Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Spotkania
 Drukuj temat
Styczniowe spotkanie Mazowieckiego 10.01
Waldex
Do spiskowców zdecydowanie łatwiej komunikacjią dojechać. Jak w środku jest możliwie, to jestem za. Zdaję sobie jednak sprawę, co znaczy mój głos w takim towarzystwie...Uśmiech

zaciszanka
Waldex, to się zdziwisz Z przymrużeniem oka Były też kiedyś głosy, żeby wrócić do spotkań w centrum, bo dla każdego będzie "sprawiedliwie" Z przymrużeniem oka

W Spiskowcach trzeba zarezerwować stolik - tyle wiem z ich strony Uśmiech

Na razie chętnych jest 7 osób.

edzia
Piszę się + możliwe,że moja znajoma z Suzuki Intruder.Pozachwalałam atmosferkę to chce zobaczyć co i jakUśmiech

qgel
postara się pojawić, cafe66 jest motocyklowe i zwykle nie ma problemu z tłokiem itp Z przymrużeniem oka no i blisko mnie Uśmiech

taga
zaciszanka napisał(a):

Waldex, to się zdziwisz Z przymrużeniem oka Były też kiedyś głosy, żeby wrócić do spotkań w centrum, bo dla każdego będzie "sprawiedliwie" Z przymrużeniem oka

W Spiskowcach trzeba zarezerwować stolik - tyle wiem z ich strony Uśmiech

Na razie chętnych jest 7 osób.

tak, ja kilka razy rezerwowałam, jeśli zdecydujemy się na to miejsce to mogę zrobić rezerwację, no problem.

rezerwowałam kilka razy, raz mi się zdarzyło, że rezerwacja "zniknęła", ale to było przed tym jak otworzyli salę na dole, i w ramach "zniknięcia" rezerwacji dostaliśmy kolejkę za free Z przymrużeniem oka
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

gula
hej, postaram się być i głosuję za knajpką w centrum. cafe66 jest fajne motocyklowo, ale nie kiedy trzeba dojechać komunikacją miejską.

zaciszanka
Z tymi co się ujawnili, z tymi które znam i zakładam, że będą Z przymrużeniem oka oraz tymi, których spotkałam w sklepie Z przymrużeniem oka..... to jak nic stolik na 15 osób ... a nawet 16 Pokazuje język

Wybierzmy w takim razie Spiskowców w centrum, a do knajpy zaproponowanej przez Mimi wybierzemy się innym razem Uśmiech Może nie w piątek - bo mam obawy czy byliby chętni na tak dużą grupę, ale o piwie, wodzie i coli Z przymrużeniem oka

Taga, jak już jesteś w bazie - to czy możesz zarezerwować stolik ?

Edzia - wpadaj z koleżanką i Przemkiem - jesteście już policzeni Uśmiech ..... i pochwal się tu Waszą wyprawą po Sri Lance na 2oo - zdjęcia oddają niezły klimat tej wyprawy, a link z IP tu nie zadziała.

Hania
Supper Hipper Fajnie Uśmiech to już za 4 dni zobaczę mój kalendarz Szeroki uśmiech tzn. miałam na myśli, że zobaczę Was Szok
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

Karola
Do centrum może uda się dojechać...... rozumiem, że to chodzi o knajpę Żurawia 47, 00-680 Warszawa

porzeczka
Ja też z chęcią zawitam na spotkanie w centrum Uśmiech.

Estrella
też postaram się pojawić

Mimi
no i świetnie! wszystko byleby nie 66 opatrzone i zwiedzone co do każdej zapchlonej (to ze Shreka) dziury.
Ja przyjdę z moim Najjedyńszym i Jedynym słusznym Uśmiech
love krove

taga
Czekam na potwierdzenie rezerwacji ze Spiskowców, jak tylko je otrzymam dam znać + szczegóły Uśmiech
pozdrawiam,
Taga Uśmiech

zaciszanka
Myślałam, że będzie duża frekwencja ...... ale wiecie .... rezerwacje przyjmują na max. 20 osób Pokazuje język

taga
zaciszanka napisał(a):

Myślałam, że będzie duża frekwencja ...... ale wiecie .... rezerwacje przyjmują na max. 20 osób Pokazuje język

Wysłałam prośbę o rezerwację na 16 osób i otrzymałam informację, że:
w przypadku rezerwacji na 16 osób wymagana jest zaliczka w wysokości 160 PLN na poczet konsumpcji (do wykorzystania na barze). wpłatę trzeba dokonać do jutra.

Mogę zapłacić te 160 zł, tylko żebym odzyskała tę kasę, bo sama za 160 zł nie wypiję ((plus poszłam na dietę Z przymrużeniem oka = na pewno za tyle nie wypiję Z przymrużeniem oka )

rezerwacja w spiskowcach na hasło: Forum MID, na 10.01.2014 na godzinę 18.30, czy ktoś z Was może powiedzieć że na 100% będzie, żeby nie przepadła nam rezewacja :-)

adres: https://maps.goog...0835073592

to róg Żurawiej i Poznańskiej, dojazd do centrum, to za blokami po przeciwnej stronie skrzyżowania co Rotunda,

adres Żurawia 47, rezerwacja pewnie w sali NA DOLE, trzeba zejść schodkami :-)
pozdrawiam,
Taga Uśmiech

zaciszanka
uwielbiam takie miejsca, gdzie trzeba wpłacić na poczet konsumpcji ..... i bardzo ułatwia to późniejsze rozliczanie Z przymrużeniem oka Może zróbmy tak, że 8 pewniaków ( w tym i Ty Z przymrużeniem oka ) oddamy Tobie po 20 zł i tyle każdy będzie miał do wykorzystania, a reszta zamawia w barze czy płaci za wszystko co zamówi Z przymrużeniem oka Może tak być ?

Będę na pewno, bo przywiozę kalendarze Z przymrużeniem oka

.... a tak w sumie naliczyłam chętnych na MiD 16 osób ( Teo, Hania, Taga, Mimi z Markiem, Joas, Waldex, Edzia z Przemkiem i koleżanką, Qgel, Gula, Karola, Porzeczka, Estrella ) .... w piątek spotkałam Czarną z Rychem ( też mają wpaść Uśmiech ), zakładam, że będzie też Ciotka i Termity - to jest nas 21 osób Z przymrużeniem oka

Hania
Taga -jestem pewniakiem, tak więc czy chcesz 20zł na miejscu, czy przelew dziś?
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

taga
ok, to wpłacam zaliczkę, będę się martwić później, tylko kto będzie na pewno o 18.30?

ja pewnie trochę później będę, a rezerwację trzeba odebrać do 18.45 - inaczej przepada...
pozdrawiam,
Taga Uśmiech

edzia
Jeżeli do czwartku nikt się nie znajdzie to mogę być tam o 18.30 mam wolny dzień

Teodozja
Ja będę na pewno, ale raczej bliżej 19.00 Uśmiech

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.25
3,159,610 unikalne wizyty