Aktualnie online

· Gości online: 2

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Spotkania
 Drukuj temat
Nowy pomysł i termin letniego BBZ
Leo
Pomimo obiecanej kary, też się pojawię.
Przywiozę śpiwór, materac, żarełko, picie i popitki. No i, jak zawsze, dobry humorsmutek
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

zaciszanka
Dopisuję się do listy chętnych Uśmiech

Termit wie, że jestem chętna i to bardzo , ale jak wyjdzie to się okaże. Będę się starać dotrzeć na spotkanie - nawet jak będę z opóźnieniem Uśmiech

termit
dominika3311 napisał(a):

Hania napisał(a):

1. Carry + Magda + być może jeszcze 1 osoba. Piszemy się na nocleg, przywieziemy swoje śpiwory i nawet materac jak trzeba Uśmiech Żarełko oczywiście też Uśmiech
2. Nieświnka + Łysy z noclegiem, niewykluczone, że będziemy zmuszeni zabrać Marudzielca, ale wtedy nie wiem co się wydarzy... SzokSzokSzok
3. Alutka z noclegiem (zabieram śpiwór)
4. Teo z noclegiem Uśmiech
5. Andzia z Agatką najprawdopodobniej z noclegiem Uśmiech
6. Hania z noclegiem Uśmiech

7. Dominika z gniciem. Biera ze sobom do gnicia sztebdeka obozowa i cos na dylowka. Jakieś jodło na fojerka wciepna do wundertaszy i przyjada na motorcykelu Szeroki uśmiech

Ale że co do gnicia Szok Czy mam się bać? Szeroki uśmiech

termit
Sztebdeka obozowa, dylówka? Dominika, czuję jakiś podstęp Z przymrużeniem oka

termit
Leo fajnie że przyjeżdżasz Uśmiech a może za karę smalec ?Z przymrużeniem oka

Carry
A czy ja bym mogła prosić adres.
Oczywiście na priv Uśmiech
Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."

Leo
O właśnie, adres na priva ja też poproszę.
Zawsze byłem dowożony.......
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

termit
Leo, nie mogę wysłać wiadomości do Ciebie na priv.
Jest komunikat: Nie można było wysłać wiadomości. Brak miejsca w skrzynce odbiorczej adresata.

draka
I ja, i ja! Wybieram się wstępnie z bobasem Pitkiem (łatwiej mi go wziąć niż zostawić) bez noclegu. Oczywiście do soboty moje plany mogą ulec jeszcze jakiejś katastrofie (to specjalność dzieci, pewnie nie tylko moich). Liczba sztuk może się wahać między 0 a 4, ale na pewno bez nocowania (rano komunia) więc zakładam, że dla wszelkich obliczeń to bez różnicy

taga
Kochani, czy ktoś z Wawy mógłby zabrać banner MIDowy ode mnie na Wasze spotkanie? fotka z ładnym tłem będzie super, ja nie mam jak się niestety nawet na chwilkę urwać, żeby zobaczyć Wasze śliczne buźki... a się stęskniłam, bo dawno nie widziałam części z Was...
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

Leo
termit napisał(a):

Leo, nie mogę wysłać wiadomości do Ciebie na priv.
Jest komunikat: Nie można było wysłać wiadomości. Brak miejsca w skrzynce odbiorczej adresata.

Termit, już powinno być ok Uśmiech
Seneka

zaciszanka
Dominika, niby "uczę się " trochę godoć...po ślunsku Z przymrużeniem okazawodowo to mój częsty kierunek...ale musiałam się skonsultować z "nauczycielem" Z przymrużeniem oka Błażej jednak wymiękł przy "dylowka", konsultacja z dziadkiem pomogła Z przymrużeniem oka u nich w domu mówi się "zol" Z przymrużeniem oka
Mariola, możesz być spokojna Z przymrużeniem oka nie ma żadnego podstępu Szeroki uśmiech

dominika3311
Hahaha.... rzeczywiście o zoli zapomniałam - mówiło się " Alem kipnoł na zol" . Ten śląski nie jest taki prosty, sama staram się na bieżąco uczyć.

termit
O matko , a co to jest zol?
PS Draka super, że będziecie Szeroki uśmiech

Moniaa
Ależ ja Wam zazdroszczę. Niestety mimo szczerych chęci i komuni w niedzielę nie dam rady smutek ,bawcie sie dobrze i mam nadzieję do zobaczenia w sezonie Uśmiech stęskniłam sie juz za Wami Uśmiech

Leo
Niestety, życie jest brutalne. Strasznie żałuję, ale nie mogę przyjechać smutek
Lysy wszystko wyjaśni.
Bawcie się dobrze i niegrzecznie Piwoalkoholgorący taniec

PS. Termit, a smalec mam........
Seneka

zaciszanka
To u mnie wszystko się wyjaśniło i jest ok. Mama po szpitalnym zabiegu od wczoraj w domu w dobrej formie.
Będę dzisiaj Uśmiech Platzu na dylowce nie zajmę Z przymrużeniem oka

draka
Już jestem pod domem. Mariola, wielkie dzięki za przygarnięcie nas wszystkich! Baaaardzo fajnie było Was zobaczyć choć chwilę Uśmiech Mam nadzieję, że wciąż się bawicie Uśmiech

termit
Bardzo dziękuję za przybycie i wspaniałą atmosferę i już za Wami tęsknię Uśmiech
Mam nadzieję, że następnym razem uda się dotrzeć tym, którzy teraz nie byli. Esti, prosimy o cykl zdjęć z modelami na pierwszym planie Z przymrużeniem okaSzeroki uśmiech
Draka jesteś niesamowita Uśmiech

Teodozja
Też dziękuję, było super! Uśmiech

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.24
3,159,418 unikalne wizyty