Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Meldujemy powrót do domu
Alutka
Team organizacyjny wraz z przyległościami melduje powrót do domu w komplecie.

Wiemy, było jak zwykle do doopy. Na szczęście stworzyliście niepowtarzalną atmosferę, dzięki której mozna był ten weekend przetrwać.

Szczególne podziękowania dla Andrzeja za umiejętność wyciągania od Was pieniędzy, no i Waszą szczodrość też. Uśmiech

"Łubu dubu (...) Niech zyje nam!" To mówiłam ja, Alutka. Pokazuje język

taga
.... i znów kolejny zmarnowany weekendu... jak zwykle bylo do dooopy...
wielkie dzięki za super organizację, za znalezienie fajnego miejsca!!!
Dzięki wielkie dla organizatorek: Goha, Alutka, Eddie + Panowie - super było!!!!

dzięki moim Towarzyszkom za towarzystwo w drodze...
dzięki za miłe towarzystwo w zwiedzaniu Oświęcima
... no i bardzo dziękuję za "niezwykle mocną wiśnioweczkę"

Uśmiech Uśmiech Uśmiech
BYŁO DO DOOOPY!!!!

PS. całe szczęście że miasto Uć nie przyjechało motocyklami... - widać to gwarancja pogody Z przymrużeniem oka hihihih
dzięki!!!!!!
i już za Wami tęsknie smutek
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

zaciszanka
Kolejny z żółwi wędrowniczków się odmeldowuje Uśmiech Dopiero weszłam do domu .... trasa Toruńska zamknięta, więc miałam jeszcze wycieczkę przez centrum Warszawy ... w stojącym korku .... Z przymrużeniem oka ... a w domu jako przywitanie nie ma wody ... Z przymrużeniem oka

Dzięki za weekend, jak zawsze zmarnowany kiedy się spotykamy Pokazuje język, za trasę na BZ i wyrozumiałość, że szybciej nie mogę, bo docieram Z przymrużeniem oka i za trasę z BZ, która była jak niekończący się film drogi z Indim jako reżyserem Pokazuje język

Po takim weekendzie jeszcze gorzej wraca się do pomiędzyweekendowej rzeczywistości Z przymrużeniem oka

Joas
Ja też odmeldowuję przyjazd Uśmiech
dziękuję za to że mogłam po tak długiej przerwie znowu popatrzeć na Wasze buziole Uśmiech
kurcze naprawdę byłam stęskniona Szeroki uśmiech
Spotkanie jak zawsze do doopy Szeroki uśmiech aż dziw że się wyjeżdżać nie chciało Pokazuje język
Organizatorki spisały się na medal Uśmiech
Wszystkim bardzo dziękuję Uśmiech

Teodozja
Ja też dotarłam, ale padam na twarz Z przymrużeniem oka
Było jak zwykle, czyli wiadomo jak, masakrystycznie do dooopy Szeroki uśmiech

Bardzo wszystkim dziękuję za wspaniałe towarzystwo, organizatorkom za super organizację, na prawdę świetnie się bawiłam Uśmiech
Do następnego!!! Szeroki uśmiech

Estrella
potwierdzam było do doooopy!! więcej takich weekendów chcę!! Złość
Goha, Alutka, Eddie - jesteście wielkie Szok Jeszcze raz Wielki ukłon (dla Waszych Panów również)

Całej reszcie dzięki za dobrą zabawę, Andrzejowi za profesjonalnie przeprowadzoną licytację, Loży Szyderców za poranne poczucie humoru, Leo za to że był (ja Ciebie też...Szeroki uśmiech ) i częstował w piątek "wiśniówką", Indiemu za to że czytanie mapy i używanie nawigacji to zbyt skomplikowane czynności, a ekipie warszawskiej za świetną jazdę i chilloutową sobotnią wycieczkę.

Jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam Pokazuje język

Do następnego!!!

