Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Wyjazdy
 Drukuj temat
Augustowskie Motonoce 2012
termit
Giencia, ja też zapytam się nieśmiało. Czy w ostatniej chwili znajdą się jakieś noclegi dla mnie i Jerzego? Z założenia podczas Euro powinnam być w pracy, ale może w ostatniej chwili coś się zmieni, więc chętnie byśmy przyjechali Uśmiech

Ciotka
Zaciszanka gratuluję biletówSzeroki uśmiech
Powiem szczerze, że też zapisałam w kalendarzu tę imprezę i bardzo bym chciała pojechać, a i mam drugą chętną - Estrelkę, razem na naszych moto wyglądamy jak Pat i Pataszon, ale to akurat mało istotnePokazuje język
Jakby co to namiot będzie gdzie przytulić?Krzywi się
Życie trzeba przeżyć tak, żeby drugi raz nie chciało się żyćZ przymrużeniem oka

Estrella
Cioteczka a która z nas to Patiszon Z przymrużeniem oka

Chętnie bym wpadła do Augustowa, zwłaszcza że mogłabym po 11 latach chrzestną odwiedzić Pokazuje język
przypadkiem nawet urlop mam zaplanowany w tym terminie tylko pytanie czy można z decyzją wstrzymać się do ostatniej chwili (jak tam z tym miejscem na namioty)?

taga
Kurczę, też mam ochotę, chciałabym a boję się... Z przymrużeniem oka jeśli wypadnie mi akurat wolny weekend to bym się wybrała, jeśli towarzystwo tutejsze tam będzie Z przymrużeniem oka coby samemu sie nie szlajać Uśmiech tez będę wiedziała w ostatniej chwili, a jak to jest tradycyjnie z noclegami? w ostatnim momencie da się coś znaleźć? jak to jest w praktyce? Z przymrużeniem oka giencia możesz coś podpowiedzieć? Z przymrużeniem oka
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

lotnik
taga4, ja mam namiot jedynkę ale przed namiotem mam miejsce wolne jak by co tylko się nie obraź sory Uśmiech

taga
lotnik, spoko, skumałam Z przymrużeniem oka wymyślę jakieś cuś nad głowę Uśmiech = czytaj namiot Z przymrużeniem oka i już będzie raźniej, że jakas bratnia dusza w pobliżu Uśmiech bo rozumiem że taka była intencja Uśmiech
pozdrawiam,
Taga Uśmiech

lotnik
taga, bratnia dusza = w pobliżu = namiot = ok. Z przymrużeniem okaSzeroki uśmiechZ przymrużeniem oka

giencia
Jeżeli chodzi o noclegi to sprawa wygląda następująco: na miejscu zlotu jest pole namiotowe i można też zarezerwować miejscówke w hotelu. Jest tez możliwość spania w kwaterze u mego dziadka - Paula z Karolą tam śpią. Jeżeli ktoś byłby chętny to mogę również przenocować kogoś u siebie - jest tylko mały minus że mieszkam 13 km od zlotu i trzeba byłoby taxi wracać. Dzwońcie w razie pytań 721-25-75-25.

gula
ja tez nocuje u dziadka (jesli Roland nie przehandluje mojej kwaterki w weekend) Z przymrużeniem oka

Ciotka
Ja optuję za miescem na polu namiotowym, ale potwierdzę na początku czerwca. Giencia jakby co będą Cię nękać telfoniczniePokazuje język

Karola
z tego co wiem to u dziadka Gienci juz miejsc nie ma wolnych Uśmiech
zostaje pole albo inne hotele i kwatery

juz się nie moge doczekac Uśmiech

pszczola35
ech, kurcze pojechałoby się, ale pewne priorytety zobowiązują Z przymrużeniem oka

indi
To może pojadę za Pszczołę... Uśmiech

Paula
Indi nie może tylko wsiadaj i przyjeżdżaj Uśmiech

indi
Chyba mnie przekonałaśZ przymrużeniem oka Tylko jeszcze jakieś noclegi muszę załatwić jak będę znał wielkość naszej minibandy.

Paula
cudownie, że się zdecydowałeś Z przymrużeniem oka my śpimy u dziadka Gienci, ale nie ma tam już miejsc, część śpi na polu namiotowym więc jak coś to dzwoń do Gienci to może coś pomoże znaleźć Uśmiech
pogoda ma dopisać Uśmiech

indi
Wygląda na to, że się zdecydowałem. Jeszcze tylko muszę zdecydować, gdzie śpięZ przymrużeniem oka Chyba, że rzucę kościąSzeroki uśmiech

taga
ech chcialabym... może się uda Uśmiech jakby co będę do Was dryndać, coby samej na polu namiotowym nie latać Uśmiech
pozdrawiam,
Taga Uśmiech

Paula
to juz tylko trzy dni i ruszamy na Augustów Uśmiech

Ciotka
A ja i Estrelka na bank jedziemySzeroki uśmiech
Gdzie Was łapać? poza łączami oczywiściePokazuje język

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.50
3,173,803 unikalne wizyty