Aktualnie online

· Gości online: 2

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
po co mi to forum
Carry
na fali ostatnich afer, kłótni, ostrych słów itp

po co mi to forum

- nie mam czasu często pisać
- nie mam czasu i kasy ostatnio pojechać na BBZ

ale......................

- wiem, że jadąc gdzieś, gdziekolwiek mogę zadzwonić, napisać i zawsze znajdę bratnią duszę w większości dużych miast Polski i kilku Europy
- wiem, że jak będzie okazja i możliwość to przyleci się ze mną spotkać parę dziewczyn z różnych część PL
- wiem, że chętnie przygarnę na nocleg, zwiedzanie miasta inną MiDówkę
- wiem, że niesamowitą frajdę daje spotkanie MiDówek na różnych zlotach/imprezach itp
- MiD jest wszędzie jest też super inicjatywą
- poznałam tu osoby do których mogę zadzwonić o każdej porze dnia i nocy i liczyć na ich wsparcie i choćby rozmowę

dlatego nawet jeśli cześć osób odejdzie, przestanie pisać, nie będę miała czasu na spotkanie BBZ itp to i tak
nie zrezygnuję z tego forum i
będę walczyć by przetrwało choćby w formie internetowej

bo tych parę osób co wciąż chcą się w to bawić są tego warte
Edytowane przez Carry dnia 05-06-2014 16:46
Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."

zaciszanka
Carry taak

Też będę "walczyć" o MiD Uśmiech bo dzięki internetowemu MiDowi mam m.in. bardzo realne znajomości - realnych przyjaciół, bardzo dobrych znajomych i znajomych Uśmiech

Alutka
Dziewczyny! Zgadzam się w całej rozciągłości taak

Nie zamierzam się ewakuować, choć w czasiej krótkie kariery moderatora już kilkakrotnie miałam ochotę tym walnąć. Z przymrużeniem oka
Dla mnie forum to ludzie. Nawiązałam tu mnóstwo znajomości, z których część przerodzila się w przyjaźń. I cieszę się, że mogę podzielić się radościami, ponarzekać i mam komu rano napisać "dzień dobry" Uśmiech
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

Teodozja
Mnie MiD okazał się potrzebny:

- żeby stwierdzić, że nie jestem aż tak nietowarzyska jak myślałam Z przymrużeniem oka
- żeby się przekonać, że nawet w "dorosłym" wieku jest możliwe nawiązanie bardzo fajnych, przyjacielskich relacji Uśmiech

A jest mi potrzebny nadal bo:

- wiem, że mogę liczyć na Was,
- mam satysfakcję, jak mogę coś dla Was zrobić,
- jest tu dużo okazji do spotkań, wyjazdów i krótszych wycieczek w miłym towarzystwie,
- można poznac nowych ludzi,
- mam co robić w pracy, jak mi się nudzi Z przymrużeniem oka

Natura nie znosi próżni, jedne osoby odchodzą, inne przychodzą, jakoś się to wciąż kręci i będzie się kręcić Uśmiech

zaciszanka
To jeszcze dodam :

- żeby przekonać się, że Teo wcale nie jest taka nietowarzyska jak myślała i jak czasami mówiła Z przymrużeniem oka
- że mogę poznawać Polskę z motocyklowego siodełka w Waszym towarzystwie
- że czasami jeżdżę na wakacje z "prawie" obcymi ludźmi poznanymi trochę wcześniej przez internet Z przymrużeniem oka ( Turcja z Porzeczką, Włochy z Termitami Z przymrużeniem oka )
- że rozwijam się kulinarnie w kwestii ciast Z przymrużeniem oka a dojdę do perfekcji w zakresie tortu bezowego i tiramisu Z przymrużeniem oka
- że przed organizowanym Babozlotem nie mam czasu na nudę Z przymrużeniem oka

..... i jeszcze, że jak czytałam w dzieciństwie "Trzech Muszkieterów" , to nie wiedziałam, że kiedyś zostanę Portos-ką Z przymrużeniem oka

