Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Spotkania
 Drukuj temat
Ognisko u Eddie i Efjota 12.10 sobota
Efjot
Goha66 napisał(a) pokazemy się jak dostaniemy adres Szeroki uśmiech. pozdr.

Na mapie MID-u jest wszystko napisane co potrzebaUśmiech
Serdecznie zapraszamySzeroki uśmiech

Alutka
Wycięli mi, co mieli wyciąć, a nawet więcej, ale przeżyłam. Płonne więc Wasze nadzieje - na ognisku będę, choć może lekko usztywniona! Pokazuje język

Szanowna Warszawo & Łódź! O której możemy się Was spodziewać? Śląsko-zagłębiowska gościnność sprawia, że pieczonki chcemy ustawić pod Wasz przyjazd Z przymrużeniem oka

nieswinka
A o której zamierzacie zacząć tę ziemniaczaną imprezę? :-)

Efjot
Nie ma wyznaczonej godziny,czyli przewidziane jest pieczenie ziemniaków na
"okrągło" powiedzmy od piątku do niedzieliPokazuje język

Alutka
Im wcześniej przyjedziecie, tym lepiej. Będzie więcej rąk do obierania ziemniaków i krojenia tego wszystkiego na pieczonki Pokazuje język

nieswinka
Czyli szukacie taniej siły roboczej? Zgłaszam na ochotnika Andrzeja. Normalnie dobrowolnie (yyy prawie). ;-) Postaramy się być przed 16 jakoś.

Eddie
Przed 16tą?
Świetnie!
Czyli gdzieś tak od 11tej zaczynamy Was wypatrywaćZ przymrużeniem oka

W związku z tym, że wszyscy mają problem ze znalezieniem nr. naszej posesji informuję, że wjazd będzie specjalnie oznaczonySzeroki uśmiech

Alutka
Zajefajny Dzień Pieczonego Ziemniaka! Niech załują Ci, co nie byli (nie mogłam sobie darować tej uwagi Pokazuje język)
Eddie i Efjot - dzięki za niesamowitą imprezę! Pieczonki były wyśmienite, towarzystwo jak zwykle odlotowe. Kiedy powtórka? Szeroki uśmiech

P.S.
Jerzy wrócił do formy - ten błysk oka w obiektywie Z przymrużeniem oka

termit
Eddie, Efjotowi i wszystkim obecnym dziękujemy za dzień pieczonego ziemniaka, super było Was wszystkich zobaczyć :) Pieczonka mniam, mniam:) Teraz naprawdę muszę częściej biegać, żeby zrzucić to co tam zjadłam.
Powtórka? Właśnie, kiedy?
Goha, Piotr dzięki za możliwość buszowania po giełdzie staroci :) Dobrze, że kupiliśmy wanienkę, gar i tarę, w końcu trzeba oszczędzać na następne wyjazdy ;)

Teodozja
Tak, to prawda, niech żałują ci, co nie byli, było na prawdę super Szeroki uśmiech Efjotom dzięki za gościnę, Termitom za transport, a wszystkim za świetne towarzystwo Uśmiech Dla Was to ja jestem nawet w stanie wstać o siódmej w niedzielę, i to z własnej i nieprzymuszonej woli Z przymrużeniem oka

nieswinka
Dzięęęęęękuuuuu jeeeeemyyyyy... :-)

Grazyna1pl
Bardzo bardo dziękuję za miły wieczór i pyyyyszne jedzenie

Goha66
to jeszcze My Uśmiech
ogromne podziękowania dla gospodarzy (że też chciało Wam się chcieć wpuścić na posesję taką bandę) Uśmiech
pieczonki świetne, podobnie jak mięsko z grila ... ale pieczony ziemniak z masełkiem czosnkowym nie ma konkurencji Uśmiech
Mariolka, Jerzy, Iza - podziękowania za wspólne niedzielne dopołudnie na giełdzie staroci (szkoda, że nie zrobiłam Jerzemu zdjecia z garem i tarką). trzymam za słowo w kwestii oddzielnej wizyty u nas Uśmiech
.P.S.
Edi, co trzeba zrobić by odzyskać pewne dwa brązowe naczynia ceramiczne?
s.rimg.info/dc77d189d8679b23df867d60d446232e.gif

Goha66
aaaaaa!!!! .... przypomniało mi się, że na tym spotkaniu robiono zdjęcia. tja ... dopóki ich nikt nie ujawni w sieci, to wspomnienia z Dnia Pieczonego Ziemniaka będą tylko miłe Uśmiech

zaciszanka
Zdjęcia sałatki od Izy czy opowieści Marioli o pysznej pieczonce nie poprawiały mi specjalnie humoru, pomimo, że leżałam pod kocykiem z kubkiem gorącej herbaty lub mleka w ręku Pokazuje język co zrobić - wiem, że na Dziewczyny i relacje mogę zawsze liczyć Z przymrużeniem oka
Mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja i żadne przeziębienie itp itd nie przeszkodzi mi dotrzeć Uśmiech

Alutka
Goha66 napisał(a):

aaaaaa!!!! .... przypomniało mi się, że na tym spotkaniu robiono zdjęcia. tja ... dopóki ich nikt nie ujawni w sieci, to wspomnienia z Dnia Pieczonego Ziemniaka będą tylko miłe Uśmiech

A ja czekam na zdjęcia! Po pierwsze Jerzy robi artystyczne foty, po drugie Zaciszanka na nie czeka Pokazuje język

zaciszanka napisał(a):

Zdjęcia sałatki od Izy czy opowieści Marioli o pysznej pieczonce nie poprawiały mi specjalnie humoru, (...) co zrobić - wiem, że na Dziewczyny i relacje mogę zawsze liczyć Z przymrużeniem oka

Goha66
... jakie to złośliwe ...
piło tylko bezpromilowe, to i głupot żadnych nie robiło ...

Eddie
To my wszystkim dziękujemy za tak udane spotkanie!Szeroki uśmiech Było naprawdę super!
Ale wiadomo przecież nie od dzisiaj, że jakie towarzystwo - taka impreza!SzokSzeroki uśmiech
Beatko dla Ciebie wielkie dziękuję za pomoc!
Gocha, no cóż, żeby odzyskać ceramiczne naczynia............ trzeba się spotkać, chyba że wolisz zaryzykować przekazywanie z ręki do ręki?Pokazuje język
A powtórka? My bardzo chętnie!Uśmiech
Trzeba tylko ustalić jakiś terminZ przymrużeniem oka

P.S.
Nie wiem jak to się stało, ale staliśmy się posiadaczami czarnego sweterka z napisem BENCH MARK i szukamy właścicielki!Szeroki uśmiech
Do dzisiaj nikt się nie przyznałPokazuje język

Leo
Goha66 napisał(a):

Alutka bezpromilowe?Szok
Chyba ktoś się podszyłZ przymrużeniem okaZłość
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Goha66
Leo napisał(a):

Goha66 napisał(a):

Alutka bezpromilowe?Szok
Chyba ktoś się podszyłZ przymrużeniem okaZłość

bez Ciebie to Alutka tylko mleko pije...

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.20
3,159,612 unikalne wizyty