Aktualnie online

· Gości online: 2

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Narzekalnia
Goha66
zjadłabym ziemniaczaną bułeczkę ... i ten dobry dżemik ... i nawet biały ser! ... 3 dni to cholernie dużo
P.S.
no i dlaczego nie mam conajmniej dwóch żołądków?
s.rimg.info/dc77d189d8679b23df867d60d446232e.gif

Lysy
Skoro narzekalnia, to ja dopiero zacznę narzekać - jak mi nic nie zostawicie do zjedzenia w piątek!!!Złość
...bo nadjechać mogę dość późno...Szok

Karolka
Ja pierd.... Skoro wszyscy wiedzą, nawet pani wiceminister, że mieszkamy w takim a nie innym kraju i że mamy taki a nie inny klimat i że raz na jakiś czas przychodzi zima, a jak zima to śnieg i lód, a jak lód to zimno i ślisko, i ogólnie fajnie ale niefajnie to k&^%@ dlaczego jest taki paraliż, nie tylko tych piep..... ciopągów, ale autobusów a przede wszystkim mózgów tych debilów w beemkach, którzy nie mają pojęcia nawet jaka jest droga hamowania ich durnych aut... I jeszcze zgywają cwaniaków, co im oczywiście nie wychodzi, a jak już nie wiedzą co mają zrobić, to wzywają kochanych panów mundurowych... Ja pier...... co za poj..... ludzie....

Przepraszam, musiałam się gdzieś wyżyć.....
P.s. nie mam nic do beemek, oprócz ich ceny
Małe jest piękne! I uczy pokory Uśmiech

Goha66
po długim procesie tentegowania w głowie doszłam do wniosku, że stwierdzenie iż jest (coś) do dupy ma logiczne uzasadnienie ... świat bylby lepszy, piękniejszy i sensowniejszy, a życie prostsze gdyby ludzie czasem wyjmowali głowy z własnej dupy i porozglądali się dookoła...

Alutka
Aby nie zostawać w tyle i chyba trochę ulegając modzie wyposażyłam się w smartfona. Złość
Siedzę nad tym wynalazkiem i czarna rozpacz mnie ogarnia. Czary-mary, bajery! Smartfon jest wszystkiem, ale najmniej telefonem. Uznali też, że SMSy to przeżytek, więc programu do ich pisania z komputera brak. A ja, nawet mając drobne palce, kurna nie trafiam w te literki i wciąż głupoty mi wychodzą. smutek
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

Goha66
Alutka napisał(a):

Siedzę nad tym wynalazkiem i czarna rozpacz mnie ogarnia. Czary-mary, bajery!

pewnie cos podobnego powiedział człowiek gdy przesiadł sie jakieś 250 lat temu z qńia do automobilu Z przymrużeniem oka

Guziec Company
Ajfon, srajfon Z przymrużeniem oka pozwolę sobie zacytować rysownika.
Śląsk Gliwice Las

Powiat performance Szeroki uśmiech

Lysy
A'propos automobilu - wiecie jak ciężko wypycha, następnie wykopuje a następnie - tym razem przy pomocy Ursusa C-330 -wyciąga automobil marki francuskiej z polnej "drogi"???

Moniaa
@Łysy, wiemy Uśmiech Jeepy są jeszcze cięższe niż Twój francuz. A najśmieszniej wygląda dziewczyna, o buzi i posturze 15 latki, za fajerą takiego umotanego w błocie potwora Z przymrużeniem oka)

a tak z marudzenia. dlaczego regulacje reakcji enzymatycznych tak ciężko wchodzą do głowy? I dlaczego, do diaska, w górach nie ma śniegu?

Lysy
...bo śnieg jest passe...
Teraz jest WIOSNA i czekanie z nadzieją na 2oo!!!
A tak z marudzenia - czemu Jeepy są tak drogie w zakupie i utrzymaniu a w ludzkich cenach są tylko "ekskrementowe" diesle VM???

Mimi
a ja lubię te głupoty z smsowych podpowiadaczy. Ześmiać się można do łez
np. moja mama o cudnym imieniu Janina otrzymała smsa, który rozpoczynał się od jakże uroczego powitania: "Dzień dobry pani Jajeczko"
tekst został wielokrotnie przeze mnie opłakany... Uśmiech
love krove

Lysy
Mimi - przywołuję Cię do porządku - tu jest NARZEKALNIA a nie jakieś tandetne "a ja lubię..."!!!Złość

Goha66
Lysy napisał(a):

Mimi - przywołuję Cię do porządku - tu jest NARZEKALNIA a nie jakieś tandetne "a ja lubię..."!!!Złość

... ja lubię narzekać Pokazuje język

Szpila
Od 3 dni moja Ejmi nie wróciła do domu.Jest wysterylizowana,kiedyś nie było jej jeden dzień i noc...Czuję,że znowu straciłam ukochane zwierzątko..zbiera mi się na płacz...tymbardziej,że Ejmi była ulubienicą Wiktoriipłacz

europon@europon.com.pl
Goha66
Szpila napisał(a):

Od 3 dni moja Ejmi nie wróciła do domu.

głaskanie ... wróci - marzec za pasem, wiosna, przyroda szaleje ...
podobno mąż i weksel zawsze wracają, więc dlaczego nie kot?

Szpila
Bo nigdy nie wychodziła na tyle,bo jest wysterylizowana i nie w głowie jej amory,bo psy sąsiada to zabijaki

europon@europon.com.pl
Carry
przykro mi Wiolu smutek
Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."

Wilga
Ojej. smutek Ja też kocham zwierzaki i mam nadzieję, że kicia wróci i nic jej nie będzie.
Może za jakąś ptaszyną pobiegła.

termit
Wiola, mojej też wysterylizowanej kotki nie było tydzień, a jak jej szukałam to facet powiedział mi, że jego kotka wróciła po roku. To że kotka jest wysterylizowana to nie znaczy, że jej się coś w głowie nie kołacze Z przymrużeniem oka Moja do tej pory siedziała w domu, a teraz cały czas chce wychodzić Uśmiech

Szpila
No cóż...każdy zna swoje zwierzaki.Ejmi nie wychodziła daleko,zawsze była w zasięgu "głosu",jak ją zawołałam z tarasu to za chwilę przybiegała.Nie ma jej od piątku,szukałam jej wszędzie z córką,ale ani widu,ani słychu...I tak straciłam drugiego z kotów,został mi się Lilian,który też za Ejmi tęskni...

europon@europon.com.pl
Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.26
3,161,216 unikalne wizyty