witch
Może jestem na tym forum bardzo krótko, ale ja także chciałabym napisać co to forum mi dało.
Może akurat mi dało " najwięcej" ponieważ poznałam to forum w bardzo ciężkim dla siebie okresie czyli będąc za granicą, z dala od rodziny, znajomych, stwierdzając że nie dam rady tutaj wytrzymać, a wiedziałam że muszę ............i przez przypadek właśnie wtedy znalazłam to forum, a jakoś wcześniej mi się to nie udało.
Napisałam do adminek jaka jest sytuacja, ogólnie że nie mam moto, jestem za granicą, ale pokochałam 2oo całym sercem będąc plecaczkiem i bardzo ciepło zostałam przywitana......................
To to forum dało mi codzienny uśmiech na twarzy, nawet jak się nie udzielałam to fajnie było przeczytać wasze przywitania, poczytać o rybach Łysego, o tym jaka pogoda jest u Zaciszanki, a jaka u Alutki. Dało się wyczuć, że na tym forum są ludzie, którzy codziennie o innych pamiętają, piszą o wszystkim i niczym, pomagają innym i to dawało naprawdę, takie fajne "coś", że nie ma tutaj jakiś sympatii i antypatii tylko jest jedność i nagle to się zmieniło i byłam w dużym szoku..............
Nie bardzo umiałam się połapać o co chodziło z Gohą, o co tak wielka afera, teraz już wiem, że chyba o nic, ale na ten temat wypowiadać się nie będę, później pojawiło się znowu, coś, znowu coś i zaczęło się robić strasznie do tego stopnia, że człowiek nawet nie bardzo wiedział czy może się odezwać,
chyba nie o to chodzi na jakimkolwiek forum, żeby dało się odczuć jak bardzo prywatna mała wojna się zrobiła pomiędzy jakimiś tam osobami. Zrobiło się bardzo prywatnie a nie forumowo. Szkoda..............
I może jeszcze jedno bo tak mi się teraz nasunęło............. chciałam napisać stare forum wróć...........dla mnie stare to było to z przed 3 miesięcy, gdzie aż było milo, czytać, pisać czy śmiać się z nowych postów gdzie nie było codziennie jakiś przepychanek....... ktoś napisał że na starym forum było tak na nowym jest tak, myślę że obojętnie czy do będzie teraźniejsze forum czy to stare to najważniejsi są ludzie którzy je tworzą i atmosfera jaka na nim panuje, bo forum to ludzie................

witch
Przepraszam za literówkę, ale jestem po nocnej zmianie Uśmiech

Lysy
Jako Zadupek powiem, że Forum i MiD pozwoliły mi pojeździć na BBZ-ty samochodem (abyście mieli dobrą pogodę), pozwoliło napchać brzuch ponad miarę (aby Wasze figury były nienaganne), pozwoliły mi na podejmowanie prób odrąbania sobie nogi podczas przygotowywania ognisk, pozwoliły marnotrawić czas na różnych spotkaniach typu kręgle, ... pozwoliły na spotkanie świetnych ludzi i na dzielenie się pasją z moją połówką, która mnie w to wciągnęła...
Duuużo by pisać.

Carry
pisz Lysy pisz tego nam trzeba Uśmiech
Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."

Estrella
To i ja się wypowiem:

forum jest mi potrzebne bo:
- w pracy bywa nudno a tu można ta nudę zabić, mozna pogadać o wszystkim i o niczym, napisać coś na SB od czapy i nikt nie ma o to do nikogo pretensji.
- moge przeczytać gdzie były ostatnio dziewczyny i chłopaki i może mnie zazdrość zżerać że mnie z nimi nie było Pokazuje język
- mogę dowiedzić się kto, gdzie, kiedy - czyli o spotkaniach formalnych i nie formalnych
- mogę doprowadzić się do łez czytając wypowiedzi innych

MiD kocham i szanuje za:
- umożliwienie mi poznania różnych fajnych, mniej fajnych i bardzo fajnych osób
- pojechanie na kilka ciekawych Babozlotów na których była też ta brzydsza część gatunku bez której byłoby nudno i nieciekawie Pokazuje język
- możliwość noszenia z dumą koszulek i bluz z logo baby na motocyklu bez nakazów i przykazów - zawsze tam gdzie i kiedy mam ochotę
- to ze jest to forum a nie klub, zrzeszenie, sekta, klasztor, i w każdej chwili mam możliwość napisania że Was nienawidzę i mam to w nosie (ale na razie nie planuję z niej skorzystać - męczcie się ze mną dalej diabełek)
- umożliwienie mi uwieczniania chwil na karcie pamięci mojego aparatu oraz ciągłe ponaglania w udostępnianiu autrskich prac zwanych potocznie zdjęciami (uwielbiam jak na mnie krzyczycie rotfl)

Nieznoszę MiDu za co?:
- zmarnowane weekendy chytry
- pochłanianie cennego czasu który jest przeznaczony na pracę foch
- prezent przez który mam ciągle siniaki głupek

listę będę uzupełniać... zwłaszcza ostatni punkt nenene
LWG
"Sukces to suma wielkiego wysiłku powtarzanego z dnia na dzień" Robert Collier

