Aktualnie online
· Gości online: 2
· Użytkowników online: 0
· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras
· Użytkowników online: 0
· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras
Logowanie
Shoutbox
Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.
nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.
RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?
nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.
RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?
zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona
545 spamowych kont do wyczyszczenia 

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć 

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło.

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom 

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super 

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj 

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!
zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić 

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji
drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach
AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania 

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni!
namiot gotowy 

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać 

Zobacz temat
Strona 1 z 2: 12
|
Babskie weekendowe wyjazdy motocyklowe
|
|
cori |
Dodany dnia 03-03-2014 09:01
|
![]() Użytkownik Postów: 25 Data rejestracji: 31.05.13 |
Helo ![]() ![]() Są to wypady juz zorganizowane znaczy miejsce i termin, niekoniecznie wybieram się na wszystkie, daję tylko w ramach informacji jeśli ktoś będzie miał ochotę to pojedzie ![]() pozdrawiam Ula ![]() 1.Ladies motorrumble II edycja (na pierwszej byłam i rewelacja) w tej chwili podany tylko termin, miejsce narazie owiane tajemnicą ![]() "BABSKI WYPAD MOTOCYKLOWY LADIES MOTOR RUMBLE VOL.2 2014 Opis Jakiś czas temu pojawił się pomysł zorganizowania motocyklowego wypadu na weekend w towarzystwie samych kobiet. Edycja pierwsza miała miejsce w czerwcu 2013 r. Chcemy podkreślić, iż nie organizujemy zlotu!! Jest to zwyczajny babski wypad. Zapraszamy wszystkie chętne Panie jeżdżące na dwóch kołach! Nie liczy się moc i inne parametry maszyny, liczy się to,że przyjedziecie!!! Zapraszam również do odwiedzania bloga www.mymotorcyclej... (tym się interesujemy) Kontakt również pod adresem: " 2. BLACK LADY RUN https://m.faceboo...9132797151 1st BLACK LADY RUN Tutaj obszerne info dla tych nie mających fejsa B-) Pierwsze spotkanie motocyklistek i kobiet wspierających Rodzinę BLACK SEVEN na Zamku Grodziec data: 26 kwietnia 2014r. Miejsce: Zamek Grodziec (miejscowość: Grodziec, gmina Zagrodno, powiat Złotoryjski, województwo dolnośląskie) GPS: 51.17660°N, 15.75897°E Cześć Ladys !!! Tu Asia, Marysia, Agnieszka i Kasia!! Jesteśmy motocyklistkami z Legnicy. Jesteśmy związane z klubem motocyklowym GREMIUM MC Legnica. Należą do niego nasi mężowie, kochankowie, bracia i … jak ich tam jeszcze zwał Od jakiegoś czasu chodziło nam po głowach zorganizowanie imprezy motocyklowej, która skupiłaby kobiety (wyłącznie kobiety , które kochają motocykle i wspierają jednocześnie wielką rodzinę motocyklową, jaką jest środowisko BLACK SEVEN w Polsce. Celem naszego przedsięwzięcia jest właśnie integracja „BLACK LADYS”, wzajemne poznanie się i wspólna, udana zabawa. Postanowiłyśmy jednak rozszerzyć zasięg naszej imprezy również o kobiety, które być może z klubem nie mają za wiele wspólnego, ale w ich żyłach płynie benzyna a we włosach czai się wiatr o kobiety, które marzą o motocyklach i na ich widok lub dźwięk ich silników odczuwają przyjemne łaskotanie w brzuchu, które kochają wolność i Rock'n'roll'a!!! Chcemy Was zaprosić na to spotkanie. Nie zapraszamy mężczyzn, bo klimat tu będzie specyficzny, nie potrzebni nam tu będą nasi mężczyźni do dobrej zabawy. Niektóre z Was na pewno często słyszały, że nie mogą pojechać na tą, czy inną imprezę, bo „to wyłącznie męskie spotkanie”, bo „to nie impreza, tylko zebranie”, bo „to”, bo „tamto”. Tym razem będzie inaczej Im więcej nas będzie, tym lepszy będzie klimat i atmosfera, tym więcej uda nam się zapewnić atrakcji. 