Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Spotkania
 Drukuj temat
Mazowieckie Mikołajki 6.12 ( czwartek ) czy 7.12 ( piątek ) ?
7czarna
Będziemy (z Rychem)...Uśmiech Qgel Mikołajem? Szeroki uśmiech

Jos
Pamiętajcie, że jest winda na piąte piętro, ponieważ ostatnio połowa z Was ledwo się doczłapywała po schodach Uśmiech

Do zobaczenia!

7czarna
Jedno pytanie techniczne: czy menu jakies jest ustalone do przyniesienia czy każdy wedle uznania? Uśmiech

Paula
Nic nie było ustalane, każdy przynosi co chce Z przymrużeniem oka byle smaczne było hehehe Z przymrużeniem oka

qgel
jakby się śnieżynka jakaś odważna znalazła było by mikołajowi raźniej Z przymrużeniem oka

Krystka
Ja również będę ... cosik szybko przygotować trzeba Uśmiech

jerzy
Dziękuję za fajnego i hojnego Mikołaja ze Śnieżynką oraz pozostałym ludkom mikołajkowym. Czekamy na powtórkę w powiększonym gronie.

Estrella
Ja rozumiem że jest kryzys ale Mikołaj był jakiś taki oszukany, bez brody i bez brzucha... Złość

Poza tym było jak zwykle, a może nawet trochę gorzej Szeroki uśmiech

Karola
Fajnie było Was zobaczyć...jak zawsze za mało czasu, aby pogadac ze wszystkimi hehe Uśmiech

Fakt Mikołajowui czegoś brakowało!

P.S
Nie miałam sił wczoraj wysłac zdjęć z imprezki pin up... obiecuje, ze zrobie to dziś. jak coś to o maile proszę na pw do kogo nie mam Uśmiech

Paula
dzięki za spotkanie Z przymrużeniem oka miło było bawić się w tak licznym gronie bractwowo-midowym Z przymrużeniem oka

Ciotka
Ja również bardzo dziękuję za jak zwykle przesympatyczne mikołajowe spotkanieSzeroki uśmiech
esti nie wybrzydzaj, bo Mikołaj się obrazi i za rok wogóle nie przybędzie!Szok
Życie trzeba przeżyć tak, żeby drugi raz nie chciało się żyćZ przymrużeniem oka

zaciszanka
Knajpa motocyklowa to nasza przyszłość Z przymrużeniem oka Jakie wczoraj było pyszne jedzenie ... mniam Uśmiech

Spotkanie super, tylko dlaczego do domu wróciłam dzisiaj Z przymrużeniem oka i dzisiaj rano musiałam wstać do pracy. Ale mniej snu chyba na mnie lepiej działa, bo byłam w biurze wcześniej niż zwykle mi wychodziło Z przymrużeniem oka

Podziękowania dla Jos za gościnę i cierpliwość i siły aż do wyjścia ostatnich Mikołajkowiczów Uśmiech
Pozostałym dziękuję za fajny wieczór Uśmiech Qgel jako Mikołaj jest jednak niezastąpiony Z przymrużeniem oka

molly
Jak zwykle w Waszym towarzystwie było przemiłoUśmiech.
Gorąco dziękuję za "przechwycenie" mojego zapomnianego prezentu - przyda się na zimówceSzeroki uśmiech

qgel
dzięki dziewczyny za udział w imprezie Uśmiech i oczywiście Ciotka szacun za śnieżynkę która pomogła ogarnąć wszystko (i Mikołaja Uśmiech) obiecuję za rok z brodą (a z brzuchem się jeszcze zobaczy Uśmiech

Jos
Miło było - oby więcej takich spotkań!
Dziękuję za te wszystkie pyszności i podarek choinkowy. Obiecuję, że jak tylko choinka u nas stanie, to Wam prześlę ładne zdjątko.

Do następnego!

CyberScyzor
A jednak ogarnąłem i pojawiłem się "z partyzanta". Dziękuję! miło było spotkać zacne towarzystwo i pogadać. Kto robił te roladki łososiowe chyba się zakochałem...
CyberScyzor
Bestia - Black Angel
Hayabusa L0 + Yoshimura Carbon R77
/Motto: "Nie lubię peletonów..."
/wyprawy motocyklowe opisane

cyberscyzor.blogspot.com
gula
bardzo pozytywnie, klimat, miejsce, MikołajUśmiech może jednak lepiej że to nie był piątek, bo czuje, że do soboty byśmy przeciągnęli..Z przymrużeniem oka

CyberScyzor
Estrella , a zdjęcia będziesz wrzucać gdzieś?
CyberScyzor
Bestia - Black Angel
Hayabusa L0 + Yoshimura Carbon R77
/Motto: "Nie lubię peletonów..."
/wyprawy motocyklowe opisane

cyberscyzor.blogspot.com
Jos
Choineczka:

http://www.bractw...;mode=view

Świeża, pachnąca. Poszliśmy na jakość, a nie na ilość Uśmiech

Raz jeszcze wielkie dzięki!

Estrella