Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Dzień dobry
Alicja
Cześć,
mam na imię Alicja. Trafiłam tu w dość dziwny sposóbUśmiech. Na co dzień pracuję w Wydawnictwie Buk Rower i akurat dziś przeglądałam fora śledząc rozprzestrzenianie się w magiczny sposób pdf-ów z książkami.

Tak trafiłam na wątek Anety7644. Nie nie, nie ma w nim żadnych linkówZ przymrużeniem oka. Jej postawa mi zaimponowała. Dziewczyna czyta "Motocyklistę doskonałego", wertuje, pyta i drąży. Super! Chciałam się w dyskusję włączyć, bo też lubię czytać, wertować, pytać i drążyć.

Jeżdżę na Yamasze TRX 850 (wersja agrotjuning). To mój drugi pełny sezon na tym motocyklu, ale nadal mnie lekko potwór przeraża. Wcześniej była wspaniała Honda CB 450S z 88 roku. A wcześniej MZ TS150, Ogar i Mrówka (była plastikowa, miała trzy kółka, dwa pedały, a ja miałam jakieś 3 lata. Nie miała rolgazu Uśmiech).

Nie wiem, co jeszcze mogę napisać. Lubię się doszkalać, w czym pomagają koledzy instruktorzy. I mam to szczęście, że moja praca jest związana z motocyklami.

Jeszcze raz głośne DZIEŃ DOBRY mówię Z przymrużeniem oka.
Alicja Uśmiech

www.bukrower.pl
Aneta7644
Witam Uśmiech bardzo mnie to cieszy ze w jakiś sposób to ja pozwoliłam Ci
tu zajrzeć ze tak powiem "Z przymrużeniem oka nie do końca rozumiem gdzie trafiłaś na ten mój wątek hm..........Uśmiech
Dzięki za miłe słowa . Po prostu pokochałam motocykle i staram się robić wszystko żeby być ich jak najbliżej
Po za tym ze czytam książkę czytam też wiele innych rzeczy na ten temat . Odwiedzam fora dyskusyjne czytam artykuły, wypowiedzi co tylko się da by jak najwięcej wiedziećUśmiechUśmiech
Lubię pytać i wiedzieć jak najwięcej na ten temat Uśmiech
Powiedz jeszcze skąd jesteś???

Aneta7644@wp.pl
zaciszanka
Cześć Alicja,
nieważne jakimi drogami, ale ważne i fajne jest, że trafiłaś na nasze forum Uśmiech

To zdradzę Ci jeszcze, że MiD już miał kiedyś do czynienia z Buk Rower ..... w 2009 roku organizowałam z Porzeczką, Kamą i Paulą nasz Letni Babozlot .... to był pierwszy organizowany, przez nas jako konkretne osoby, zlot MiD .... pomijając szczegóły.... napisałam do kilku firm ( na ogólne maile ) krótką informację o naszym forum, o zlocie, o tym, że "dochód" z licytacji idzie na cele charytatywne i z oczywistym pytaniem czy dana firma mogłaby nam przekazać kilka rzeczy. Odpowiedziała firma Raster od której dostałyśmy kilka koszulek i właśnie Buk Rower Uśmiech Kontaktowałam się wtedy z Panią Grażyną ( tak się do niej zwracałam ) i pamiętam, że obiecała kilka książek i obietnicy dotrzymała Uśmiech Spotkałyśmy się w McDonalds na Radzymińskiej w kwietniu 2009 roku ( 5 lat temu Z przymrużeniem oka ) , bo w biurze akurat był jakiś remont. Tak więc Buk Rower był darczyńcą naszego Babozlotu, zarówno ksiązki, koszulki jak i inne gadżety otrzymane od Yamahy na Połczyńskiej poprzez ich zlicytowanie i zebranie pieniędzy przyczyniły się m.in. do spełnienia marzenia Karolka z fundacji Mam Marzenie i budowę wielkiego gołębnika Uśmiech

To się rozpisałam Uśmiech

Alicja, czy Ty może nie współpracujesz ze znanym tu wielu ( mi też - jeszcze z Promotora ) Tomkiem K. ? Z przymrużeniem oka

Leo
Alicjo wita Cię miasto Uć.
Fajnie się przedstawiłaśtaak
Dlaczego jednak w swoim nicku masz nazwę firmy, a w swoim podpisie linki reklamowe?nie-e
Czy możesz występować jako Alicja, a nie plakat reklamowy firmy?Szok
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Szpila
Witaj Alicjo z okolic miasta Uć.

