Aktualnie online

· Gości online: 2

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Wyjazdy
 Drukuj temat
Powroty z Zimówki
Alutka
Melduję powrót do domu. Uśmiech

Leo, ogromne podziękowania za zorganizowanie spotkania! Miejsce magiczne, jedzenie wysmienite, a na kuligu ubawiłam się jak dzieciak. I znów zobaczyłam Wasze facjaty.
Podsumowując: było mega do doopy! Pokazuje język

termit
My też już w domu. Było jak zawsze do doopy Szeroki uśmiechSzeroki uśmiech
Leo, wielki szacun za znalezienie tej miejscówki, chociaż jutro muszę się udać do sklepu po nowe spodnie, te się już nie dopinają Z przymrużeniem oka

PS Kiedy powtórka?

Tolka
Jesteśmy i my Uśmiech
Dzięki za miłe mnie przyjęcie w Wasze zacne grono!
Miejscówka super, jedzonko epickie, towarzystwo legendarne!! Uśmiech
Jestem bezbronna tylko wtedy, gdy schnie mi lakier na paznokciach Z przymrużeniem oka

draka
Odmeldowuję nas już z domku. Już zaczynam za Wami tęsknić!
Ogromne dzięki za kompletnie do dupy weekend. Leo, ukłony za znalezienie tej miejscówki!

Estrella
Dzięki Marioli i Jerzemu dotarłam cała do domu. Ze zdrowiem to już nie bardzo bo mój organizm stwierdził że bez Was to może się buntować i obdarzył mnie temperaturą Złość a może stwierdził że strawienie tego całego jedzenia pójdzie szybciej z wypacaniem Pokazuje język

Tak więc transport, miejsce, jedzenie i towarzystwo do dooopy... po takim weekendzie muszę udać się na psychoterapię Szok

Do następnego oby jak najszybciej!!!

Adminka
Wrocław się odmeldowuje Uśmiech
jak zwykle do dooopy, jedzenie niestrawne a towarzystwo koszmarne Z przymrużeniem oka

zaczynam odliczać dni do kolejnego tak kiepskiego spotkana Szeroki uśmiech

Buziaki :*
------
Administracja to Alutka & Zaciszanka
(do dnia 06.02.2014 Carry i Zaciszanka)

Teodozja
Ja też dotarłam szczęśliwie (dzięki Taga Uśmiech) i wygrzewam się już w domku. Było oczywiście do dooopy!!! Wielki szacun dla Leo za organizację Uśmiech Miejscówka konkretna, jedzenie po prostu pycha, a kulig przypominam sobie za każdym razem jak siadam, twarde zawieszenie miały te sanki Pokazuje język
Dziękuję wszystkim za super spotkanie, już się nie mogę doczekać następnego!!! Szeroki uśmiech

taga
Hello Uśmiech ja tez juz dawno w domu Uśmiech co za weekend....normalnie do doopy że hej Uśmiech super sie było z Wami zobaczyć Uśmiech jedzenie takie że lustro omijam szerokim łukiem Z przymrużeniem oka Leo - wielkie dzięki za perfekcyjną organizacje - nawet śnieg zamówiłeś Uśmiech wielkie dzięki za spotkanie - do następnego Uśmiech
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

nieswinka
Śpię na biurku w pracy... "Przy Was to się można ku... wyspać..." -powiedział Wiesiek i racje miał. :-) Dzięki :-) ;-) :-)

Leo
Dziękuję wszystkim za przyjazd, świetny humor i zrozumienie, że bawić się można także bez alkoholu.Szeroki uśmiech Tylko, kurde, po co?Z przymrużeniem oka.
Wszystko co złe - przyjmuję na klatęZłość
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

zaciszanka
Jeżeli minibus Termitów dojechał to oznacza, że i ja dotarłam cało do domu Uśmiech.

Te weekendy jakieś krótkie są Z przymrużeniem oka chociaż jakby było parę dni dłużej to przy tym jedzonku ... hmmm... ciuchy motocyklowe do wymiany rozmiaru Z przymrużeniem oka
Dziękuję Uśmiech

Szpila
Było zajefajnie,wielki SZACUN Leo!!!
A Was zobaczyć...bezcenne;-)
Do następnego...
P.S.Nie mam nic przeciwko,żeby kolejny BZ zimowy odbył się w tym samym miejscuUśmiech

europon@europon.com.pl
cytryna
Wszystko,już zostało powiedziane(napisane).Tak dobrze dawno się już nie bawiłam.Ciotka,dzięki że dotrzymywałaś mi kroku na parkiecie,Leo dzięki za silne ramię,Zaciszanka za to że jesteś,Carry,Moni,Nieświnka za towarzystwo w najlepszym pokoju z wypasioną łazienkąSzeroki uśmiech(pozdrówcie swoje połówki),Tolki za podróż autobaną ,Wiesiu za taniec i wszystkim za niezapomniany wieczór....szkoda,że nie mogłam dłużej zostać.....a może to i lepiejSzeroki uśmiech
Edytowane przez cytryna dnia 24-01-2013 06:17
Przyjaciele są jak gwiazdy na niebie ,
czasami ich nie widać,ale zawsze wiesz,że tam są

Ciotka
I ja dołączam do podziękowań. Leo chylę czoła za organizację i miejscówkęSzeroki uśmiech Jerzy i Termitku dziękuję za transport.
Wszystkim za koszmarną zabawę, stresy przy stole i po nim i foqle beznadzieja....Pokazuje język
Tylko kto mi teraz zeszyje futerko i wymasuje siniakiSzok
Życie trzeba przeżyć tak, żeby drugi raz nie chciało się żyćZ przymrużeniem oka

Goha66
doanalnie było! Uśmiech ... doprawdy nie wiem dlaczego spodziewałam się, że w tym roku będzie inaczej. kolejny bezpowrotnie zmarnowany weekend Uśmiech
P.S.
podziękowania:
Leo - za miejscówkę i organizację
Alutka - za przygarnięcie do furmanki i współspactwo
Andrzej - za niesamowite poprowadzenie licytacji
i całej reszcie za to, że można Was było zobaczyć, pogadać i wyściskać Uśmiech
s.rimg.info/dc77d189d8679b23df867d60d446232e.gif

Goha66
jutro muszę się udać do sklepu po nowe spodnie, te się już nie dopinają Z przymrużeniem oka

PS Kiedy powtórka?

... kup takie z gumką w pasie ... jak ja Uśmiech

P.S.
uważaj, czego sobie życzysz, bo może Ci być dane ... np. na początku czerwca Uśmiech ...
s.rimg.info/dc77d189d8679b23df867d60d446232e.gif

draka
polecam spodnie ciążowe, pomieszczą każdy brzuch, aż dziwię się ze nie odkryłam ich wcześniej

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.24
3,190,610 unikalne wizyty