Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Lotnik wita serdecznie
lotnik
Jak już wszyscy wiedzą to ja Lotnik mam na imię Mirek i mieszkam w Mierzęcicach a, że blisko Lotniska to i tam pracuje w MPL Katowice w Pyrzowicach czasami można mnie zobaczyć na szklanym ekranie i nie tyko to tak na marginesie.
Mój mustang to Suzuki c 50 na którym przemierzam Polskę i nie tyko ostatnio miałem przyjemność być w Chorwacji.
Dzięki moim koleżanką a mianowicie cytrynówkę to już znacie i gosiesv zapewne też i dlatego postanowiłem zaistnieć na MiD
Będzie mi niezmiernie miło poznać Was osobiście na Zlocie lub spocie jak mniemam będziecie organizować.

Pozdrawiam serdecznie Lotnik :D

draka
Bardzo miło mi Cię poznać. Pozdrowienia z Lublina!

Teodozja
Witaj Lotniku! Pozdrawiam z Warszawy Uśmiech

Leo
lotnik napisał(a):

Jak już wszyscy wiedzą to ja Lotnik mam na imię Mirek i mieszkam w Mierzęcicach a, że blisko Lotniska to i tam pracuje w MPL Katowice w Pyrzowicach czasami można mnie zobaczyć na szklanym ekranie i nie tyko to tak na marginesie.
Mój mustang to Suzuki c 50 na którym przemierzam Polskę i nie tyko ostatnio miałem przyjemność być w Chorwacji.
Dzięki moim koleżanką a mianowicie cytrynówkę to już znacie i gosiesv zapewne też i dlatego postanowiłem zaistnieć na MiD
Będzie mi niezmiernie miło poznać Was osobiście na Zlocie lub spocie jak mniemam będziecie organizować.

Pozdrawiam serdecznie Lotnik Szeroki uśmiech

I tak Cię nie kojarzę (a powinienem?), ale witam serdecznieUśmiech
Na Bałkany mogliśmy pojechać razem - sezon temu zjeździłem SerbięUśmiech
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Efjot
CześćUśmiech
Jestem z Sosnowca

Goha66
pozdrawiam z Gliwic Uśmiech

gosiasv
OOOOO Lotnik witaj chłopie
Zapomniał jeszcze dodać ,że robi najlepsze imprezy, krótych się nie zapomina do końca życie,bo kto potrafi wpuścić na pas startowy ( na międzynarodowym lotnisku) ludzi na moto aby polatać między lądowaniami samolotów Uśmiech http://www.youtub...XXsqWf7_9Y i ja z Cytryną tam byłam ....... szukajcie nas Z przymrużeniem oka

a dodam od siebie, że tańcor niesamowity czasami sama wymiękałam
Edytowane przez gosiasv dnia 27-02-2012 18:12

cytryna
Ej Lotnik,jam "Cytryna"nie cytrynówkaSzeroki uśmiech
Fajnie ,że jesteś
Przyjaciele są jak gwiazdy na niebie ,
czasami ich nie widać,ale zawsze wiesz,że tam są

Alutka
Witam!
A jak ładnie się przedstawiłeś! Z przymrużeniem oka

yacey
Witam i pozdrawiam z Mazowsza Uśmiech

PS
Dziś to same LCD albo plazmy, ciężko będzie z tym szklanym ekranemZ przymrużeniem oka

avocado
Wrocław wita Uśmiech

Adminka
helo Lotnik Z przymrużeniem oka
------
Administracja to Alutka & Zaciszanka
(do dnia 06.02.2014 Carry i Zaciszanka)

Leo
cytryna napisał(a):

Ej Lotnik,jam "Cytryna"nie cytrynówkaSzeroki uśmiech
Fajnie ,że jesteś

Chyba lepiej żebyś została CytrynówkąSzeroki uśmiech
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

lotnik
Dzięki z miłe przywitanie i do szybkiego zobaczenia :D

termit
Witam kolejnego BS-owicza Uśmiech

porzeczka
Również witam z Wawki Uśmiech

Karola
witamy Uśmiech

lotnik
Leo bardzo proszę.
Moja przygoda z jednośladami zaczęła się dosyć dawno nie będę wymieniał wszystkich, aby nie zanudzać.
Powrót nastąpił po trzydziestu latach dzięki moim pracownikom, ponieważ na jednym ze spotkań padło pytanie Szefie, dlaczego Pan nie jeździ na motorze jak Wszyscy jeżdżą, więc była riposta proszę mi znaleźć odpowiedni motor.
Następnego dnia okazało się, że jest to Yamaha Virago, 535 z której byłem bardzo zadowolony jak na początek po tak długiej przerwie miałem ją przez jeden sezon i stwierdziłem, że przydałoby się coś większego tak, więc od czterech lat pomykam Suzuki c50 wersji Amerykańskiej.
Leo dodam tylko, że kilka osób znam osobiście zapewne już Wiecie, o kogo chodzi a inne osoby tylko z Forum Bractwa Suzuki, Intruder Polska i być może z YamahyVirago, ale tego to nie jestem pewien.
Jeżeli co się tyczy mojej osoby to jestem żonaty mam wspaniałe trzy córki, z których jestem bardzo zadowolony a i bym zapomniał oraz kochającego wnuczka, który od czwartego roku życia jeździ na kładzie (zdjęcie w galerii).
Praca.
Więc pracuję w MPL Katowice w Pyrzowicach tak jak już wcześniej pisałem natomiast pracując na stanowisku kierowniczym jestem obarczony tajemnicą służbową udzielając informacji na jej temat.
Mam nadzieje, że dojdzie do Integracji w szerszym gronie to będzie okazja się poznać.

zaciszanka
Lotnik, dawno nikt nie przedstawił się tak wyczerpująco, a nawet ponad planowo, bo do tej pory nie robiliśmy przepytywanek z tego gdzie kto pracuje i chyba się to nie zmieni .... Z przymrużeniem oka W sumie to przedstawiłeś się prawie 2 razy, bo imię i posiadany motocykl zdradziłeś już na początku wątku Uśmiech ..... a odważnej na zaproszenie Ciebie jako "plecaka" na BBZ jak nie było, tak nie ma Z przymrużeniem oka

Goha66
dziwisz się Adminka? Facet właśnie przyznał się, że ma CZTERY kobiety w domu ... za dobra z matmy nie jestem, ale po zsumowaniu daje to osiem rąk, które mogą wydrapać oczy, jeśli Lotnikowi na BZcie stałaby się jakaś krzywda Z przymrużeniem oka
a tak na marginesie ... jak to możliwe Mirek, że żadna z Twoich córek nie odziedziczyła "oktanów we krwi"?

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.22
3,159,594 unikalne wizyty