Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Wyjazdy
 Drukuj temat
Spotkanie wrzesień 2013 - 20-22.09
zaciszanka
Tak jak napisałam na sb, po Babozlocie pozostał "niedosyt" Z przymrużeniem oka a spotkanie wrześniowe, nie babozlotowe, weszło jakoś od 3 lat do kalendarza, więc czas na nowy wątek Z przymrużeniem oka
Co prawda jeszcze 3 miesiące, ale akurat dla budżetu i ustawienia kalendarza Z przymrużeniem oka

W zeszłym roku była mała ankieta i wykreślanie terminów ewidentnie nam nie pasujących.
Na wrzesień jest np. zaproszenie od Qgla na zakończenie sezonu Bractwa Suzuki ( 20-22.09 ).

Kolejna sprawa: Roztocze po raz trzeci czy jednak poznajemy inny kawałek Polski i tam szukamy ośrodka ? Np. Góry Świętokrzyskie lub inne propozycje ?? Leo, gdzieś mi zaćwierkało, że znasz jakąś fajną miejscówkę ??

Prośba o wstępne info kto wogóle byłby zainteresowany, jaki termin odpada i jaki region preferuje Z przymrużeniem oka

Estrella
podobno nie ważne gdzie tylko z kim więc jeśli z Wami to mi region obojętny, no może by było więcej winkli niż jazdy po prostej Złość

do terminu jestem się w stanie dostosować wiedząc o nim trochę wcześniej... wolałabym jednak uniknąć ostatniego weekendu września Uśmiech

termit
Chociaż Roztocze jest piękne, ja jestem za innym regionem. Lubię góry, więc Góry Świętokrzyskie jak najbardziej mi pasują, ale może być inne miejsce. Uśmiech

Ciotka
Jestem jak najbardziej za nowym miejscem, Góry chętnie, choć winkle mniejPokazuje językSzeroki uśmiech
Życie trzeba przeżyć tak, żeby drugi raz nie chciało się żyćZ przymrużeniem oka

zaciszanka
Przymierzyłam się do 300 km kółek z Warszawy, Katowic i Wrocławia Z przymrużeniem oka Powinno być trochę opcji do wyboru regionu, a potem miejscówki.

Goha66
kurna ... wiem, że to lekki hardcore i nie ma nic wspólnego z 300 km kółkami od Wawy, Wro i Śląska ...ale chciałam zwrócić uwagę szanownej ekipie, że przez 8 lat istnienia forum nigdy nie spotkaliśmy się (gromadnie) nad morzem ... proponuję zatem bardzo wstepnie (jeśli przetrwamy do 2015), aby jubileuszowy X-letni BZ (którego organizacja, jeśli zachowamy kolejność, spadnie na team Stolica) zrobić nad morzem i niech potrwa conajmniej 4 dni Szeroki uśmiech. pozdr Z przymrużeniem oka
s.rimg.info/dc77d189d8679b23df867d60d446232e.gif

zaciszanka
Nie ma sprawy - za 2 lata X Letni Babozlot nad morzem Uśmiech

Alutka
Widzę, że temat trochę odbiegł od... tematu Szeroki uśmiech

Wyjątkowo każdy wrześniowy weekend mi odpowiada.
Góry Świętokrzyskie - jestem za.
P.S.
Leo, to ja wyklepałam, że macie z Wiesiem ciekawą miejscówkę w tej okolicy, więc zdradź więcej szczegółów.

Leo
To Wiesio ma oglądnięte miejsce, ja tylko je znam z opowiadańKrzywi się
Jednak to co usłyszałem sprawia, że jestem ZA.
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

yacey
Wszystko wskazuje na to, że znów termin będzie nie dla mnie, bo w zasadzie jako wolny mam tylko weekend na przełomie sierpnia i września, potem jadę odpocząć od cywilizacji w górachUśmiech

zaciszanka
Leo, zdradzicie z Wiesiem co to za miejsce ?? Czy to taka tajemnica ? Uśmiech

Lipiec już prawie za drzwiami Z przymrużeniem oka, a do września to czas przeleci .... niestety smutek Jeszcze ktoś wstępnie chętny na spotkanie ?

Teodozja
No oczywiście jeszcze ja Uśmiech Z góry powiem, że termin i miejsce mi pasują Z przymrużeniem oka

taga
ja generalnie nie mam jeszcze planów, jakąs integrację mam mieć z pracy...ale nie wiem kiedy, więc planujcie, a ja postaram się dostosować Uśmiech
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

Andzia
Może chociaż tym razem mi się uda, pod warunkiem, że:
1. nie będzie to ostatni weekend września, bo na pewno będę musiała siedzieć w robocie
2. młoda akurat będzie zdrowa
3. nie będzie to bardzo daleko, bo dzidzia chyba ma owsiki i normalnie wysiedzenie spokojnie kilku minut jest dużym wyzwaniem (w samochodzie udaje się ciut dłużej)
4. wreszcie porządnie naprawię samochód i nie będzie odstawiał dziwnych fochów (a właściwie znajdę dobrego fachowca, który w końcu zdiagnozuje gracika)

chyba to tyle Szeroki uśmiech

zaciszanka
Andzia napisał(a):

Może chociaż tym razem mi się uda, pod warunkiem, że:

4. wreszcie porządnie naprawię samochód i nie będzie odstawiał dziwnych fochów (a właściwie znajdę dobrego fachowca, który w końcu zdiagnozuje gracika)

chyba to tyle Szeroki uśmiech

Panowie, jest w naszym gronie jakiś dobry fachowiec ??.... albo ktoś zna takowego i to jeszcze, który nie zdziera .... Andzia, co to za autko ?

Znowu odbiegamy od tematu, ale co zrobić .... Z przymrużeniem oka

Z różnych sugestii wyłania się pomału data 13-15.09.... jeszcze miejsce może się wyłoni Z przymrużeniem oka

Jeżeli ktoś podczytuje i byłby chętny, to na to spotkanie nie trzeba być "plecakiem" MiDówki Z przymrużeniem oka

Estrella
Ooo 13-15.09 Idealny weekend - będę jeszcze "młoda" a na 13.09 mam nawet urlop zaplanowany Uśmiech

Andzia a co Ci się tam psuje? znasz przecież kilku dobrych fachowców rozmawiałaś z nimi? z Brejlakiem? z Modkiem? ze Spritem? nosz od czego oni są Złość

zaciszanka
Estrella napisał(a):

Ooo 13-15.09 Idealny weekend - będę jeszcze "młoda"

Estrelka, to może lepiej nie ... bo jak nam się rozsypiesz ze starości w drodze powrotnej Z przymrużeniem oka Pokazuje język

Estrella
Kasia nie ma takiej możliwości - rozsypywać się będę tydzień później Z przymrużeniem oka

draka
Tak się zachęciłam, że chyba pojadę w tamtą okolicę już w piątek Z przymrużeniem oka

Leo / Wiesiu - czy możecie uchylić rąbka tajemnicy, bo może skorzystałabym z noclegu w tym niesamowitym miejscu?

Hania
To może i ja się skuszę na integracje w świętokrzyskim, w końcu w 1/2 mam tam nawet jakieś korzenie Uśmiech tylko jeszcze nie wiem jak z terminem, jakoże marzenia się spełniają i w jednym tygodniu zaczęłam pracę i kupiłam motocykl to muszę się jeszcze ogarnąć z jednym i z drugim Uśmiech ale wstępnie się dołączam Uśmiech
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.23
3,159,599 unikalne wizyty