Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Kocham mojego psa
termit
Dzisiaj nabyłam drogą kupna w/wym. książkę (a właściwie książeczkę) i jest w niej kilka niezłych myśli. A oto cytaty (nie wszystkie):

Pies to jedyne stworzenie, które kocha Cię bardziej niż siebie

Nigdy nie mówią o sobie, ale słuchają kiedy Ty to robisz i na dodatek wyglądają na zainteresowane

Jeśli myślisz, że psy nie potrafią liczyć, spróbuj schować do kieszeni dwa psie przysmaki, a potem dać psu tylko jeden.

Dalszy ciąg nastąpi....Uśmiech

Paula
oooooo opis moich buldożków hehehehehe Z przymrużeniem oka

termit
I jeszcze:

Nikt tak nie docenia fascynujących rzeczy, które mówisz, jak Twój pies.

W oczach własnego psa każdy człowiek jest Napoleonem. Stąd niesłabnąca popularność psów.

Dobrze wychowany pies nie żebrze, kiedy jesz obiad. Po prostu sprawia, że przestaje Ci smakować.

Goha66
Uśmiech
W. HUGO: Uśmiech psa znajduje się w jego ogonie.

Jan SZTAUDYNGER: Ta mądrość przychodzi człowiekowi dopiero z wiekiem: Nie każdy pies -psem, nie każdy człowiek - człowiekiem.
s.rimg.info/dc77d189d8679b23df867d60d446232e.gif

Rycho
.. a nasz pies zostawił dziś rano uśmiech na podłodze Szok

www.motorowodni.com.pl
termit
O rany Szok Ogon mu odpadł? Z przymrużeniem oka

Rycho
Nasz pies ma chyba inną konstrukcję. Uśmiech odpadł, ogon został Z przymrużeniem oka

www.motorowodni.com.pl
Estrella
mój nie ma ogona Z przymrużeniem oka więc cieszy się calym sobą Szeroki uśmiech

termit
I jeszcze:

Mylić się jest rzeczą ludzką, przebaczać - psią.

Pies ma jeden cel w życiu....podarować komuś swe serce.

Jest tylko jeden najpiękniejszy pies na świecie i każdy go ma.

Goha66
no nie Szeroki uśmiech
w części "kociej" jest więcej wpisów!
trzeba nadrobić straty Z przymrużeniem oka

Wielcy ludzie mają zazwyczaj tak wielkie serce, że się w nich zawsze znajdzie miejsce dla uczciwego psa"/ Kornel Makuszyński/

Alutka
Goha66 napisał(a):

no nie Szeroki uśmiech
w części "kociej" jest więcej wpisów!
trzeba nadrobić straty Z przymrużeniem oka

Zmobilizowałaś mnie Szeroki uśmiech

Goha66
Pierwsza zasada przetrwania:

Nigdy nie podchodź do człowieka uzbrojonego w martwą kurę.

Z przymrużeniem oka

Goha66
iiiiii .... jeszcze jeden (ależ podpadnę Szeroki uśmiech)
Nie jestem w stanie zrozumieć przyczyn popularności, jaką cieszy się Felis domesticus [kot domowy] - nietowarzyska futrzana kula z kompleksem wyższości.

Z przymrużeniem oka

Wilga
Oj dawno nie było wpisów w tym temacie, więc pozwolę sobie
jako pierwsza w 2014r. Miałam pieska wielorasowca Reksia, niestety
był bardzo stareńki i w październiku 2013r. odszedł do,, psiego nieba".
Serce krwawiło niemiłosiernie, pustka i okropna cisza były nie do wytrzymania.
Postanowiłam wziąć jakąś sierotkę wielorasową, bo takie psiaki są memu sercu najbliższe. I JEST śliczności 4 miesięczne, pyszczydło cud! Wabi się Roki (tylko serce jeszcze bardzo boli na wspomnienie Reksia smutek
wilga

Goha66
w lutym 2003 odszedł mały czarny kundelek o imieniu Bingo. podobnie jak u Ciebie serce krwawiło, pustka i cisza w domu była nieznośna ... ale ja nie chciałam już kolejnego zwierzaka ... tak bardzo cierpiałam gdy naszego ,,worka na pchły,, zabrakło ...
8 marca 2004r przyszła na świat długo wyczekiwana córeczka mojego przyjaciela ... chciałam zobaczyć owo cudo i dumę ojcowską, wiec kupiłam lokalną gazetę ... po jednej stronie była rubryka ,,witamy na świecie,, ze zdjeciami noworodków, a po drugiej ... całostronicowy artykuł ze schroniska kończący się apelem by dawać zwierzakom nowe domy ... no to pojechałam po malego psa i wylazłam z ok 2 letnią średniej wielkości suką, śmierdzącą, wystraszoną, zachudzoną i ze szwami ...

Luśka jest wielorasowcem (i dwukrotną bywalczynią BZtów). kiedy brałam ja ze schroniska byłam pewna, że jej nie pokocham, ale zawojowala nasz dom i serca (i zdrowy rozsądek też). Uśmiech Binga oczywiście pamietam, mamy w rodzinnej galerii jego fotografie ... ale ... juz nie boli Z przymrużeniem oka pozdr.

termit
Ja po odejściu mojej 14-letniej suczki Hery nie mogłam sobie w domu miejsca znaleźć, tak było pusto. Stwierdziłam więc,że chociaż poprawię los jakiejś bidzie i po 10 dniach wzięłam ze schroniska następną suczkę. To obecna Gaja, owczarek poniemiecki, już teraz 11-letnia. A teraz mamy już 3 takie bidy z przypadku i jeszcze 2 kotki, też z przypadku Z przymrużeniem okaUśmiech
Ale Herę pamiętamy zawsze...

Estrella
po moim M-3 zawsze kręcil się jakiś szczekający czworonóg... pierwszego którego pamiętam - Miśka - uśpiono (bo już był tak stray że nie był w stanie się podnieść), pamiętam to jak przez mgłę, mama z babcią wyszły z psem a wróciły bez.... wiele lat poźniej za sprawą przyjaciółki mojej mamy pojawił się w domu Fuks - jamnik. Moja "ciocia" stwierdziła "Paulinko wybierz sobie pieska" i do mojej mamy: "Ulka jak chcesz to bądź wyrodną matką ja nie będę wyrodną ciotką"... Fuks był u mnie przez 11 lat, odszedł na moich rękach... bolało, byłam wtedy na drugim roku studiów - i powiedziałam że nie chcę więcej psa! Wytrzymałam rok (?) moja mama znacznie dłużej Z przymrużeniem oka Poznałam faceta który miał dwa boksery, suka spodziewala się młodych i zakochałam się w tej rasie - stwierdziłam że nie chcę więcej małego psa bo nosi się go na rękach, śpi w łóźku i człowiek za bardzo się do niego przywiązuje. Elmo urodził się 18.09.2005 roku trzy tygodnie później był już u mnie w domu... przez pierwsze 2 lata moja rodzicielka traktowała go jak powietrze - dziś jest pełnoprawnym członkiem rodziny, śpi w łóźku, siedzi na kolanach i ma więcej zabawek niż nie jedno dziecko Pokazuje język
cóż życie bez psa jest życiem straconym Złość
LWG
"Sukces to suma wielkiego wysiłku powtarzanego z dnia na dzień" Robert Collier

Work hard in silence let success make the noise

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.25
3,159,701 unikalne wizyty