Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Wątek radosny, czyli co nas cieszy
termit
Alutka, super cytat Szeroki uśmiech

lukkasia
A ja dzisiaj wróciłam, po dlugiej nieobecności, na łono forumowe, poczytałam sobie i od razu mi lepiej :-D
Pozdrawiam Uśmiech
Lukkasia i "Kropka"

witch
A mnie dzisiaj ucieszył pobyt w moich ukochanych Tychach Uśmiech i na dzień dobry widok motocyklisty na Suzuki GSX-R Szeroki uśmiech

Alutka
Cieszę się, że zgubiłam telefon, bo to sprawiło, iż:
1. przekonałam się, że są uczciwi ludzie, którzy właściciela telefonu szukają
2. miałam okazję pogadać z Nieświnką Uśmiech

Zgubiłam telefon i znalazca postanowił nawiązać ze mną kontakt poprzez jeden z numerów w telefonie. Nie zadzwonił pod ostatnio wybierany numer, pierwszy lub ostatni na liście kontaktów, ICE. Nie, nic z tych rzeczy. On wybrał numer Nieświnki, zapisanej pod nazwą "Nieswinka Sylwia"! Wiedział, kto będzie najbardziej kompetentny w sprawie poszukiwania "sprawcy zaginiecia" Szeroki uśmiech
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

draka
Szeroki uśmiech bał się, że wszyscy pozostali w Twojej książce telefonicznej to świnie! Szeroki uśmiech

Leo
draka napisał(a):

Szeroki uśmiech bał się, że wszyscy pozostali w Twojej książce telefonicznej to świnie! Szeroki uśmiech

Doooobre!!!!!taak
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

taga
hahaha Uśmiech
ale super że był uczciwy i się znalazł!
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

Lysy
Trzeba było zobaczyć minę Nieświnki gdy odebrała telefon od Alutki a tam męski głos! Szok
...operacja zmiany płci czy co??? co?
Do tego błyskawiczna narada w łóżku: kto namierzy Alutkę???

zaciszanka
haha Uśmiech dobre Uśmiech Ciekawe czym się kierował znalazca przy wyborze do kogo zadzwonić ? Uśmiech Dobrze, że Alutka nie miałaś zablokowanego telefonu.

termit
draka napisał(a):

Dooobre Szeroki uśmiech

draka
Przedsylwestrowy czas podsumowań zmusił mnie do zerknięcia wstecz i nastraja mnie to optymistycznie, bo to był fajny rok (mimo mojego nieustającego marudzenia muszę to stwierdzić). Na dodatek kolejny też zapowiada się fajnie, choć nie koniecznie oznacza to, że będzie łatwo.

Ishka
a mnie cieszy to, że wczoraj wróciłam z Barcelony, w której to bawiłam dni 5 w towarzystwie mocno i wybitnie wesołym, a wszystkie nasze dzieci były ponad 2000km od nas (bardzo sanitarna odległość, to tak zdrowo)
boli mnie wszystko od łażenia, nawet włosy i paznokcie
było wspaniale Szeroki uśmiech

draka
Ooo niezła impreza. Następnym razem weź mnie ze sobą!

draka
Dziś od ok 18-tej w sporym tempie robiliśmy jakąśtam papierową robotę, z którą trzeba było zdążyć przed wyłączeniem serwerów NFZ o 00:10. Pracowaliśmy najpierw w pracy, potem przenieśliśmy się do domu, a wszystko teamem 2+1 czyli z Młodą, którą w międzyczasie kąpaliśmy itp. Skończyliśmy o 00:06 Szeroki uśmiech

Alutka
Cieszę się, że forum znów działa! cieszę się
Po jego niespodziewanym wczorajszym "zniknięciu" byłam pełna obaw. Dzięki zaangażowaniu Makeka udało się - cieszę się, że są takie osoby Uśmiech

Alutka
Mnie niezmiennie cieszy mój upór mycia okien, które godzinę po zakończeniu operacji "pucowanie" już mają ślady rozkosznych nosków i stópek Szeroki uśmiech

zaciszanka
Smar do łańcucha "prawie" się wyprał z białych rękawków - kurtka czysta i pachnąca czeka na sezon Z przymrużeniem oka

Alutka
zaciszanka napisał(a):

Smar do łańcucha "prawie" się wyprał z białych rękawków - kurtka czysta i pachnąca czeka na sezon Z przymrużeniem oka

Boszzz! Dopiero teraz? Brudna kurtka całą zimę przeleżała Szok Pokazuje język

termit
Kasia, może Ci swoją kurtkę podrzucę do prania? Z przymrużeniem oka Uśmiech

zaciszanka
haha Z przymrużeniem oka jak widać, to nie jedyna nie wyprałam kurtki Z przymrużeniem oka

Tak, moja kurtka całą zimę przeleżała brudna Pokazuje język Teraz miałam czas podjechać kupić "specjalny" środek do prania i impregnat Uśmiech Więc będzie czysta, pachnąca i zaimpregnowana - leżenie czystej przez zimę zepsułoby ten efekt Z przymrużeniem oka

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.32
2,612,130 unikalne wizyty