Aktualnie online
· Gości online: 2
· Użytkowników online: 0
· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras
· Użytkowników online: 0
· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras
Logowanie
Shoutbox
Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.
nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.
RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?
nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.
RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?
zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona
545 spamowych kont do wyczyszczenia 

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć 

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło.

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom 

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super 

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj 

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!
zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić 

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji
drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach
AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania 

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni!
namiot gotowy 

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać 

Zobacz temat
Strona 1 z 2: 12
|
BBZ 2013 czyli ... zasłyszane :D
|
|
zaciszanka |
Dodany dnia 10-06-2013 11:22
|
![]() Główny administrator Postów: 1503 Data rejestracji: 13.02.12 |
Goha ma najlepszą pamięć do takich perełek, a coś nie chce rozpocząć wątku ![]() 1. Piątek po południu. Siedzimy w domku: Taga, Teo, Estrella i ja. Coś tam gawędzimy czy szykujemy sobie spanie, żeby było już gotowe na poźnowieczorny powrót. Taga w łazience... a może w kuchni ( to pomieszczenie wielofunkcyjne było ![]() ![]() ......Taga, przecież tu nie ma kaloryferów ![]() ..... Pani Kierowniczko czy grzeją ? Grzeją cały czas ![]() 2. Piątek wieczór. Wychodzimy całą grupą z kolacji. Właśnie przyjechała Angie z Piotrkiem czyli dziecię Gohy ze swoim facetem.... zaczynamy się witać i słychać jedną z MiDówek " Goha, Twój pies przyjechał ?" Też przyjechał... Angie go przywiozła ![]() Perełek jest więcej, szczególnie się pojawiały podczas licytacji ![]() ![]() Ze swojej strony mogę tylko dodać, że moje umiejętności wróżki/czarownicy czy kogo tam się znowu ujawniły ![]() Trasa na BBZ, stacja BP w Oświęcimiu. Wychodzimy już ze stacji, a przed samym wjazdem właśnie zaparkował motocyklista, standardowe "cześć - cześć" ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Leo |
Dodany dnia 10-06-2013 12:10
|
![]() Użytkownik Postów: 1657 Data rejestracji: 12.02.12 |
Wyjaśniam sprawę wiśnióweczki - były DWIE. Obie dostarczył Jacek. Jedna to była wiśnioweczka procentowa a druga to syrop wiśniowy w butelce po spirytusie. Ponieważ (wybacz Taga) wspomniana Taga wyraziła ochotę spróbowania wiśnióweczki nalałem jej kieliszek syropu. Po długim mlaskaniu i smakowaniu Taga orzekła, że wiśniówka jest super i w ogóle nie czuje się w niej alkoholu. Nie dała się również długo namawiać do degustacji 2 i 3 kieliszeczka "nalewki" po czym oświadczyła, że wiśniowka jest mocna i się nią skuła więc idzie spać ![]() ==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego. Seneka Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udało ![]() |
|
|
eve |
Dodany dnia 10-06-2013 17:56
|