1st BLACK LADY RUN odbędzie się 26.04.2014r. (to sobota:-) na pięknym średniowiecznym ZAMKU GRODZIEC w gminie Zagrodno, województwo dolnośląskie. Wybrałyśmy ten zamek, bo jest stworzony po prostu do takiej imprezy. Znajduje się na wysokim malowniczym wzniesieniu, które widać już z bardzo daleka, pośród gęstego lasu – jak z bajki … same zobaczycie zabawę rozpoczniemy popołudniu, a kiedy się skończy dnia następnego, to już tylko od nas zależy. Program imprezy wygląda następująco: SOBOTA (26.04.2014r.) godz. 16.00 - otwarcie imprezy godz. 16.30 – 18.00 – konkurencje, zabawa, konkursy (m.in. jazda motocyklem, przeciąganie liny, kręcioł, siłowanie się na rękę, i co tam jeszcze wymyślimy;-) godz. 18.00 – wspólne zdjęcie wszystkich ladys (profesjonalny fotograf rozdanie dyplomów uczestnictwa i pamiątkowych naszywek z imprezy godz. 19.00 – koncert rockowy – część pierwsza godz. 21.00 – fire show i zwiedzanie zamku z pochodniami godz. 22.30 – koncert rockowy – część druga godz. 1.00 – karaoke i dyskoteka NIEDZIELA (27.04.2014r.) godz. 11.00 – wspólne śniadanie (zabawa w klimacie motocyklowym – o ile będziemy miały na to ochotę;-) godz. 16.00 – pożegnanie ;-( Podczas imprezy nie musicie martwić się o nocleg – mamy zarezerwowane pokoje hotelowe, 2-, 8- i 16-osobowe (pościel, łazienka itp. - wszystko jest), o jedzenie: na imprezie serwowany będzie bigos, żur w chlebie, kiełbasa z ogniska oraz specjalność Zamku Grodziec – pieczenica (pieczone mięso z warzywami, pieczarkami, ziemniakami i nie wiem w sumie czym tam jeszcze - ale prawdziwa pychota), natomiast w niedziele zjemy wspólnie wielkie śniadanie, jajecznica, kanapki, tosty, kawa, herbata, bez ograniczeń, itp. Każda uczestniczka naszej imprezy otrzyma dyplom na pamiątkę – a co! Będziemy również rozdawać wszystkim naszywki z logo imprezy, które możecie naszyć sobie, gdzie tylko chcecie. Przygotowałyśmy dużo atrakcji, a jeśli uda nam się pozyskać jakichś sponsorów (intensywnie nad tym pracujemy – może jesteście w stanie nam w tym pomóc? Dajcie znać), to będzie ich jeszcze więcej !!!! Koszt imprezy na jedną uczestniczkę to 130 zł. Nie interesuje Was nic, oprócz alkoholu i zimnych napojów – wynika to z prostej prawidłowości, że każda pije co innego, w innej ilości i z inną zawartością procentową, więc wliczenie tego w koszt uczestnictwa w sposób realny i sprawiedliwy jest po prostu niewykonalne. Warunkiem zarezerwowania sobie noclegu i uczestnictwa w imprezie jest wpłata powyższej kwoty na następujące konto bankowe do dn. 20.03.2014r.: Dane do przelewu: Maria Plińska ul. Wojska Polskiego 22a/3 59-220 Legnica numer konta: 23109012320000000106555538 Impreza jest w całości finansowana z naszych wpłat, kosztorys jest policzony w taki sposób, aby każda złotówka została spożytkowana racjonalnie i uczciwie – żadna z organizatorek nie zarabia na tym przedsięwzięciu ani jednego złamanego grosza, my w zasadzie oprócz naszych solidarnych składek, w wysokości ustalonej powyżej, dokładamy jeszcze pośrednio i pieniądze, i paliwo i czas i wykorzystane przysługi u znajomych, … nie, nie żalimy się, tylko wyjaśniamy Jeśli chcecie zapoznać się ze szczegółowym kosztorysem, to dajcie znać – wyślemy na maila Dziewczyny!!!! Mamy nadzieję, że będzie nas dużo, będziemy się świetnie bawić – i co najważniejsze każda z nas będzie zadowolona Jeżeli znacie inne zakochane w motocyklach Wariatki, a my do nich nie jesteśmy w stanie dotrzeć, to przekażcie im tą wiadomość! Mamy nadzieję, że przyjedziecie na 1st BLACK LADY RUN na Zamek Grodziec i będziecie się zacnie bawić Mamy nadzieję, że będzie tak dobrze, że długo będzie o tym wydarzeniu pamiętać …. co najmniej przez cały rok, aż nadejdzie czas następnej – bo jeśli to się uda, chcemy tą imprezę organizować cyklicznie i w tym samym miejscu. Co Wy na to? W razie pytań dzwońcie do nas śmiało!!! Asia: 606 469 780 Marysia: 692 644 493 Agnieszka: 793 904 992 edit by Alutka: literówka w temacie wątku ![]() Edytowane przez cori dnia 03-03-2014 12:07 |
