Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Spotkania
 Drukuj temat
kartodrom Bydgoszcz 2014
zaciszanka
Leo napisał(a):

[quote]zaciszanka napisał(a):

Tym co nie są zainteresowani, uważają, że nudne itp .... polecam wątek "Narzekalnia" .....

Czyli wyrazić swojej opinii już nie można tylko "won do narzekalni" Fajniejupi

Leo, możesz mi wskazać, w którym miejscu to dokładnie napisałam, zwłaszcza to "won" ? Mam wrażenie, że coś chyba łącza przekłamują, bo to co widzę na ekranie, a to jest przeczytane przez Ciebie to 2 różne teksty .... ... a w Narzekalni jak najbardziej prezentujemy swoje opinie ....

Wiem, że to taka naturalność forum, że jak się zadaje pytanie o chętnych ( czy to na spotkanie czy na przejażdżkę ), to większość odpowiedzi jest od tych osób, które nie mogą, nie chcą, nie są zainteresowane.... w sumie to też dobrze, bo wiadomo, kogo na pewno nie będzie..... chociaż osobiście lubię jak posty dotyczą meritum Uśmiech

Alutka
zaciszanka napisał(a):
Wiem, że to taka naturalność forum, że jak się zadaje pytanie o chętnych ( czy to na spotkanie czy na przejażdżkę ), to większość odpowiedzi jest od tych osób, które nie mogą, nie chcą, nie są zainteresowane.... w sumie to też dobrze, bo wiadomo, kogo na pewno nie będzie..... chociaż osobiście lubię jak posty dotyczą meritum Uśmiech

Nie zgodzę się. Informacja, że kogoś nie będzie jest tak samo cenna, jak wyrażenie chęci przybycia. W jednym i drugim przypadku nie pozostaje miejsce na domysły, czy ktoś nie doczytał, nie napisał, itp. Mielismy takich sytuacji w ostatnim czasie aż nadto Z przymrużeniem oka
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

yacey
Przepraszam, że się wtrącam, ale mam dziwne wrażenie, że ktoś się kogoś po prostu czepia. Więcej luzu szanowne Panie Uśmiech

lukkasia
zaciszanka napisał(a):

Kasia, bardzo fajny pomysł Uśmiech Nie wiem czy dam radę 10h na 2oo na kartodromie, ale spróbować zawsze warto Z przymrużeniem oka

Myślałam o trochę wcześniejszym terminie niż wrzesień.. ale to zależy od pozostałych chętnych i wolnych terminów.

P.S. jeżeli chodzi o wrzesień to mam małą sugestię, żeby nie ostatni weekend ..... bo od 24.09 będziemy z Izą jeść włoską pizzę, pić limoncello i degustować tiramisu Z przymrużeniem oka

Tak jak pisały Kate i Zaciszanka chodzi po prostu o spotkanie w MiDowym gronie, a przy tej okazji można przećwiczyć w praktyce działanie przeciwskrętu, wchodzenia w zakręty, bez obaw, że z przeciwka wyskoczy zwierzak, czy inny pojazd... Z doświadczenia wiem, że po prostu fajnie jest oswoić się z zakrętami, nabrać pewności w stosowaniu przeciwskrętu, robić to świadomie. Nawet jeśli nie będzie specjalnego instruktora, to jest opiekun toru najczęściej Pan Zbyszek, również motocyklista, który służy dobrą radą LWG

Tak się wydaje, że to nudne kręcić się w kółko po torze, ale wbrew pozorom daje to super frajdę i po takiej kilkugodzinnej jeździe można mieć niezłe zakwasy w mięśniach. A wiadomo nie od dziś dobrze wyćwiczone partie damskiego ciała działają na Facetów, więc męska część MiDu też będzie zadowolona Pokazuje język

Nie ma co się ociągać, tylko decydować na termin. Przed 24 września zostają 3 soboty: 6-go, 13-go i 20-go września.
Kate, chętnie pomogę Ci w organizacji
pa
Edytowane przez lukkasia dnia 23-04-2014 19:23
Pozdrawiam Uśmiech
Lukkasia i "Kropka"

Leo
zaciszanka napisał(a):

[quote]Leo napisał(a):

[quote]zaciszanka napisał(a):

Tym co nie są zainteresowani, uważają, że nudne itp .... polecam wątek "Narzekalnia" .....

Czyli wyrazić swojej opinii już nie można tylko "won do narzekalni" Fajniejupi

Leo, możesz mi wskazać, w którym miejscu to dokładnie napisałam, zwłaszcza to "won" ?

Mówisz - masz Chociaż jest to 4 linijki do góry i tak przekopiuję Twoje słowa.
Cytat: Tym co nie są zainteresowani, uważają, że nudne itp .... polecam wątek "Narzekalnia" .....
A "won"? No cóż, narawdę, przy odrobinie dobrej woli, nietrudno się domyśleć, że to licentia poetica.
Na tym kończę moje wypowiedzi w tym wątku.
Miłego wieczoruziewanie
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Teodozja
Leo, chyba trochę przesadzasz. Interpretujesz po swojemu czyjeś słowa, a potem udowadniasz, że właśnie to one oznaczają. Stwierdzenie "polecam wątek narzekalnia" a "won" to jednak baaardzo duża różnica... Przepraszam, ale jestem tą wymianą zdań trochę skonsternowana i mi się to nie podoba... Złość

A wracając do tematu, chętnie bym na takim torze pośmigała Uśmiech Nie chodzi o schodzenie na kolano, ale o to żeby pojeździć w bezpiecznych warunkach, na czystym asfalcie, wejść w zakręt odrobinę szybciej niż na drodze Uśmiech Jeśli termin i cena będą ok, to ja się piszę Uśmiech Poza tym fajnie będzie się po prostu spotkać Uśmiech

zaciszanka
Szkoda, że fajny wątek i inicjatywę trzeba sprowadzić do szczegółowej interpretacji tekstu, lepszego "wiedzenia" co autor wypowiedzi miał na myśli i osobistych wycieczek. Tak szczerze, to Leo nie Ciebie miałam na myśli.... ale "uderz w stół .... " Może trochę sparafrazuję Yaceya "więcej luzu szanowni Panowie" .... Nie można nic napisać poważnie, ani tym bardziej żartobliwie, bo zaraz się znajdzie ktoś, kto to odbierze, że jest wymierzone wprost w niego.

