Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Monia wita :)
Moniaa
Hej wszystkim. Jestem zwariowaną studentką biotechnologii z okolic Grudziądza. Tam też jeżdżę na moim Bandicie 650S K8. Na codzień jednak spotkać mnie można w Bydgoszczy, gdzie się uczę. O forum dowiedziałam się przez przypadek, od znajomych z Burgmanii Uśmiech

zaciszanka
Cześć Moniaa,
Ciekawe kto to z Burgmanii wspomniał o MiDzie ? Znam z Bydgoszczy pewną sympatyczną imienniczkę ujeżdżającą maksiskutera...
W sumie nieważne jak, ale ważne, że trafiłaś na MiD i się w końcu ujawniłaś Z przymrużeniem oka

Hania
Witam z Wawy :-)
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

Leo
Uć wita:-)
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Moniaa
zaciszanka napisał(a):

Cześć Moniaa,
Ciekawe kto to z Burgmanii wspomniał o MiDzie ? Znam z Bydgoszczy pewną sympatyczną imienniczkę ujeżdżającą maksiskutera...
W sumie nieważne jak, ale ważne, że trafiłaś na MiD i się w końcu ujawniłaś Z przymrużeniem oka

Kasia jej na imię, nicku nie znam, ponieważ to nie ja śledzę Burgmanię, tylko mój Padre. To on zaszczepił we mnie miłość do dwóch kółek Uśmiech A ujawniam się dopiero teraz, bo był czas na rejestrację, a później zapomniałam o MiD aż do wczorajszego przeglądania maila Z przymrużeniem oka Mam nadzieję, że będzie mi u Was dobrze Z przymrużeniem oka

zaciszanka
Ponieważ na imię mi dano Katarzyna Z przymrużeniem oka, to jeżeli to Kasia z Bydgoszczy, to zgadza się, że imienniczka Z przymrużeniem oka i czuję, że to osoba o której myślę.

Moniaa, też mam nadzieję, że będzie Ci u nas dobrze Uśmiech Nie wszyscy tu mają równo pod sufitem, ale staramy się zachowywać pozory Z przymrużeniem oka
Jeżeli masz ochotę zobaczyć kto się kryje za danym nickiem albo na czym jeździ, to mamy takie galerie zdjęć Z przymrużeniem oka ale "ukryte" .... bo najpierw trzeba przysłać prezentację siebie z widoczną twarzą i moto ... taka zasada..... ale wtedy masz dostęp do całego forum Uśmiech

Teodozja
Cześć Monia, Wawa wita Uśmiech

Alutka
Witam ze Śląska! Uśmiech

taga
Witam z Wawy Uśmiech
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

yacey
WitajUśmiech

Lysy
Skoro biotechnologia, to forum jak znalazł...
Po skomplikowanym procesie myślenia i tłumaczeniu z mojego na polski to "motocykl współżyjący z motocyklist(k)ą...
Łódź/Uć pozdrawia!!!
Szeroki uśmiechSzeroki uśmiechSzeroki uśmiech

Aneta7644
Witam nie wiem od czego zacząć bo widzę że wszyscy tu już zaawansowani he Z przymrużeniem oka Mam na imię Aneta i od bardzo dawna moją pasją są motocykle. Szukam zakręconych ludzi którzy mi pomogą się w tym spełnić ,ponieważ nie mam jeszcze prawka a bardzo bym chciała mam nadzieję że pomożecie mi w tym wytrwać i w koncu je spełnić

Aneta7644@wp.pl
termit
Witam z okolic W-wy Uśmiech

Karolka
Sieradz wita Uśmiech Pozdrawiam Uśmiech
Małe jest piękne! I uczy pokory Uśmiech

pszczola35
Powitać obydwie motocyklistki Szeroki uśmiech Reszta udaje, że jeździ ,heheh Z przymrużeniem oka Pokazuje język

draka
Cześć dziewczyny! Pozdrowienia z Lublina!

Szpila
Witaj Moniaa

europon@europon.com.pl
Goha66
witam z Gliwic obie koleżanki Uśmiech
Aneta - pewnie, że pomozemy Szeroki uśmiech
s.rimg.info/dc77d189d8679b23df867d60d446232e.gif

Guziec Company
.. a Ci, no biotechnolodzy to aby nie od preparatów, wporzo-płynów i innych teleporterów ?? Bry, Pani bry Uśmiech
Śląsk Gliwice Las

Powiat performance Szeroki uśmiech

Moniaa
@Guziec, fajnie by było. ja jak na razie to od dziwnego wykorzystania drożdży piekarniczych jestem Z przymrużeniem oka z tym związana jest moja praca licencjacka Uśmiech

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.24
3,159,655 unikalne wizyty