Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Spotkania
 Drukuj temat
IX LETNI BABOZLOT 2014
obsydian
ja bardzo chętnie i wstępnie też się zgłaszam +1 Z przymrużeniem oka Szeroki uśmiech

Rycho
My również chcemy się wynudzić Z przymrużeniem oka

www.motorowodni.com.pl
zaciszanka
Dread, uprzedziłeś pomysł, który narodził się kilka dni temu w mojej głowie Z przymrużeniem oka tzn. że jak są Panowie, którzy chcieliby przyjechać jako "+1" , to niech się odważnie ujawnią i może któraś MiDówka się zlituje ( np. Lotnik był w taki sposób na 2 Babozlotach Z przymrużeniem oka ) ...... tylko, że mój pomysł był "szatański" i dlatego nie ujawniałam się z nim, bo miałam "ale" tzn. że muszą się tak zareklamować np. jak będzie potrzeba to wypoleruję moto Z przymrużeniem oka, będę dbał, żeby % zawsze były w trzymanym przez MiDówkę kieliszku, rano wspomogę herbatką/kawą ..... Z przymrużeniem oka lub wszystko inne co przyjdzie do głowy i uatrakcyjni zabranie "+1", aby zostać przez MiDówkę dopisanym Z przymrużeniem oka

Adminka
Zaciszanka pomysł super Szeroki uśmiech
------
Administracja to Alutka & Zaciszanka
(do dnia 06.02.2014 Carry i Zaciszanka)

Adminka
Dread tym sie nie martw, znajdzie się na pewno kilka do wypolerowania Szeroki uśmiech
a kobitkę Twą zapraszamy bardzo bardzo
------

zaciszanka
Wracając do meritum.... to naliczyłam wstępnie chętnych 36 osób dorosłych + 2 małe MiDówki ( Agatka i Amelka ) Uśmiech + Edzia z Przemem mają dylemat Z przymrużeniem oka, a Grażyna chce zjeść ciastko i mieć ciastko Z przymrużeniem oka
Dread się zgłosił jako chętny ze swoją panią, ale na razie czekamy aż ujawni i uaktywni się na forum jego "połówka" Uśmiech Jeżeli są inni chętni Panowie do uczestniczenia w Babozlocie to zachęcam do ujawnienia się Uśmiech

Adminka
aa to ja +1 dorosla i 1 półdorosla
------

Leo
dreadpl napisał(a):

Nie ujawni sie bo po co Uśmiech wazne ze jest Z przymrużeniem oka Ja sie nie bede prosil w kwestii moge czy nie moge jechac, nie moge to krotko nie i tyle w temacie.

To ja już naprawdę nie wiem o co Ci chodzismutek
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Estrella
dreadpl napisał(a):
Ja zglosilem siebie i jeszcze kobite ma cudowna ze mna notabene motocyklistke, chyba sie tutaj juz zarejestrowala.

dreadpl napisał(a):
Nie ujawni sie bo po co wazne ze jest Ja sie nie bede prosil w kwestii moge czy nie moge jechac, nie moge to krotko nie i tyle w temacie.

Dread sorry ale skoro się zarejestrowała to czemu się nie ujawni? Nie możecie jak normalni biali ludzie zgodnie z zasadami panującymi na forum się wpisać...?? Nie ujawni się bo co ma być to niespodzianka aż do BBZ-tu?
Nie rozumiem czemu wszyscy inni Mężczyźni na forum mogą pogodzić się i jeździć z nami zgodnie z przyjętymi zasadami a Ty nie... Czy to taki wielki wysiłek napisać że chciałbym pojechać ale potrzebuję by któraś mnie wirtualnie przygarnęła? ... Dread z całym szacunkiem ale nie rób z siebie Księcia i nie każ Nam siebie prosić byś zaszczycił swoją osobą jakikolwiek wyjazd - jak chcesz na prawdę jechać to znasz zasady nie od dziś, a skoro to dla Cibie taki wysiłek... to widocznie nie chcesz wcale jechać.

termit
Estrella napisał(a):

dreadpl napisał(a):
Ja zglosilem siebie i jeszcze kobite ma cudowna ze mna notabene motocyklistke, chyba sie tutaj juz zarejestrowala.

dreadpl napisał(a):
Nie ujawni sie bo po co wazne ze jest Ja sie nie bede prosil w kwestii moge czy nie moge jechac, nie moge to krotko nie i tyle w temacie.

