Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Mazowieckie, może jakieś spotkanie ?
zaciszanka
Tradycja comiesięcznych spotkań już dawno zniknęła w odmętach historii MiD Z przymrużeniem oka ha ha Z przymrużeniem oka
Środek wakacji, lipiec nawet nie był lipcopadem, na różnych zlotach MiD się aktywizował Uśmiech

To może jakieś wspólne spotkanie np. 08.08 ( środa ) ok. 18:00 w Cafe66 na Prymasa Tysiąclecia ? O ile np. nie będą grali siatkarze Z przymrużeniem oka

Byłyby chętne/byliby chętni ?

Ciotka
Kasiu co my byśmy bez Ciebie zrobiły/liZ przymrużeniem oka jestem jak najbardziej zaSzeroki uśmiech
Życie trzeba przeżyć tak, żeby drugi raz nie chciało się żyćZ przymrużeniem oka

lehoo73
O tak!

Pozdrawiam
Leszek

http://www.facebook.com/leszek.sygula
yacey
Fajnie by było, gdyby MiD miało takie tylko swoje miejsce na spotkania, bo ja na ten przykład unikam jak ognia takich miejsc, gdzie się motórzyści z całego miasta spotykają.

zaciszanka
.... dom klubowy ... ? Z przymrużeniem oka

Ciężko o miejsce tylko dla nas.... chyba, że któraś/któryś z nas otworzy knajpę i tylko Ci z MiD będą mieli wstęp.... ale to już blisko "door selection" lub motoklubowych klimatów.... Trochę pożyczę i sparafrazuję zdanie" Ważne z kim, nie ważne gdzie" Z przymrużeniem oka

yacey
No może nie aż... dom klubowy Uśmiech
To była taka lużna propozycja co by nie powielać stereotypowych miejsc spotkań. Może trochę żle się wyraziłem, nie chodziło mi o miejsce zamknięte, a po prostu o taką knajpkę, czy kafejkę gdzie nie trafiają wszyscy motocykliściUśmiech

taga
Super!!! Dla mnie data ok Uśmiech i środa ok Uśmiech miejsce tez spoko Uśmiech siatkarze grać nie muszą Z przymrużeniem oka
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

CyberScyzor
W sumie, why not i tak praktycznie codziennie na moto do pracy smigam, moge smignac przez Cafe66.
CyberScyzor
Bestia - Black Angel
Hayabusa L0 + Yoshimura Carbon R77
/Motto: "Nie lubię peletonów..."
/wyprawy motocyklowe opisane

cyberscyzor.blogspot.com
termit
Super Szeroki uśmiech

Monique76
Oj, ale bym miala ochotę się spotkaćUśmiech może jakoś pozamieniam sie dyżurami i wpadnę.

A co do propozycji jakiegoś miejsca do spotkań - u dwóch MiDowiczek w kawiarni na Bruna dają dobrą kawęUśmiech
Chcesz się ubezpieczyć? Zadzwoń - tel. w profiluUśmiech

Teodozja
Postaram się być Uśmiech Choć raczej nie wcześniej niż po 19.00

taga
czyli widzimy sie jutro w Cafe66. pytanie techniczne, czy będziecie zmotoryzowani? czy pijemy piwko?
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

gula
Kasia, a jest szansa zeby z Toba sie serce pojawilo? bo mi odpadlo od kluczykow i rozum sam dynda...
ja jesli bede to zmotoryzowana i bez piwka Uśmiech

Teodozja
Ja jeszcze nie wiem, czy będę na moto, zobaczę jak mi się będzie rano chciało Uśmiech Ale dawno piwka nie piłam, więc może przyjadę autobusem? Szeroki uśmiech

gula
autobusem to ja moge nad wisle, cafe za daleko na komunikacje miejska..

Estrella
to i ja chyba się pojawie a czy na moto czy czymś czerwono-żółtym to pogoda zadecyduje Pokazuje język

lehoo73
To ja też tylko chciałem nadmienić, że dojadę około 19.30. Wcześniej sieniedasie...
Leszek

http://www.facebook.com/leszek.sygula
zaciszanka
To ja będę od 18:00 - tak jak sama zaproponowałam Z przymrużeniem oka Zmotoryzowana. Czy 2oo czy 4oo to się okaże na bieżąco Z przymrużeniem oka Może nawet w koszulce z ostatniego BBZ - z naszym logo, co by nowe osoby mogły nas namierzyć Uśmiech.

P.S. Ula, niestety nie ma już więcej Serc. Jak zgubiłaś, to został Tobie tylko Rozum Z przymrużeniem oka Trzeba było dbać o Serce Z przymrużeniem oka

gula
lepiej zgubić serce niż rozum Z przymrużeniem oka

Krystka
Ja również postaram się dołączyć Uśmiech

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.23
3,159,697 unikalne wizyty