Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Rykoszet
Adminka
Witam, jestem Aśka z Krakowa i pod koniec sezonu zdałam prawko. Do tej pory dwa sezony po mieście pomykałam sobie vespą et2 50ccm, porwałam się kiedyś na dłuższą wyprawę prawie pod wadowice, ale średnia przyjemność, jak wszyscy chcą mnie rozjechać.
Pomału poluję na coś ekonomicznego i rozsądnie niewielkiego, ale jak nie znajdę nic to poczekam aż znajdę albo dozbieram funduszy. No i najtrudniej rozstać mi się z vespą jednak ;/
Nie uczestniczyłam w zlotach i dużych spotkaniach, bo ciężko mi się przemóc. Pijąca za bardzo nie jestem więc to może dlatego. Pozdrawiam wszystkie użytkowniczki i użytkowników Uśmiech

P.S. Przepraszam to ja Carry przeniosłam. Wydaje mi się, że tak jest czytelniej.
Ten wpis ginął w powitalnym ogólnym wątku Uśmiech

Goha66
cześć Aśka Uśmiech
witaj na "nowej wersji" naszego forum - rozgość się i pisz. nie dziwie się, ze trudno rozstać Ci sie z vespą ... wiekszość z nas przywiązuje się do pierwszego sprzętu Uśmiech
... co do zlotów (dużych, otwartych) to ja z kolei "już" nie bywam - współczynnik rozrywkowości mam z wiekiem coraz mniejszy, ale na "zloty" forumowe jeżdżę chętnie, bo są spotkaniami dobrych znajomych. pozdrawiam z Gliwic
P.S.
pić Cię nauczymy Z przymrużeniem oka

Alutka
Witaj!
Jesteś pierwszą naprawdę nową forumowiczką na naszym nowym forum. Gratuluję! Uśmiech

yacey
Witam i pozdrawiam z MazowszaUśmiech

PS
A w życiu to też jesteś taka nieprzewidywalna jak rykoszety ??Z przymrużeniem oka

rykoszet
dziękuję za przeniesienie - nie wiedziałam czy każdy zakłada swój wątek czy powitalnia jest jedna (nie doszukałam się reguleminów, wybaczcie).
To może pokolei Szeroki uśmiech @Goha66 - wszystko ok, tylko z tym piciem nie da rady - z roku na rok gorzej i już - taka cecha osobnicza. Nadrabiam jedzeniem ;P @Alutka - dziękuję Uśmiech @Yacey - rykoszet to też taki drobny przecinek, którego jest wszędzie pełno Z przymrużeniem oka i tak, zdarza się spontan i szybkie decyzje - rykoszetowe Szeroki uśmiech

Goha66
a to dobrze, że nadrabiasz jedzeniem (bo zawsze go pod dostatkiem na naszych spotkaniach), a co do picia - nikt nie napisał, że musi zawierać promile Z przymrużeniem oka

lukkasia
Witaj Asiu Szeroki uśmiech rozgość się i pisz bez oporów,
a na spotkania/zloty przyjeżdżaj bez obaw,
mamy naprawdę wiele zainteresowań,
i nie tylko te z % w tle Z przymrużeniem oka
Pozdrawiam Uśmiech
Lukkasia i "Kropka"

rykoszet
racja - promili nie muszą zawierać, nie było mówione/ pisane o jakie picie chodzi Z przymrużeniem oka
wierzę że pomiędzy moto a moto jest mnóstwo zainteresowań i pasji Uśmiech

zaciszanka
Cześć nowa Foremko na nowiutkim MiDzie Uśmiech Mam nadzieję, że nie odbijesz się rykoszetem, tylko zagościsz na dłużej Uśmiech

avocado
Witaj Aśka Z przymrużeniem oka No cóż, jako pierwsza nowa użytkowniczka nowego forum, a właściwie starego forum pod nowym adresem będziesz musiała... no właśnie... ? Leo, czego my się w takich przypadkach domagamy?

Goha66
avocado napisał(a):

Witaj Aśka Z przymrużeniem oka No cóż, jako pierwsza nowa użytkowniczka nowego forum, a właściwie starego forum pod nowym adresem będziesz musiała... no właśnie... ? Leo, czego my się w takich przypadkach domagamy?

... zaczyna się Szeroki uśmiech
... forum niby nowe, ale "śpiewki" stare Szeroki uśmiech

yacey
Najwyższy czas powrócić do starych, dobrych obyczajówUśmiech

Adminka
chleba i igrzysk?
nie to nie to
wódki i igrzysk już prędzej Z przymrużeniem oka
------
Administracja to Alutka & Zaciszanka
(do dnia 06.02.2014 Carry i Zaciszanka)

rykoszet
igrzysk nie ma, tylko euro będzie i piwo - tak czytałam ;P no to czego domagać się będziecie ode mnie? tylko tak, żebym nie musiała sprawdzać jaki mam wynik w biegu na 100m ;P

avocado
Jeśli chodzi o rywalizację sportową, to możesz spać spokojnie Z przymrużeniem oka Na szybkie biegi możesz liczyć wyłącznie wtedy, kiedy z imprezy zostanie jedna cola i będzie rano stała w odległości stu metrów od nas Z przymrużeniem oka

porzeczka
Witam z Wawki Uśmiech, oczywiście że będziemy się domagać jakiegoś wkupnego piwa i mogą być też euro Z przymrużeniem oka.

lotnik
Witam serdecznie cześć Z przymrużeniem oka

Leo
avocado napisał(a):

Zaraz, zaraz....aha, już sobie przypomniałemUśmiech W takich sytuacjach po prostu niezbędne jest wpisowe. No i żeby jasność była - nie chodzi nam o czekoladki, wody mineralne itp. duperele. Nie martw się też Aśka o to, że czegoś będzie za dużo, po prostu no limitsSzokSzeroki uśmiech
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

rykoszet
aaa takie wpisowe, waluta uniwersalna znaczy, to łatwo było zgadnąć Pokazuje język

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.21
3,159,593 unikalne wizyty