Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
KONKURS ADWENTOWY
Alutka
Andrzej, Ty sobie spokojnie siedź w kuchni i nie zawracaj ślicznej (ups! łysej Pokazuje język ) główki konkursem. Goha z góry założyła, że panowie są bez szans: Szeroki uśmiech Szeroki uśmiech Szeroki uśmiech

Goha66 napisał(a):

(...) albo od razu zwyciężczynię ... Uśmiech

Lysy
Ja tu węszę spisek i ukartowanie wyniku (jeszcze tylko Antka od Macierewiczów brakuje i jego brzozy)!!!Złość
A wierzyłem w Św. Mikołaja i Waszą (Gohy) uczciwość...smutek
...idę robić gulasz z suszonych prawdziwków...Złość

Goha66
PYTANIA I ODPOWIEDZI FORUMOWEGO KONKURSU ADWENTOWEGO

1. Pod jakim tytułem postu na starym forum umieszczane były informacje o urodzinach, imieninach, narodzinach, ślubach i ect.
ogłoszenia parafialne

2. Co jest od 2007 roku (BZ Smoleń) znakiem rozpoznawczym motocykli MiDowych?
zielona wstążeczka

3. Za jaki prezent dziękował pod koniec 2009 r Pan Ryszard Kujawa
za gołębnik

4. Kto w 2010 r. ,,opowiedział,, niżej zamieszczoną anegdotę w zasłyszane na BZ?Siedzimy wczoraj wieczorem przy stole w składzie trzy kobitki + trzech facetów i zbliża się do nas jakiś tambylec. Wpatrując się z niekłamanym zachwytem w panów pyta: "to panowie od tych motorów?" Panowie skromnie kiwają głowami i przyjmują wyrazy hołdu. Na to pan pochyla się do nas bardziej i konspiracyjnym szeptem stwierdza: "A ja tu nawet widziałem jedną kobietę na motorze!!"
Avocado67

5. W połowie 2009r kolega o nicku Dread szukał czegoś na naszym forum i do dziś nie znalazł ... co to takiego?
żona

6. Proszę podać imię forumowicza płci męskiej, który jest związany z MiDem najdłużej
Jacek

7. Na początku 2008r. za sprawą Gienci dowiedziałyśmy się, że jesteśmy ,,natchnieniem poetów,, ... Kto jest autorem wiersza o MiD?
Kosik

8. Kto w kwietniu 2010 r podczas niezapomnianej licytacji banana zaoferowal za niego ,,erotyczne,, 69zeta
Kreciul01

9. Ślub Gienci i Kamyka w 2009r. kojarzy się z wieloma wspomnieniami. Ile kilometrów (wspólnie po zsumowaniu) przejechałyśmy by wziąć udział w tej wyjątkowej uroczystości ?
25.060 km

10. Co wg Roomyankowej oznacza latanie po ósemce (odp. należy poszukać na ,,zasłyszane na BZ 2009)
Jeżdżenie od Suwałk do Dusznik po drodze nr 8

11. Po powrocie z V-letniego BZ Edi i Efjot zastali w domu dwie niespodzianki. Jakie otrzymały imiona?
Lejdi i Monsieur Black

12. W styczniu 2008 r. odbył się pierwszy (i jak dotąd jedyny) wirtualny babozlot. Proszę podać toast z notatki opisującej ten ,,incydent,, pt. ,,Gadu, gadu, gadu, gadu, gadu, gadu nocą,,... na blogu Blackgodivy
Za naszych mężów i kochanków, oby się nigdy nie spotkali

13. Jak wszystkim wiadomo szykuje się kalendarz MiD-owy na 2014 r ... MiD ,,wydał,, już wcześniej kalendarz. Proszę podać na jaki rok
2010

14. Motocykl LukKasi to ...
Kropka

15. Czym jeździł stróż z budowy, który przechował uszkodzony motocykl Efjota podczas ich wyprawy do Grecji w 2009r? (odp. należy poszukać we wspomnieniach z wyprawy)
skuterem

16. Proszę podać pełny nick koleżanki, która ,,ukuła,, stwierdzenie: Mam dylemat, jest taka godzina, że nie wiem czy uzyć kremu na dzień czy na noc (odp. należy szukać w zasłyszane na ... w 2009)
Avocado67

17. 26 kwietnia 2005 roku padło na forum (brzemienne do dziś w skutkach) pytanie. Jak brzmiało?
A może zorganizujemy spotkanie?

