Aktualnie online

· Gości online: 2

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Kupie-sprzedam-zamienie » Kupie, przyjme
 Drukuj temat
kupie kurtke motocyklowa
Patigs500
HejUśmiech Jak w temacie moze ktos ma na sprzedaz kurtke skorzana motocyklowa ? Dzis na oldtimebazarze w sosnowcu zakupilam spodnie skorzane w okazyjnej cenie brakuje tylko kurtki, a jako ze na szosie jestem nowa to i ubior dokupuje .Nosze rozmiar 34,36 czasem 38, pozdrawiamZ przymrużeniem oka
Pati Uśmiech

Leo
Patigs500 napisał(a):

HejUśmiech Jak w temacie moze ktos ma na sprzedaz kurtke skorzana motocyklowa ? Dzis na oldtimebazarze w sosnowcu zakupilam spodnie skorzane w okazyjnej cenie brakuje tylko kurtki, a jako ze na szosie jestem nowa to i ubior dokupuje .Nosze rozmiar 34,36 czasem 38, pozdrawiamZ przymrużeniem oka

Popatrz na Allegro. Tam zdarzają się niezłe kurtki po okazyjnych cenachZ przymrużeniem oka
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Moniaa
i obmierz się dokładnie. Żebyś nie musiała odsyłać albo sprzedawać później Uśmiech Ja motojeansy kupowałam trzy razy na wiosnę :]

Patigs500
Wiem wiem przeglądam allegro , tablice Uśmiech Lecz niestety ja jestem jakaś niewymiarowa na oldtimebazarze w Sosnowcu przymierzałam wiele kurtek używanych i każda była za luźna ; p a jak sprawują się motojeansy ? też zastanawiałam się nad tą opcja ale w końcu kupiłam skorzane spodnie Uśmiech
Pati Uśmiech

Moniaa
motojeansy? super! Zwykłe spodnie miałam może 2 razy ubrane, a tak to wszędzie w jeansach jeździłam Uśmiech wygodniejsze, fajnie leżą, przewiewne. No i nie wzbudzasz aż takiego zainteresowania tłumu jak jesteś w jakichś instytucjach ubrana "galowo" Z przymrużeniem oka

Goha66
farciara z Ciebie Uśmiech 34, 36 to taka rozmiarówka, że można przebierać jak w ulęgałkach w używkach (no bo tak to jest że zaczyna się od pojemności 50 cm 3 i rozmiaru 32,34 ... a potem to im większa pojemność tym wiekszy rozmiar ciuchów Z przymrużeniem oka ) .... jeśli chcesz nówkę - to skontaktuj się np. z Angie (prywatnie moją latoroślą) - pracuje w sklepie "motocyklowym" - może wyczaruje Ci zniżkę Uśmiech
P.S.
jak już masz spodnie to dobrze byłoby, żeby kurtka była z tej samej lub zbliżonej "parafii" - oczywiście koniecznie ze wszystkimi możliwymi protektorami. aaaa... moto-jeansy są super Uśmiech
s.rimg.info/dc77d189d8679b23df867d60d446232e.gif

Leo
Patigs500 napisał(a):

Wiem wiem przeglądam allegro , tablice Uśmiech Lecz niestety ja jestem jakaś niewymiarowa na oldtimebazarze w Sosnowcu przymierzałam wiele kurtek używanych i każda była za luźna ; p a jak sprawują się motojeansy ? też zastanawiałam się nad tą opcja ale w końcu kupiłam skorzane spodnie Uśmiech

I bardzo dobrze zrobiłaśUśmiech Skóra jest najlepsza, chociaż....... w czasie dużych upałów sam się przełamałem i jeżdżę w jeansach. Tak więc na upały polecam moto-jeansy, ale "góra" to zawsze skóraUśmiech
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Patigs500
Goha66 bardzo dziękuję za informację Z przymrużeniem oka Na pewno skorzystam Uśmiech a moto-jeansy to rzeczywiście dobra opcja na lato Z przymrużeniem oka
Pati Uśmiech

Lysy
Znów wtrącę swoje 3 grosze, ale "moto-jeansy" są dobre raczej tylko do jazdy na krótszych i pewnych pogodowo trasach. Na dalsze eskapady chyba jednak coś mocniejszego...
Zresztą tej wersji będę się trzymał, bo tak mi w domu kazano!!!Złość
P.S. Pewnie przy okazji odżyje dyskusja: skóra czy tekstyle...fajne

Leo
[quote]Lysy napisał(a):

Znów wtrącę swoje 3 grosze, ale "moto-jeansy" są dobre raczej tylko do jazdy na krótszych i pewnych pogodowo trasach. Na dalsze eskapady chyba jednak coś mocniejszego...

Mogą być i na długie trasy, byle upały były.
Jeśli pogoda niepewna to tylko SKÓRASzok
Seneka

Teodozja
Ja póki co przejeździłam 4 sezony tylko w moto-jeansach, na różnych trasach i w różną pogodę, i sobie chwalę, choć porównania nie mam... Na deszcz mam spodnie przeciwdeszczowe z Decathlonu, które się zakłada nie zdejmując butów w 10 sek., a na zimno kalesony, zwane dumnie bielizną termiczną. Albo cały ten zestaw na raz Z przymrużeniem oka Już dawno miałam sobie kupić coś mocniejszego, ale jakoś mi się ten zestaw świetnie sprawdza Szeroki uśmiech

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.16
3,159,614 unikalne wizyty