Aktualnie online

· Gości online: 2

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Sezon 2012 rozpoczęty :)
yacey
No to pierwsze kilometry w tym roku nakręcone. Przepiękna, wiosenna pogoda, serce się raduje. Tylko powrót po czterech latach do midnightstara taki trochę kulawy. Zdążyłem się już przyzwyczaić do motocykli, które głównie jeżdżą, a nie tylko wyglądają. No nie wiem jak to będzie dalej, jakoś nie widzę w tym związku wielkiej namiętności Z przymrużeniem oka

Leo
Jacek napisał(a):

No to pierwsze kilometry w tym roku nakręcone. Przepiękna, wiosenna pogoda, serce się raduje. Tylko powrót po czterech latach do midnightstara taki trochę kulawy. Zdążyłem się już przyzwyczaić do motocykli, które głównie jeżdżą, a nie tylko wyglądają. No nie wiem jak to będzie dalej, jakoś nie widzę w tym związku wielkiej namiętności Z przymrużeniem oka

Fajnie miałeśUśmiech Ja nie mam nawet skuterka na chodziesmutek Jeszcze cały tydzieńZłość
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Efjot
Ja dziś nie dałem rady bo musiałem jechać zakupić nowe aku.
Poza tym to sporo czasu spędziłem przy "skrobaniu" much z zeszłego sezonu.Generalnie to przygotowałem motorek swój i Edi do jutrzejszej mini wyprawyUśmiech Wiecie tak parę kilosków wokół komina aby się wprawić po zimowym letargu.

Goha66
bezpiecznych przejażdżek Wam życzę ... i proszę, pamiętajcie, że zardzewieliście troszkę po zimie, a kierowcy furmanek muszą znów przyzwyczaić się do obecności 2 oo na drogach.
tyle samo wyjazdów co powrotów na kołach Uśmiech
P.S.
dla jednego z moich kolegów (motocyklisty doświadczonego i rozważnego) dziś sezon się zaczął i zakończył - zamiotło go na rondzie i poszedł ślizgiem zakończonym hamowaniem ciałem na pniu drzewa. napewno złamanie podudzia, prawdopodobnie pęknięta miednica - ew. "resztę" wykaże jutrzejszy tomograf i 48 godzinna obserwacja.

Teodozja
Ja planowałam się dziś przejechać, ale czasu mi zabrakło i jedyne co zrobiłam, to przeszłam się do garażu przygotować moto do jazdy. Ściślej mówiąc chodziło o przydybanie jakiegoś miłego dżentelmena z któregoś z sąsiednich garaży, żeby mnie asekurował przy zrzucaniu motocykla z centralki. Nie lubię tego sama robić, a szczególnie pierwszy raz po zimie, jak nie mam jeszcze dobrego wyczucia. Na szczęście się udało, aku podładowane, opony podpompowane, moto gotowe do jazdy. Chyba, bo nie odpalałam Uśmiech Jutro raczej też nie dam rady pojeździć, ale może jakoś to wytrzymam. Z jednej strony serce by chciało, pierwsze na prawdę ciepłe dni przywołują wspomnienia zeszłorocznych wycieczek, ale z drugiej strony rozum podpowiada, że ulice są jeszcze brudne po zimie, że tak jak zauważyła Goha, kierowcy nie zdązyli się do nas przyzwyczaić, że przecież sezon się dopiero zaczyna i okazji będzie jeszcze wiele Uśmiech Co prawda biję się jeszcze z myślami, czy na jutrzejszy motobazar wybrać się motocyklem, czy autobusem, w każdym razie na pewno ten sezon zainauguruję aromatyczną kiełbą z grilla, mniam Z przymrużeniem oka

avocado
Ja między pakowaniem snowboardu i nart odpaliłam virażkę Z przymrużeniem oka pochodziła chwilę, aż włączył się alarm w garażu. To tyle tytułem rozpoczęcia sezonu w pierwszy ciepły weekend, reszta niech czeka przez najbliższy tydzień Z przymrużeniem oka

Paula
w końcu i ja rozpoczęłam sezon Uśmiech
dziś razem z sis, gulą i chłopcami z BS pojechaliśmy na przejażdżkę Z przymrużeniem oka

lotnik
No ja dzisiaj trochę nakręciłem 188 mil pojechaliśmy na przejście graniczne no i Marzanna popłynęła do Czech a może i dalej było sporo maszyn 500 albo i więcej. Szeroki uśmiech

gosiasv
Leo Ty mnie rozumiesz , jak ja ich nienawidzę !!!!

Leo
gosiasv napisał(a):

Leo Ty mnie rozumiesz , jak ja ich nienawidzę !!!!

A ja, razem z Tobą, tę nienawiść w sobie potęgujęZłość
Pojedziemy gdzieś razem, kiedy inni będą pauzować?SzokSzeroki uśmiech
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

porzeczka
Ja też chcę ich nienawidzieć z wami, mogę mogę mogę ? Z przymrużeniem oka

Leo
porzeczka napisał(a):

Ja też chcę ich nienawidzieć z wami, mogę mogę mogę ? Z przymrużeniem oka

Pewnie, że takUśmiech Możesz się też na wyjazd załapaćSzeroki uśmiech
Seneka

gula
nie wiem czy po tym 'nienawidze' jeszcze moge pisac.. ale co tam, wypowiem sie Z przymrużeniem oka weekend pod haslem moto, sobotnia soloweczka, niedziela towarzyska a pod kaskiem nieustajaco I wanna fly.. moto juz pod domem zostaje, przeciez wiosna Uśmiech

giencia
Zazdroszczę Wam wszystkim - tym co jeździli oczywiście Uśmiech Ja nie mam pojęcia jak się zachowam po tak długiej przerwie na motocyklu. Na razie to mnie nawet trochę przeraża smutek

Monique76
No to ja mogę dołączyć do tych nienawidzącychZ przymrużeniem oka moto na razie w garazu 100 km od domu i na razie jeszcze chwile tam postoi z bardzo prozaicznego powodu jakim jest dół finansowy.. Nie mowiac o tym, że pewnie znow będzie tak jak w zeszlym roku - doba się nie rozciagnie i będzie problem żeby znaleźć czas na pojeżdżeniesmutek
Ale nic to, dzieci kiedyś tam dorosnąZ przymrużeniem oka
Chcesz się ubezpieczyć? Zadzwoń - tel. w profiluUśmiech

Alutka
Przewietrzyłam wczoraj Zuzannę! Pogoda cudna, tylko dziury, piasek i inne materiały sypkie na drodze jednak mnie stresowały. Udało się zrobić 100 km bez przygód. Uśmiech

Karola
oj tak rozpoczety w niedziele :0 usmiech nadal mamy po jeżdzie. jakies 150km zrobiłam w towarzystwie Pauli i Uli...

ale widze, ze sis juz napisała hahahaha Pokazuje język

Leo
szepa11 napisał(a):

Informuje Was wszystkie ze Was nienawidzę i rodzynków też Pokazuje język

Rodzynki też wszystkie? Hm, chyba jest wyjątek na shoutboxie Pokazuje językSzok
Seneka

Teodozja
szepa11 napisał(a):

Informuje Was wszystkie ze Was nienawidzę i rodzynków też Pokazuje język

Mnie jeszcze nie nienawidź, ja jeszcze nie jeździłam Z przymrużeniem oka

Paula
pierwsza podróż w sezonie zaliczona Z przymrużeniem oka Sandomierz odwiedzony, troche wietrznie było jak wracaliśmy, ale się udało...
cudownie, że sezon rozpoczęty Szeroki uśmiech

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.23
3,160,404 unikalne wizyty