Aktualnie online

· Gości online: 2

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
historia o ludziach
Lysy
Ja jutro pobałaganię trochę na półkach sklepowych i na kręgle do Wawy przywiozę kaszki Nestle - choć kilka, podobnie jak jakieś soki Paoli.
Pewnie transport będzie większy bo Uć nadjedzie całą ekipąi jak ich znam to nie z pustymi rękami...

Andzia
Na chwilę obecną na pewno mam:
Książki. Właśnie w akademiku skasowaliśmy bibliotekę, więc pójdę poszperać i jakieś powieści na pewno znajdę. Z resztą w domu też mam od groma książek, więc się podzielę Uśmiech

Parę zbędnych noży, forma do ciasta i jakieś miski również powinny się znaleźć.

Martwi mnie ten brak pralki, bo to jednak bardzo istotne urządzenie w domu, szczególnie przy 3 dzieci...
Rozejrzałam się po różnych ogłoszeniach i można kupić używaną za 250-300 zł. Sama nie dam rady się tym zająć, ale może zrobimy jakąś zrzutkę?

Chciałabym pomóc Ani jak tylko się da. Trzy lata temu moja siostra była w bardzo podobnej sytuacji, więc wiem co ta dziewczyna przeżywa

Goha66
jest czajnik bezprzewodowy Uśmiech
s.rimg.info/dc77d189d8679b23df867d60d446232e.gif

Lysy
Mam jeszcze pytanie w kwestii potrzebnego mleka - jakie???

Leo
Mimi napisał(a):

Andzia, widocznie faceci już od początku mogą więcej Uśmiech Uśmiech

Leo, chemia sprawą mniej więcej załatwioną, bo to nie są rzeczy które szybko wychodzą, jeśli chciałbyś pomóc to potrzebne są:
1. kaszka mleczno-ryżowa Nestle lub Bobovita są różne smaki, wszystko jedno jakie kupisz wszystkie są smaczne i straszliwie tuczące Uśmiech
2. Płatki na mleko - mogą być cini minis, albo kulki czekoladowe, albo takie ciasteczka z kropeczkami z czekolady, albo jakie kupisz takie będą super
3. Mleko - ma 6 kartonów, ale to zaraz nie będzie
4. Sok malinowy do rozcieńczenia w wodzie są herbapolu albo paoli

wszystkie te powyższe sprawy są bardzo drogie i oczywiście to jest taka lista wyboru - jeśli możesz to kup to co bardziej Ci pasuje

Tak jest, szefowo - załatwionetaak
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Leo
Myślę, że sprawa odkurzacza będzie załatwiona. Mogę przywieść 1 sztukę na całkowitym chodzie, ale trzeba powymieniać filtry, przeczyścić i takie tam. Akcesoria do niego też będą.
Pytanie: ponieważ dopadł mnie przymus pracoholizmu, czy ktoś w Wawie będzie mógł to wykonać jeśli ja się nie wyrobię?
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Goha66
Andzia napisał(a):

Martwi mnie ten brak pralki, bo to jednak bardzo istotne urządzenie w domu, szczególnie przy 3 dzieci...
Rozejrzałam się po różnych ogłoszeniach i można kupić używaną za 250-300 zł. Sama nie dam rady się tym zająć, ale może zrobimy jakąś zrzutkę?

jeśli znalazłoby się trochę osób , które wyraziłyby chęć wsparcia projektu ,,pralka,, to miałabym dość konkretną propozycję:
mamy zaprzyjaźnionego pana ,,uzdrowiciela od agd,,. Piotr z nim dziś rozmawiał - jeśli chcemy może do środy(wtedy w czwartek 20go byłaby na miejscu) przygotować jakąś pralkę - używkę (wymiana łożysk, czyszczenie, doszczelnianie, sprawdzanie ect. - co tam trzeba poczarować, bo się nie znam). Pan Andrzej (bo tak się zowie) jest fajny i bardzo rzetelny gość -zobowiązał się wziąść za PRALKĘ +ww. operację 150-250 zł w zależności od tego jakie części będzie musiał dokupić ... swoja robociznę wkłada za free (podobnie jak wstępne truchełko pralki - gosć kupuje czasami jakieś na części, więc ma z czego złożyć) . gdybyśmy zdecydowali się na takąpralkę, to przynajmniej wiadome i w zasadzie pewne byłoby to, że bedzie działała dość długo bez żadnych niespodzianek i napraw.

czekam na Wasze opinie w tym temacie - potrzebna mi naprwdę szybka decyzja. pozdr.

