Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Co myślicie o facetach...?
Karola
No wiecie temat banalny ale jakże może nam urozmaicić ten zimowy czas.
Temat rzeka można pisać, dyskutować o tym godzinami Uśmiech
Chętnie dowiem się co myślicie na ich temat... Tak jak w wygladzie jak i w charakterze, fetysze, upodobania, co Was denerwuje...
Czekam na wasze opisy... zdjęcia hehe itd

Facet który robi na mnie największe wrażenie to Will Smith...
http://celebrityf...egimen.jpg

Mogę patrzeć na niego godzinami, słuchać go i oglądać filmy, wywiady, seriale itd

Uwielbiam ładny uśmiech i oczy... odzwierciedla faktyczny stan nastroju.
Ze spojrzeniach można wiele odczytać. Ich wzrok jest inny kiedy są pogodni inny kiedy są zdenerwowani... W spojrzeniu można się zadurzyć Z przymrużeniem oka

Adminka
I to tak publicznie mam pisać co mnie kręci? Z przymrużeniem oka
kiedy się wstydze Szeroki uśmiech

z aktorów
Bruce Willis
Brad Pit w Troi
Jean Reno - za całokształt Szeroki uśmiech

ale ja to popatrzeć lubię na nich ale żeby się od razu fascynować to nie. Wolę w realu
Taki zywy prawdziwy to koniecznie musi jeździć motocyklem Szeroki uśmiech
Oczywiście to jeden z wielu wymogów Z przymrużeniem oka
------
Administracja to Alutka & Zaciszanka
(do dnia 06.02.2014 Carry i Zaciszanka)

zaciszanka
Ehh, temat rzeka Uśmiech

W ramach dykteryjki o "o facetach" streszczę naszą przejażdżkę taxi na sobotnie Kulikowisko Z przymrużeniem oka 5 kobiet w samochodzie: Ciotka, Estrella, Krystka, córka Krystki i ja .... Pora wieczorowa, po miłym rozluźnieniu Z przymrużeniem oka, jazgotamy na całego Z przymrużeniem oka Z Estrellą siedzimy z tyłu i gadamy, Ciotka z przodu " no jadą dwie dziewczyny i o czym gadają ? o motocyklach, o facetach byście pogadały Z przymrużeniem oka " , a ja na to " ale motocykl Ciebie nie zawiedzie, a facet to różnie" .... wszystkiemu przysłuchuje się młody kierowca ... Uśmiech

Leo
zaciszanka napisał(a):

Ehh, temat rzeka Uśmiech

no jadą dwie dziewczyny i o czym gadają ? o motocyklach, o facetach byście pogadały Z przymrużeniem oka " , a ja na to " ale motocykl Ciebie nie zawiedzie, a facet to różnie" .... wszystkiemu przysłuchuje się młody kierowca ... Uśmiech

Zarówno przy jednym jak i przy drugim trzeba czasem pomajstrować, wyregulować......Szeroki uśmiech
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Alutka
A propos wyglądu taki dowcip siem mnie przypomniał:
Dwie koleżanki przyglądają się przypadkowemu facetowi. Pierwsza radosnie i z entuzjazmem zachwyca się "Jaki on ma piękny profil!". Druga będąc realistką stwierdza: "To pewnie klucze w kieszeni" Z przymrużeniem oka

Karola
Przystojny jest Charlie Hunnam szczególnie w serialu the son of anarchy... taki seksowny nieokiełznany mężczyzna Szeroki uśmiech

Carry zgadza się musi jeździć motocyklem!

Goha66
Karola napisał(a):

Uwielbiam ładny uśmiech i oczy... odzwierciedla faktyczny stan nastroju.
Ze spojrzeniach można wiele odczytać. Ich wzrok jest inny kiedy są pogodni inny kiedy są zdenerwowani... W spojrzeniu można się zadurzyć Z przymrużeniem oka

Nicolas Cage patrzył na Meg Ryan w "Mieście Aniołów" tak, że ciary szły po pleckach, podobnie Domagarow na Scorupco w "Ogniem i mieczem" ... w tym drugim przypadku słowo daję, że nie rozumiem, dlaczego wolała Żebrowskiego Szeroki uśmiech

Adminka
ooo to to ja też bym wolała dać się porwać ognistemu Bohunowi niż zostać z rozmemłanym Żebrowskim

a Nicolas Cage mniam mniam Z przymrużeniem oka
------
Administracja to Alutka & Zaciszanka
(do dnia 06.02.2014 Carry i Zaciszanka)

molly
Taaaa, Nicolas Cage , ehhhh.
No i jeszcze Sean Connery. Ale dopiero od momentu jak obaj się nieco "spatynowali"Uśmiech

Estrella
no tak ideały z ekranu - zawsze mówią i robią to co trzeba i kiedy trzeba, a do tego odpowiednio wyglądają Uśmiech czemu rzeczywistość nie jest taka piękna Złość

Paula
no cóż Panowie z ekranu byli i będą idolami hehehehe a w rzeczywistości Ja lubię facetów inteligentnych, z którymi można porozmawiać na różne tematy i mają własne zdanie Uśmiech za to źle działają na mnie faceci, którzy mają za duże mniemanie o sobie smutek

Karola
Co Wy na to

"Prawdziwy mężczyzna lubi dwie rzeczy - niebezpieczeństwo i zabawę, dlatego lubi kobiety, gdyż są najniebezpieczniejszą zabawą."

"Każdy mężczyzna ma jakieś zalety. Trzeba mu je tylko wskazać." Z przymrużeniem oka

"Mężczyzna jest jak kogut: dumny, głupi i ma krótką pamięć."

"Niecodzienni mężczyźni rodzą się nocą... w snach."

"Mężczyznę można "wykastrować" jednym zdaniem: "Wolę, abyś był moim przyjacielem niż kochankiem"."

hehehe itd...

Paula
siostra dobre uśmiałam się do łez nawet w pracy z Paniami podzieliłam się tymi cytatami buhahahaha Z przymrużeniem oka tez im się podobały

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.18
3,159,701 unikalne wizyty