Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Wyjazdy
 Drukuj temat
IX Letnie Spotkanie Motocyklistów 2020 r.
lotnik
Witam serdecznie

Ponieważ jestem na etapie rozmów z władzami Lotniska odnośnie zwiedzania mam pytanie związane z datą, która będzie Was satysfakcjonować proszę o propozycję w miesiącach czerwiec, lipiec, sierpień minimum 3 dni oczywiście zwiedzanie Lotniska proszę ująć w sobotę (propozycje do 15 grudnia).

Dodatkowym elementem pobytu oraz zwiedzania Lotniska jest frekwencja bardzo proszę o dobrze przemyślane decyzje uczestnictwa, ponieważ jak co roku negocjacje cenowe odnośnie noclegów oraz wyżywienia są oparte na litości uczestników.

Dodam tylko, że jeżeli nie będzie wystarczająca ilość osób, które wpłacą za udział w Letnim Spotkaniu będę zmuszony odwołać jeszcze raz proszę o przemyślane decyzje.

Myślę, że będą padały pytania, gdzie na obecną chwilę nie wiem w grę wchodzą dwa Lotniska, ale chyba to nie jest najważniejsze, gdzie tylko by się dobrze bawić a przede wszystkim spotkać.

Pozdrawiam serdecznie
Mirek

Leo
Lotnik, w tym roku jestem na 100%.
Pewnie 2 osoby
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

lotnik
OK Leo już za sekundę już za minutkę prześlę co i jak za noclegi/wyżywienie itp. super, że będziesz a raczej będziecie. brawa

lotnik
IX Letnie Spotkanie Motocyklistów 14-16.08. 2020 r. Lublin
Post autor: lotnik » 28 lis 2019, 11:57

Letnie Spotkanie Motocyklistów 2020 r.

Witam serdecznie
IX Letnie Spotkanie Motocyklistów odbędzie się w Porcie Lotniczym Lublin w dniach 14-16.08.2020 r..
Przedstawiam ceny pobytu na Letnim Spotkaniu Motocyklistów
w Hotelu HUZAR ul. Spadochroniarzy 9 Lublin dla minimum 80 -100 osobowej grupy w dniach 14-16. 08. 2020 r. (kto będzie chciał wcześniej
proszę o informację).

Bardzo proszę o przemyślane deklaracje odnośnie noclegów oraz wyżywienia SZTANDAROWYM punktem jest zawsze Uroczysta Kolacja co do tego chyba nikt niema wątpliwości, tak więc Wszyscy ujmują w menu wyżywienia jak również DJ tak jak to już bywało tradycyjnie Integracja na najwyższym poziomie.

Ustalone ceny po negocjacjach kształtują się następująco:

Koszt pokoju 1-osób. ze śniadaniem: 130,- zł brutto, bez śniadania: 105,-zł
Koszt pokoju 2-osób. ze śniadaniem: 180,-zł brutto, bez śniadania: 130,-zł
Koszt pokoju 2-osób. z dostawką i śniadaniem: 255,-zł brutto, bez śniadania: 180,-zł.
Koszt śniadania - 25,00 zł/brutto/osobę
Koszt zwykłej kolacji: 35,00 zł/brutto/osobę
Koszt obiadu: 35,00 zł brutto/osobę.
Koszt uroczystej kolacji: 80,00 zł/ brutto/osobę wpłacają Wszyscy bez wyjątków
- rosół
- schabowy, rolada lub pieczeń
- ziemniaki, frytki, kluski
- surówki, buraki lub kapusta na ciepło
- flaki lub bo gracz (o godz. 20-21)
Zimna płyta:
- wędliny i mięsa pieczone
- Sałatka jarzynowa
- galaretka drobiowa lub wieprzowa
- śledź
- soki, woda, napoje gaz./nie.
- kawa herbata

Koszt DJ: 1 000,-zł brutto/przy 100 osobach będzie po 10,00 zł. za osobę
Koszt parkingu:
6,00,-zł motocykl/dobę / po negocjacjach
15,-zł/sam. osób. /dobę
50,-zł/autokar/dobę
Mam nadzieje, że wszystko jest jasne w razie wątpliwości lub pytań jestem do dyspozycji termin wpłat upływa z dniem ostatniego kwietnia 2020 r., po tym terminie nie będzie zwrotów wpłaconych za pobyt, dodatkowym elementem jest ilości osób, która ma bezpośredni wpływ na odbycie się Naszego spotkania z braku odpowiedniej ilości osób j/w będę zmuszony odwołać Letnie Spotkanie.

