekZłość
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Leo
[quote]Aneta7644 napisał(a):

A co świętego mikołaja wybacz yacey ale niewierzęKrzywi się

A w takiego na HD?Z przymrużeniem oka
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Aneta7644
Leo o takim to nawet nie słyszałam a co tu dopiero uwierzyć hi Pokazuje język
Ale czyżbyś coś proponował ??

Aneta7644@wp.pl
Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.18
3,160,253 unikalne wizyty