|
|
Carry |
Dodany dnia 03-03-2014 09:40
|
![]() Użytkownik Postów: 327 Data rejestracji: 15.02.12 |
pierwsza impreza zapisana w kalendarzu ![]() druga odpada z powodu terminu i ekhm ideologii ![]() Edytowane przez Carry dnia 03-03-2014 20:51 Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."
|
|
|
Alutka |
Dodany dnia 03-03-2014 09:42
|
![]() Główny administrator Postów: 1422 Data rejestracji: 13.02.12 |
Fajny pomysł, ale ma jedną wadę ![]() ![]() Jak znam Cori, to będą to głownie linki do typowo babskich imprez (sorry Rodzynki) ![]() |
|
|
cori |
Dodany dnia 03-03-2014 10:31
|
Haha no patrz Alutka, ciekawe jak na to wpadłaś ![]() Ogólnych i różnego rodzaju zlotów jest mnóstwo i chyba każdy wie gdzie musi być ale pewnie można by zrobić temat gdzie będą tego typu informacje ![]() ![]() ![]() Jest jeszcze kilka takowych ale na fonie w pracy coś problem z zasięgiem, oczywiście jak poznam bardziej szczegółowe informacje to podam adresy maiowe gdzie będzie można się zgłosić czy wysłać zapytania do organizatorek ![]() |
|
|
yacey |
Dodany dnia 03-03-2014 10:31
|
![]() Użytkownik Postów: 247 Data rejestracji: 13.02.12 |
Alutka napisał(a): Jak znam Cori, to będą to głownie linki do typowo babskich imprez (sorry Rodzynki) ![]() A podobno to faceci są szowinistami ![]() |
|
|
cori |
Dodany dnia 03-03-2014 19:50
|
3. Wyjazd organizowany przez Motocaina.pl a konkretnie Motocaina grup termin niestety taki jak spotkania MiD 6-8 czerwiec, miejsce nie ustalone ale na pewno rejon Bieszczad https://m.faceboo...r=upcoming Faktycznie nie widać jeśli któraś nie należy do grupy, wiec kontakt przez Motocaina.pl lub bezpośrednio do Kasihttps://m.facebook.com/katarzyna.frendl ZMIANA TERMINU 13-15 CZERWCA Edytowane przez cori dnia 07-04-2014 09:02 |
|
|
Alutka |
Dodany dnia 04-03-2014 09:18
|
1. Biorę pod uwagę i czekam na szczegóły. 2. Bycie "przystawką" MC mi nie pasuje. 3. Jako się rzekło, to termin naszego BZ. Dla mnie wybór jest prosty. ![]() |
|
|
Carry |
Dodany dnia 04-03-2014 09:52
|
nie widze tego wyjazdu z Motocainą? Na pewno termin czerwcowy?
Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."
|
|
|
cori |
Dodany dnia 04-03-2014 10:09
|
Niestety wyjazd z motocaina w tym samym terminie 6-8 czerwiec To też napiszę w tej formie ![]() 1.Chcę bardzo bardzo ![]() 2.MC też jakoś tak źle się kojarzy ![]() ![]() 3.BZ hmm wcale nie taki babo ![]() ![]() Edytowane przez cori dnia 04-03-2014 10:21 |
|
|
zaciszanka |
Dodany dnia 04-03-2014 10:56
|
![]() Główny administrator Postów: 1503 Data rejestracji: 13.02.12 |
Ciekawy wątek ![]() Ze swojej strony mogę jechać do Bałtowa, który jest organizowany przez MC Gremium, ale z tego co pamiętam to duży zlot i bez "indoktrynacji" ![]() ![]() Nie rozumiem też popadania w skrajności, że np. to jest spotkanie, zlot tylko dla mężczyzn, a to tylko dla kobiet. Nasze są z nazwy Babozloty, bo my jesteśmy głównymi postaciami ![]() ![]() |
|
|
Carry |
Dodany dnia 04-03-2014 11:05
|
ja na szczęście nie mam dylematu związanego z ze zlotem kobiet MC mam inne plany na ten weekend ![]() pamiętam sama swoje pierwsze spotkania z MiD i BBZ i moje wielkie zdziwienie obecnością mężczyzn na spotkaniach. Do dzisiaj koliduje mi to z nazwą Motocykl i Dziewczyna oraz z nazwą Babozlot. Ale poznałam Was, polubiłam te spotkania i już tak nie razi ![]() Ale bardzo lubię i bardzo popieram akcje jednopłciowe ![]() ![]() tak swoją drogą sformułowanie Zaciszanki "nie wykluczamy facetów, którzy jednak znają swoje miejsce podczas takich zlotów" też brzmi mocno szowinistycznie ![]() Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."