Work hard in silence let success make the noise

draka
MiD to zbieranina ludzi barwnych, z pasją, hobby (nie tylko moto), charakterem - celowo podkreślę, że nie zawsze łatwym, ale wolę takich niż nijakich. Musi być jakiś związek "motocyklizmu" i "forumowania" z kreatywnością, energicznością, czasem kontrowersyjnością, bo takie nagromadzenie ciekawych ludzi jest statystycznie niemożliwe. Mimo, że tak naprawdę każdą z Was (każdego rodzynka też) znam w sumie tylko z kilku wspólnie zmarnowanych łikendów, to o każdym mogłabym książkę napisać (w odróżnieniu od sporej części wieloletnich pozaforumowych znajomych, których zbyt łatwo mi zcharakteryzować w 2 zdaniach). W efekcie uwielbiam spotkania MiDowe, bo na nich zarażam się wieloma pozytywami. Inspirujecie mnie ogromnie!

Przy okazji: Damską torbę na długim pasku uważam za atrybut osoby aktywnej (niekoniecznie sportowo, ale ogólnie życiowo), której ręce są potrzebne do paru innych rzeczy niż trzymanie pod pachą pięknej torebuni. Można z nią jeździć na rowerze itp. Na codzień nie widzę ich często. Na jednym z ognisk u Termitów zauważyłam, że takie właśnie torby ma większość MiDu i chyba z ww powodu.

Aha, MiD to towarzystwo gdzie się nie napinam, nie muszę udawać kogoś innego jak np. w pracy

zaciszanka
draka napisał(a):

Przy okazji: Damską torbę na długim pasku uważam za atrybut osoby aktywnej (niekoniecznie sportowo, ale ogólnie życiowo), której ręce są potrzebne do paru innych rzeczy niż trzymanie pod pachą pięknej torebuni. Można z nią jeździć na rowerze itp. Na codzień nie widzę ich często. Na jednym z ognisk u Termitów zauważyłam, że takie właśnie torby ma większość MiDu i chyba z ww powodu.

ciekawe spostrzeżenie Uśmiech

draka
A co mi tam, na poparcie mych słów spróbuję wymienić. Są wśród nas tacy co nie tylko jeżdżą motocyklami, ale także:
-umieją je naprawić, albo przynajmniej spróbować
-robią wiraże
-rysują niesamowicie z architektoniczną precyzją
-mają pojęcie o muzyce większe niż niejeden znany krytyk
-tańczą na rurze
-biegają w maratonach
-robią rewelacyjne foty
-szyją fajne torby
-mają ponadprzeciętne zdolności kulinarne, mamy osobnych speców od smalcu, cytrynówki, w słodkościach się nie łąpię kto, które
-działają (z niezłym rozmachem)na rzecz potrzebujących zwierzaków
-są przedstawicielami tzw służb mundurowych (piszę tu, bo zakładam, ze "służba" znaczy coś więcej niż praca
-mamy też takich którym życie nie szczędziło komplikacji i zmagają się z nimi w sposób godny podziwu, naśladowania i inspirujący

Na pewno można jeszcze wymieniać i wymieniać

I tu wcale-nie krypto-reklama: człowieku (głównie kobieto), jeśli czytasz to forum i zastanawiasz się, czy się zalogować - nie zwlekaj. Umów się na spotkanie i zobacz tych wszystkich dziwnych ludzi jednocześnie zupełnie za darmo!

AngieFreewind
To nie tak, że wszystko mi się nie podoba (choć sporo) Szeroki uśmiech , ale ...

- lubię nasze akcje charytatywne, pomoc ludziom w trudnych sytuacjach rodzinnych,spełnianie dziecięcych marzeń i karmienie zwierzaków schroniskowych,
- licytacje, na których Prowadzący przechodzą samych siebie
- poczucie bezpieczeństwa na terenie kraju tj. jakby co, to dzwoń.
Myślę samodzielnie, zamiast powtarzać slogany Uśmiech

Carry
dziękuję wszystkim, którzy się tu wpisali.
Oraz zapraszam kolejnych do tego.

