Aktualnie online

· Gości online: 2

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Kalendarz MiD 2014
zaciszanka
Andrzej, ale to nie "taki" kalendarz Pokazuje język .... chociaż wczoraj jak się rozkręciłyśmy, to już różne pomysły były Z przymrużeniem oka

Na razie jest 12 chętnych osób .... ale jedna jest bardzo tajemnicza - Nieświnka, która nie ma daty czy nawet samego dnia urodzin w profilu. "Królu" Adminka liczy na Ciebie Z przymrużeniem oka

Lysy
Skoro wyraziła zgodę, to pewnie przyzna się do urodzin w przedostatni dzień lutego roku przestępnego...Pokazuje język

Joas
Chcę , zgadzam się i jestem za Uśmiech

porzeczka
Ja też się zgadzam i zgłaszam chęć udziału.
Kasia może trzeba pomyśleć o kalendarzu w wersji Rodzynkowej w jakiejś ciekawej inscenizacji albo chociaż 13 miesiąc im dajmy Szeroki uśmiech.

Goha66
porzeczka napisał(a):

Ja też się zgadzam i zgłaszam chęć udziału.
Kasia może trzeba pomyśleć o kalendarzu w wersji Rodzynkowej w jakiejś ciekawej inscenizacji albo chociaż 13 miesiąc im dajmy Szeroki uśmiech.

...są takie chwile (zwykle gdy patrzę na dowolny kalendarz "motocyklowy" na którym pręży się modelka w bieliźnie) w których szowinistycznie chciałabym kupić podobny kaledarz, ale z panami w roli zasłaniaczy sprzętów Z przymrużeniem oka
P.S.
pamiętacie baby za jakie ogromne pieniądze (i po jak zażartaje walce) na jednej z zimówek "poszedł" kalendarz z gołymi torsami? ... kurcze, nie pomnę już teraz kto ten kaledarz przywiózł i nie bardzo kto go kupił (przyznać się!), ale PAMIĘTAM, że cena była kilkusetzłotowa. Szeroki uśmiech ... ale do czego to ja zmierzałam? ... aaaa ... że Porzeczka ma rację i fajnie byłoby "wzbogacić" MiDowy kaledarz o jakąś (niekoniecznie bardzo rozbieraną) "13tą stronę" Uśmiech pozdr.
s.rimg.info/dc77d189d8679b23df867d60d446232e.gif

Aneta7644
Nie wiem czy ja też mogę ale bardzo chętnie i napewno z ogromną przyjemnością bym chciała posiadać taki kalendarz Z przymrużeniem okaUśmiech co Wy na to jak myślicie mogęę??Szeroki uśmiech

Aneta7644@wp.pl
zaciszanka
Aneta, kalendarz jest dla wszystkich użytkowników MiD Uśmiech Jeżeli chcesz w nim być, to przysyłaj zdjęcie na podany adres ..... i od razu też się pojawisz w naszej galerii "Tak wyglądamy" i dostaniesz pełny akces do forum Uśmiech

... myślę, że zrobimy parę egzemplarzy więcej, że jak ktoś nie będzie chciał być, a kupić kalendarz Uśmiech

Aneta7644
SuperZ przymrużeniem oka tylko ja mam same prywatne zdjęcia nic związanego jeszcze z moto smutekKrzywi się wię nie wiem ? też mogą byc chyba co he

Aneta7644@wp.pl
Goha66
ok. możecie mnie nazwać nawet "tępą strzałą", ale nie rozumiem zasad ... każdy kto chce być w kalendarzu na przysłać zdjęcie i/lub wyrazić zgodę na umieszczenie któregoś, ktore juzteraz jest na forum? (ja na to z koszykiem się np. niekoniecznie zgodzę). a przy grupowych (gdzie nie działa prawo prasowe) to jak będzie?
proszę o taka odp. zebym zrozumiała. pozdr Uśmiech

zaciszanka
Aneta - przyślij zdjęcie ( to jest w naszym regulaminie ) na którym dobrze widać twarz, więc jak najbardziej może to być prywatne zdjęcie , nie związane z moto Uśmiech w galerii "Tak wyglądamy" tracimy już anonimowość Z przymrużeniem oka i mamy dać się poznać ze zdjęcia też w realu Z przymrużeniem oka

