Aktualnie online

· Gości online: 2

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Narzekalnia
Leo
Anna vel hanna napisał(a):

Jak narzekalnia i to i ja ponarzekam Z przymrużeniem oka 5 dzień jazdy i już niezapomniane przygody -spontaniczna wycieczka nad Zegrze, wszystko fajnie tylko w środku lasu skończyło mi się paliwo, a po przekręceniu kranika na rezerwę przejechałam raptem kilometr i stanęłam przed samym zakrętem, w miejscu bez pobocza... znajomy dowiózł mi paliwo, dojechałam na stację, potem kawka w porcie w Nieporęcie, zbieram się do domku a tutaj .... padł akumulator Uśmiech po odpaleniu z pychu dojechałam do domku, zgasiłam, ale postanowiłam przeparkować moto i co -znowu nie odpalił... pozostało podłączenie ładowania do akumulatora -efekty sprawdzę rano.... miało być spokojnie i pięknie a wyszło z przygodami Z przymrużeniem oka

Podstawowa zasada na moto: Jest stacja, to tankuj bo pół baku to znaczy, że nic nie maZłość
Akumulator to raczej brudne klemysmutek
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Hania
Leo napisał(a):

Podstawowa zasada na moto: Jest stacja, to tankuj bo pół baku to znaczy, że nic nie maZłość
Akumulator to raczej brudne klemysmutek

Tak właśnie przyjęłam Twoją zasadę odnośnie tankowania -zaznaczam, że do tej pory nie martwiłam się o paliwo, bo na kursie zawsze miałam zatankowane moto, a na moim osobistym jeździłam dopiero 5dzień Z przymrużeniem oka

Co do akumulatora, to chyba niestety nie są brudne klemy, sprawdzone miernikiem, że padł i trzeba go było podładować smutek
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

Leo
Anna vel hanna napisał(a):

Co do akumulatora, to chyba niestety nie są brudne klemy, sprawdzone miernikiem, że padł i trzeba go było podładować smutek

Jeśli po kilkudziesięciu kilometrach trasy aku padł tzn, że są kłopoty z ładowaniem. Jeśli udało się naładować go prostownikiem to albo padł regulator napięcia lub.... brudne klemyZ przymrużeniem oka Sprawdziłaś czy są czyste?Złość
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Hania
Leo napisał(a):

Jeśli po kilkudziesięciu kilometrach trasy aku padł tzn, że są kłopoty z ładowaniem. Jeśli udało się naładować go prostownikiem to albo padł regulator napięcia lub.... brudne klemyZ przymrużeniem oka Sprawdziłaś czy są czyste?Złość

Klemy sprawdzone i czyste, ale sprawdziłam miernikiem i prawdopodobnie problem jest z regulatorem napięcia Z przymrużeniem oka Dzięki LEOSzok
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

Goha66
NIE LUBIĘ PONIEDZIAŁKÓW
bo to najdłuższy dzień tygodnia ... ma 12 liter ...
s.rimg.info/dc77d189d8679b23df867d60d446232e.gif

Goha66
BZty letnie, BZty zimowe, międzyBZty, licytacje, a teraz jeszcze 2 bluzy i 2 koszulki (albo i 4 jak mi do reszty odbije) ....
...przyjdzie wesele odwołać, albo i motocykl sprzedać Szeroki uśmiech
... i z czego ja się głupia tak cieszę? ... no bo nie wiem dlaczego tak jest, ale z Wami nie żal wydawać pieniądzy Z przymrużeniem oka

termit
Oj tam, oj tam, pobiegasz na zimówce z kapeluszem i podreperujesz budżet Z przymrużeniem oka

Goha66
termit napisał(a):

Oj tam, oj tam, pobiegasz na zimówce z kapeluszem i podreperujesz budżet Z przymrużeniem oka

jeśli pożyczysz ten z avatara .... Uśmiech pożyczysz? Szeroki uśmiech

termit
Jasne, on bardzo pojemny jest Z przymrużeniem okaSzeroki uśmiech

Goha66
Mariolka - podeślij kapelutek ... W niedzielę będę zbierała pod kościołem żeby zapłącić drugą ratę za zimówkę.
P.S.
no bo kurde (i niech to cholera) dlaczego akurat w listopadzie/grudniu przypada i rozliczenie roczne światła i 3 OC i dwa przeglady?

termit
Ale mój kapelutek nie jest duży, proponuję ten z dnia pieczonego ziemniaka: i twarzowy i pojemny Z przymrużeniem okaSzeroki uśmiech

Teodozja
Mariola, masz rację Z przymrużeniem oka Szeroki uśmiech

Szpila
Żeby mi się dzisiaj chciało tak jak mi się dziś nie chce....:-/
Tak sobie narzekam..

europon@europon.com.pl
Goha66
termit napisał(a):

Ale mój kapelutek nie jest duży, proponuję ten z dnia pieczonego ziemniaka: i twarzowy i pojemny Z przymrużeniem okaSzeroki uśmiech

...jędza Szeroki uśmiech

Goha66
Teodozja napisał(a):

Mariola, masz rację Z przymrużeniem oka Szeroki uśmiech

... a właściwie jędze dwie Uśmiech
... to ja Was na targ staroci zabieram ... a Wy ... ech ... Uśmiech

Goha66
Szpila napisał(a):

Żeby mi się dzisiaj chciało tak jak mi się dziś nie chce....:-/
Tak sobie narzekam..

... bo poniedziałek to najdłuższy dzień tygodnia jest Wiola Uśmiech 12 liter kurde ...

taga
a co... to ja też ponarzekam, na to że nie będzie mnie na zimówce.... ale siła wyższa i już smutek aczkolwiek wcale mi się to nie podoba... smutek no to już sobie ponarzekałam Uśmiech
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

Goha66
pięknie narzekasz Taga Szeroki uśmiech

Guziec Company
Bo ja wiem ? Śniegu nie ma ? Pózno jest ? Zimno ? Szeroki uśmiech
Śląsk Gliwice Las

Powiat performance Szeroki uśmiech

doroti
Jak to nie ma śniegu? U mnie jeżdżą na sankach i bałwan przed blokiem stoi (ze śniegu)Szeroki uśmiech. Dzisiaj coś pogoda oszalała, pomimo, że -2.5 za oknem to deszcz pada i zamarza. W nocy i jutro ma znowu padać śnieg, no zobaczymy...
Jak narzekalnia to napiszę: jutro poniedziałek.

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.26
3,160,774 unikalne wizyty