To co tu jest napisane widzą osoby z zewnątrz. Niech wiedzą, że MiD mimo gorszych dni (w końcu jest kobietą) jest wspaniałym zbiorem ludzi
Ludzi o wielkich sercach i charakterach

Szpila
Po co mi to forum?
Nie mam czasu się rozpisywać dzisiaj,ale napiszę trzy słowa:
BO WAS LUBIĘ
Przepraszam za caps lock,chciałam podkreślić wyznanie do ludzi,bez których forum by nie istniało,bo przecież forum tworzymy wszyscy.

europon@europon.com.pl
Moniaa
Po co mi forum...
- jak wracam wytyrana z pracy, żeby się uśmiechnąć
- żeby naskarżyć na pogodę i na brak czasu, bo zawsze ktoś mnie zrozumie
- żeby mieć świadomość, że zawsze, jak coś się stanie, to mam do kogo zadzwonić
- bo tylko tutaj mnie zrozumiecie dlaczego kupiłam buty motocyklowe w różowe gwiazdki
- bo motocykle to nie cały świat, ubrania i kosmetyki dla motocyklistki też są ważne
- bo forum tworzą ludzie, a nie tylko piksele budujące nasze awatary Uśmiech
-

Hania
to i ja coś skrobnę, w tym całym zabieganiu...
też jestem tu krótko, i trochę czasu minęło od zalogowania się do pierwszego spotkania, ale warto było...

Miałam kilka razy sytuację taką: był gorszy dzień i najchętniej bym wróciła do domu, zaszyła się pod kołdrą itd, ale w kalendarzu wielkimi literami wpis "spotkanie MiD" i co rozkminka nawet w trakcie jechania w waszym kierunku, a może by tak jednak zawrócić i schować się w swojej skorupie, ale nie, jakaś siła ciągnęła mnie na ognisko do Termitów, na Mikołajki i parę innych spotkań, a potem jak tylko ujrzałam wasze roześmiane mordki -ufff jak dobrze, że jesteście!!!

Dobrze się czuję w Waszym gronie, bo nie muszę nic udawać, nikt nikogo nie ocenia, każdy coś tam już w życiu doświadczył i wie, że trzeba się cieszyć z życia, wspierać i motywować do działania, a nie oceniać, krytykować itd...

Cenię Was za bezinteresowną pomoc -innym forumowiczom, dzieciakom poprzez spełnianie marzeń, zwierzakom itd...

Niesamowite jest to, że ludzie tak różni połączeni pasją do 2oo tak świetnie się czują w swoim gronie, wiadomo jednych lubi się bardziej drugich mniej ale to akurat jest normalne Z przymrużeniem oka

Uwielbiam słuchać Waszych opowieści często z niesamowitą grą aktorską hehe lubię czytać te głupoty na SB i opluwać monitor spożywaną właśnie kawą. W pracy mam sporo obowiazków, ale mimo to ukradkiem loguję się na forum i podglądam co się dzieje, to już jest silniejsze ode mnie Z przymrużeniem oka

i choć dzieje się źle -każdy kryzys może prowadzić do upadku, ale też do rozwoju i tej wersji z rozwojem się trzymajmy!

a tymczasem zaczyna mi już coś pachnieć z piekarnika więc czmycham i do przeczytania/zobaczenia itd...
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

Ishka
po co?
żeby się chwalić, że jest cała kupa kobitek, które jeżdżą, byka za rogi biorą i żyją pełną piersią.
i że moja osoba też w tym bierze udział, niezbyt głośno, niezbyt często, ale bierze!
stokrotka!

lehoo73
Witajcie!
To ja kilka zdań od siebie. Po co mi Forum?

Otóż tutaj poznałem wiele wspaniałych, życzliwych osób, z którymi można super spędzić czas na wspólnych przejażdżkach lub spotkaniach. Świetnie się bawić, rozmawiać, śmiać się.

Wszystkie, wspólne jazdy zawsze były bez tzw. spiny, nikt nie narzekał na innych, wszechobecna wyrozumiałość i odpowiedzialność.

To Forum zawsze wyróżniało się od innych tym, że ludzie są wobec siebie życzliwi, chętnie sobie pomagają, służą radą, okazują zrozumienie. Nie ma za to hejterstwa, naśmiewania, nienawiści, złośliwości, czyli tego, co wylewa się z innych forów, grup fejzbukowych, etc.

To Forum zawsze było inne niż wszystkie. I zawsze miło jest sobie tu zajrzeć, nawet, jeśli nie ma za wiele czasu na pisanie. A co do ostatnich wydarzeń... Drobne nieporozumienia się w życiu zdarzają. Wszystko da się wyjaśnić. Jestem przekonany, że ostatnie zawirowania, są chwilowe, przejściowe i szybko wygasną, a dalej będzie tylko lepiej. Bo czy może być inaczej, jeśli jesteśmy odpowiedzialnymi i szanującymi się wzajemnie ludźmi? Bo przecież jesteśmy! I dlatego, chociaż może nie jestem super aktywny, zawsze będę traktował to miejsce w internecie jako wyjątkowe.

Jesteście Wielcy! Uśmiech
Leszek

http://www.facebook.com/leszek.sygula
Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.25
3,160,807 unikalne wizyty