Kate, przepraszam za zamieszanie i odejście od tematu.

zaciszanka
Wracając do meritum i żeby nie umknęło pytanie Luk-kasi o termin.
" .... Trzynastego każda droga jest prosta ( ... ) Trzynastego piękniejszy jest świat" ( autor Janusz Kondratowicz Z przymrużeniem oka )

To mój głos na 13.09 Z przymrużeniem oka

Estrella
można by się pokręcić w kółko...LWG każda okazja do spotkania w MiDowym gronie jest dobra ale ponieważ wrzesień to strasznie odległy termin i możliwe że w któryś weekend będę miala wypad w Karkonosze to niestety nie zdeklaruję się na 100%
(wolę brudne, nieczytelne zakręty czeskich i polskich winkli niż gładki asfalt toruPokazuje język)

btw. szkoda że termin wrześniowy a nie majowo/czerwcowy - takie kręcenie przydałoby się "przed" sezonem a nie na jego koniec
LWG
"Sukces to suma wielkiego wysiłku powtarzanego z dnia na dzień" Robert Collier

Work hard in silence let success make the noise

zaciszanka
Estrella napisał(a):
btw. szkoda że termin wrześniowy a nie majowo/czerwcowy - takie kręcenie przydałoby się "przed" sezonem a nie na jego koniec
.... dlatego też tak napisałam "Myślałam o trochę wcześniejszym terminie niż wrzesień" .... dokładnie o to mi chodziło Uśmiech

lukkasia
A ja myślałam, że chodzi tylko! o wrzesień... ups,
muszę nauczyć się czytać że zrozumieniem Pokazuje język
Pozdrawiam Uśmiech
Lukkasia i "Kropka"

zaciszanka
Kasia, dobrze myślałaś, bo jeżeli to miałoby być, tak jak np. sugerowała Alutka, jako wrześniowe spotkanie , to wrzesień pasuje idealnie Z przymrużeniem oka .... a tak nieśmiało, to z września mi 13 Z przymrużeniem oka
Co do terminu, to jeszcze mało głosów Z przymrużeniem oka .... ale fakt, że w czerwcu BBZ, potem sezon wakacyjny... więc ten wrzesień sam chyba wychodzi Z przymrużeniem oka

Mimi
Ja poproszę. Wchodzenie w zakręty nadal pozostawia wiele do życzenia...
Ale oczywiście sezon przed nami Uśmiech
yuuupi!!!!!
love krove

Alutka
Przyznaję się bez bicia, że to ja spowodowałam zamieszenie z wrześniem, bliższa koszula ciału Z przymrużeniem oka U mnie jakikolwiek majowo-czerwcowy termin odpada, ale 13.09 jak najbardziej mi pasuje Uśmiech

Kate, mam nadzieję, że OT, który nam się niechcący pojawił Cię nie zniechęcił i pociągniesz temat dalej. Bardzo na to liczymy taak

Kate
Spox ja nie należę do tych co się szybko poddają
kwestia jest tylko tego ze sezon się rozpoczyna na Kartodromie
na całego i wszyscy bardzo zajęci
i nie dotarłam na tą chwile do "odpowiedniej"
osoby
ale po długim weekendzie jestem umówiona na spotkanko

mam nadzieje wynegocjować super cenęPokazuje język

draka
Jesteśmy wstępnie zainteresowani, ale na razie tak na 50%. Mamy jeszcze sporo planów, które musimy jakoś poupychać w tym sezonie

Hania
Mi też się ten pomysł podoba, a i termin wrześniowy dla mnie bardziej realny niż czerwiec/lipiec -tak więc jak nic nie wyskoczy to 13 września jak najbardziej mi pasuje jupi
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

Kate
Ze spuszczoną głową przepraszam ze tak długo nie dawałam znaku ...
głaskanie dużo pracy mało czasu itd
wczoraj udało mi się dokończyć rozmowy na temat
więc
13 wrzesnia 2014 wstępnie zarezerwowałam termin w godzinach 9-19
czyli mamy 10 h zaprosiłam instruktora (za niewielką opłatą) plus mojego Speeda do pomocy ( zależy ile nas będzie)
koszt wynajęcia toru to 1500 zł
pytanie czy jest jeszcze zainteresowanie tematem

nie ukrywam że muszę dać szybko odpowiedź
im nas będzie więcej tym będzie taniej Szok

zaciszanka
Wstępnie jestem chętna. Szkolenie i spotkanie pewnie na 2 noclegi - czyli prawie wrześniowe by wyszło Z przymrużeniem oka
Nie wiem czy mój tyłek da radę 10h na moto co?

Alutka
Jestem chętna, ale nie ukrywam, że tylko jesli koszt szkolenia na osobę nie przekroczy 200 zł. Krzywi się

Moze rzeczywiście jest to dobry pretekst do wrzesniowego spotkania? Ze względu na odległość tak, czy inaczej będę musiała skorzystać z 2 noclegów. Uśmiech

Kate napisał(a):

nie ukrywam że muszę dać szybko odpowiedź

Kate, szybko tzn. do kiedy dokładnie?

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.26
3,159,570 unikalne wizyty