Aktualnie online

· Gości online: 2

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Wyjazdy
 Drukuj temat
Babskie weekendowe wyjazdy motocyklowe
cori
Helo Uśmiech dam informacje o planowanych na 2014 rok babskich wypadach(o których wiem) , bo później wychodzi że któraś nie wiedziała a chętnie by się wybrała Pokazuje język, każda chętna laska może dołączyć, wyjazdy są podane jako wydarzenia na fejsie
Są to wypady juz zorganizowane znaczy miejsce i termin, niekoniecznie wybieram się na wszystkie, daję tylko w ramach informacji jeśli ktoś będzie miał ochotę to pojedzie Uśmiech Jeśli macie jakieś info o podobnym wypadzie to też dajcie w tym temacie
pozdrawiam Ula Z przymrużeniem oka

1.Ladies motorrumble II edycja (na pierwszej byłam i rewelacja) w tej chwili podany tylko termin, miejsce narazie owiane tajemnicą Z przymrużeniem oka https://m.faceboo...otorRumble
"BABSKI WYPAD MOTOCYKLOWY
LADIES MOTOR RUMBLE VOL.2
2014
Opis
Jakiś czas temu pojawił się pomysł zorganizowania motocyklowego wypadu na weekend w towarzystwie samych kobiet.

Edycja pierwsza miała miejsce w czerwcu 2013 r.

Chcemy podkreślić, iż nie organizujemy zlotu!! Jest to zwyczajny babski wypad.
Zapraszamy wszystkie chętne Panie jeżdżące na dwóch kołach!

Nie liczy się moc i inne parametry maszyny, liczy się to,że przyjedziecie!!!

Zapraszam również do odwiedzania bloga www.mymotorcyclej...
(tym się interesujemy)

Kontakt również pod adresem:
"

2. BLACK LADY RUN https://m.faceboo...9132797151
1st BLACK LADY RUN
Tutaj obszerne info dla tych nie mających fejsa B-)
Pierwsze spotkanie
motocyklistek
i kobiet wspierających
Rodzinę BLACK SEVEN
na
Zamku Grodziec

data: 26 kwietnia 2014r.
Miejsce: Zamek Grodziec
(miejscowość: Grodziec, gmina Zagrodno, powiat Złotoryjski, województwo dolnośląskie)
GPS: 51.17660°N, 15.75897°E

Cześć Ladys !!! Tu Asia, Marysia, Agnieszka i Kasia!!

Jesteśmy motocyklistkami z Legnicy. Jesteśmy związane z klubem motocyklowym GREMIUM MC Legnica. Należą do niego nasi mężowie, kochankowie, bracia i … jak ich tam jeszcze zwał Od jakiegoś czasu chodziło nam po głowach zorganizowanie imprezy motocyklowej, która skupiłaby kobiety (wyłącznie kobiety , które kochają motocykle i wspierają jednocześnie wielką rodzinę motocyklową, jaką jest środowisko BLACK SEVEN w Polsce.
Celem naszego przedsięwzięcia jest właśnie integracja „BLACK LADYS”, wzajemne poznanie się i wspólna, udana zabawa.
Postanowiłyśmy jednak rozszerzyć zasięg naszej imprezy również o kobiety, które być może z klubem nie mają za wiele wspólnego, ale w ich żyłach płynie benzyna a we włosach czai się wiatr o kobiety, które marzą o motocyklach i na ich widok lub dźwięk ich silników odczuwają przyjemne łaskotanie w brzuchu, które kochają wolność i Rock'n'roll'a!!! Chcemy Was zaprosić na to spotkanie. Nie zapraszamy mężczyzn, bo klimat tu będzie specyficzny, nie potrzebni nam tu będą nasi mężczyźni do dobrej zabawy.
Niektóre z Was na pewno często słyszały, że nie mogą pojechać na tą, czy inną imprezę, bo „to wyłącznie męskie spotkanie”, bo „to nie impreza, tylko zebranie”, bo „to”, bo „tamto”. Tym razem będzie inaczej Im więcej nas będzie, tym lepszy będzie klimat i atmosfera, tym więcej uda nam się zapewnić atrakcji.
1st BLACK LADY RUN odbędzie się 26.04.2014r. (to sobota:-) na pięknym średniowiecznym ZAMKU GRODZIEC w gminie Zagrodno, województwo dolnośląskie. Wybrałyśmy ten zamek, bo jest stworzony po prostu do takiej imprezy. Znajduje się na wysokim malowniczym wzniesieniu, które widać już z bardzo daleka, pośród gęstego lasu – jak z bajki … same zobaczycie zabawę rozpoczniemy popołudniu, a kiedy się skończy dnia następnego, to już tylko od nas zależy.

