Aktualnie online

· Gości online: 2

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Spotkania
 Drukuj temat
qglowy spływ kajakowy - 21.04.2012
Paula
Witam zapraszam chętnych na spływ kajakowy Z przymrużeniem oka

"Siema
Tradycyjnie jak co roku zapraszam na spływ Świdrem. Wyklarowała się z czasem nawet niezawodna kadra beesowa i mam nadzieję że weźmie udział
Plan: godz.9:30 parkujemy pojazdy w Otwocku, przy ul. Kolorowej, potem wiozą nas autokarem do miejsca wodowania, skąd zaczynamy spływanie, po drodze kilka odpoczynków na jedzenie i regenerację sił i ok. godz.17 dopływamy na metę (w okolice zaparkowanych pojazdów) i robimy ognisko pożegnalne
koszt - ok. 40zł/os. (miejsce w kajaku, małe dzieci gratis"

chętni niech się kontaktują z Qglem - 605258805

Goha66
fajne macie te spływy Uśmiech
pamiętam jedną z Waszych relacji z tej imprezy - bardzo przyjemnie się czytało Uśmiech ... w tym roku mam nadzieję dopisze Wam i pogoda i towarzystwo i humory ... i znów będzie o czym poczytać Uśmiech

zaciszanka
Spływy to ..... za dużo powiedziane Z przymrużeniem oka Chwilami jest to spacer rzeczką z ciągnięciem kajaka, chwilami to przenoszenie kajaka brzegiem ( tak wysokim, żeby po wciągnięciu kajaka ma się już dosyć Uśmiech ), chwilami to ekwilibrystyka na zatopionym drzewie, żeby nad taką naturalną tamą przepchać kajak i nie wpaść w śmieci Z przymrużeniem oka W zeszłym roku było hardkorowo Z przymrużeniem oka, dawno się tak nie nanosiłam kajaka Szeroki uśmiech, miałam wrażenie, że ręce mam 20 cm dłuższe Z przymrużeniem oka .... ale spływ był w czerwcu, więc mniej wody .... ale za to cieplej, więc już nie robiło różnicy czy się stoi w wodzie po kolana czy wyżej Z przymrużeniem oka Zabawa i umęczenie gwarantowane Uśmiech W tym roku jednak termin pokrywa się z terminem wyjazdu do Lubniewic, więc poczekam na VI spływ Z przymrużeniem oka

termit
Byłam 2 lata temu i było super Szeroki uśmiech, ale w tym roku będziemy wtedy w Lubniewicach Szeroki uśmiech. Nie da się być jednocześnie w dwóch miejscach, a szkodaZ przymrużeniem oka

Teodozja
Ja bym się może wybrała, ale strasznie się boję pływać kajakiem Uśmiech

yacey
Teodozja napisał(a):

Ja bym się może wybrała, ale strasznie się boję pływać kajakiem Uśmiech

Nie ma się co bać, przecież tam się głównie nosi kajakSzok

Paula
to, że się nosi kajak nie znaczy, że jest niebezpiecznie... w zeszłym roku tydzień po naszym spływie odbył się spływ gdzie jedna lub dwie osoby się utopiły ;(

taga
Paula, Twój komentarz na prawdę zachęcił Z przymrużeniem oka hihihi ufff... Z przymrużeniem oka
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

gula
splyw 2 lata temu byl pamietnyZ przymrużeniem oka
ogolnie Uśmiechfajna impreza, dobra organizacja - polecam Z przymrużeniem oka

Paula
taga4 napisał(a):

Paula, Twój komentarz na prawdę zachęcił Z przymrużeniem oka hihihi ufff... Z przymrużeniem oka

hahahaha oczywiście nie chciałam nikogo zniechęcić - zapraszam gorąco Uśmiech z nami można czuć się bezpiecznie a i zabawa gwarantowana Szeroki uśmiech

Karola
raczej powinno sie napisac, ze pogoda nas rozpiesciła, ze humory dopisaly, było kilka tam które trzeba bylo pokonac i pokazac swoje umiejętnosci Uśmiech czysta radosc z pływania i ogladania okolicy Uśmiech cisza spokoj wypoczynek
na koniec spływu ognicho

porzeczka
oj jak znowu w kwietniu to ja dziękuję Uśmiech, ostatnim razem kąpałam się razem z Sebastianem i ciepło nie było a nasz aparat niestety tego nie przeżył Z przymrużeniem oka. Naprawdę fajne są te spływy i trzeba uważać ale to fajna zabawa, polecam Uśmiech.

termit
Ja z Anią na pierwszym kamieniu przedziurawiłyśmy kajak, później kajak ( oczywiście wymieniony) płynął tak jak on chciał. Do domu wracałam na skróty przez Ursynów Z przymrużeniem oka , ale co tam było super Szeroki uśmiech

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.17
3,159,889 unikalne wizyty