europon@europon.com.pl
Alicja
Aneta7644 napisał(a):
nie do końca rozumiem gdzie trafiłaś na ten mój wątek hm..........Uśmiech

A to tak po prostu - wpisałam Motocyklista Doskonały w guglach i wśród 10 stron wyników wyskoczyło forum MiD . Także Twój wątek ma się chyba nieźle. Ja tam zresztą miałam tyle do napisania - bo przecież czegoś mogę się też dowiedzieć - że normalnie ekscytacja po jego przeczytaniu sięgała w piątek zenitu (a forumowa zupełnie nie jestem, bo nie lubię się narażać i dobra ze mnie dziewczyna, a w słowie pisanym brakuje często intencji). I tak sięgała, sięgała, że zdążyłam wszystko przeczytać i wybiła godzina, gdy na spotkanie musiałam lecieć (czasem prowadzę tu i ówdzie). No i odpisuję teraz (choć ekscytacja jak widać nadal na wysokim poziomie Z przymrużeniem oka).
Jestem z Warszawy.

Leo, wybacz, jestem średnio forumowa w ogóle i wszystkie te sprawki wynikły pewnie z ekscytacji wątkiem i przemyśleniami Anety. A ponieważ chciałam wziąć w dyskusji udział i nie chciałam być posądzana o kryptoreklamę, to postanowiłam szczerze i z grubej rury. W tej sytuacji chyba nie ma dobrej logiki Uśmiech. W każdym razie ja zawsze piszę jako ja. Ale oczywiście zara poprawiam.

Szpila i Leo - planuję się przejechać do Łodzi, bo mi się bardzo podoba i chciałam się tam trochę zgubić. Może jak się zgubię tak, że siądę na ławce i zapłaczę, to mnie kiedyś wyratujecie z opresji Uśmiech.

Zaciszanko - bardzo się cieszę. Chyba mi coś Grażyna wspominała, ale dopiero jak napisałaś, to gdzieś zadźwięczało. I sprawiło, że się trochę odnieśmieliłamUśmiech. Jakby co zgłoszę się do Ciebie w sprawie zmiany tego nieszczęsnego nicku.
Co do Tomka - znamy się od 2004 roku, kiedy właśnie w Promotorze robiłam prawko. I był moment (jakoś tak rok, półtora temu?), kiedy współpracowaliśmy. Założyłam i prowadziłam mu stronę fanów na tym portalu na Fy, współpracowałam przy tworzeniu nowej strony www i organizowałam pierwsze szkolenie na torze w Bydgoszczy. Teraz łączą nas sprawki koleżeńskie tylko.

No. To lecę zmieniać ten nick Uśmiech.

Pozdrawiam!
Alicja

www.bukrower.pl
Carry
witaj Alicjo Uśmiech
jakbyś się kiedyś planowała zgubić we Wrocławiu to dzwoń Szeroki uśmiech
Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."

Alicja
O matko, na razie gubię się tu Uśmiech. Zamiast odpowiedzieć, notorycznie klikam na nowy wątek. A i cytować innych nie umiem. Jeśli mam zacytować jeden post, to jakoś to wychodzi, ale żeby tak kilka? O rety!
Chętnie się zgubię we Wrocławiu. Może pomożesz mi w odczarowaniu tego miasta i nasączeniu wspomnień o nim pozytywnymi emocjami Uśmiech.
Alicja Uśmiech

www.bukrower.pl
Carry
czyżbyś miała złe wspomnienia, że trzeba Cię odczarować?

Wrocław jest magiczny ale dla mnie w pozytywny sposób Szeroki uśmiech
Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."

Alicja
Byłam tam tuż po studiach na szkoleniach do jakiegoś banku, w którym pracowałam przez trzy miesiące. I jakoś tak bezpłciowo się w mojej głowie zapisał. Może dlatego, że słabo w tym banku się pracowało Z przymrużeniem oka.
Także widzisz, tym bardziej muszę odwiedzić, bo potrzeba jest. Jak na razie jestem umówiona z jednym kolegą z Wrocławia na herbatkę w pół drogi Uśmiech.
Alicja Uśmiech