Program imprezy wygląda następująco:

SOBOTA (26.04.2014r.)

godz. 16.00 - otwarcie imprezy

godz. 16.30 – 18.00 – konkurencje, zabawa, konkursy (m.in. jazda motocyklem, przeciąganie liny, kręcioł, siłowanie się na rękę, i co tam jeszcze wymyślimy;-)

godz. 18.00 – wspólne zdjęcie wszystkich ladys (profesjonalny fotograf rozdanie dyplomów uczestnictwa i pamiątkowych naszywek z imprezy

godz. 19.00 – koncert rockowy – część pierwsza

godz. 21.00 – fire show i zwiedzanie zamku z pochodniami

godz. 22.30 – koncert rockowy – część druga

godz. 1.00 – karaoke i dyskoteka

NIEDZIELA (27.04.2014r.)

godz. 11.00 – wspólne śniadanie

(zabawa w klimacie motocyklowym – o ile będziemy miały na to ochotę;-)

godz. 16.00 – pożegnanie ;-(

Podczas imprezy nie musicie martwić się o nocleg – mamy zarezerwowane pokoje hotelowe, 2-, 8- i 16-osobowe (pościel, łazienka itp. - wszystko jest), o jedzenie: na imprezie serwowany będzie bigos, żur w chlebie, kiełbasa z ogniska oraz specjalność Zamku Grodziec – pieczenica (pieczone mięso z warzywami, pieczarkami, ziemniakami i nie wiem w sumie czym tam jeszcze - ale prawdziwa pychota), natomiast w niedziele zjemy wspólnie wielkie śniadanie, jajecznica, kanapki, tosty, kawa, herbata, bez ograniczeń, itp.
Każda uczestniczka naszej imprezy otrzyma dyplom na pamiątkę – a co! Będziemy również rozdawać wszystkim naszywki z logo imprezy, które możecie naszyć sobie, gdzie tylko chcecie. Przygotowałyśmy dużo atrakcji, a jeśli uda nam się pozyskać jakichś sponsorów (intensywnie nad tym pracujemy – może jesteście w stanie nam w tym pomóc? Dajcie znać), to będzie ich jeszcze więcej !!!!

Koszt imprezy na jedną uczestniczkę to 130 zł. Nie interesuje Was nic, oprócz alkoholu i zimnych napojów – wynika to z prostej prawidłowości, że każda pije co innego, w innej ilości i z inną zawartością procentową, więc wliczenie tego w koszt uczestnictwa w sposób realny i sprawiedliwy jest po prostu niewykonalne.

Warunkiem zarezerwowania sobie noclegu i uczestnictwa w imprezie jest wpłata powyższej kwoty na następujące konto bankowe do dn. 20.03.2014r.:

Dane do przelewu:
Maria Plińska
ul. Wojska Polskiego 22a/3 59-220 Legnica
numer konta: 23109012320000000106555538

Impreza jest w całości finansowana z naszych wpłat, kosztorys jest policzony w taki sposób, aby każda złotówka została spożytkowana racjonalnie i uczciwie – żadna z organizatorek nie zarabia na tym przedsięwzięciu ani jednego złamanego grosza, my w zasadzie oprócz naszych solidarnych składek, w wysokości ustalonej powyżej, dokładamy jeszcze pośrednio i pieniądze, i paliwo i czas i wykorzystane przysługi u znajomych, … nie, nie żalimy się, tylko wyjaśniamy Jeśli chcecie zapoznać się ze szczegółowym kosztorysem, to dajcie znać – wyślemy na maila

Dziewczyny!!!!
Mamy nadzieję, że będzie nas dużo, będziemy się świetnie bawić – i co najważniejsze każda z nas będzie zadowolona Jeżeli znacie inne zakochane w motocyklach Wariatki, a my do nich nie jesteśmy w stanie dotrzeć, to przekażcie im tą wiadomość!