![]() Użytkownik Postów: 28 Data rejestracji: 17.02.12 |
Trasa na BBZ, stacja BP w Oświęcimiu. Wychodzimy już ze stacji, a przed samym wjazdem właśnie zaparkował motocyklista, standardowe "cześć - cześć" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czas życia pełnią życia! Więc chwytaj w dłonie każdy czas i gnaj przed siebie!
|
|
|
nieswinka |
Dodany dnia 10-06-2013 21:45
|
![]() Użytkownik Postów: 149 Data rejestracji: 26.02.12 |
Jedna z babozlotowiczek (sorry zapomniałam zapamiętać która) szuka otwieracza po stole. Podchodzi Goha i łapie jej za butelkę. Pada pytanie z nadzieją - "o masz otwieracz?" odp- "Mam męża". ![]() |
|
|
zaciszanka |
Dodany dnia 10-06-2013 22:02
|
Eve, dawaj wersję Piwowarka - porównamy damski i męski punkt widzenia ![]() ![]() Goha, perełkę z Grunwaldem poproszę ![]() |
|
|
eve |
Dodany dnia 10-06-2013 22:21
|
Eve, dawaj wersję Piwowarka - porównamy damski i męski punkt widzenia ![]() ![]() Podjeżdżam na ową stacje a tam ucieszony Piwowarek : "aaaa a tu podjechały dziewczyny na motórach i sie pytały gdzie jadę i ze mam jechać z nimi" na co my zaczęliśmy sie śmiać bo był taki rozanielony jakby pierwszy raz babę na moto widział i tylko sie spytaliśmy czy mu się to śniło ![]() swoją drogą jadąc na Babozlot być w szoku na widok kobit na moto hmmm to był jego pierwszy raz, taki widok : tyle kobiet na moto na raz! ![]() Czas życia pełnią życia! Więc chwytaj w dłonie każdy czas i gnaj przed siebie!
|
|
|
zaciszanka |
Dodany dnia 10-06-2013 22:26
|
Dobra wersja ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
eve |
Dodany dnia 10-06-2013 22:38
|
no jeszcze coś było o nagich kobietach na moto ale to juz był po kilku drinkach ![]() ![]() Czas życia pełnią życia! Więc chwytaj w dłonie każdy czas i gnaj przed siebie!
|
|
|
Estrella |
Dodany dnia 10-06-2013 23:11
|
![]() Użytkownik Postów: 820 Data rejestracji: 23.04.12 |
nieswinka napisał(a): Jedna z babozlotowiczek (sorry zapomniałam zapamiętać która) szuka otwieracza po stole. Podchodzi Goha i łapie jej za butelkę. Pada pytanie z nadzieją - "o masz otwieracz?" odp- "Mam męża". ![]() przyznaję się do poszukiwania otwieracza ![]() |
|
|
Goha66 |
Dodany dnia 11-06-2013 08:39
|
![]() Użytkownik Postów: 683 Data rejestracji: 13.02.12 |
eve napisał(a): no jeszcze coś było o nagich kobietach na moto ale to juz był po kilku drinkach ![]() ![]() ...nagość pojawiała się kilkukrotnie w dialogach BZtowych ![]() ![]() ... opowiadał o spotkaniu z dziewczynami i na koniec opowieści stwierdził, że jak wspomni o swojej przygodzie ze stacji benzynowej w męskim gronie to mu będą zazdraszczać ... a ja mu na to, że mu nie uwierzą, że na stacji wyrywały go 4 dziewczyny na motocyklach ... no chyba, że doda iż były nagie ... ![]() |
|
|
Goha66 |
Dodany dnia 11-06-2013 09:06
|
Zasłyszane i/lub zobaczone przeze mnie na BZcie (z nagością w tle): Dzień wyjazdu, godzina 9.58 (a żebyście wiedzieli, że dokładnie taka ![]() ![]() ...Indi przecząco kręci głową i spoglądając na mnie mówi - patrz Goha - chcą mnie baby załatwić jak tych krzyżaków pod Grunwaldem! - eee ... że co? (nie łapię w pierwszej chwili) - no że stali w lipcu w polu w pełnych zbrojach i czekali na Jagiełłowe wojska - cierpliwie przypomina mi fakty historyczne Indi - .... aaaaa... no jasne (łapię w końcu i by nie zostać posądzonym o kompletną ignorancję dodaję) ... nie mamy dwóch nagich mieczy Indi, ale mamy porządne widełki do smażenia kiełbasy zrobione z chromo-niklu gdybyś chciał dziewczyny czymś wywabić z campingu ... obok nas zatrzymali się chwilę wcześniej Leo i Andrzej ... słuchają naszej dyskusji prawie historycznej i Leo stwierdza: - proponuję zmodyfikować historię - w miejsce dwóch nagich mieczy wstawmy dwie nagie kobiety ...a na to Andrzej - ale Leo w jakim sensie nagie? że nagie bo gołe, czy że nagie bo bez pochwy? ![]() |
