Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Cześć :) Patrycja/Śląsk
Patigs500
Witam wszystkie dziewczyny Uśmiech Mam na imie Patrycja i jestem z Bytomia (woj. Śląskie) . Obecnie jeżdzę na Suzuki gs 500 od czerwca tego roku , 3 tygodnie temu zdałam na kategorie A2 w wordzie w Katowicach z czego jestem bardzo szcześliwa choć szkoda ze to nie pelne A ale zawsze coś Uśmiech Jeżdzę od 15 roku życia ,poprzednio miałam malutki motocykl Kawasaki kx 85 a zaczynałam przygodę na simsonie s51 ; p Wczoraj pierwszy raz znalazłam to forum i bardzo się cieszę bo w moim otoczeniu sa sami motocyklisci a zadnej motocyklistki smutek Może z okolic Bytomia,ogolnie Śląska jest jakaś grupa dziewczyn jeżdzących ? chętnie bym się przyłączyła UśmiechPozdrawiam Uśmiech

zaciszanka
Cześć Patrycja Uśmiech
Niestety nowe przepisy namieszały z tymi kategoriami smutek Najważniejsze, że papierek jest , 2oo są i przyjemność z jazdy Uśmiech Jak widać zaczęłaś tę przyjemność już wcześnie Uśmiech

Na MiDzie jest spora grupa osób ze Śląska, pewnie zaraz się ujawnią Uśmiech

Leo
Witaj Patigs500 Uśmiech

Pozdrawiam z miasta Uć - to niedaleko ŚląskaZ przymrużeniem oka
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Goha66
witam z pobliskich Gliwic Uśmiech
P.S.
jeszcze bardzoej ucieszy się moja latorośl, bo z Zabrza do Bytomia jeszce blizej, a i wiek macie zbliżony Uśmiech
s.rimg.info/dc77d189d8679b23df867d60d446232e.gif

Estrella
Warszafka wita Szeroki uśmiech

Aneta7644
Witam z Kujawsko-pomorskiego i gratuluje zdobycia A2 Z przymrużeniem oka
P.S z moich okolic nadal sie nikt nie ujawnił he Pokazuje język

Aneta7644@wp.pl
Alutka
Witam również ze Śląska! I gratuluję zdobycia uprawnień Uśmiech

Karolka
Witaj Uśmiech
Małe jest piękne! I uczy pokory Uśmiech

yacey
Witam z ziemi mazowieckiejUśmiech

termit
Ja też witam z W-wy i okolic Uśmiech

Teodozja
Cześć Patrycja, Wawa wita Szeroki uśmiech

Grazyna1pl
pozdrowienia z Bytomia Z przymrużeniem oka
i gratulacje

Patigs500
Dziękuję za przyjęcie do grona Uśmiech Widzę ,że sporo osób ze Śląska co mnie bardzo cieszy Uśmiech No z prawkiem nie bylo łatwo ,zdałam za 3 podejsciem dopiero . Teraz ciezko o kategorie A , widze to po egzaminach i po ilosci podejsc przez ludzi ktorych poznalam na egzaminie.Gdy podchodziłam do egzaminu zdałam niestety jako jedyna na dziesięciu , wiec to tylko swiadczy o tym jak ciezko jest uzyskac uprawnienia.. w kazdym razie ciesze sie ze mam prawko i motocyklUśmiech Teraz tylko czekac na sezonUśmiech
Pati Uśmiech

Goha66
znaczy macie z moją córką kolejny wspólny mianownik - ona też zdała A w trzecim podejściu (pomimo tego, że swoimi "pierdzipędami", które ujeżdżała od 13 roku życia, czyli od zdobycia karty motorowerowej zjeździła pół Polski) Uśmiech
gratulacje ... i oby zima była krótka i łagodna Uśmiech
s.rimg.info/dc77d189d8679b23df867d60d446232e.gif

Efjot
Eddie i ja witamy na forumUśmiech
Jesteśmy z Sosnowca,czyli rzut beretem.

obsydian
pozdrawiam serdecznie koleżankę niemalże zza "płotu" Z przymrużeniem oka a skoro dzieli nas tylko parę km to mam nadzieję, że do zobaczenia niebawem Z przymrużeniem oka

taga
witam z Wawy Uśmiech fajnie że nas znalazłaś Uśmiech
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

Lysy
...ze względu na obiektywne trudności związane z obiektywnymi trudnościami Szeroki uśmiech witam Cię z miasta Uć dopiero teraz ale tym bardziej radośnie...Uśmiech
P.S. Czy ktoś robił ranking popularności imion na Forum???
Toż to kolejna Patrycja...Szeroki uśmiech

Patigs500
Ja gdziekolwiek jestem to zawsze jest dużo Patrycji ; d Ooo jak super Uśmiech Bardzo się cieszę,że tylko osób z okolicy Uśmiech Jeśli jesteście z okolic to pewnie odwiedzacie też co czwartek Chudów ?Uśmiech
Pati Uśmiech

Lysy
Co do mnie (a właściwie nas - bo witamy Cię dwuosobowo razem z Nieświnką) to do Bytomia z Łodzi mamy jednak kawałek - coś koło 200 km... Z przymrużeniem oka
Niestety jestem chyba ignorantem w kwestii tego gdzie jest Chudów...Krzywi się

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.24
3,159,655 unikalne wizyty