Moniaa
do projektu pralka wchodze. jestem aktualnie u rodzicow i przebieram szafy, wiec jk cos sie znajdzie to zapakuje i wysle PP do Mimi. Na zabawki, planszowki itp bym nie liczyla, ale szybciej ubrania dla Ani sie znajda.

Teodozja
Ja już Anię wspomogłam, jak potrafiłam, ale do pralki też się chętnie dorzucę Uśmiech

porzeczka
Dorzucę do pralki i jakieś jedzenie dla dzieci, dobrze wiem ile tych kaszek idzie tygodniowo.

makek
Wchodzę w pralkę.

Lysy
Wchodzę "do pralki"!
Kaszki zakupione.

draka
dorzucę się do pralki i kupiłabym piely\uchy, ale poprosiłabym ostateczną wersję rozmiaru np pampers rozmiar 4 to 7-14kg; 4+=9-16kg; 5=11-25kg Myślę, że 10-cio miesięczny Bejbis nie waży więcej niż 11kg

Karolka
Mam książki, na pewno walkmana, ale to raczej przeżytek, poszukam lepiej mp3, mam też sporo kurtek, (właśnie znalazłam rozmiar dziewczyny na pierwszej stronie) Mam też książki do szkoły, których się nie pozbyłam, gimnazjum, liceum, nie są takie stare aż, może któreś pasowałyby do szkoły temu chłopcu. przydałby się adres szkoły Uśmiech
Edytowane przez Karolka dnia 15-02-2014 10:28
Małe jest piękne! I uczy pokory Uśmiech

Waldex
makek napisał(a):

Wchodzę w pralkę.

Ja też, niech zaczyna montować.
Coś jeszcze się pomyśli...

Goha66
draka napisał(a):

dorzucę się do pralki i kupiłabym piely\uchy, ale poprosiłabym ostateczną wersję rozmiaru np pampers rozmiar 4 to 7-14kg; 4+=9-16kg; 5=11-25kg Myślę, że 10-cio miesięczny Bejbis nie waży więcej niż 11kg

rozmawiałam z Anią, bo nasza Mimi padła na gardło, gorączkę i inne przypadłości - dziewczyna mówi, że optymalne są dla niej te pampersy powyżej 11 kg, więc rozm. 5. pozdrawia wszystkich i serdecznie Wam dziękuje, nie tylko za pomoc wymierną, ale również za to iż swoją bezinteresownoscią dajecie jej wiarę i siłe taak

Goha66
dzięki za deklaracje przystąpienia do projektu ,,pralka,, jupi. informuję, że ,,zlecenie,, zostało ulokowane u pana Andrzeja, a on rozpoczął prace nad zreanimowaniem i rekonwalescencją urządzenia AGD. ma skończyć do środy do godz 16.00, żeby koło 17tej można było ją wcisnąć do rejsowego darmowego transportu, który w czwartek podrzuci ją do Ząbek

dziś wieczorem przyjedzie Jacek i zabierze kilka pudełek, których nie udało się umieścić w poprzednim transporcie z powodu braku miejsca w samochodzie. w niedzielę przed południem paczki powinny być u adresatki.
pozdr.

draka
Mimi, mogłabym puścić pieluchy (zamówione w necie) na Twój (podany wcześniej) adres. Bywacie w domu? nie chciałabym sprawić problemów z napastującym Was kurierem.

Andzia
Mnie oczywiście też proszę doliczyć do praleczki Uśmiech

LeeMonaa
Nazbieraliśmy z Grześkiem trochę kaszek, płatków, deserków i inszych przydatnych inszości Z przymrużeniem oka ,w tygodniu wysyłamy do Mimi, tylko potrzebujemy nr tel. dla kuriera, więc Mimi jak to nie tajemnica to psze bardzo o ten numerek Pokazuje język

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.23
3,161,704 unikalne wizyty