|
|
Alutka |
Dodany dnia 11-06-2013 09:44
|
![]() Główny administrator Postów: 1422 Data rejestracji: 13.02.12 |
Był ciąg dalszy tej grunwaldzkiej epopei: pojawia się Zapp i machając kulami woła: Oto dwa nagie miecze! |
|
|
zaciszanka |
Dodany dnia 11-06-2013 10:55
|
Znaczy się ... była już faza fantazji ![]() Co mi przypomina pewną starą historię, zasłyszaną... bo to rozmowa z kolegą z pracy ... początki przygody na moto ... więc oczywiście pytania "Słyszałem, że jeździsz na motocyklu? " " tak, jeżdżę" ... już myśli faceta się ukierunkowują .... ![]() ![]() |
|
|
zaciszanka |
Dodany dnia 11-06-2013 11:04
|
Co do Grunwaldu, to ... zebrałyśmy się godzinę wcześniej niż zakładał nasz wstępny plan ![]() ![]() ![]() Natomiast co do wywoływania z campingu czy domku, to w sobotę po śniadaniu szykujemy się spokojnie w domku do wycieczki. Jak wiadomo trochę to trwa przy 4 kobietach ![]() ![]() |
|
|
Goha66 |
Dodany dnia 11-06-2013 13:42
|
-"PANOWIE zabiorą stąd motocykle, bo my tu teraz będziemy sprzęt nosić" ! - wyartykuował mało proszącym tonem w kierunku Zaciszanki, Estrelki, Tagi i Teodozji, które właśnie podjechały w sobotnie popołudnie pod bramkę zlotową wracając z przejażdżki (i w komplecie miały jeszcze kaski na głowach) kierowca "śpiewającego busa" - Teo, pan coś do Ciebie mówi - parsknęłam śmiechem - słucham? - zareagowała Teodozja, której motocykl stał najbliżej i by usłyszeć o co chodzi podeszła blizej kierowcy, równocześnie zdejmując kask - motocykl stąd PAN weźmie bo sprzęt będziemy rozła... i tu gościa zatkało na chwilę, ponieważ wreszcie zajarzył, że taka buzia nie może być rodzaju męskiego ... albo PANI - dokończył PS. min panów z zespołu gdy po Teo kask zdjęła Estrelka, potem posypały się loczki Tagi, a na koniec Zaciszanka błysnęła dwoma kucykami nie jestem w stanie Wam opisać, bom nie Mickiewicz(ka) ![]() |
|
|
Teodozja |
Dodany dnia 11-06-2013 15:53
|
![]() Główny administrator Postów: 906 Data rejestracji: 13.02.12 |
A ja trochę z innej beczki, właśnie przeglądałam stare paragony i zauważyłam, że sklep po schodkach koło ośrodka nazywał się "Delikatesy Melanż" ![]() |
|
|
indi |
Dodany dnia 11-06-2013 21:35
|
![]() Użytkownik Postów: 16 Data rejestracji: 19.03.12 |
To ja jedynie dodam, że wszystko się zgadza z wyjątkiem jednego i do pewnego momentu. Analogie do krzyżaków i Jagiełły owszem, ale jak już prowadziłem, to niczym Mojżesz![]() |
|
|
Teodozja |
Dodany dnia 11-06-2013 22:06
|
![]() Główny administrator Postów: 906 Data rejestracji: 13.02.12 |
Indi, to szkoda, że skręciłeś wcześniej, może by się kałuża na Toruńskiej rozstąpiła i Zaciszanka mogłaby przejechać ![]() |
|
|
zaciszanka |
Dodany dnia 11-06-2013 22:37
|
Iza, pokłon ![]() Popłakałam się ze śmiechu! Indi-Mojżesz przezornie zjechał przed Morzem Toruńskim ![]() |
|
|
Estrella |
Dodany dnia 11-06-2013 22:57
|
![]() Użytkownik Postów: 820 Data rejestracji: 23.04.12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Strona 1 z 2: 12
Przejdź do forum: |