P.S. Zdjęcia będą... jak będą Pokazuje język

Leo
Też już w domkuSzeroki uśmiech
Organizatorki są wielkie chociaż impreza do doopy.Szok
Od dziś nie piję i pijakami się brzydzęZłośćZ przymrużeniem oka
--------------------------------------------------------------------------------
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Ishka
my oczywiście też dojechaliśmy cało i zdrowo
dziękujemy organizatorkom! wszystko było jak trzeba i w sam raz do doopy
no. fajnie, że jesteście tacy właśnie, jacy jesteście.
stokrotka a a a!

Szpila
My też w domku.Bardzo wszystkim dziękuję za to,że byliścieUśmiech

europon@europon.com.pl
Alutka
Miałam odmeldować Termita, Czarną i Rycha (dotarli do domu), ale i nad Śląsk nadciągnęła burza i internetu niet.
Niniejszym nadrabiam zaległość. Uśmiech

Rycho
Jesteśmy Uśmiech . Ze szczęścia powiesiłem meldunek nie w tym miejscu. Dziękujemy Organizatorkom i wszystkim pozostałym za wspaniałą zabawę Z przymrużeniem oka . Było super, ale Czarna powiedziała, że do dupy... Szeroki uśmiech

www.motorowodni.com.pl
Leo
Rycho napisał(a):

Jesteśmy Uśmiech . Ze szczęścia powiesiłem meldunek nie w tym miejscu. Dziękujemy Organizatorkom i wszystkim pozostałym za wspaniałą zabawę Z przymrużeniem oka . Było super, ale Czarna powiedziała, że do dupy... Szeroki uśmiech

I miała racjęZłość
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Goha66
po raz kolejny prostuję - nazywanie mnie w tym roku organizatorem (aczkolwiek miałam koszulkę w kolorze blue) jest nadużyciem - minimum 75% tej imprezy spięła i zorganizowała Alutka, pozostałe procenty należą się pospołu Eddie i chłopakom... dla mnie można zarezerwować ewentualnie jakiś promil (chociaż lepiej nie - od dziś nie piję) Z przymrużeniem oka

dziękuję za spotkanie, za atmosferę, za to, że jeszcze conajmniej kilka dni będę się uśmiechała na wspomnienie minionego weekendu.
...było doanalnie!
P.S.
kto mi popsuł psa? ... zwierzak ledwo łazi Uśmiech
s.rimg.info/dc77d189d8679b23df867d60d446232e.gif

eve

P.S.
kto mi popsuł psa? ... zwierzak ledwo łazi Uśmiech

Lusia też odczuwa ten brak ? ten brak MiDu Uśmiech
Czas życia pełnią życia! Więc chwytaj w dłonie każdy czas i gnaj przed siebie!

termit
Wczoraj odmeldowałam się telefonicznie i padłam. Teraz leżę w łóżku ze stanem podgorączkowym i piję herbatę z sokiem malinowym. Co Wy mi zrobiliście ZłośćSzeroki uśmiech
Pod wszystkimi podziękowaniami się podpisuję i specjalne podziękowania należą się też Ani za kalambury. Shrek w wykonaniu Andrzeja i "miłość od pierwszego wejrzenia" w wykonaniu Efjota - bezcenne Szeroki uśmiech

PS Ale nadal nie wiem, jak pokazać słowo salceson Z przymrużeniem oka

Goha66
Shrek w wykonaniu Andrzeja i "miłość od pierwszego wejrzenia" w wykonaniu Efjota - bezcenne Szeroki uśmiech

PS Ale nadal nie wiem, jak pokazać słowo salceson Z przymrużeniem oka

...podobnie jak Efekt motyla w wykonaniu Leo Szeroki uśmiechSzeroki uśmiechSzeroki uśmiech
PS Też nie wiem Szeroki uśmiech
s.rimg.info/dc77d189d8679b23df867d60d446232e.gif

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.22
3,160,252 unikalne wizyty