www.bukrower.pl
Leo
Alicja, zakręcona to Ty jesteś nieźle (to u mnie komplement). Nie mam nic do wybaczania ponieważ dopiero się pojawiłaś. Zareagowałaś super (w przeciwieństwie do będącej w stanie śpiączki, administracji).
Jak będziesz się chciała zgubić w mieście Uć to daj znać. Team Uć znany jest z gościnności i operatywności. A z Łodzi do Wrocka to ino migjupi
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Alicja
No fakt, zakręcenie trochę mi się daje we znaki Uśmiech. Na szczęście nie zawsze. To może kiedyś ja najpierw do Odzi, a potem razem do Wro? Uśmiech Taki plan na chrzest nowej, zakręconej forumowiczki Uśmiech. A administracji będę bronić - powitała mnie bardzo ciepło i pewnie to z powodu tych bukrowerowych wspominek zapomniała mi na dzień dobry bana walnąć głupek .
Alicja Uśmiech

www.bukrower.pl
Carry
koncepcja objazdowego witania się z forumowiczami mi się podoba
najpierw Łódź później Wrocław a potem.................... kolejne miasta proszę się wpisywać Z przymrużeniem oka

Alicja
No to plan na urlop się tworzy Z przymrużeniem oka. Halo! Czy jest tu ktoś z Hawajów i może przenocować skromną grupę 102 użytkowników? Tak przez tydzień tylko Z przymrużeniem oka.
Alicja Uśmiech

www.bukrower.pl
Leo
Carry napisał(a):

koncepcja objazdowego witania się z forumowiczami mi się podoba
najpierw Łódź później Wrocław a potem.................... kolejne miasta proszę się wpisywać Z przymrużeniem oka

To od razu wpiszę Efjotówcieszę sięcenzura
Seneka

zaciszanka
Leo napisał(a):
Zareagowałaś super (w przeciwieństwie do będącej w stanie śpiączki, administracji).
J

Leo,
administracja nie jest w stanie śpiączki, ale ..... jak mamy to zapisane w FAQ "Administratorzy to też ludzie. Czasem śpimy, czasem pracujemy, a czasem po prostu nie ma nas przy komputerze. Cierpliwości Uśmiech".
Osobiście uczę się, że opóźnienie czasu reakcji ma swoje plusy Z przymrużeniem oka Jak widać, przy najbliższej okazji Alicja wszystko zmieniła, zgodnie z Twoją prośbą, to po co to jeszcze roztrząsać ? Uśmiech

Natomiast sama sytuacja z użyciem nazwy firmy w nicku może zapoczątkuje dodatkowy zapis w regulaminie, żeby to było jasno "zabronione" , co pozwoli na uniknięcie takich "sytuacji" w przyszłości.

Alicja, zanim ruszysz w wycieczkę po Polsce, to jest szansa na poznanie wielu osób z forum w jednym miejscu - na Letnim Babozlocie Uśmiech To nawet nie kryptoreklama Z przymrużeniem oka tylko jawne zachęcenie do udziału Uśmiech Prześlij swoje zdjęcie do galerii "tak wyglądamy" i będziesz miała dostęp do tajnych informacji organizacyjnych Z przymrużeniem oka

Alicja
To zaraz zobaczę, jak bardzo roznegliżowane zdjęcie mojego T-ReXa mam przesłać i spytam, czy się nie będzie wstydził aby Z przymrużeniem oka.

A z tymi objazdami, to wiesz, jak jest. Nie trzeba już szukać pretekstu w postaci "może zaproponuję komuś z Wrocławia, że mu węgiel do piwnicy zniosę". Z przymrużeniem oka

W każdym razie fajnie tu być i miło mi, że mimo pierwszego foux paux jakoś się udało Z przymrużeniem oka.
Alicja Uśmiech

www.bukrower.pl
Leo
[quote]Alicja napisał(a):

To zaraz zobaczę, jak bardzo roznegliżowane zdjęcie mojego T-ReXa mam przesłać i spytam, czy się nie będzie wstydził aby Z przymrużeniem oka.

Jak zdjęcie w negliżu, to obadwa proszę tak samoSzok
Seneka

zaciszanka
Wymyślanie pretekstu wycieczki jest najfajniejsze , więc na pewno nie chcę tego Tobie zabraćZ przymrużeniem oka Niektórzy ze Śląska czy trochę bliższej Łodzi przyjechali w lutym do Wawy, żeby zagrać w kręgle Z przymrużeniem oka

Możesz przesłać to zdjęcie, które masz w awatarze Uśmiech .... a dla naszych ukochanych 2oo mamy jeszcze osobną galerię Uśmiech

Teodozja
Cześć Alicja Uśmiech
Skoro jesteś z Wawy, to może tu mogłaby zacząć się Twoja objazdówka, jest nas tu trochę Z przymrużeniem oka

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.23
3,159,563 unikalne wizyty