Dread sorry ale skoro się zarejestrowała to czemu się nie ujawni? Nie możecie jak normalni biali ludzie zgodnie z zasadami panującymi na forum się wpisać...?? Nie ujawni się bo co ma być to niespodzianka aż do BBZ-tu?
Nie rozumiem czemu wszyscy inni Mężczyźni na forum mogą pogodzić się i jeździć z nami zgodnie z przyjętymi zasadami a Ty nie... Czy to taki wielki wysiłek napisać że chciałbym pojechać ale potrzebuję by któraś mnie wirtualnie przygarnęła? ... Dread z całym szacunkiem ale nie rób z siebie Księcia i nie każ Nam siebie prosić byś zaszczycił swoją osobą jakikolwiek wyjazd - jak chcesz na prawdę jechać to znasz zasady nie od dziś, a skoro to dla Cibie taki wysiłek... to widocznie nie chcesz wcale jechać.

I tyle w temacie Uśmiech

Szpila
Ja plus jeden czyli Szpila+1
Proszę poprawić,będzie nas więcejUśmiech

europon@europon.com.pl
Goha66
Szpila napisał(a):

Proszę poprawić,będzie nas więcejUśmiech

... a dokładniej tyle samo - ja i 1/2 rezygnujemy z przyjazdu - przepraszam za zamieszanie

P.s.
przynajmniej odpada Wam problem dopytywania o psa.
s.rimg.info/dc77d189d8679b23df867d60d446232e.gif

MIEcia
Ja będę na pewno!Szeroki uśmiech
Kiedy pierwsze wpłaty?

termit

ja i 1/2 rezygnujemy z przyjazdu - przepraszam za zamieszanie

Ale Goha jak to tak?

Alutka
Goha66 napisał(a):

... a dokładniej tyle samo - ja i 1/2 rezygnujemy z przyjazdu - przepraszam za zamieszanie

P.s.

Liczę na to, że jednak do czasu oficjalnych zapisów i wpłat sytuacja u Was się unormuje i przyjedziecie. Innego scenariusza nie przyjmuję do wiadomości Uśmiech

draka
Zmieniamy na wersję na 2+1. Paweł jest gotów poświęcić się, jak w Swiętokrzyskim tzn on z Ewką samochodem, a ja na moto. Ops... zapomniałam, że muszę jeszcze kupić motocykl....

pszczola35
Może i nam się uda? W końcu są dwa uda... Pokazuje język Z przymrużeniem oka

pszczola35
Alutka napisał(a):

Goha66 napisał(a):

P.s.

Liczę na to, że jednak do czasu oficjalnych zapisów i wpłat sytuacja u Was się unormuje i przyjedziecie. Innego scenariusza nie przyjmuję do wiadomości Uśmiech

Popieram Alutkę w całej rozciągłości Uśmiech

zaciszanka
Podbijam temat Uśmiech

Czy może jeszcze któraś z MiDówek, zwłaszcza "nowych" jest chętna na spotkanie z grupą pozytywnie zakręconych oszołomów i zmarnowanie weekendu na początku czerwca ? Uśmiech

Jeżeli jacyś panowie MiDowi, nie sparowani formalnie czy nieformalnie z żadną z MiDówek Z przymrużeniem oka , też są chętni, to prośba o zgłoszenie się odważnych Uśmiech

Nie ukrywam, że jesteśmy na etapie negocjacji z ośrodkiem i im większa frekwencja tym mocniej negocjujemy Z przymrużeniem oka

Wstępna lista chętnych wygląda tak:

1. Estrella
2. Szpila +1
3. Carry + Wojtek + 1
4. Teodozja
5. Nieświnka + Łysy Zadupek
6. Ciotka
7. Andzia + Agatka
8. Hania
9. Alutka
10. Leo
11. Taga
12. Ishka + Elektronik
13. Termit + Jerzy
14. Porzeczka + Sebastian + Amelka
15. Moniaa ( dyplom trza oblać Piwo )
16. Vgatta + Guziec
17. Yacey
18. Draka + Paweł +Ewcia
19. Angie
20. LeeMona + Grześ
21. Lukkasia + Paweł
22. Joas
23. Obsydian + 1
24. Czarna + Rycho
25. Miecia
26. Pszczoła + Kocur
27. Zaciszanka

czyli wstępnie 41 osób + 3 bardzo małoletnie Uśmiech

Carry
bardzo intensywnie namawiam 3 znajome mi motocyklistki z Wrocławia
ale na dzień dzisiejszy jeszcze nie są zdecydowane smutek
Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.25
3,159,611 unikalne wizyty