Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Spotkania
 Drukuj temat
Ognisko u Eddie i Efjota 12.10 sobota
Alutka
No i stało się! Śląsk, a dokładnie Zagłębie zostało wkręcone w organizowanie ogniska. Szeroki uśmiech A ja tę nowinę obwieszczam światu Z przymrużeniem oka

Eddie i Efjot serdecznie zapraszają na ognisko, które odbędzie się w sobotę 12 października w godzinach popołudniowych.

Zgodnie z tradycją takich imprez każdy przywozi do picia i jedzenia to co lubi lub czym chce poczęstować innych.

Zapewniamy miejsce do spania i bezpieczne parkowanie.
(wiemy już, że Zaciszanka ma życzenie noclegu w hotelu robotniczym przy kopalni Pokazuje język )

Chętnych prosimy o potwierdzenie przybycia. Uśmiech

Teodozja
Jak mnie ktoś weźmie ze sobą z Wawy to ja chętnie Szeroki uśmiech Bo na moto już chyba będzie za zimno...

Hania
Teo, to może się jakiś zorganizujemy, bo jesteśmy już dwie chętne -ktoś jeszcze z wawy chętny?
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

Hania
A nie...sorry zapomniałam, 12.10 mam jakieś wesele Złość no to do... Bawcie się dobrze!!!
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

termit
My chętni Uśmiech

PS Teo, może połączymy ognisko z wypadem w góry? Może jeszcze Nieswinka się dołączy?

Teodozja
Mariola, to jest bardzo dobry pomysł Szeroki uśmiech

nieswinka
My na ognisko tak wstępnie to byśmy się pisali. :-) W sumie Śląsk nie tak daleko. A co do gór to 8-ego mam rezonans kolana i 9-ego wizytę u lekarza więc muszę do tego czasu być w Łodzi. Ale jeśli ognisko byłoby początkiem to może byłabym w stanie coś pomyśleć o ile tylko lekarz mi nie zabroni.

termit
Ognisko byłoby początkiem Uśmiech

Leo
W dawnych, dawnych czasach, mniej więcej w połowie października, na zakończenie wykopków ziemniaków, na polach palono łęty - ciekawe czy ktoś wie co to takiego? - oraz pieczono ziemniaki.
Dlatego proponuję ognisko u Efjotów nazwać Dniem Pieczonego Ziemniaka
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

taga
a ja w sobotę kończę do poludnia integrację... i to jeszcze 100 km z Wawy w przeciwną stronę... i chyba się nie teleportuję... niestety... bo z chęcią bym się z Wami spotkała...
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

draka
Mamy w tym terminie jakieś weselicho niestety.

Eddie
Leo napisał(a):

Dlatego proponuję ognisko u Efjotów nazwać Dniem Pieczonego Ziemniaka

Leo świetny pomysł!Szeroki uśmiech
Właśnie nie wiedzieliśmy jak nazwać Dzień Pieczonego Ziemniaka..... więc nazwaliśmy go Ogniskiem!Z przymrużeniem oka

pszczola35
No masz babo placek...My też będziemy na weselu... A można prosić o powtórkę? Szeroki uśmiech

Estrella
A co Wy z tymi weselami tak??
Ja też proszona... ale jeszcze nie wiem czy dojdzie do finalizacji więc jak coś to przyjadę a jak nie to będę piła Wasze zdrowie reprezentując MiDówki w stroju galowym Szok

zaciszanka
Jako MiDówka pochodząca z Pyrlandii nie mogę opuścić Dnia Pieczonego Ziemniaka Z przymrużeniem oka ..... a czy do ziemniaczków będzie gzik ? Z przymrużeniem oka

P.S. i wiem co to znaczy palić łęty Z przymrużeniem oka

Eddie
Obejrzałam dzisiaj 16 dniową prognozę pogody i na Dzień Pieczonego Ziemniaka zapowiadają temperaturę z 2 z przodu!Szok Byłoby super!Szeroki uśmiech
P.S.
Jesteśmy przygotowani na przyjęcie pierwszych gości już w piątekZ przymrużeniem oka

zaciszanka
Eddie napisał(a):

zapowiadają temperaturę z 2 z przodu!Szok Byłoby super!Szeroki uśmiech

.... ale, że +2 ?? Z przymrużeniem oka

Czyli opcja na 2oo może się urealni ? Z przymrużeniem oka

Goha66
kuuurde ...
po negocjacjach z zapracowanym kolegą małżonkiem bardzo proszę o wciągnięcie nas na "listę" obchodzących Dzień Pieczonego Ziemniaka zwany w "gwarze" zagłębiowskiej OGNISKIEM - pokażemy się w sobotę wieczorem i będziemy wracać na nocleg do domu (więc nie trzeba dla nas wydzielać kawałka podłogi)
tja ... pokazemy się jak dostaniemy adres Szeroki uśmiech. pozdr.
s.rimg.info/dc77d189d8679b23df867d60d446232e.gif

Goha66
zaciszanka napisał(a):

Jako MiDówka pochodząca z Pyrlandii nie mogę opuścić Dnia Pieczonego Ziemniaka Z przymrużeniem oka ..... a czy do ziemniaczków będzie gzik ? Z przymrużeniem oka

P.S. i wiem co to znaczy palić łęty Z przymrużeniem oka

...napewno nie to samo co palić gumę Szeroki uśmiech
"łet" lub "łęto" to chyba te uschnięte badyle co zostają po wykopkach?

.... kobietooooo ... Ty nie pochodzisz z Pyrlandii tylko Królestwa Podziemnej Pomarańczy (albo mandarynki)
s.rimg.info/dc77d189d8679b23df867d60d446232e.gif

Leo
Jak ja Wam zazdroszczęZłość ale w czwartek przybywa córka na 3 dni więc....smutekSzeroki uśmiech
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.23
3,159,564 unikalne wizyty