Mamy nadzieję, że przyjedziecie na 1st BLACK LADY RUN na Zamek Grodziec i będziecie się zacnie bawić Mamy nadzieję, że będzie tak dobrze, że długo będzie o tym wydarzeniu pamiętać …. co najmniej przez cały rok, aż nadejdzie czas następnej – bo jeśli to się uda, chcemy tą imprezę organizować cyklicznie i w tym samym miejscu. Co Wy na to?

W razie pytań dzwońcie do nas śmiało!!!

Asia: 606 469 780
Marysia: 692 644 493
Agnieszka: 793 904 992

edit by Alutka: literówka w temacie wątku Z przymrużeniem oka
Edytowane przez cori dnia 03-03-2014 12:07

Carry
pierwsza impreza zapisana w kalendarzu Uśmiech
druga odpada z powodu terminu i ekhm ideologii Z przymrużeniem oka
Edytowane przez Carry dnia 03-03-2014 20:51
Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."

Alutka
Fajny pomysł, ale ma jedną wadę Z przymrużeniem oka Nie każdy ma konto na FB, byłoby dobrze podawać więcej szczegółów, gdy będą znane. Dzieki Uśmiech

Jak znam Cori, to będą to głownie linki do typowo babskich imprez (sorry Rodzynki) Szeroki uśmiech
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

cori
Haha no patrz Alutka, ciekawe jak na to wpadłaś Pokazuje język
Ogólnych i różnego rodzaju zlotów jest mnóstwo i chyba każdy wie gdzie musi być ale pewnie można by zrobić temat gdzie będą tego typu informacje Z przymrużeniem oka mi jednak chodzi właśnie o typowo babskie Szeroki uśmiech tylko na takie mam że tak powiem zielone światło Z przymrużeniem oka
Jest jeszcze kilka takowych ale na fonie w pracy coś problem z zasięgiem, oczywiście jak poznam bardziej szczegółowe informacje to podam adresy maiowe gdzie będzie można się zgłosić czy wysłać zapytania do organizatorek Uśmiech

yacey
Alutka napisał(a):
Jak znam Cori, to będą to głownie linki do typowo babskich imprez (sorry Rodzynki) Szeroki uśmiech

A podobno to faceci są szowinistami Uśmiech

cori
3. Wyjazd organizowany przez Motocaina.pl a konkretnie Motocaina grup termin niestety taki jak spotkania MiD 6-8 czerwiec, miejsce nie ustalone ale na pewno rejon Bieszczad
https://m.faceboo...r=upcoming
Faktycznie nie widać jeśli któraś nie należy do grupy, wiec kontakt przez Motocaina.pl lub bezpośrednio do Kasihttps://m.facebook.com/katarzyna.frendl
ZMIANA TERMINU 13-15 CZERWCA
Edytowane przez cori dnia 07-04-2014 09:02

Alutka
1. Biorę pod uwagę i czekam na szczegóły.
2. Bycie "przystawką" MC mi nie pasuje.
3. Jako się rzekło, to termin naszego BZ. Dla mnie wybór jest prosty. Z przymrużeniem oka

Carry
nie widze tego wyjazdu z Motocainą? Na pewno termin czerwcowy?
Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."

cori
Niestety wyjazd z motocaina w tym samym terminie 6-8 czerwiec
To też napiszę w tej formie taak
1.Chcę bardzo bardzo Uśmiech
2.MC też jakoś tak źle się kojarzy Szok ale same kobity to może być ciekawie, wiec jak bym miała foll czasu pewnie bym się wybrała Z przymrużeniem oka
3.BZ hmm wcale nie taki babo Z przymrużeniem oka a mój mąż nie bardzo chce się integrować Z przymrużeniem oka tak wiec może chociaż uda mi się wyjazd w Bieszczady ale to się jeszcze okaże
Edytowane przez cori dnia 04-03-2014 10:21

zaciszanka
Ciekawy wątek Uśmiech

Ze swojej strony mogę jechać do Bałtowa, który jest organizowany przez MC Gremium, ale z tego co pamiętam to duży zlot i bez "indoktrynacji" Z przymrużeniem oka ....co do spotkania tylko kobiet, związanych z Gremium, Black Seven ...... i pozostałych miłośniczek 2oo - mam mieszane uczucia ...tzn. to nie moja bajka Z przymrużeniem oka

Nie rozumiem też popadania w skrajności, że np. to jest spotkanie, zlot tylko dla mężczyzn, a to tylko dla kobiet.