|
|
|
Alutka |
Dodany dnia 04-03-2014 11:50
|
Cenię sobie towarzystwo panów na naszych MiDowych spotkaniach i teraz raczej trudno mi sobie je wyobrazić bez obecności mężczyzn. Z drugiej strony zgadzam się z Carry, że typowo babskie spotkania mają inną atmosferę. Ja do szczęścia takich właśnie spotkań od czasu do czasu potrzebuję. ![]() |
|
|
Leo |
Dodany dnia 04-03-2014 12:01
|
![]() Użytkownik Postów: 1657 Data rejestracji: 12.02.12 |
zaciszanka napisał(a): Ciekawy wątek ![]() , ale nie wykluczamy facetów, którzy jednak znają swoje miejsce podczas takich spotkań ![]() Jakieś kompleksy? Bardzo niemiło to zabrzmiało... ==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego. Seneka Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udało ![]() |
|
|
zaciszanka |
Dodany dnia 04-03-2014 17:03
|
![]() Główny administrator Postów: 1503 Data rejestracji: 13.02.12 |
Nie wiem co zabrzmiało szowinistycznie czy bardzo niemiło ... a tym bardzie j co to ma wspólnego z moimi kompleksami ... chodziło mi o to , że pomimo, że nasze spotkania to z nazwy Babozloty, to pomimo takiej nazwy spotkań nie wykluczamy obecności facetów - po prostu są też na takich spotkaniach .... a jeżeli chodzi o "znają swoje miejsce" to, że jest zasada, że facet jest wtedy "plecakiem"... Nie mam pojęcia jak to prościej wytłumaczyć... może też nauczka, że nie stosować skrótów myślowych i nie pisać posta jednocześnie będąc już jedną nogą za biurem ![]() |
|
|
Leo |
Dodany dnia 04-03-2014 18:57
|
![]() Użytkownik Postów: 1657 Data rejestracji: 12.02.12 |
[quote]zaciszanka napisał(a): Nie wiem co zabrzmiało szowinistycznie czy bardzo niemiło ... a tym bardzie j co to ma wspólnego z moimi kompleksami ... chodziło mi o to , że pomimo, że nasze spotkania to z nazwy Babozloty, to pomimo takiej nazwy spotkań nie wykluczamy obecności facetów - po prostu są też na takich spotkaniach .... a jeżeli chodzi o "znają swoje miejsce" to, że jest zasada, że facet jest wtedy "plecakiem"... Zaciszanka, Ty nigdy się nie przyznasz, że coś zrobiłaś nie tak. Twój problem. A ponieważ ja "znam swoje miejsce" to kończę dyskusję na ten temat. I być może na kilka innych. ==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego. Seneka Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udało ![]() |
|
|
Gwizdek |
Dodany dnia 04-03-2014 19:10
|
![]() Użytkownik Postów: 65 Data rejestracji: 22.03.12 |
http://www.youtub...qL2_hs88yg hehehehe |
|
|
Lysy |
Dodany dnia 04-03-2014 20:30
|
![]() Użytkownik Postów: 458 Data rejestracji: 15.10.13 |
Leo - nie napinaj się - w tym gronie jesteśmy jednak dodatkami. Smakowitymi ale jednak - ot takimi Rodzynkami... ![]() Faktem jest, że MiD jest mimo nazwy koedukacyjny, ale wynika to z ochoty i przyzwolenia Pań - albo akceptujemy taki układ (i cieszymy się z wzajemnego towarzystwa), albo gramy zatwardzieli wśród samców alfa i nudzimy się w ich towarzystwie. P.S. Widać na forum, że atmosfera się wiosennie zagęszcza - czas na przewianie grzyw i loków podczas przejażdżek na 2oo!!! ![]() |
|
|
Carry |
Dodany dnia 04-03-2014 21:54
|
myślę, że Zaciszanka nie miała nic złego na myśli, ot złe sformułowanie Ładnie to ujął Łysy ![]() Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."
|
|
|
Alutka |
Dodany dnia 05-03-2014 11:34
|
Lysy - dziekuję. ![]() Twój post rozwiewa wszelkie wątpliwości i znów na forum panuje pokój, miłość i braterstwo ![]() |
|
|
yacey |
Dodany dnia 05-03-2014 11:57
|
![]() Użytkownik Postów: 247 Data rejestracji: 13.02.12 |
Lysy mając w domu posterunek żandarmerii nie może nic innego powiedzieć ![]() |
|
Strona 1 z 2: 12
Przejdź do forum: |