Osoby wyrażające zgodę na udział w IX Letnim Spotkaniu Motocyklistów dobrowolnie dokonują wpłat zgodnie z przedstawioną Ofertą na poniższe konto.

Mirosław Olszówka
Ul. Kolejowa 18
42-460 Mierzęcice
Ner. konta – PKO BP SA 65 1020 2368 0000 2102 0445 7073
proszę podać imię i nazwisko osób jaki pokój ile osób czy na dwie doby lub więcej oraz szczegółowo wyżywienie

Pozdrawiam serdecznie
Mirek

Leo
Mirek, to jest bajeczka. Termin super.
Czy dopuszczalne jest dyskretne spożywanie alkoholu? Piwo
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Leo
Mirek, to jest bajeczka. Termin super.
Czy dopuszczalne jest dyskretne spożywanie alkoholu? Piwo
Seneka

lotnik
Jak nie jak TAK PiwoPiwoPiwotaak

Ishka
o jaaaa lotnisko w Lublinie będziecie zwiedzać? Ekstra!
Zwiedzanie pewnej dziury w ziemi w środku Polski zrobiło na mnie ogromne wrażenie Szeroki uśmiech do tej pory pamiętam naprawdę dużo - a to było już jakiś czas temu przecież!
Ponieważ bywamy w Lublinie i to właśnie w terminie sierpniowym mam pytanie - czy na samo zwiedzanie, ewentualnie, można by się wbić?
Na sam zlot niestety nie pisalibyśmy się raczej, pogadam z Elektronikiem - cóż, dzieci.
buziaków sto!

lotnik
Ishka oczywiście robię wyjątek ale bez dzieci tylko osoby dorosłe no chyba, że dziecko ma co najmniej od 15-18 lat pytaj i czytaj odpowiadam na każde pytania. taak

Ishka
ekstra! do sierpnia daleeeeeeko jeszcze, ale będę mieć na uwadze
dzieci na jeden dzień się opchnie gdzieś do ludzi dobrej woli Szeroki uśmiech jeśli będziemy w tym czasie w Lublę to będę pisać
:*

lotnik
Witam
Leo bo bym musiał być co najmniej na czterech Szeroki uśmiechtaak

lotnik
No dobra zaczynam tą listę. taak

1. Lotnik

Leo
lotnik napisał(a):

No dobra zaczynam tą listę. taak

1. Lotnik

2. Leo + 1
Seneka

lotnik
W związku z koronawirusem zmienił się termin rezerwacji w Hotelu a co się tyczy Lotniska to czekamy na rozwój sytuacji i ponowne potwierdzenie zgody wjazdu na Lotnisko.

Dla zainteresowanych informuję, że rezerwacja Hotelu wraz z wyżywieniem jest przedłużona do końca Czerwca 2020 r. jak by ktoś pytał.

Leo
No, to czekamycenzura
Seneka

lotnik
Kochani jeszcze czekamy na potwierdzenie z Lotniska, ponieważ w niedługim czasie będą zmiany personalne na najwyższym szczeblu mam otrzymać potwierdzenie jak już będzie podjęta decyzja natomiast co się tyczy hotelu płatności mam przedłużone do końca Lipca jak tylko otrzymam potwierdzenie zaczynamy wpłacać, ponieważ czas będzie bardzo krótki więc trzeba się szybko decydować mam przekazać Informacje do hotelu odnośnie ilości osób wraz z wyżywieniem dotyczące Naszego pobytu.

lotnik
Otrzymałem taką Informację odnośnie Naszego Spotkania na Lotnisku w Lublinie.

Strasznie mi przykro, ale rzeczywistość jest nieubłagana tym razem COVID-19 wygrał wszystkie moje starania i uzgodnienia spaliły na panewce.

Szanowny Panie!
Niestety, ze względu na zaistniałą sytuację związaną z COVID-19, obecnie na terenie lotniska mogą przebywać, oprócz pracowników, wyłącznie pasażerowie - dotyczy to terminala i całego obszaru lotniska.
Bardzo nam przykro, że w tym roku nie uda się przeprowadzić zaplanowanego przez Państwa wydarzenia.
Zapraszamy za rok, z nadzieją, że sytuacja sanitarna w kraju wówczas to umożliwi. W tym roku jest to niemożliwe.
LwG!

Piotr R. Jankowski
rzecznik spółki / spokesman

draka
Nocleg miał być w hotelu "Huzar"? Tam chyba odbywają się kwarantanny

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.22
3,159,557 unikalne wizyty