Goha, podsumowując ( chyba ja jestem tępą strzałą jak nie umiem tego napisać wyraźnie Z przymrużeniem oka )
- jedna karta kalendarza to ma być kolaż ze zdjęć z galerii "tak wyglądamy" ... więc są to prywatne, osobiste zdjęcia z widoczną twarzą ( takie było założenie co mają pokazywać zdjęcia w tej galerii ) ..... więc konieczna jest zgoda chętnej na kalendarz osoby na użycie tego zdjęcia ( i dodatkowo przesłanie tego zdjęcia w oryginalnej rozdzielczości na mojego maila lub .... jeżeli ktoś bardzo chce .... może przesłać inne, nowe i aktualne zdjęcie )
- kolejna jedna karta to ma być kolaż ze zdjęć z galerii "nasze sprzęty" - jeżeli osoba wyraża chęć na kalendarz, daje zgodę i przesyła zdjęcie osobiste, to jest prośba, żeby, jeżeli chce lub ma, też przesłała zdjęcie swojego moto w oryginalnej rozdzielczości
- zdjęcia grupowe będą z oficjalnych zlotów MiDowych ( Zimówka i Letni ), kalendarz jest MiDowy, więc nie pytamy już o zgodę zainteresowanych
- zdjęcia z galerii "MiD jest wszędzie" , tak jak napisałam, mają być ogólne czyli ze skrótem MiD .... na koszyku czy koronie nie ma MiD , więc ( niestety ) tego zdjęcia nie bierzemy pod uwagę Z przymrużeniem oka Jak już wybierzemy zdjęcia i bardziej sklaruje się forma graficzna, to na niektórych zdjęciach z MiD są osoby ( lodowiec, pomost, z butelkami ), więc na pewno wcześniej zapytamy czy godzą się na użycie tych zdjęć

Uff Uśmiech

Aneta7644
Lepiej nie można było chyba tego wytłumaczyć Z przymrużeniem oka wszystko załapałam mimo że jestm blondynka hihi Pokazuje językSzeroki uśmiech jak wkrótce będziecie mogli sie przekonać Uśmiech

Aneta7644@wp.pl
Aneta7644
P.S. zaciszanka podsunełaś mi pewien pomysł na kolejny ciekawy post że tak powiem he Pokazuje język

Aneta7644@wp.pl
Goha66
dziękuję za wyczerpującą odpowiedź Kasia Uśmiech wydaje mi się, że ja również zrozumiałam wszystko (też będąc naturalną blondynką) Uśmiech... no, może poza jednym - dlaczego nikt dotąd nie wypowiedział się na sb odpowiadając na pytanie jakie piwo Carry powinna mi postawić Uśmiech. dziekuję za uwagę i takie różne

Mimi
zgadzam się na publikację swej paszczęki oraz zgłaszam się do pomocy. Posiadam różnego rodzaju narzędzia niechirurgiczne do poprawiania urody Uśmiech
love krove

zaciszanka
Mimi, super Uśmiech Dzięki za "ochotnika" - będziemy w kontakcie Uśmiech ( daleko do siebie nie mamy Pokazuje język )

Alutka
zaciszanka napisał(a):

- zdjęcia z galerii "MiD jest wszędzie" , tak jak napisałam, mają być ogólne czyli ze skrótem MiD .... na koszyku czy koronie nie ma MiD , więc ( niestety ) tego zdjęcia nie bierzemy pod uwagę Z przymrużeniem oka Jak już wybierzemy zdjęcia i bardziej sklaruje się forma graficzna, to na niektórych zdjęciach z MiD są osoby ( lodowiec, pomost, z butelkami ), więc na pewno wcześniej zapytamy czy godzą się na użycie tych zdjęć

My z Eddie się zgadzamy na użycie naszej foty (choć Eddie jeszcze o tym nie wie Pokazuje język). Jak przystało na kobiety wyprzedzające swoje czasy czujemy się prekursorkami akcji "MiD jest wszędzie". Wszak od lodowca się zaczęło Szeroki uśmiech

Eddie
No cóż... już wiemZłość
I oczywiście się czuję...Pokazuje język i się zgadzamSzeroki uśmiech
Bardzo podoba mi się pomysł na kalendarzSzeroki uśmiech

draka
z wami się zgadzam na wszystko

zaciszanka
18 - tyle chętnych już jest Uśmiech ..... ale tylko od 2 osób mam zdjęcia Pokazuje język Rozumiem, że większość to będą jeszcze piękniejsze niż są i bardziej aktualne Uśmiech

Leo
I ja, i ja też;-)
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.22
3,160,866 unikalne wizyty