Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
cześć z Wrocławia :)
oggy
Cześć!

Witam serdecznie z Wrocławia :)
Mam na imię Olga i 2 tygodnie temu zdałam egzamin na prawo jazdy kat A :D
Wcześniej jeździłam na moto 2 sezony ale jako plecak.
W tym roku postanowiłam zdobyć uprawnienia i udało się :)
Od 3 tygodni jestem szczęśliwą posiadaczką Yamahy XJ 600 z 2000 r.
Niestety nie miałam jeszcze okazji nacieszyć się moim moto, dlatego też z wielką niecierpliwością czekam na nowy sezon.

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i mam nadzieję, że będzie okazja by się spotkać w trasie :)

zaciszanka
Cześć Olga,

witam i składam gratulacje z okazji zdania na A - po wejściu nowych przepisów nie jest to bułka z masłem Z przymrużeniem oka ( notabene: mój kolega, który jeździł x lat bez prawka, poległ kilka razy Z przymrużeniem oka )

Yamaha XJ600 ( Diversion ) z 1998 r. to był mój pierwszy motocykl, nigdy mnie nie zawiódł i jestem pewna, że będziesz z niego bardzo zadowolona Uśmiech Tak kochałam moją "niunię", że nie mogłam się z nią rozstać długo.... a jak wymieniłam to też na Diversion, tylko, że z 2010 r. Z przymrużeniem oka

Adminka
witaj Uśmiech ja też Wrocław
------
Administracja to Alutka & Zaciszanka
(do dnia 06.02.2014 Carry i Zaciszanka)

oggy
@ zaciszanka
Dzięki za gratulacje, zdałam za drugim podejściem. Za pierwszym zjadł mnie stres do tego stopnia, że przy drugim razie jechałam na ziołowych tabletkach uspokajających. Nie wiem czy opanowanie pomogło, czy te tablety ale udało się Szeroki uśmiech
Co do moto to mam nadzieję, że będę zadowolona. Bardzo chciałam BMW F650GS, ale niestety finansowo na taki wydatek nie byłam przygotowana. A że trafiła się piękna XJ-ta, zadbana i z pewnego źródła, a na dodatek w dobrej cenie... no to już się nie zastanawiałam tylko ją kupiłam.

@Carry
Super, w jakiej części Wrocka mieszkasz? Ja Ołbin Uśmiech

zaciszanka
Oggy,
Jeżeli trafiła Ci się zadbana i z pewnego źródła, to nie było co się zastanawiać. Na pewno dobry wybór Uśmiech Dodam, że moja jeszcze mało paliła ..... na trasie, przy prędkościach 140 i więcej ..... czasami mniej niż 4,5 l na 100 km ( np. 4,17 l ) Z przymrużeniem oka Więc to też ekonomiczny motocykl Uśmiech

oggy
otóż to :)
pochwalę się jeszcze moją maszyną
img34.imageshack.us/img34/273/fdb.JPG

Żeby teraz dobrze służył :)
A do wiosny taaak daleko :(

Alutka
Witam ze Śląska!
Gratuluję zdanego egzaminu! Na nowych zasadach robi wrażenie!
Myślę, że dobrze się stało, iż finanse nie pozwoliły na BMW. Na pierwsze moto XJ jest chyba jednak lepsza Z przymrużeniem oka

oggy
Alutka dziękuję.
Miałam super instruktora, który nauczył mnie co i jak, zatem egzamin nie był problemem.
Jeśli któraś z Was poszukiwałaby uczciwego instruktora z Wrocławia, który faktycznie uczy i zależy mu aby zdać od razu , a nie wyciągać kasę za dodatkowe jazdy to zapraszam na priv Uśmiech

Teodozja
Hej Oggy, witam z Wawy Uśmiech Fajny moto, podobny do mojego Pokazuje język

zaciszanka
W galerii "Jak wyglądamy" możemy już poznać Oggy bardziej osobiście Uśmiech chociaż na Suzuki, a nie na Yamaszce Z przymrużeniem oka

oggy
tak tak to była SV-ka kumpeli Uśmiech
A na przyszły sezon będzie konkretna sesja z moim nowym nabytkiem Uśmiech

yacey
Witam z ziemi mazowieckiejUśmiech

nieswinka
A mnie mój psi nos zaswędział na te ziołowe tabletki uspokajające... hmmm Z przymrużeniem oka Dobre jakieś? Pokazuje język ps. Witamy z Łodzi.

termit
Witam z W-wy Uśmiech

Leo
[quote]oggy napisał(a):

otóż to Uśmiech
pochwalę się jeszcze moją maszyną
img34.imageshack.us/img34/273/fdb.JPG

Fajna, taka czerwona Szeroki uśmiechSzeroki uśmiechZ przymrużeniem oka
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

oggy
nieswinka napisał(a):

A mnie mój psi nos zaswędział na te ziołowe tabletki uspokajające... hmmm Z przymrużeniem oka Dobre jakieś? Pokazuje język ps. Witamy z Łodzi.

chyba dobre Uśmiech mi pomogły, kosztują chyba 4 zł a nazywają się labofarm ziołowe tabl. uspokajające Szeroki uśmiech

Dziękuję wszystkim za miłe i liczne przyjęcieSzeroki uśmiech
mi i czarnuli jest bardzo miło Z przymrużeniem oka

Adminka
o ja też przy drugim podejściu stosowałam tabletki, nie pamiętam jakie ale też ziołowe

i zdałam na luzie ;D
------

Lysy
Carry - jak powiesz po ile te tabletki, to powiemy Ci jakie... Z przymrużeniem oka
Gratulacje dla posiadaczy kat. A i legalnych ujeżdżaczy 2oo!!! Pokazuje język

Adminka
hihihi Łysy chyba jednak nie takie jak myślisz
po za tym to dawno bylo więc nie pamiętam
------

Goha66
cześć Olga Uśmiech
jesteś pierwszą osobą o tym imieniu, którą poznaję, a parę dych już mam na karku - ładne i nietuzinkowe Uśmiech
... no kurcze - trzeba było prawie dychę siedzieć na forum, żeby doczytać, że koleżanki z "ziółkami" eksperymentują .... Szeroki uśmiech
witaj na forum - rozgość się i baw dobrze Uśmiech
P.S.
motocykl śliczny ... i w jedynym słusznym kolorze Z przymrużeniem oka
s.rimg.info/dc77d189d8679b23df867d60d446232e.gif

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.23
3,159,655 unikalne wizyty