18. Na początku 2006 r. powstał wątek o nazwie ,,Śmieszne reakcje na motocyklistki,,. Proszę dokończyć niżej zamieszczoną anegdotkę: stanęłam przy drodze na wsi, żeby jakąś staruszkę spytać o drogę, żeby jej nie wystraszyć ściągnęłam kask. zobaczyła damska facjate, obruszyła się i spytała z pogardą: -to pani ten motor? -tak (z dumą) - ...............
Ale BRZYDKI

19. Jaki przykładowy ,,niepotrzebny drobiazg,, można wywalić z sakwy by zmieścić kobiece pierdółki niezbędne przy dłuższym wyjeździe w wątku ,,wyjaśnienia motocyklistki,, z października 2007
Klucze do naprawy moto

20. 29.01.2009 r na forum wygenerowano szczególnego posta czego ,,pierwszego,, na MiD dotyczył?
urodzin pierwszej forumowej dziewczynki

21. W grudniu 2011r. odbyła się najdziwniejsza (jak dotąd) tradycyjna licytacja BZ. Co zdaniem Cienia było przedmiotem licytacji?
skarpety

22. Jakie pytanie zadał Efjot w ,,Klubie cieżkich pytań cz.4,, w 2009r.
Co to jest ten prawdziwy motocyklista(stka)?

23. Proszę wymienić w porządku chronologicznym wszystkie (nick lub nicki jeśli był zmieniany w trakcie użytkowania forum oraz odpowiednio imię) admniki MiD-u
Misiabella/Aprilla33; Inga
Goha66 ; Małgorzata
Evik3/Carrymoon/Carry; Ewa
Zaciszanka30/Zaciszanka - Katarzyna

24. Co wieloma padniętymi słowami zdziwiło panią administratorkę schroniska w Gorzowie po zakończeniu ,,MiDowej aukcji na rzecz,, w styczniu 2008 r
Że kobiety na motocyklach jeżdżą
Edytowane przez Goha66 dnia 02-01-2014 07:30
s.rimg.info/dc77d189d8679b23df867d60d446232e.gif

Lysy
No pięknie...
Wiedziałem, że pytania i odpowiedzi były tendencyjne! Złość
Tak czy inaczej - Goha - pełen szacun za zorganizowanie zabawy i zmuszenie nas do zapoznania się z historią Mid.
Ciekaw jestem ile osób wzięło udział w konkursie?
Pozdrawiam zwycięzców!!!Z przymrużeniem oka

Goha66
nie wiem ile osób próbowało swoich sił w konkursie, ale odpowiedzi wysłało 5 osób (a właściwie 4 osoby i ,,duet łyskoświnkowy,, Uśmiech

Goha66
Szeroki uśmiechSzeroki uśmiechSzeroki uśmiech ... a Alutka się martwiła, że skrzynka na SB mi się zapcha Z przymrużeniem oka

Goha66
wydaje mi się, że mam już zwyciężczynię Uśmiech ... ale pozwolicie, że jeszcze raz na spokojnie przeglądnę odpowiedzi, żeby mieć nie 100, ale 110 % pewności Uśmiech
P.S.
jeśli macie jakieś pytania dot odp. konkursowych lub uwagi czy przemyślenia to proszę bardzo o wpisy Uśmiech

Lysy
Cholera - 4 osoboduety...Krzywi się
To jest szansa być poza podium.
Zresztą i tak będę, bo Nieświnka zawsze tak się rozpycha...Szok

Goha66
Andrzej ... ale jakby tak namówić tę czwórkę żeby się połączyła w dwa duety ... ??? ... no to podium byłoby pewne dla wszystkich Szeroki uśmiech

Goha66
UWAGA, UWAGA, UWAGA Uśmiech
(tu oczywiście fanfary się oddzywają, ewentualnie okulele) ....

Niniejszym mam niewiarygodną radochę ogłosić, że żadna osoba, która przysłała odpowiedzi nie zdobyła kompletu pkt. Uśmiech
wszyscy wyłożyliście się na (wydawałoby się prostym) pyt. nr 23, które dotyczło administratorek MiD, a konkretnie na pierwszym nicku obecnej administratorki Carry Uśmiech ... ale to już napewno wiecie, bo przeczytaliście odpowiedzi Uśmiech

Konkurs wygrywa Alutka - gratulacje, oklaski na stojąco (kwiaty później) Uśmiech
na drugim miejscu (ex aequo): Estrelka, Monia i Teo
szczególne gratulacje i podziękowania za udział w zabawie należą się Moni, która jest jedną z najmłodszych stażem Foremek - brawo babo Uśmiech
zaszczytne trzecie miejsce zajmują Nieświnka i Łysy ... tu z kolei brawa dla jedynego faceta, któremu chciało się grzebać w historii MiDu Uśmiech

... tja ... to teraz jak rozumiem oczekujecie nagród? Uśmiech

P.S.
a tak poza konkursem ... co ja dostanę w nagrodę za przygotowanie (niezwykle pasjonującego jak mniemam) konkursu?