Nasze są z nazwy Babozloty, bo my jesteśmy głównymi postaciami Z przymrużeniem oka, ale nie wykluczamy facetów, którzy jednak znają swoje miejsce podczas takich spotkań Z przymrużeniem oka

Carry
ja na szczęście nie mam dylematu związanego z ze zlotem kobiet MC
mam inne plany na ten weekend Szeroki uśmiech

pamiętam sama swoje pierwsze spotkania z MiD i BBZ i moje wielkie zdziwienie obecnością mężczyzn na spotkaniach.
Do dzisiaj koliduje mi to z nazwą Motocykl i Dziewczyna oraz z nazwą Babozlot. Ale poznałam Was, polubiłam te spotkania i już tak nie razi Uśmiech

Ale bardzo lubię i bardzo popieram akcje jednopłciowe Z przymrużeniem oka czy to zloty czy krótkie wyjazdy. Inna atmosfera jest wtedy Uśmiech

tak swoją drogą sformułowanie Zaciszanki "nie wykluczamy facetów, którzy jednak znają swoje miejsce podczas takich zlotów" też brzmi mocno szowinistycznie Uśmiech

Alutka
Cenię sobie towarzystwo panów na naszych MiDowych spotkaniach i teraz raczej trudno mi sobie je wyobrazić bez obecności mężczyzn.
Z drugiej strony zgadzam się z Carry, że typowo babskie spotkania mają inną atmosferę. Ja do szczęścia takich właśnie spotkań od czasu do czasu potrzebuję. Uśmiech

Leo
zaciszanka napisał(a):

Ciekawy wątek Uśmiech

, ale nie wykluczamy facetów, którzy jednak znają swoje miejsce podczas takich spotkań Z przymrużeniem oka

Jakieś kompleksy?
Bardzo niemiło to zabrzmiało...
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

zaciszanka
Nie wiem co zabrzmiało szowinistycznie czy bardzo niemiło ... a tym bardzie j co to ma wspólnego z moimi kompleksami ...
chodziło mi o to , że pomimo, że nasze spotkania to z nazwy Babozloty, to pomimo takiej nazwy spotkań nie wykluczamy obecności facetów - po prostu są też na takich spotkaniach .... a jeżeli chodzi o "znają swoje miejsce" to, że jest zasada, że facet jest wtedy "plecakiem"...

Nie mam pojęcia jak to prościej wytłumaczyć... może też nauczka, że nie stosować skrótów myślowych i nie pisać posta jednocześnie będąc już jedną nogą za biurem smutek

Leo
[quote]zaciszanka napisał(a):

Nie wiem co zabrzmiało szowinistycznie czy bardzo niemiło ... a tym bardzie j co to ma wspólnego z moimi kompleksami ...
chodziło mi o to , że pomimo, że nasze spotkania to z nazwy Babozloty, to pomimo takiej nazwy spotkań nie wykluczamy obecności facetów - po prostu są też na takich spotkaniach .... a jeżeli chodzi o "znają swoje miejsce" to, że jest zasada, że facet jest wtedy "plecakiem"...

Zaciszanka, Ty nigdy się nie przyznasz, że coś zrobiłaś nie tak. Twój problem. A ponieważ ja "znam swoje miejsce" to kończę dyskusję na ten temat. I być może na kilka innych.
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Gwizdek
http://www.youtub...qL2_hs88yg

hehehehe

pro-pg.pl
Lysy
Leo - nie napinaj się - w tym gronie jesteśmy jednak dodatkami. Smakowitymi ale jednak - ot takimi Rodzynkami... Piwo
Faktem jest, że MiD jest mimo nazwy koedukacyjny, ale wynika to z ochoty i przyzwolenia Pań - albo akceptujemy taki układ (i cieszymy się z wzajemnego towarzystwa), albo gramy zatwardzieli wśród samców alfa i nudzimy się w ich towarzystwie.
P.S. Widać na forum, że atmosfera się wiosennie zagęszcza - czas na przewianie grzyw i loków podczas przejażdżek na 2oo!!! LWG

Carry
myślę, że Zaciszanka nie miała nic złego na myśli, ot złe sformułowanie
Ładnie to ujął Łysy Uśmiech

Alutka
Lysy - dziekuję. podziw
Twój post rozwiewa wszelkie wątpliwości i znów na forum panuje pokój, miłość i braterstwo cmok

yacey
Lysy mając w domu posterunek żandarmerii nie może nic innego powiedzieć Uśmiech

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.25
3,160,019 unikalne wizyty