Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
KONKURS ADWENTOWY
Goha66
ogłosić chciałabym niniejszym ...
codziennie na forum pojawiałoby się jedno pytanie dotyczące naszej historii (odpowiedzi należy szukać w postach w naszej "kolebce" lub innych dostępnych źródłach, np. telefon do przyjaciela). następnego dnia pytanie byłoby kasowane i w jego miejsce pojawiałoby się kolejne.odpowiedzi należy zgromadzić w jednym pliku i po zakończeniu zabawy w 24 pytania wysłać je na adres mailowy, który poźniej podam. wygrałaby osoba, która zgromadziłaby najwięcej poprawnych odpowiedzi.

mam już nawet pomysły na pierwsze pytania Uśmiech ... ale chciałabym wiedzieć czy będą (więcej niż jedna) chętne na taką zabawę i "walkę" o nagrodę, którą osobiście ufunduję Uśmiech czekam na wpisy - pozdr. Uśmiech
s.rimg.info/dc77d189d8679b23df867d60d446232e.gif

zaciszanka
Goha - na pewno będą chętni. Dawaj Uśmiech

Alutka
Jestem za, ale to oznacza, że będzie trzeba CODZIENNIE zaglądać na forum. Chytrze pomyslane Szeroki uśmiech

termit
Może po 3 dniach kasowanie pytania?

Teodozja
Goha, uważam, że ten konkurs to świetny pomysł Uśmiech Nie mogę się go doczekać Szeroki uśmiech

Hania
Tak tak tak chcemy konkurs!Szeroki uśmiech
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

Goha66
PYTANIE KONKURSOWE ...WIGILIJNE

Co wieloma padniętymi słowami zdziwiło panią administratorkę schroniska w Gorzowie po zakończeniu ,,MiDowej aukcji na rzecz,, w styczniu 2008 r.

Edytowane przez Goha66 dnia 24-12-2013 06:44

zaciszanka
Drugie pytanie jest tendencyjne Z przymrużeniem oka Pokazuje język
Kto z obecnych na forum w ilości 117 był w Smoleniu ? Z przymrużeniem oka
Jestem na forum od 2007 roku, ale po Smoleniu .... i nie miałam do tej pory pojęcia , że jest "coś" co jest znakiem rozpoznawczym motocykli MiDowych smutek bo nic takiego nie miałam i nie mam na żadnej z yamaszek ....

Szpila
Hmmmm..wydaje mi się że to podkładka pod tablicę rejestracyjną,to pamiętam że w Smoleniu coś takiego dawano,o piwie nie wspomnęUśmiech
A że ktoś był lub nie był na którymś ze zlotów uważam za sprawiedliwe,bo nieliczne z nas "zaliczyły"wszystkie bzty i dlatego w konkursie i zbieraniu punktów mają równe szanseUśmiech

europon@europon.com.pl
zaciszanka
Szpila - mój post był z Pokazuje język i Z przymrużeniem oka .... zdradziłaś już odpowiedź Z przymrużeniem oka

Alutka
zaciszanka napisał(a):

Szpila - mój post był z Pokazuje język i Z przymrużeniem oka .... zdradziłaś już odpowiedź Z przymrużeniem oka

Trzeba wyraźnie zaznaczyć, że NIE ODPOWIADAMY NA FORUM! Uśmiech

yacey
W Smoleniu były nie podkładki pod numer, tylko nakładki zasłaniające numer. Znakiem rozpoznawczym było co innegoUśmiech

Estrella
a dlaczego jest już drugie pytanie... kto konkursy zaczyna w niedzielę jak prawdziwe MiDówki kaca leczą Szok

Szpila
O kurka,niedoczytałam że tu się nie odpowiada na pytaniaKrzywi się sorki

europon@europon.com.pl
Goha66
Zaciszanka - odpowiedź na każde pytanie można znaleźć na starym forum (sprawdzam to osobiście, a nawet podpowiadam gdzie mniej/więcej szukać).
Szpilka - nic się nie stało, ponieważ jak Yacey słusznie zauważył Twoja odpowiedź nie jest poprawna Uśmiech.
Estrelka - konkurs nie zaczął się w "niedzielę" tylko 1 grudnia Pokazuje język , a pytanie nr 1 "zdjęłam" o 8.30 dzisiaj ... ale nie poddawaj się - nie jest powiedziane, że nie wygrasz odpowiadajac poprawnie na pozostałe 23 pytania Uśmiech

Leo
[quote]Szpila napisał(a):

A że ktoś był lub nie był na którymś ze zlotów uważam za sprawiedliwe,bo nieliczne z nas "zaliczyły"wszystkie bzty

Z MiDówek to TYLKO Goha66 "zaliczyła" wszystkie BZ. Łącznie z zimówkamiUśmiechUśmiechSzeroki uśmiech
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Alutka
Trzeba coś od czasu do czasu napisać, bo na stronie głównej wątek leci w dół i za chwilę zniknie w czeluściach Z przymrużeniem oka

edit: dopiero teraz doczytałam pytanie nr 4. Goha, dotychczas nie potrzebowałam grzebać w starym forum, ale tym pytaniem mnie do tego zmusiłaś Szok

Goha66
Alutka napisał(a):

edit: dopiero teraz doczytałam pytanie nr 4. Goha, dotychczas nie potrzebowałam grzebać w starym forum, ale tym pytaniem mnie do tego zmusiłaś Szok

myślę, że nie pożałujesz tego grzebania Uśmiech fajnie jest sobie to i owo przypomnieć Uśmiech

zaciszanka
Piąte było i się zmyło Z przymrużeniem oka

Goha66
do góry hooop Uśmiech

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.25
3,159,701 unikalne wizyty