Leo
A czy ja mogę dostać taką małą nagródkę pocieszenia, bo odpowiedź na 23 pytanie znałem?smuteksmuteksmutek
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

zaciszanka
Gratulacje dla zwyciężczyni - Alutka - brawo !!! Ale też brawa dla pozostałych "podiumowiczów" Uśmiech !!! Moniaaa - naprawdę szacun, że młodej Foremce chciało się przeszukiwać stare forum Uśmiech

Powiedziałabym, że sprawiedliwie każdy region ma swojego przedstawiciela na podium - Śląsk, Mazowieckie, Kujawsko-Pomorskie i Łódź Uśmiech

Dla Gohy wielkie brawa za pomysł konkursu i pytania !! Uśmiech

...... chociaż "muszę" wrzucić swoje 3 grosze co do pytań Z przymrużeniem oka Konkurs wzbudził takie emocje, że był nawet lekko dyskutowany podczas wieczoru Sylwestrowego, na którym były MiDówki Z przymrużeniem oka ..... i tak jak zgłaszałam swoją uwagę do pytania drugiego z odpowiedzią "zielona wstążeczka" .... bo to "coś" było tylko w Smoleniu i Kletnie...... i dlaczego nikt nie przypominał tego zwyczaju na pozostałych BBZ smutek ... Dyskutowałyśmy też nad pytaniem nr 1 Z przymrużeniem oka Stwierdziłyśmy z Porzeczką , że nie było takiego specjalnego wątku ... Jakbym brała udział w konkursie to też bym przysłała taką odpowiedź Z przymrużeniem oka Sprawdzałam i .... to było pod takim tytułem jaki nadał autor Z przymrużeniem oka Np. " 100 lat dla Bliźniaczek", "100 lat dla Zaciszanki"; "Kreciula i Mar" ... ale zasada jest jedna - nie dyskutuje się z autorką pytań Uśmiech

Goha66
zaciszanka napisał(a):

... ale zasada jest jedna - nie dyskutuje się z autorką pytań Uśmiech

... rozsądne ... szczególnie jeśli nikt z biorących udział w konkursie nie popełnił błędów w ,,budzących emocje i/lub wątpliwości,, pytaniach Pokazuje język

Goha66
no i wyskoczyłam sama sobie przed front (kuuudre)
przepraszam - jedna osoba poszła zupełnie inną ścieżką myślową w pyt. ze wstążeczką, a zupełnie inna wykonała ,,dryf,, jeśli chodzi o pyt. dot. ogłoszeń parafialnych (tu może krótkie wyjaśnienie - zwrotem ,,ogłoszenia parafialne,, posługiwały się ówczesne administratorki forum, w tym przypadku najczęściej ja, Inga rzadziej, ale to z racji mniejszej aktywności na forum. pozostali forumowicze swoje posty tytułowali jak im się podobało, więc mogło być ,,sto lat dla ...,,)

zaciszanka
... i teraz będzie, że jednak namieszałam Z przymrużeniem oka biorę winę na klatę Z przymrużeniem oka

Goha66
zaciszanka napisał(a):

... i teraz będzie, że jednak namieszałam Z przymrużeniem oka biorę winę na klatę Z przymrużeniem oka

... spoko - ja tam mało nerowowa i nikło obrażalska jestem Uśmiech
... a swoją drogą nasza Administracja ma na co brać winę - mało gdzie administracje mają tak rozwinięte klatki Z przymrużeniem oka

Teodozja
Gratulacje dla Alutki i wszystkich pozostałych uczestników!!! Szeroki uśmiech
Konkurs był przede wszystkim super zabawą, nie raz się uśmiałam przeglądając forum, można się też było paru ciekawych rzeczy dowiedzieć o co poniektórych Z przymrużeniem oka Pokazuje język
Goha, dzięki że Ci się chciało, proponuję powtórkę w przyszłym roku Szeroki uśmiech

lukkasia
Jestem pod WIEEEELKIM wrażeniem.
Gratki dla całego podium.
Alutka wymiatasz Szeroki uśmiech
Goha - brawo za pomysł i wykonanie.

Zła jestem na siebie, że przepuściłam
9 pytań, ech następnym razem...

A mojej Kropce jest szczególnie miło,
że była "bohaterką" jednego z pytań

Buziaki i uściski :*
Pozdrawiam Uśmiech
Lukkasia i "Kropka"

Moniaa
Chciało mi się, bo lubię takie zabawy Uśmiech A ogólnie to dla mnie była mega okazja do poznania forum. Uśmiech
Gratulacje dla wszystkich :*

Alutka
Dziękuję za super zabawę i gratuluję wszystkim laureatom. Szczególne uznanie dla Moni, której było trudniej, bo pewnie odpowiedzi na wszystkie pytania musiała szukać na forum Uśmiech
Jestem przekonana, że sporo osób w konkursie aktywnie uczestniczyło, a tylko brak niektórych pytań zniechęcił je do wysłania odpowiedzi w myśl zasady "i tak jestem bez szans". Jak dostanę nagrodę, to powiem Wam, czy było warto Pokazuje język

Były pytania, które wymagały grzebania w starym forum, ale akurat "wstążeczka" i "ogłoszenia parafialne" to były oczywiste odpowiedzi Z przymrużeniem oka Gdyby zainteresowani choć raz przyjrzeli się dokładnie motocyklom Gohy, czy Leo, to musieli zadać pytanie: a po co ta zielona szarfa? Uśmiech Przyznaję szczerze, że ja potknęłam się na Carry Szeroki uśmiech

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.27
3,160,212 unikalne wizyty